Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
picker η λέξη αρχίδια δείχνει ένταση, ΠΑΠΑΡΙΑ θα λες ... γιατί την ένταση δεν μπορείς να την διαχειριστείς.
Πάλι καλά που χειμώνιασε και τα παντελόνια θα βρουν τον ρόλο πάνω σου, πάω να διαβάσω τα ακυκλοφόρητα του dismorfian!!! :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν αντέχω το ψέμα, έχω τεράστια εμμονή με την αλήθεια. Θέλω να λέω την αλήθεια παντού. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε γιατί όταν είχε περίοδο - μετά από δυο βδομάδες σχέση - πήγα σε μπουρδέλο και την άλλη μέρα της το είπα. Όταν ξέρω ότι κάποιο λαμόγιο κερατώνει τη γκόμενά του νιώθω την ανάγκη να τον καρφώνω, όχι γιατί θέλω να του φάω τη γκόμενα αλλά γιατί έχω τεράστια εμμονή με την αλήθεια. Νιώθω μεγάλη ανακούφιση όταν μαθαίνουν και οι άλλοι την αλήθεια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Spougenas τζάμπα χάνεις το χρόνο σου με τον Dismorfian. Αυτός σου λέει πόσο εύκολο είναι να είσαι λαμόγιο. Ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και θα λυτρωθείς. Θα γαμάς στο μπουρδέλο και θα νιώθεις σαν βασιλιάς γιατί ό,τι κάνεις θα το κάνεις με αλήθεια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και η Κορίνα γι' αυτό με έδιωξε, επειδή της είπα την αλήθεια. Μου έλεγε για την "προσωπική της ζωή" κι εγώ της είπα ότι η προσωπική της ζωή είναι στο μπουρδέλο. Δεν αντέχω να μη λέω την αλήθεια κι ας το πληρώνω.  :'(

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.452
Πόντοι
3.091
Τι τραβάς κι εσύ, κάθε μέρα, ρε παιδάκι μου. Πρέπει να 'ναι μαρτύριο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.895
Πόντοι
41.129
Πίκερ, δίνεις ρεσιτάλ πάλι. Πέρασα σήμερα από Μεταξουργείο και τελικά δεν είναι τόσο τραγικά. Ειδικά Ιάσωνος που τσάρκαρα είχε κάτι πολύ καλά κομμάτια. Είδα και την περιβόητη Κορίνα. Εντάξει, δε μου γέμισε το μάτι αλλά δείχνει σοβαρή κοπέλα για πουτάνα. Δηλαδή δεν απορώ πως ο Πίκερ την καψουρεύτηκε.  :2funny: Δεν πέρασα μαζί της, αλλά στα προσεχώς.

είναι ακρως ερωτευσιμο το ρουμανακι.. προσοχή !!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δεν αντέχω το ψέμα, έχω τεράστια εμμονή με την αλήθεια. Θέλω να λέω την αλήθεια παντού. Η πρώτη μου γκόμενα με χώρισε γιατί όταν είχε περίοδο - μετά από δυο βδομάδες σχέση - πήγα σε μπουρδέλο και την άλλη μέρα της το είπα. Όταν ξέρω ότι κάποιο λαμόγιο κερατώνει τη γκόμενά του νιώθω την ανάγκη να τον καρφώνω, όχι γιατί θέλω να του φάω τη γκόμενα αλλά γιατί έχω τεράστια εμμονή με την αλήθεια. Νιώθω μεγάλη ανακούφιση όταν μαθαίνουν και οι άλλοι την αλήθεια.
Έτσι ακριβώς είναι! Κανένας δεν πήγε μπροστά με το να είναι ειλικρινής με τις γυναίκες. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες που δεν ξέρουν τι έχουν γαμήσει είναι και μεγάλοι ψεύτες. Ακόμα και το πιο απλό παράδειγμα να πάρουμε: Πόσες φορές έχετε πει σε γκόμενα χύμα ότι θέλετε να τη γαμήσετε, αντί να κάθεστε να τρώτε ώρες σε μια καφετέρια, και σας έκατσε ή δεν έφυγε τρέχοντας; Το 99% των αντρών αυτό έχει στο μυαλό του, μη γελιόμαστε. Μόνο που οι περισσότεροι τη φλομώνουν στην παραμύθα ότι ψάχνουν μια σχέση να περάσουν καλά και παπάρια μάντολες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.895
Πόντοι
41.129
Έτσι ακριβώς είναι! Κανένας δεν πήγε μπροστά με το να είναι ειλικρινής με τις γυναίκες. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες που δεν ξέρουν τι έχουν γαμήσει είναι και μεγάλοι ψεύτες. Ακόμα και το πιο απλό παράδειγμα να πάρουμε: Πόσες φορές έχετε πει σε γκόμενα χύμα ότι θέλετε να τη γαμήσετε, αντί να κάθεστε να τρώτε ώρες σε μια καφετέρια, και σας έκατσε ή δεν έφυγε τρέχοντας; Το 99% των αντρών αυτό έχει στο μυαλό του, μη γελιόμαστε. Μόνο που οι περισσότεροι τη φλομώνουν στην παραμύθα ότι ψάχνουν μια σχέση να περάσουν καλά και παπάρια μάντολες.

τυπε εχω γαμησει πολλες κοπελες ελευθερας βοσκης, το τι ψεμμα ελεγα δε φανταζεσαι... μερικες τα εγραφα σε χαρτι για να μη τα ξεχασω και εγω ο ιδιος αυτά που εχω πει...
σε μια παρθενα 19χ εταξα γαμο για να την ξεπαρθενιασω, όταν την γαμησα από παντου της ειπα ότι αλλαξα γνωμη και ότι είμαι κατά του γαμου.  :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.895
Πόντοι
41.129
οι γυναικες θελουν δουλεμα και παραμυθι μεχρι να ανοιξουν τα ποδια, ταξτε τους γαμο και μετα πεταχτες τες σα στημενες λεμονόκουπες,
ζωα είναι δεν θα παθουν τιποτα, μην τις λυπαστε, σε 5 μερες θα γαμιοντε με άλλο και θα σας εχουν ξεχασει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οι γυναικες θελουν δουλεμα και παραμυθι μεχρι να ανοιξουν τα ποδια, ταξτε τους γαμο και μετα πεταχτες τες σα στημενες λεμονόκουπες,
ζωα είναι δεν θα παθουν τιποτα, μην τις λυπαστε, σε 5 μερες θα γαμιοντε με άλλο και θα σας εχουν ξεχασει.

τι έγραψες πάλι ρε ποιητή ? !!!  :grin: :grin: :grin:
υποκλίνομαι ταπεινά  :kneel: :kneel: :kneel: :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Αυτή η στάση ζωής δε μου αρέσει. Όπως κι ο Πίκερ θέλω να είμαι ειλικρινής. Μια πρώην μου με ρωτούσε αν πηγαίνω με άλλες και με έπιανε εξ απήνης. Αλλά τι να της έλεγα, ότι γυρνάω στις πουτάνες και κάνω αρπαχτές; Θα μπορούσα απλά να μην απαντήσω και να αλλάξω συζήτηση από το να γίνομαι ψεύτης. Βέβαια δικό της πρόβλημα που περίμενε από εμένα μονογαμικότητα χωρίς ποτέ να την έχω υποσχεθεί, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δε νιώθω καθόλου μάγκας που έχω γαμήσει με ψέματα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.895
Πόντοι
41.129
Δε νιώθω καθόλου μάγκας που έχω γαμήσει με ψέματα.

να νιώθεις τυπε, οσο πιο απίστευτα ψεμματα λες και σε πιστευουν και τις γαμας τοσο πιο μεγαλη η επιτυχια, πες ότι εισαι αστροναύτης πες ότι ναναι,
μια κοπελα την ειχα γαμησει και της ειχα πει ειχα φεραρι αλλα ηταν στο συνεργειο για κανα μηνα. δουλεμα παντου και παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom