Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βλεπω ότι στο 2016 επικρατεί η άποψη ότι στα μπουρδέλα γαμάνε μόνο οι losers, τα ναυάγια της ζωής, τα σιχάματα που δεν τους κάθεται ούτε θηλυκή κατσαρίδα. Έστω ότι είναι αλήθεια (που δεν είναι). Συγχαρητήρια, πάντα να βάζετε τις γυναίκες κριτή του τι αξίζει ένας άντρας στη ζωή του. Οι χυλόπιτες που ρίχνουν είναι πάντα δίκαιες.
Ακου περιστατικο φιλε να γελασεις.Καθισε μια φιλη μου στη Φυλης και κοιταγε για καμποση ωρα απο περιεργεια τον κοσμο που μπαινοβγαινε στα μπουρδελα.Τη ρωταω,τι καθισες και εκανες;τελος παντως τι συμπερασμα εβγαλες;Επαθα σοκ μου λεει,αλλιως τα περιμενα.Πολλοι παρκαραν τις αμαξαρες τους,τις μηχανες τους απ εξω και ηταν και εμφανισημοι.Αλλη εικονα ειχα.Εριξα πολυ γελιο.

Επισκέπτης
Ξεχνάω διαρκώς Πίκερ ότι οι δειλοί παράφρονες δεν μπορούν να συγκεντρωθούν
σε μια συγκεκριμένη ερώτηση δίνοντας μία συγκεκριμένη απάντηση.

Κοινώς...είσαι ΧΕΣΤΗΣ! Μην ανησυχείς ρεζίλι, αφού έτσι κι αλλιώς ήξερα ότι δεν θα απαντούσες.
Δεν θα "δώσω" κανέναν σε τέτοια θέματα, απλά θα συνεχίσω να (τις) γαμάω.
Άλλοι θα σας την "κάνουν" αλλά ούτε αυτούς θα δώσω. Να πάτε να "καθαρίσετε" μόνοι σας.

Δεν είμαι ο δισμόρφιαν που φτιάχτηκε έτσι κι αλλιώς για άλλο λόγο
κι αυτοκαταστράφηκε όπως αναμενόταν.  :sunglasses:

Γράφει ο μπατζανάκης του δισμόρφιαν με πολυμορφική ιδιότητα. Πολύ χειρότερος!
Ήρθε κι αυτός να προσφέρει στο φόρουμ. Η διαφορά είναι ότι τώρα εμπεριέχεται το δίλημμα
στις σκέψεις σας...του πόσο τρελλός είναι, του τι αποσκοπεί να κάνει
του να μην γράψτε τα ίδια για μην ξεσπάσει πουθενά που δεν θέλετε ή σε όποιους κρύβονται κτλ.

Αλλά όλα αυτά δεν έχουν νόημα μιας που αφού όπως λες είμαι ο δισμόρφιαν
(άρα και δηλωμένος τρελλός οπότε μπορώ να παίρνω τα λόγια μου πίσω)
οφείλετε να συνεχίσετε απ'όπου σταματήσατε.

Οι στόχοι παραμένουν στόχοι κι όσο για τους δήθεν φίλους, ποιος τους γαμάει;
ας γράψουν ότι θέλουν με το δικό τους νικ όπως επιλεκτικά κάνουν
κι όχι να κάνουν "πλάτες" σε παππούδια και μπαστάρδια.

Η πόρτα στην καρδιά μου, μία ανοίγει και μια που κλείνει.
Τι να κάνουμε; δεν είμαι καψουράκι να την έχω σαν σαλούν μπες-βγες!

0Z7z4rn.jpg

:hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=48pt]ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THE BEAST IS HERE !!!!!!!!!!!!!![/size]

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
picker

τωρα πας γυμναστηριο?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dismorfian άμα δεν την ξέρω την κοπέλα δεν έχω τόσο την ανάγκη να καρφώσω τον γκόμενό της. Πάντως είσαι για εγκλεισμό.

Επισκέπτης
Βλεπω ότι στο 2016 επικρατεί η άποψη ότι στα μπουρδέλα γαμάνε μόνο οι losers, τα ναυάγια της ζωής, τα σιχάματα που δεν τους κάθεται ούτε θηλυκή κατσαρίδα. Έστω ότι είναι αλήθεια (που δεν είναι). Συγχαρητήρια, πάντα να βάζετε τις γυναίκες κριτή του τι αξίζει ένας άντρας στη ζωή του. Οι χυλόπιτες που ρίχνουν είναι πάντα δίκαιες.

Ναυάγιο vril, που διάβασες ότι στα μπουρδέλα και γενικώς στην πορνεία γαμάνε ΜΟΝΟ οι losers;
δείξε αυτό που αποτυχημένα και κοπτοραπτικά προσπαθείς να μεταφέρεις για να έχεις να πεις κι εσύ!

Πάω να ξαναδιαβάσω πιο μετά μπας και διοριστώ πουθενά (με την αξία μου)
κι εγώ για να "κάτσω" επιτέλους.  :2funny:

Σας γράφω στα παπάρια μου. Δεν έχετε βγει από το καβούκι σας οι περισσότεροι (εντάξει τώρα; )

N0yZMX9.jpg

1k4sfan.jpg

:hi:

Επισκέπτης
Ακου περιστατικο φιλε να γελασεις.Καθισε μια φιλη μου στη Φυλης και κοιταγε για καμποση ωρα απο περιεργεια τον κοσμο που μπαινοβγαινε στα μπουρδελα.Τη ρωταω,τι καθισες και εκανες;τελος παντως τι συμπερασμα εβγαλες;Επαθα σοκ μου λεει,αλλιως τα περιμενα.Πολλοι παρκαραν τις αμαξαρες τους,τις μηχανες τους απ εξω και ηταν και εμφανισημοι.Αλλη εικονα ειχα.Εριξα πολυ γελιο.

Ναι μύστη μου! Πολλοί είναι εμφανίσιμοι! Πολλοί!

Εμένα πάντως όλες οι γνωστές μου γελάνε όταν περνούν!

Φαίνεται πάνε τις ώρες που βγαίνουν οι άλλοι...οι μη εμφανίσιμοι!

(και θέλει γιώτα το "σι")

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ναι μύστη μου! Πολλοί είναι εμφανίσιμοι! Πολλοί!

Εμένα πάντως όλες οι γνωστές μου γελάνε όταν περνούν!

Φαίνεται πάνε τις ώρες που βγαίνουν οι άλλοι...οι μη εμφανίσιμοι!

(και θέλει γιώτα το "σι")

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απ ολο αυτο κραταω ως χρησιμο μονο το ορθογραφικο,καλο ειναι να μαθαινουμε το σωστο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker. Όσοι δίνετε αξία στις γκόμενες και τις φλερτάρετε  :vomit:  φυλαχτείτε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Επισκέπτης
Εγώ πάλι Νέαρχε κρατώ ένα παγωτό που είναι πολύ πιο χρήσιμο απ'όλα αυτά!
Θα περάσω σήμερα ή αύριο βράδυ με μια μουνάρα να μου πει την γνώμη της.

Είναι 1,90 τακουνάτη μελαχρινή με μακρύ μαλλί, βυζάρα τορπίλη και κορμί τούμπανο.
Δεν είναι γκόμενά μου, απλά στο "φιλικό".
Θέλω όμως την ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ!

Σε ευχαριστώ που κατέθεσες ποστ και κυλάει το νήμα!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγώ πάλι Νέαρχε κρατώ ένα παγωτό που είναι πολύ πιο χρήσιμο απ'όλα αυτά!
Θα περάσω σήμερα ή αύριο βράδυ με μια μουνάρα να μου πει την γνώμη της.

Είναι 1,90 τακουνάτη μελαχρινή με μακρύ μαλλί, βυζάρα τορπίλη και κορμί τούμπανο.
Δεν είναι γκόμενά μου, απλά στο "φιλικό".
Θέλω όμως την ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ!

Σε ευχαριστώ που κατέθεσες ποστ και κυλάει το νήμα!
Ελπιζω να μην ειναι σιλικονη το βυζι,ειμαι λιγο αλλεργικος.

Επισκέπτης
Τρελλέ κλωνοΠίκερ, ο ψευτοκανόνας σου θυμίζει τα θρεντ του φορουμ.
Μετά τις δυο πρώτες σελίδες καθίστανται άχρηστα και δυσανάγνωστα λόγω ασχέτων σπαμ.

Έτσι κι ο ψευτοκανόνας σου...

μετά από τόσες αλλαγές, κατάντησε ναυάγιο σαν τον κάτοχό του!

Επισκέπτης
Ελπιζω να μην ειναι σιλικονη το βυζι,ειμαι λιγο αλλεργικος.

Δεν εκδίδεται οπότε δεν θα "φας".  :2funny:

Αλλά αν τυχόν εμφανιστείς...
βρεις το κουράγιο να της την πέσεις...
σε αποδεχτεί-επιλέξει...
πάτε κάπου να πηδηχτείτε...

...ε τότε γάμα την κι από τον κώλο!

ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!

;)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Τυποι ο αγοραιος ειναι στις 3 μεγαλες παραοικονομιες παγκοσμιος μαζι με τα ναρκωτικα, τα γκανια κσι μετα ειναι τα λαθραια τσιγαρα/ΠΟΤΑ.

Επι πληρωμη γαμανε πολιτικοι, μεγαλοι αθλητες, μεαλοεπιχειρηματιες και ο περισσοτερος ανδρικος πλυθησμος που γουσταρει να γαμαει ωραια μουνια.

Ο μεσος μπουρδελιαρης/στουντιακιας και ενα καλο κομματι να του κατσει παλι θα παει να γαμησει επι πληρωμη ενα ωραιο πουτανακι.

Αυτοι που δε γαμανε επι πληρωμη ειναι οι σχεσακιες, οι οικοενιαρχες και οι μπαζοκτωνοι.
Αυτοι που γουσταρουν ωραια μουνια αργα η γρηγορα θα στραφουν στον αγοραιο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν εκδίδεται οπότε δεν θα "φας".  :2funny:

Αλλά αν τυχόν εμφανιστείς...
βρεις το κουράγιο να της την πέσεις...
σε αποδεχτεί-επιλέξει...
πάτε κάπου να πηδηχτείτε...

...ε τότε γάμα την κι από τον κώλο!

ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!

;)
Μια ερωτηση-απορια.Πως εξηγεις το φαινομενο μια κοπελα να καθεται στο δωματιο σε μενα η γενικως μιλωντας ενα 20λεπτο αφου γουσταρει εμφανως  και σε αλλον καθεται 3λεπτο-5λεπτο κι εξω απ τη πορτα;Αλιμονο,δεν εννοω οτι εγω ειμαι εμφανισιμος και ο αλλος χαλια.Αλλα υπαρχουν και οι χαλια που τους δεχονται για  τα χρηματα και μονο.Το γεγονος αυτο παραμενει ομως και ισχυει,λογω προσωπικων εμπειριων μιλωντας.Αυτο δεν αναιρει ομως τις γενικευσεις και τους αφορισμους;

Επισκέπτης
Ampelales, αυτοί που γαμάνε ωραία γκομενόμουνα, είναι οι ικανοί που τις φέρνουν στο σημείο να τα δώσουν όλα
και που τις κάνουν να γουστάρουν. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!  :rolleyes:

Αν δώσεις πάρα πολλά φράγκα σε μια πουτάνα - όσα και να της δώσεις - σίγουρα θα βγάλει παραπάνω "φωτιές"
αλλά θα είναι αγοραστό. Δηλαδή ρεαλισμός μηδέν άρα και σίγουρα μειωμένη απόλαυση.
Στο τέλος όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις (και γελάμε)  :2funny:
η πουτάνα θα μαζέψει το "μαρούλι" και θα την πουλέψει με τον νταβά.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ;

Καλές είναι οι πουτάνες αλλά δεν μπορούν να πιάσουν "ταβάνι".
Κι αυτό στο λέω εγώ που πάω στις πουτάνες.

Εμένα λοιπόν με νοιάζει ότι αυτοί που περνούν καλύτερα, είναι οι πρώτοι.
Είναι οι ικανοί που ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.

Τι να κάνουμε; να δεχτούμε ότι οι πολιτικοί κτλ που έχουν δίπλα τους θεές
περνούν καλά; μα σοβαρά μιλάς τώρα; πως να ενωθούν επιτυχώς δυο αταίριαστα κομμάτια
με μόνο εφόδιο το σκέτο "μαρούλι";

:2funny:

Επισκέπτης
Μια ερωτηση-απορια.Πως εξηγεις το φαινομενο μια κοπελα να καθεται στο δωματιο σε μενα η γενικως μιλωντας ενα 20λεπτο αφου γουσταρει εμφανως  και σε αλλον καθεται 3λεπτο-5λεπτο κι εξω απ τη πορτα;Αλιμονο,δεν εννοω οτι εγω ειμαι εμφανισιμος και ο αλλος χαλια.Αλλα υπαρχουν και οι χαλια που τους δεχονται για  τα χρηματα και μονο.Το γεγονος αυτο παραμενει ομως και ισχυει,λογω προσωπικων εμπειριων μιλωντας.Αυτο δεν αναιρει ομως τις γενικευσεις και τους αφορισμους;

Όσοι κάθονται στα δωμάτια αρκετά (στον μέσο όρο), είναι πιο στυλάτοι και πιο ανθρώπινοι
ή πιο καριόλια και ξύπνιοι ή ότι άλλο θες. Όσοι δεν μπορούν και τίθενται εκτός
είναι λούζερς που αναρωτιούνται σαν μαλάκες και παράλληλα απορούν για ποιον λόγο τρώνε πούτσα.

ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΡΙΟΙ.
ΚΑΙ ΟΛΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dismorfian δεν είναι λόγια μπουρδελιάρη αυτά. Είσαι μεγάλος ΠΥΡΦΟΡΟΣ-ΣΧΕΣΑΚΙΑΣ όπως ο φίλος σου ο Ζεν Κρεμπιέ. Ο μπουρδελιάρης δεν νοιάζεται καθόλου για το αν τον γουστάρουν οι γκόμενες ή όχι. Δεν δίνει στις γκόμενες αξία, δεν παίζει το γαμημένο παιχνίδι τους. Γαμάει τις πουτάνες και τις στέλνει στον μαλάκα τον νταβατζή τους. Είναι βιαστής, γράφει στα αρχίδια του αν τον γουστάρουν ή όχι. Το μόνο του πρόβλημα μπορεί να είναι η βαρεμάρα αλλά και αυτό το λύνει με βόλτες, φίλους και τη συμμετοχή του στο bourdela.com.  :sunglasses:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
ρε παιδια απλα αν καποιος μπορει να προκαλεσει το ενδιαφερον σε μια κανονικη γκομενα θα το προκαλεσει και σε μια πουτανα.
αν καποιος ειναι βαρετος και ξενερωτος και η πουτανα θα τον βαριεται και θα τον ξεπεταξει...

καλα δεν συζυταμε για τους πειραγμενους που βρωμανε nerdιλα απο χιλιομετρα αυτοι δεν εχουν καμια ελπιδα ουτε σε πουτανες ουτε σε κανονικες γκομενες φυσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom