Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη ποτέ δεν θα έβγαζα γκόμενα μια πουτάνα. Τις πουτάνες τις αγαπώ γι' αυτό που μου προσφέρουν στο μπουρδέλο.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Spougenas τζάμπα χάνεις το χρόνο σου με τον Dismorfian. Αυτός σου λέει πόσο εύκολο είναι να είσαι λαμόγιο. Ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και θα λυτρωθείς. Θα γαμάς στο μπουρδέλο και θα νιώθεις σαν βασιλιάς γιατί ό,τι κάνεις θα το κάνεις με αλήθεια.

Και η Κορίνα γι' αυτό με έδιωξε, επειδή της είπα την αλήθεια. Μου έλεγε για την "προσωπική της ζωή" κι εγώ της είπα ότι η προσωπική της ζωή είναι στο μπουρδέλο. Δεν αντέχω να μη λέω την αλήθεια κι ας το πληρώνω.  :'(

Σπιθαμιαίε Πίκερ (ή άλλο ναυάγιο κατά δισμόρφια λογική), ο δισμόρφιαν μπορεί να κάνει αυτό που κάνεις και για την ακρίβεια το κάνει
(το αγορέινγκ), δαπανώντας το ευτελές 5% της ενέργειάς του.  :kneel: Το κάνει για να βρίσκεται εκτός έδρας και ψάχνοντας-βρίσκοντας
το γκολ που μονίμως σκίζει τα δίχτυα. Στην έδρα του δε θα προλάβαινες ούτε να σαλέψεις.  :kneel:
Αυτό που κάνει δηλαδή, εσύ δεν μπορείς να το κάνεις. Με τίποτα. Τελεσίδικα! Δεν μπορείς κι όχι δεν θες...όσο κι αν πραγματικά το θες.
Ιδρώνεις, τρέμεις, διαλύεσαι. Μην μιλάς για δυσκολίες λοιπόν.  :hi:
Έναν ψευτοκανόνα έχεις και τον έχεις ξεχειλώσει. Δοκιμάσε και τα παντελόνια όσο κι αν σε στενεύουν.  Θα σε είχε στείλει στο τρελλάδικο
με μόλις 2 ποστ αλλά προτίμησε να μην το κάνει. Σου είχε γράψει ότι δεν τα θες όλα αυτά, ότι δεν είσαι καλός ή κακός αλλά πονεμένος.
Σου έδωσε "χάρη" και σου γύρισε την πλάτη με τα δόντια του να τρίζουν κι αρνούμενος την ήττα σου.
Πιο πολύ στενοχωριέται αυτός για'σένα απ'ότι εσύ για'σένα.  :2funny:
Να προσέχεις τι εύχεσαι λοιπόν και κυρίως τι ονειρεύεσαι. Όλα αυτά σε ένα γκεμπελίστικο σάιτ που προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανό
σε ρόλο Ελ Σιντ...βασισμένο σε χρυσόψαρα κι αναξιοπαθούντες. Πλέον με ανησυχεί κι εμένα ο κρυφός ανταγωνισμός των κομπλεξικών
και των πορωμένων. Σίγουρα ο δισμόρφιαν θα ενημερωθεί για το ποστ, σίγουρα το σάιτ που τον φιλοξενεί τώρα
θα τον σουτάρει ή όταν αηδιάσει...θα στουκάρει ο ίδιος. Όπως πάντα και τηρώντας την ροή.  
Εκτός αν βρίσκεται εκεί που "ανήκει". Εκτός αν βρίσκεται με τους "ομοίους" του.  :kneel:

Πίκερ, η Κορίνα σε έδιωξε γιατί φοβήθηκε μην ανατιναχτείς και την πάρουν τα σκάγια. Η Κορίνα του δεκάρικου και των εναλλασσόμενων
ψυχοφθόρων εν δυνάμει γαμιάδων, έχει αναπτυγμένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, όταν εσύ δεν γνωρίζεις καν την λέξη.  :2funny:
Ο ξεπεσμός κι η κονιορτοποίηση της προσωπικότητάς σου, σε οδηγεί να εξισώσεις το καρπάζωμα των γκομενών με αντάλλαγμα κι ως τρόπαιο
την ιερόδουλη που ονομάζεται Κορίνα. Τα δεκάρικα που της έδινες (κι όχι μόνο), αγόραζαν την στιγμή για να της μιλούσες
επεκτείνοντας την μόλυνση μέσα σου. Πλήρωνες δηλαδή για να γίνεσαι όλο και χειρότερος.  :2funny: :2funny:
Σε τέτοιο ελεγχόμενο περιβάλλον δεν γεννιούνται όμως αληθινά συναισθήματα Πίκερ κι αν γεννηθούν...συνήθως είναι άρρωστα
όσο κι αν σκούζεις παρουσιάζοντας την εξαίρεση ως κανόνα.

Αλλιώς όμως...πως θα μπορούσες να προσεγγίσεις γυναίκα; σε έχει διαλύσει εντελώς η απόρριψη του γυναικείου φύλου.  

Έτσι δεν είναι; έλα, μην κρύβεσαι!  :rockon:

Για ποιον λόγο με την Κορίνα; για να (νομίζεις ότι) είσαι με μία λίγο παραπάνω στην μεζούρα της απ'ότι οι κάποιοι υπόλοιποι.
Για να νιώσεις ότι διαφέρεις. Για να νιώσεις ότι είσαι καλύτερος αυτών των κάποιων υπόλοιπων.

Αμ δεν είσαι όμως!  :birdman:

Γιατί όχι με άλλη ιερόδουλη; γιατί με αυτή έτυχε το σύστημά σου να είναι ευάλωτο. Περιφερόσουν μέχρι να κυριαρχήσει η νόσος
μέσα σου κι αυτή ήταν η στιγμή που έτυχε. Η στιγμή που απλά και σίγουρα θα τύχαινε με κάποια άλλη.
Το "φτέρνισμα" της Κορίνας, έφερε τα μικρόβια της νόσου πέραν της "κρίσιμης μάζας". Απλά δηλαδή συνέβη με αυτή.
Θα γινόταν Πίκερ όπως και να'χει γιατί είσαι αγαπούλης. :2funny: Συνοπτικά...δεν (νομίζεις ότι) αγαπάς την Κορίνα
αλλά την απρόσωπη ιερόδουλη που έτυχε να λέγεται Κορίνα. Θα μπορούσε να ήταν η οποιαδήποτε ιερόδουλη  
κι αυτό είναι το πιο τραγικό απ'όλα.  :'(

Γράφεις, σβήνεις, ξαναγράφεις, ξανασβήνεις, αλλάζεις και τελικά τροποποιείς...

...την υποτροπή σου!!!

:hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη ποτέ δεν θα έβγαζα γκόμενα μια πουτάνα. Τις πουτάνες τις αγαπώ γι' αυτό που μου προσφέρουν στο μπουρδέλο.

Φιλαράκο, άστα αυτά.

Εφαγες χοντρή καψούρα με την Κορίνα , και ΕΥΤΥΧΩΣ σε απέρριψε.

ΣΩΘΗΚΕΣ !

Κατά τα λοιπά, καλό θα είναι να πάρεις αντικαταθλιπτικά .
Δεν είναι ντροπή.
Εχασες 10 κιλά από τη στεναχώρια σου...

Τουλάχιστον, δούλεψε σαν κομπάρσος σε ταινία
για το Αουσβιτς !  :2funny: :2funny:

%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%2594%25CE%259F%2B%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2593%25CE%259A%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%25A9%25CE%25A3%25CE%2597%25CE%25A3.png

Αρχίζεις να μοιάζεις με τον τύπο δεξιά !  :2funny:

Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο Αουσβιτς, και
είναι τραγικό όμως να πάθει και η υγεία σου !

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Spougenas πόση ώρα σου πήρε να τα γράψεις όλα αυτά; Εγώ θα βαριόμουν ρε τύπε. Ευχαριστώ για τη μελέτη αλλά είσαι λάθος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη μπορείς να πας και να ρωτήσεις την Κορίνα αν της ζήτησα ποτέ κάτι άλλο εκτός από το γαμήσι στο μπουρδέλο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ψεύτες, λαμόγια, σχεσάκηδες, πυρφόροι έχετε φάει χοντρή ήττα από το νόμο του γνήσιου περήφανου μοναχικού μπουρδελιάρη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι περήφανος γιατί γαμάει πάντα με την αλήθεια. Ένα γαμήσι του είναι σαν 100 δικά σας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

If I had a mind to

I wouldn't wanna think like you

And if I had a time to

I wouldn't wanna talk to you

I don't care

What you do

I wouldn't want to be like you

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Κόψε την μαλακία. Όχι το πουλί σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πικερ και Βριλ : Αφού θέλετε να λέτε συνέχεια την αλήθεια
να μου πείτε τον αληθινό αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και
το πιν και τα τρία ψηφία στην πίσω πλευρά. Θέλω να αγοράσω κάτι
και να το πληρώστε εσείς !  :rockon:
Εμπρός λοιπόν , πείτε την αλήθεια !  :rockon:

Επίσης όταν γνωριστείτε με μια κοπέλα, να της πείτε την αλήθεια
πόσες φορές σας έπιασε διάρροια, πόσες φορές χέσατε την εβδομάδα και
πόσες φορές κατουρήσατε !  :rockon:

Ρε πάτε καλά ; Είσαστε ακόμα ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ που δίνουν λογαριασμό
στη μαμά τους και λένε τα πάντα ;

ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ Πίκερ και Βριλ, είναι καιρός να απογαλακτιστείτε !
Με ξέρεις κι από χθες ρε τύπε και με λες μαμάκια; Δεν ξέρεις πόσο ανεξάρτητος είμαι από μικρή ηλικία στη ζωή μου για να με χαρακτηρίζεις έτσι...

Δηλαδή, για να καταλάβω, για σένα υπάρχουν 2 επιλογές, ή να φλομώνεις την άλλη στην παραμύθα ή να δίνεις για τα πάντα λογαριασμό μέχρι και για το νούμερο της πιστωτικής σου; Δεν πάει έτσι. Αν δε θέλεις να αποκαλύψεις μια ευαίσθητη πληροφορία, πολύ απλά δεν απαντάς και αλλάζεις θέμα. Δε χρειάζεται να γίνεται ψεύτης. Τώρα αν εσύ το θεωρείς πιο τίμιο και σωστό να τάζεις σχέσεις και γάμους όπως ο μέσος άντρας, ενώ απλά θέλεις να ρίξεις στην άλλη ένα πούτσο, εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Όσο για τα μεγάλα καμάκια που κάνουν "άλωση" στο Γκάζι και μας το τρίβουν στη μούρη, προσωπικά δεν έχω να ζηλέψω τίποτα. Καραγκιόζηδες είστε που θέλετε να εντυπωσιάζετε τις γυναίκες. Τρώτε τις χυλόπιτες με τη σέσουλα για να κάνετε κάτι με τις 3 στις 100 λόγω στατιστικών (τόσος είναι ο μέσος όρος, τίποτα προσωπικό) και οι υπόλοιπες 97 θα γελάνε με τα καραγκιοζιλίκια σας. Λιώνετε στην κούραση για να ψυχαγωγήσετε με τις ατάκες και τις μαλακίες σας τη σαβούρα που βγήκε να κωλοχτυπηθεί.. και γιατί όλος αυτός ο κόπος; Επειδή δε θέλετε να παραδεχτείτε ότι το σεξ θα έπρεπε να είναι μια πολύ απλή υπόθεση για όλους. Για κάτι τόσο όμορφο και υγιές το βρίσκετε φυσιολογικό να πρέπει να τραβάτε ξενύχτια, απόρριψη μέσα σε δευτερόλεπτα, ταλαιπωρία και σπατάλη χρόνου. Πάρτε το χαμπάρι ότι οι άντρες ήδη κάνουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Οι γυναίκες υποτίθεται ότι το απολαμβάνουν το ίδιο με μας, δεν τους κάνουμε κάποια χάρη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos βρες κάτι καλύτερο να πεις. Έχω να τραβήξω μαλακία από τον Δεκέμβριο του 2010. Αντίθετα, εσείς ΕΙΣΤΕ μαλάκες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν την πέφτω σε γκόμενες, δεν τους δίνω την παραμικρή αξία γιατί ΞΕΡΩ ότι για να ρίξεις μια γκόμενα πρέπει ΣΥΝΗΘΩΣ να είσαι ψεύτης. Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να γίνω ψεύτης. Δεν αποτελεί επιτυχία για μένα το να γαμήσω έτσι. Προτιμώ να γαμάω πουτάνες και να είμαι πάντα ΑΛΗΘΙΝΟΣ. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα και σε ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν είπα το παραμικρό ψέμα. Θα μου πείτε: "πώς τις γνώρισες"; Οι 4 ήταν από τη δουλειά μου - δουλεύω σε ένα χώρο με πολλές γυναίκες, η μία ήταν Ρωσίδα τουρίστρια που μου την έπεσε Η ΙΔΙΑ στο δρόμο και η άλλη ήταν μια κοπέλα που γνώρισα από το site αυτό. Έξι γυναίκες, έξι μικρές σχέσεις ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ και όχι με τις ωοθήκες που έχετε εσείς τα ελεεινά λαμόγια. Δεν θα ήθελα να σας μοιάσω, αποτελείτε μια τιποτένια μορφή αρσενικού.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πίκερ, πριν από το Δεκέμβριο του '10 γαμούσες πάλι Μεταξουργείο μέρα παρά μέρα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι vril, μέχρι τότε γαμούσα στη Φυλής δυο φορές την εβδομάδα και τράβαγα ενδιάμεσα και καμιά μαλακία. Η απόφαση να κόψω μαχαίρι τη μαλακία και να γαμάω μέρα παρά μέρα στο Μεταξουργείο μου ανέβασε κατακόρυφα την αυτοεκτίμηση. Από τότε ένιωσα πραγματικά άντρας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νώντα πρώτη φορά γάμησα το 1997 στο Φυλής 86 ισόγειο, ήμουν σχεδόν 19 ετών. Τελευταία έχω δει να διώχνουν αρκετούς ανήλικους από τα μπουρδέλα και συγκλίνω στην άποψη ότι το παιδί πρέπει να περιμένει μέχρι τα 18 για να αρχίζει το σπορ. Μέχρι τότε μπορεί να δοκιμάζει την τύχη του στο φλερτ με τις συνομήλικές του.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
οι γυναικες θελουν δουλεμα και παραμυθι μεχρι να ανοιξουν τα ποδια, ταξτε τους γαμο και μετα πεταχτες τες σα στημενες λεμονόκουπες,
[size=15pt]Ζωα είναι δεν θα παθουν τιποτα[/size], μην τις λυπαστε, σε 5 μερες θα γαμιοντε με άλλο και θα σας εχουν ξεχασει.
[size=11pt]Προσωπικά δυσκολεύομαι να λέω ψέματα για να σπρώξω Ελλεηνίδες, αλλά υποκλίνομαι ταπεινά σε όσους το κάνουν πετυχημένα  :kneel:

Μόνη εξαίρεση θα ήταν να επιτελέσω το κύριο μέλημα σε όλη μου τη ζωή...  :)[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom