Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πικερακο ποτε θα παμε σοσιαλιστα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dopamina δεν χαλάω πια λεφτά για μαγαζιά. Οι έξοδοί μου είναι μόνο περπάτημα, πλατεία και ένα Monster στο χέρι.  :sunglasses:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Dopamina δεν χαλάω πια λεφτά για μαγαζιά. Οι έξοδοί μου είναι μόνο περπάτημα, πλατεία και ένα Monster στο χέρι.  :sunglasses:

Ελα να κατσουμε πανω στο σταθμο του μετρο θα ερθει κ ο νωντας

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κι εγω πλατεια συχναζω παιδια εξω απ το WS.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ζούμε σε μια γαμημένη κοινωνία, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι μια κοινωνία που για να κερδίσεις πρέπει να είσαι ψεύτης ή κλέφτης. Πιο γαμημένες ακόμα είναι οι ερωτικές σχέσεις. Οι γκόμενες φτύνουν τους τίμιους και ειλικρινείς άντρες και πάνε με κάτι λαμόγια που τις δουλεύουν ψιλό γαζί. Κάποιοι από αυτούς είναι και οι νταβατζήδες. Πλησιάζουν μια κοπέλα από προβληματική οικογένεια και της υπόσχονται αγάπη και γάμο. Ύστερα την αφήνουν έξω από ένα μπουρδέλο και της λένε ότι θα πρέπει να "δουλέψει" λίγο γιατί δεν έχουν λεφτά. Η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι ότι ο τύπος είναι σίχαμα και καθίκι. Και δεν πέφτεις πολύ έξω. Η ίδια όμως κοπέλα θα έφτυνε πιθανότατα στη μάπα ένα ειλικρινές και τίμιο παιδί που θα την πλησίαζε για σχέση και προτίμησε να τα φτιάξει με το καθίκι. Αυτό το τίμιο παιδί σιχάθηκε την υποκρισία και την αδικία στις σχέσεις και αναγκάστηκε να γίνει μπουρδελιάρης. Και πράγματι, πολλοί από τους πελάτες της κοπέλας θα είναι τέτοια τίμια και ειλικρινή παιδιά σαν αυτά που η κοπέλα θα έφτυνε πριν γίνει πουτάνα. Ποιος είναι άραγε το θύμα λοιπόν; Η κοπέλα, ο πελάτης ή μήπως και οι δύο; Είναι μια γαμημένη κοινωνία και το γαμήσι ανακυκλώνεται διαρκώς, μην ψάχνεις να βρεις την άκρη γιατί θα μπερδευτείς!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ζούμε σε μια γαμημένη κοινωνία, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι μια κοινωνία που για να κερδίσεις πρέπει να είσαι ψεύτης ή κλέφτης. Πιο γαμημένες ακόμα είναι οι ερωτικές σχέσεις. Οι γκόμενες φτύνουν τους τίμιους και ειλικρινείς άντρες και πάνε με κάτι λαμόγια που τις δουλεύουν ψιλό γαζί. Κάποιοι από αυτούς είναι και οι νταβατζήδες. Πλησιάζουν μια κοπέλα από προβληματική οικογένεια και της υπόσχονται αγάπη και γάμο. Ύστερα την αφήνουν έξω από ένα μπουρδέλο και της λένε ότι θα πρέπει να "δουλέψει" λίγο γιατί δεν έχουν λεφτά. Η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι ότι ο τύπος είναι σίχαμα και καθίκι. Και δεν πέφτεις πολύ έξω. Η ίδια όμως κοπέλα θα έφτυνε πιθανότατα στη μάπα ένα ειλικρινές και τίμιο παιδί που θα την πλησίαζε για σχέση και προτίμησε να τα φτιάξει με το καθίκι. Αυτό το τίμιο παιδί σιχάθηκε την υποκρισία και την αδικία στις σχέσεις και αναγκάστηκε να γίνει μπουρδελιάρης. Και πράγματι, πολλοί από τους πελάτες της κοπέλας θα είναι τέτοια τίμια και ειλικρινή παιδιά σαν αυτά που η κοπέλα θα έφτυνε πριν γίνει πουτάνα. Ποιος είναι άραγε το θύμα λοιπόν; Η κοπέλα, ο πελάτης ή μήπως και οι δύο; Είναι μια γαμημένη κοινωνία και το γαμήσι ανακυκλώνεται διαρκώς, μην ψάχνεις να βρεις την άκρη γιατί θα μπερδευτείς!

ειναι παραλογη η ζωη τυπε

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Πριν ενα χρόνο μια Ρουμάνα στη Φυλής μου είπε οτι της παίρνουν τα λεφτά ένας Ρουμάνος και ένας Αλβανός και οτι την απειλούνε για την οικογένεια της και είχε βάλει τα κλάματα μέσα στο δωμάτιο. Της είχα πει αν θέλει να τη βοηθήσω κάπως αλλά φοβόταν λέει να φύγει κτλ. Τό έψαξα το θέμα αρκετά και αποδείχθηκε οτι ο νταβάς της ήταν γκόμενος της και τον αγαπούσε και όντως είχε κάνει απόπειρα να τον χωρίσει και να δουλέψει ανεξάρτητη αλλά δε τα κατάφερε και γύρισε πάλι σε αυτόν λόγο καψούρας. Οπότε μη πιστεύετε και πολύ πουτάνας μοιρολόγια. (έτσι για την ιστορία να σας πώ οτι η συγκεκριμένη πουτάνα ήταν μουνάρα και ο γκόμενος/νταβάς της τελείως ασχημάντρας)

Αν η πουτάνα έχει το σύνδρομο της Στοκχόλμης και αρέσκεται στο ρόλο του θύματος πρόβλημα της. Γενικά είναι κουτές οι περισσότερες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αναγκάστηκες να γίνεις πουτάνα, αναγκάστηκα να γίνω μπουρδελιάρης. Ήταν σκληρή η ζωή και για τους δυο μας, δεν έχω ενοχές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν ήσουν γκόμενα θα με έφτυνες γιατί σου λέω αλήθεια, κάτι τέτοιες γκόμενες σαν εσένα με ανάγκασαν να μάθω να χύνω στα 5 λεπτά. Τώρα σε λυπάμαι αλλά εσύ κι εγώ είμαστε πάτσι, ένας αιώνια μοναχικός μπουρδελιάρης και μια πουτάνα που της τρώνε τα λεφτά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν ήμουν κανένας σχεσάκιας-λαμόγιο που γαμάει πουτάνες από χόμπι μπορεί και να κατήγγειλα μια περίπτωση trafficking. Σαν μοναχικός μπουρδελιάρης όμως αισθάνομαι και ο ίδιος θύμα μιας κοινωνίας που με ανάγκασε να κάνω δεύτερο σπίτι μου το Μετάξι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

You go where the wind blows, leading the life you chose

Your destination remains unknown

No one to help you, nobody cares about you

You're looking for some place you could call "home"

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Μεγάλες αλήθειες ο πικης  :P

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.702
Πόντοι
3.091
Αν ήμουν κανένας σχεσάκιας-λαμόγιο που γαμάει πουτάνες από χόμπι μπορεί και να κατήγγειλα μια περίπτωση trafficking. Σαν μοναχικός μπουρδελιάρης όμως αισθάνομαι και ο ίδιος θύμα μιας κοινωνίας που με ανάγκασε να κάνω δεύτερο σπίτι μου το Μετάξι.

Λόγω εξαναγκασμού το κάνεις; Άτιμη κοινωνία! Μ' έριξες στις πουτάνες. Θάθελα κι εγώ μια σχέση...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pipinoskistis φυσικά και κατέληξα να γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα από ανάγκη, επειδή οι τρόποι μου και η ηθική μου δεν μου επέτρεπαν να κάνω και να διατηρήσω μια σχέση. Έχω ξαναπεί σε εσάς τους σχεσάκηδες που γαμάτε πουτάνες από χόμπι ότι είστε μούφα μπουρδελιάρηδες, ποτέ δεν θα νιώσετε το συναίσθημα του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη που γαμάει στα μπουρδέλα από ανάγκη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το αν θα ήθελα μια σχέση δεν έχει σημασία, υπάρχουν κάποιοι άντρες που για διάφορους λόγους είναι σχεδόν πάντα μόνοι. Γι' αυτούς οι πουτάνες είναι κάτι πολύ σημαντικό, όχι απλά μια αλλαγή από τα συνηθισμένα. Εμείς καταθέτουμε και την ψυχή μας στα μπουρδέλα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πίκερ, δίνεις ρεσιτάλ πάλι. Πέρασα σήμερα από Μεταξουργείο και τελικά δεν είναι τόσο τραγικά. Ειδικά Ιάσωνος που τσάρκαρα είχε κάτι πολύ καλά κομμάτια. Είδα και την περιβόητη Κορίνα. Εντάξει, δε μου γέμισε το μάτι αλλά δείχνει σοβαρή κοπέλα για πουτάνα. Δηλαδή δεν απορώ πως ο Πίκερ την καψουρεύτηκε.  :2funny: Δεν πέρασα μαζί της, αλλά στα προσεχώς.

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Τα σέβη μου στον άρχοντα πίκερ..

Stories