Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τον γάμησα τον πούστη και άρχισε τα σάλια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Είμαστε περήφανοι αλλά και ηθικοί, νικάμε χωρίς να βουτάμε την ψυχή μας στα σκατά. Δεν έχουμε γκόμενα γιατί δεν γουστάρουμε να τους δίνουμε την παραμικρή αξία. Στην περίπτωση που μας ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ μια γκόμενα μπορεί και να τα φτιάξουμε μαζί της. Ποτέ δεν λέμε ψέματα στις γυναίκες. Το ψέμα είναι γνώρισμα των δειλών. Αν έχουμε σχέση και τύχει να γαμήσουμε σε μπουρδέλο το λέμε αμέσως στη γκόμενά μας αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Είμαστε περήφανοι, είμαστε εγωιστές. Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες.
Tι ειναι αυτα ρε picker που διαβαζω..ολα λαθος
Εκτος απο το αν μας παρακαλεσει η γκομενα,εκει συμφωνω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Ο Πίκερ είναι σαν τον Μπενίνι !    :2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ κωμικός !  :rockon:

Λεπτούλης , με χαμηλά τα μάτια ( δεν είναι φαλακρίτσα, απλώς έχει χαμηλά
τα μάτια), με αθώο βλέμμα, παρακαλάει πουτάνες στο Μετάξι να ...
τους φιλήσει τα πόδια, και αυτές...τον διώχνουν !  :2funny: :2funny:

ΜΑΜΑΚΙΑ  Πίκερ !
Επιτέλους μην είσαι τόσο υποτακτικός στις γυναίκες !
Χαλάς την πιάτσα !

Επισκέπτης
Όλο το ίδιο του γράφεις.

Γάμησε το το καρκίνωμα που θα μας το παίξει κι ανώτερος.
Που θα μας απειλήσει κιόλας.

Παίξε με τις λέξεις, δες το σαν ζεστή σουπίτσα!

Μην είσαι μονότονος...

:sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.364
Πόντοι
41.129
γιορτη των μουνοδουλων ειναι ,γυναικες την ανακαλυψαν για να παρουν δωρα απο τους μαλακες

οι γυναικες με 1-2 γιορτες το χρονο καταφερνουν να τραβηξουν την προσοχη των αντρων και το γιορταζουν, οι μπουρδελιαρηδες αντρες
με μια καλη κορασιδα μερα παρα μερα γιορτάζουμε κάθε μερα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Xilnik αυτές είναι οι απόψεις μου. Τι να κάνω; Τα ίδια λέω εδώ και τόσα χρόνια. Δεν φταίω εγώ αν εσύ τα ανακάλυψες τώρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εδώ πέρα μιλάμε με επιχειρήματα, μπορεί και να βριζόμαστε λίγο, εγώ όμως δεν έχω απειλήσει κανέναν. Αν έχετε γκόμενα και δεν γουστάρετε να σας καρφώσω που πάτε στα μπουρδέλα, απλά μην κάνετε παρέα μαζί μου. Εγώ αποφεύγω γενικά να κάνω παρέα με άτομα που θεωρώ λαμόγια. Προτιμώ να έχω φίλο έναν τίμιο οικογενειάρχη που σέβεται τη γυναίκα και τα παιδιά του παρά ένα λαμόγιο που κερατώνει τη γυναίκα του με πουτάνες. Προτιμώ να έχω φίλο ένα παιδί της εκκλησίας που απέχει από το σεξ παρά ένα λαμόγιο που απατά τη σχέση του γαμώντας πουτάνες. Ή θα έχεις γκόμενα ή θα γαμάς πουτάνες. Αν κάνεις ταυτόχρονα και τα δύο καλύτερα να μην κάνεις παρέα μαζί μου.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι ένας οδηγός επιβίωσης για τον ειλικρινή και τίμιο μοναχικό άντρα. Δεν αφορά άτομα που κάνουν εύκολα σχέσεις και δεν αφορά άτομα που συνεχίζουν να γαμάνε στα μπουρδέλα ενώ βρίσκονται σε σχέση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Πίκερ , είσαι 38 ετών.
Το 1999 ήσουν 21 ετών .
Από το 1992 έως το 1999, υπήρχαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ Ρωσίδες στο Μετάξι.

Μετά έγιναν τηλεοπτικές εκπομπές για την πορνεία και
τις απέλασαν !

Τότε άξιζε τον κόπο να γαμούσε κανείς 3 φορές την ημέρα στο Μετάξι.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Rigormortis εσένα σου είπα τι θα κάνεις. Φέρε τη γκόμενά σου να τη γαμήσω για 2 λεπτά αφού θεωρείς ότι το δίλεπτο γαμήσι είναι αυνανισμός. Η γκόμενά σου θα είναι τελείως αμέτοχη, εγώ απλά θα αυνανιστώ στο μουνί της για 2 λεπτά. Δέχεσαι αγόρι μου;
Κατ'αναλογία με το ανέκδοτο που λέγαμε παλιά,''κάτσε κι εσύ στη σειρά να στον ακουμπήσω,και μετά πες ότι δεν σε γάμησα!''  :2funny: Τυπικά πάντως είναι γαμήσι... ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαχαχα! Και βέβαια είναι γαμήσι ρε τύπε. Ο άλλος θέλει να μας τρελάνει όλους, να 'ούμε.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά εγώ αμφιβάλλω και αν η πορνεία είναι επάγγελμα. Αλλά ακόμα και να είναι, σίγουρα πάντως είναι και γαμήσι.  :2funny:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
15.278
Πόντοι
4.891
Όπως είπατε, η ζωή είναι μικρή και τη χαιρόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο, με την απαραίτητη σύνεση βέβαια, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Όταν η ζωή πλησιάζει στο τέλος της, τότε ο άνθρωπος αισθάνεται ήρεμος και ικανοποιημένος, μόνο όταν έχει να θυμάται όμορφες στιγμές που έζησε με τους συνανθρώπους του, ατάραχος.

Σταθμίζουμε τα οφέλη με τους κινδύνους που αναλαμβάνουμε. Υψηλό όφελος, υψηλό και το ρίσκο. Αν το όφελος είναι μικρό και η ηδονή περιορισμένου ύψους, δεν χρειάζεται να αναλαμβάνουμε υψηλό ρίσκο.

Parakmiakos και rigormortis έχετε δίκιο, αλλά όταν διαβάζεις πνευματώδη κείμενα από ανθρώπους με χιούμορ ή πείρα ζωής, ο καθένας θα έμπαινε στον πειρασμό να τοποθετηθεί, έστω και σ' αυτό το νήμα, έστω και αν είναι πράγματι ανώφελο για κάποιον ή κάποιους. Προσωπικά, σπανίως γράφω.

Δεν είναι ανέφικτο να κάνεις σχέσεις και γιατί όχι με ωραίες γυναίκες. Απαιτούνται όμως ικανότητες, σωματική και ψυχική υγεία και ενασχόληση, προσπάθεια, χρόνος. Προσπάθεια όχι με την έννοια του ψυχαναγκασμού, αλλά στα πλαίσια της ευχαρίστησης που απορρέει από αυτή τη δραστηριότητα. Όσο περισσότερο ασχολείσαι, τόσο βελτιώνεις τις ικανότητες, γίνονται περισσότερες γνωριμίες, συγκεντρώνεις τηλέφωνα, ελάχιστα από αυτά θα εξελιχθούν σε συναντήσεις, από τις οποίες αποκομίζεται πείρα και τελικά κάποιες από αυτές θα είναι επιτυχείς. Είναι θέμα στατιστικής, αλλά χρειάζεται σκέψη και οργάνωση των κινήσεων. Όλα αυτά με την παραδοχή ότι δεν υφίσταται υπερτονισμένο εγώ και άλλου είδους νευρώσεις, διότι στην περίπτωση αυτή ενδεχόμενη απόρριψη οδηγεί σε κατάρρευση και εφεύρεση διαφόρων δικαιολογιών για παραίτηση. Τότε για όλα φταίει η κοινωνία και οι γυναίκες. Όχι πως δεν φταίνε, αλλά πρόκειται για την άλλη πλευρά. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε σε ατομικό επίπεδο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Φιλικά , Πίκερ , το νικ σου το

εμπνεύστηκες από το Πικπα ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Πικεράκο, καψουράκο

η Κορίνα σε σημάδεψε για τα καλά !

Βρες δουλειά στη Ρωσία , και μετά από ένα εξάμηνο
θα έχεις βελτιωθεί !  :rockon:

_____Victoria_Lopyreva_with_the_Russian_flag_083095_-3718.jpg

39088

:2funny: :2funny: :2funny: ( παραπλανητικό )

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Ποιός ενοχλήθηκε σήμερα και ζήτησε να
μου κάνουν ...warn ;  :2funny: