Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης, dismorfian, το βράδυ που θα βγεις με τη "φίλη" σου τη μουνάρα που είναι 1,90 μην ξεχάσεις να της πεις "καληνύχτα".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vpapa ο μπουρδελιάρης δεν ενδιαφέρεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον της πουτάνας. Τον ενδιαφέρει να ανοίγει τα πόδια καλά.

Επισκέπτης
Πίκερ, δεν είμαι ο δισμόρφιαν... :2funny:

Ότι και να λες, εγώ μέσα σε μια εβδομάδα έχασα την μπάλα από χυλόπιτες αλλά κατόρθωσα
από όσες μου άρεσαν, να "φάω". Κι "έφαγα" πολύ καλά!
Ουδέποτε "μείωσα" γκόμενά μου και γι'αυτό πάντα "έτρωγα" και θα "τρώω".
Ακόμα κι από όσες με "πετούσαν" (εκτός όσων "πετούσα"), εμφανιζόμουν ξαφνικά την κατάλληλη στιγμή
όταν ήξερα τα κενά τους και τις ξανατούμπαρα. Αυτό θέλουν κι αυτό έχουν!
Αυτό είναι το αδύνατο σημείο τους!
Ουδέποτε ρώτησα τι και πως. Εμφανιζόμουν σαν την χολέρα και σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Εσύ θα το ανέλυες και θα το κούραζες ενώ εγώ πάντα θα το έφερνα έτσι ως να φανεί τυχαίο.

Δεν θες να καταλάβεις και απλά είσαι άξιος της μοίρας σου!
Ο Ζεν βαδίζει στα χνάρια μου και θα τα πάει καλά στην ζωή του σε αυτόν τον τομέα.
Απλώς δεν έχει μεστώσει ακόμα λόγω ηλικίας. Αλλά έχω τ'αρχίδια να παραδεχτώ ότι για την ηλικία του
είναι γαμάτος. Κι αυτό το παραδέχομαι εγώ που ο Ζεν μου έχει κάνει νίλες.

:rockon:

Επισκέπτης
ρε παιδια απλα αν καποιος μπορει να προκαλεσει το ενδιαφερον σε μια κανονικη γκομενα θα το προκαλεσει και σε μια πουτανα.
αν καποιος ειναι βαρετος και ξενερωτος και η πουτανα θα τον βαριεται και θα τον ξεπεταξει...

καλα δεν συζυταμε για τους πειραγμενους που βρωμανε nerdιλα απο χιλιομετρα αυτοι δεν εχουν καμια ελπιδα ουτε σε πουτανες ουτε σε κανονικες γκομενες φυσικα

Δάσκαλε Φλο νομίζω ότι είσαι εσύ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας βαριέμαι ρε σχεσάκηδες γιατί είστε πλήρως εξαρτημένοι από τη γνώμη των γυναικών. Μουνόδουλοι του κερατά μια ζωή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

Επισκέπτης
Επίσης, dismorfian, το βράδυ που θα βγεις με τη "φίλη" σου τη μουνάρα που είναι 1,90 μην ξεχάσεις να της πεις "καληνύχτα".

Αφού της γρατζουνίσω την πλατούλα πρώτα!

Με τακούνι 1,90...ξυπόλυτη είναι κομπλέ.
Της κάνει πιο γάμπα το τακούνι, δηλαδή είναι γυναίκα αν με πιάνεις.
Με διακριτική σκιά κι αιλάινερ, με φουστάκι, πούδρες κι ένα σωρό μαλακίες.
Με κραγιόν, με θηλυκότητα και πουτανιά γυναικεία.

Έχεις γαμήσει στα ξαφνικά στο σπίτι ξυπόλυτη γυναίκα να υγραίνεται
στα μάτια και στο μουνί όσο σου κωλοτρίβεται Πίκερ;

αυθεντικά πράγματα...πόσα αξίζει αυτό ξέρεις;

εσύ στοιβάξου ΜΟΝΟ στα "σπιτάκια". Η κατάντια σου, μονόδρομος!

Επισκέπτης
Ασφαλές συμπέρασμα: οι γυναίκες ειναι εν δυνάμει γαμεύσιμες σχεδόν από όλους!

Αλλά βαριέστε!

Καλύτερα και στα παπάρια μας...

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Δάσκαλε Φλο νομίζω ότι είσαι εσύ...

???

Vpapa ο μπουρδελιάρης δεν ενδιαφέρεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον της πουτάνας. Τον ενδιαφέρει να ανοίγει τα πόδια καλά.
φιλε πικερ για να ευχαριστηθεις γαμησι επειδη δυστυχως το μουνι δεν ειναι τποποιημενο προιον πρεπει να το δουλεψεις αλλιως τσαμπα δεν γαμας ποτε και οι πουτανες θα σε ξεπετανε. και δεν μιλαω για αγαπουλιτσες με πουτανες το αντιθετο. τους αγαπουληδες δεν τους αντεχουν με τιποτα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και με καμία δεν ευχαριστήθηκα το γαμήσι όσο με κάποιες πουτάνες. Απλά είστε αγαπούληδες, έχετε ανάγκη την αποδοχή της γυναίκας. Δεν έχετε την ψυχολογία του μπουρδελιάρη που θέλει απλά να γαμάει 20-χρονα πιπινάκια μια ζωή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι με νοιάζει εμένα αν με θέλει η γκόμενα ή αν με ξεπετάει; Τι με νοιάζει αν είναι πουτάνα ή όχι; Εγώ τρελαίνομαι όταν βλέπω τα 20-χρονα πιπινάκια να ανοίγουν μπροστά μου διάπλατα τα πόδια τους για να μπω. Δυο λεπτά θέλω μόνο για να νιώσω βασιλιάς.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ampelales, αυτοί που γαμάνε ωραία γκομενόμουνα, είναι οι ικανοί που τις φέρνουν στο σημείο να τα δώσουν όλα
και που τις κάνουν να γουστάρουν. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!  :rolleyes:

Αν δώσεις πάρα πολλά φράγκα σε μια πουτάνα - όσα και να της δώσεις - σίγουρα θα βγάλει παραπάνω "φωτιές"
αλλά θα είναι αγοραστό. Δηλαδή ρεαλισμός μηδέν άρα και σίγουρα μειωμένη απόλαυση.
Στο τέλος όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις (και γελάμε)  :2funny:
η πουτάνα θα μαζέψει το "μαρούλι" και θα την πουλέψει με τον νταβά.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ;

Καλές είναι οι πουτάνες αλλά δεν μπορούν να πιάσουν "ταβάνι".
Κι αυτό στο λέω εγώ που πάω στις πουτάνες.

Εμένα λοιπόν με νοιάζει ότι αυτοί που περνούν καλύτερα, είναι οι πρώτοι.
Είναι οι ικανοί που ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.

Τι να κάνουμε; να δεχτούμε ότι οι πολιτικοί κτλ που έχουν δίπλα τους θεές
περνούν καλά; μα σοβαρά μιλάς τώρα; πως να ενωθούν επιτυχώς δυο αταίριαστα κομμάτια
με μόνο εφόδιο το σκέτο "μαρούλι";

:2funny:

ok πες ότι αυτοί οι ικανοί καταφέρνουν τις μουνάρες και τις φέρνουν εκεί που θέλουν.
Έχεις αναλογιστεί φίλε για τι ποσοστό ανδρών μιλάς; Πάρα πολύ μικρό! Αντε ναι με τη δαρβινική έννοια ικανοί όπως το λες υπάρχουν κάποιοι, αν και γνώμη μου είναι οτι δεν ορίζει ποτέ καμιά γυναίκα την ικανότητα ενός άνδρα με το να τον αποδεχθεί για γκόμενο γιατί προφανώς τα κριτήρια τους είναι για τον πέοντα. Και δεν πρέπει κανέναν άνδρα να τον ορίζει μια γυναίκα ικανό/ανίκανο επειδή του κατσε και επειδή τον γουστάρει. Σιγά τις γκόμενες που της θεοποιούμε επειδή έχουν ωραίο κώλο/βυζί και το δίνουν μόνο στον "ικανό". Κλάιν μαιν τύπε!

Για το γαμήσι που λές οτι δέν αξίζει επι πληρωμή προσωπικά έχω κάνει καλύτερα γαμήσια με πουτάνες παρά με γκόμενες.
Και αν διαβάσεις κριτικές απο τύπους που πάμε με CG &CT φαίνετε οτι το γαμήσι δε μειονεκτεί σε κάτι απο της γκόμενας σου.

π.χ. ενα τυχαίο παράδειγμα μια κριτικής:

"Φιλη παθιασμενο με γλωσσα, πολυ καλο στοματικο με deepthroat ακουραστο.
Σεξ με παθος και πολυ ενταση σε πολλες στασεις οσο αντεξεις.
Εχει την τακτικη οταν αυτη ειναι απο πανω να θελει να σου κανει squirting και να στα πεταξει στο προσωπο, οποτε εχετε το νου σας"

Ε δε νομίζω οτι ένα τέτοιο γαμήσι μειονεκτεί απο αυτό μια γκόμενας που έριξες σε ένα μπάρ και πήγες και τη γάμησες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι πιο πολλές γκόμενες που έχω γαμήσει τζάμπα ήταν φόλες στο σεξ. Κουράζεσαι να ρίξεις μια γκόμενα και τελικά μπορεί κάλλιστα να σου βγει φόλα. Όσοι δεν έχετε γαμήσει τζάμπα, προς θεού μην παραμυθιάζεστε. Το γαμήσι με τις πουτάνες συνήθως δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει από το γαμήσι με τις γκόμενες. Εγώ είχα γκόμενα που φοβόταν την πούτσα, δεινοπαθούσα κάθε φορά να της ανοίξω τα πόδια. Μην παραμυθιάζεστε, γαμάτε πουτάνες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Έτσι ακριβώς. Το καλύτερο σεξ οι πουτάνες το κάνουν. Στην τελική τι με νοιάζει αν το κάνει επειδή την πληρώνω ή επειδή γουστάρει; Φόλα θα φας είτε γουστάρει η άλλη, είτε όχι. Χέστηκα αν θα κάτσει μαζί μου 20 λεπτά στο δωμάτιο να μαλακιστούμε. Τις πουτάνες τις πληρώνεις, για να φύγουν όταν χύσεις ;)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ο μέσος άνδρας που θέλει να γαμάει ωραία μουνιά ή θα στραφεί στον αγοραίο ή απλα το ξεχνάει.
Αυτά για ικανούς και γαμίκους που χτυπάνε ωραία γκομενάκια και γαμάνε αριστερά/δεξιά είναι μια πάρα πάρα πολύ μικρή μειοψηφία.
Κανείς δε μπορεί να βρίσκετε σε χώρους με πολλές ωραίες γκόμενες και χωρίς ανταγωνισμό για να το καταφέρνει αυτό. Και αντε πες το κανε κάποιος 5-10 φορές στη ζωή του. Φτάνει αυτό; Κλαιν! 5-10 ωραία μουνιά γαμάω σε έναν μήνα με 200 ευρω κόστος. Το οτι μου έκαστε μια γκομενάρα για την ομορφιά μου και την ικανότητα μου συνεπάγεται ποιο πολύ κόστος/χρόνος/φαιά ουσία απ το να πάω με ενα τρικαβλο call girl.
Μιλάμε για παραμύθι οτι συμβαίνει για τύπους που γαμάνε μουνάρες οποτε και όταν θέλουν, δε γίνετε πουθενά στον κόσμο, μετρημένοι στα δάχτυλα ειναι. Μονο η οδός του αγοραίου εκπληρώνει την επιθυμία να γαμήσει ωραίες γυναίκες ο μέσος άνδρας και οχι μόνο ο μέσος αλλά σχεδόν όλοι.

Και δεν ορίζει καμιά γυναίκα την αξία μου επειδή μου επέλεξε ανάμεσα σε πολλούς. Και τι θα νιώσω ποιό ικανός; Αρχίδια βέβαια.
Εκμεταλλεύονται οι γκόμενες την ανάγκη του άνδρα να γαμάει και έχουμε μπεί σε εναν αστικό ανταγωνισμό να μας επιλέξει κάποια ωραία δηλαδή; Δε μπαίνω κάν στον αγώνα του ο ικανότερος γαμάει τη μουνάρα. Αυτά ήταν οταν είμασταν στις σπηλιές και για για τα ζωάκια στο δάσος.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο,πολλές φορές εμείς φτάνουμε τις απόψεις μας στα άκρα για να υπεραμυνθούμε των θεωριών μας.Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα,το κυνήγι της γκόμενας σε σύγκριση με το έτοιμο και πληρωμένο σεξ,είναι όπως ο κυνηγός με αυτόν που ψωνίζει στο σουπερμάρκετ.Ο πρώτος μπορεί να βγάλει λαγό,μπορεί και τίποτα,και να γυρίσει πίσω με καμιά τσίχλα που έριξε για το γαμώτο... Ο δεύτερος ψωνίζει στα σίγουρα και απολαμβάνει στάνταρ φαγητό,αλλά δεν θα ζήσει ποτέ την καύλα του κυνηγού!Κάποιοι λίγοι βέβαια απολαμβάνουν και τα δύο εξίσου καλά,αλλά πόσοι είναι αυτοί οι πλούσιοι και χαρισματικοί;Διαλέγεις και παίρνεις...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τα περί αντρός κηνυγού είναι πούτσες μπλε. Ο κηνυγός δε ρωτάει το θήραμα αν θέλει να πιαστεί, απλά το πιάνει. Ξέρετε όμως οι γυναίκες να λειτουργούν σαν θηράματα; Άμα δε γουστάρουν, δεν πα να είναι και ο καλύτερος κηνυγός του κόσμου.. αυτές δε θα πιαστούν. Δεύτερον διαφωνώ με την όλη φιλοσοφία του να φτύνουμε τόσο αίμα για το σεξ. Γιατί δηλαδή οι άντρες να κηνυγάνε και οι γυναίκες να κηνυγιούνται; Κάτι τόσο όμορφο και υγιές θα έπρεπε να είναι πολύ απλό. Να το επιδιώκουν άντρες και γυναίκες. Όχι όλο οι άντρες στην επίθεση και οι γυναίκες στην άμυνα. Μετά μιλάμε για ισότητα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή αυτοί που τα απολαμβάνουν παράλληλα και τα δύο έχουν άλλα προβλήματα μετά. Προβλήματα συνείδησης και ψυχολογίας.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο,πολλές φορές εμείς φτάνουμε τις θεωρίες μας στα άκρα για να υπεραμυνθούμε των απόψεών μας.Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα,το κυνήγι της γκόμενας σε σύγκριση με  το έτοιμο και πληρωμένο σεξ,είναι όπως ο κυνηγός με αυτόν που ψωνίζει στο σουπερμάρκετ.Ο πρώτος μπορεί να βγάλει λαγό,μπορεί και τίποτα,και να γυρίσει πίσω με καμιά τσίχλα που έριξε για το γαμώτο... Ο δεύτερος ψωνίζει στα σίγουρα και απολαμβάνει στάνταρ φαγητό,αλλά δεν θα ζήσει ποτέ την καύλα του κυνηγού!Κάποιοι λίγοι βέβαια απολαμβάνουν και τα δύο εξίσου καλά,αλλά πόσοι είναι αυτοί οι πλούσιοι και χαρισματικοί;Διαλέγεις και παίρνεις...

Τύπε αυτά για τον ικανό που γαμάει και τον κυνηγό και τις θεωρίες του Δαρβίνου είναι μιας άλλης εποχής. Πλεον τα κριτήρια ειναι αστικά/καπιταλιστικά για να φτάσεις στο μουνί. Ολοκληρη βιομηχανία και στο τέλος ψόφια πράγματα καταφέρνει κάποιος.
Εχουμε φτάσει να μετριόμαστε σε ικανούς/ανίκανους και αυτό να το ορίζει το μουνι δηλαδη; Ολοι αξίζουν να γαμήσουν μια ωραία γυναίκα και αυτό το εκπληρώνει ο αγοραίος. Τα υπολοιπα για κυνηγους κτλ ειναι για τα γήπεδα και τα αθλήματα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πάρτε το χαμπάρι.τις γκομενες δεν τις ενδιαφέρει η Λούτσα Όσο εμάς.Ποτέ δεν θα μπορέσουν  να μας καλύψουν  σεξουαλικά όλους οι έξω Γιατί απλά δεν φτάνουν για ολους.δεν είναι θέμα βαρεμάρας των αντρων ελλειψη κυνηγων κτλπ.αλλά προβληματικου  συστηματος.δεν φτανουν  για όλους οι γυναίκες .ο νομος πικερ η μονη σωρηρια μας απέναντι  σε μαθηματικα που απλα δεν βγαίνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom