Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

But I'm not looking for a love that will last
I know what I need and I need it fast  :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ναι, τελικά τη βρήκα από το σχόλιο στο προφίλ του rigormortis.
Πήγα και της είπα ένα "γεια" αλλά έφυγα, δεν γουστάρω να με βλέπουν έξω με πουτάνες.
Τελικά, Picker, έχεις θέμα να παραδεχτείς στον κόσμο ότι γαμάς τακτικά πουτάνες; Αν και δεν καταλαβαίνω από που θα φαινόταν στο Γκάζι ότι η κοπέλα κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι γαμάω πουτάνες. Το να κάνεις όμως και παρέα μαζί τους σε κάνει πυρφόρο. Ο άντρας βγαίνει με τη γκόμενά του για να μη λέει η γκόμενα ότι τη θέλει μόνο για το σεξ. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Από τη στιγμή που μπορώ να έχω το σεξ με την πουτάνα χωρίς να χρειάζεται να κάνω παρέα μαζί της, το θεωρώ τελείως μαλακία να τη βγάλω έξω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν βλέπεις έναν άντρα με τη γκόμενά του έξω τι σκέφτεσαι; Ότι ο τύπος το βράδυ θα γαμήσει. Της κάνει το χατίρι να βγούνε για να γαμήσει. Δεν είναι μαλακία λοιπόν να σε βλέπουν έξω με μια πουτάνα των 10-20 ευρώ; Τις αγαπώ αλλά δεν είμαι και τόσο πυρφόρος.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Όταν βλέπεις έναν άντρα με τη γκόμενά του έξω τι σκέφτεσαι; Ότι ο τύπος το βράδυ θα γαμήσει. Της κάνει το χατίρι να βγούνε για να γαμήσει. Δεν είναι μαλακία λοιπόν να σε βλέπουν έξω με μια πουτάνα των 10-20 ευρώ; Τις αγαπώ αλλά δεν είμαι και τόσο πυρφόρος.

:jerking: :jerking:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Η λογική στο να βγεις με πουτάνα είναι το να τη γαμήσεις τσάμπα. Πιθανόν βέβαια να καταλήξεις με το πουλί στο χέρι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.  :2funny: Άμα σου είναι δύσκολο να ανεχτείς μια γυναικεία παρέα μπας και γλυτώσεις μερικά 10ρικα, καλά κάνεις και στα @@ σου. Άρα δε σε νοιάζει αν θα σε δει ο κόσμος, απλά εσύ το βρίσκεις χαζό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι ρε τύπε, με νοιάζει που θα με δει ο κόσμος. Εγώ αν δω στο Γκάζι κάποιον με μια πουτάνα που ξέρω θα τον θεωρήσω πυρφόρο. Πάνε όλοι και τη γαμάνε όποτε θέλουν και αυτός τη βγάζει έξω σαν μαλάκας. Τον βλέπουν οι Πακιστανοί και γελάνε. Σιγά το πράγμα να του κάτσει τζάμπα ή να του γλείψει ένα αρχίδι παραπάνω. Αν έχεις λίγη περηφάνεια πάνω σου δεν βγαίνεις έξω με πουτάνα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1. Δεν καταλαβαίνω τι στον πούτσο έχει πιάσει μερικούς και την λένε συνέχεια στον Πίκερ, τι τους πείραξε ο ανθρωπάκος; Ενοχλεί κανέναν; Έχει αποφασίσει να ζει με βάση κάποιους δικούς του κανόνες, επαναλαμβάνει εδώ μέσα σαν αυτιστικός το νόμο του και κοιμάται χαρούμενος. Γιατί τον τσιγκλάτε συνεχώς και δεν τον αφήνετε σε ησυχία;

2. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι έχει πιάσει μερικούς και καταφέρονται εναντίον των πορνοπελατών, εδώ το σάιτ λέγεται μπουρδέλα.κομ και συζητάμε για πουτάνες και γαμήσια. Άμα δε σας αρέσει ο αγοραίος έρωτας μάλλον βρίσκεστε σε λάθος φόρουμ.

3. Δεν κατάλαβα ποτέ, και ούτε πρόκειται να καταλάβω, αυτούς που προσπαθούν να πιάσουν γκόμενες τις πουτάνες. Τόσες γυναίκες τριγύρω, με τις πουτάνες βρήκαν να κολλήσουν;

4. Πίκερ θα σου πω ένα μυστικό αλλά μην το πεις παραέξω: και στις γυναίκες αρέσει το γαμήσι, ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν πως το ευχαριστιούνται περισσότερο και από τους άνδρες.

5. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές πως η σωστή γραφή είναι πΙρφόρος με ι (γιώτα), μάθετε να γράφετε σωστά ότι οικειοποιήστε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duskolieggrafi η σωστή γραφή είναι ΠΥΡΦΟΡΟΣ και είναι αυτός που κρατάει τη δάδα με τέτοιο τρόπο που φαίνεται σαν να παίζει το πουλί του, κοινώς ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Το γράφω επίτηδες σωστά για να ξεχωρίζω από αυτούς που το παίζουν μύστες αλλά είναι ΠΥΡΦΟΡΟΙ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι φαλλοκράτης, μοναχικός, κυνικός. Δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει παρέα με γυναίκες, θέλει μόνο να τις γαμάει. Γι' αυτό άλλωστε έγινε μπουρδελιάρης. Αν είναι δυνατόν να κάνει παρέα με πουτάνες, που τις γαμάει όποτε θέλει!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Εμενα η καυλα μου τυπε δεν σβηνει με πουτανα το δοκιμασα.μονο με γκομενα σβηνει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Master21 εσύ είσαι σχεσάκιας, ένας καλός μου φίλος είναι σαν εσένα. Σε παραδέχομαι όμως γιατί δεν είσαι λαμόγιο να το παίζεις σε διπλό ταμπλό και να γαμάς πουτάνες στα κρυφά. Και ο φίλος μου έτσι είναι. Είναι σχεσάκιας αλλά φοράει παντελόνια!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Μια παρατήρηση για την προέλευση της λέξης 'πιρφορος'. Η σωστή ορθογραφία είναι με γιωτα γιατί η λέξη με την μπουρδελιαρικη έννοια της προέκυψε από τον ομώνυμο χρήστη Πιρφορο, ο οποίος εγραφε ιστορίες με ουκρανες που έβγαινε ξοδεύοντας περιουσίες χωρίς να τις γαμαει. Η φράση έγινε ευρέως γνωστή στην κοινότητα από τον πορνομεταναστη όταν άνοιξε το νήμα με τιτλο "οι πιρφοροι κατέστρεψαν την Ελλάδα", όπου ουσιαστικά παρέθετε τη φράση του χρήστη pitsilistis, με την οποία διαφωνούσε. Την έκανα την έρευνα μου.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπράβο στον Μaster21. Είναι σχεσάκιας αλλά ωραίος σχεσάκιας, όχι κότα-λαμόγιο να γαμάει πουτάνες στα κρυφά.  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Ρε Πικεράκο, αν προτρέπεις τον κόσμο να μη γαμάει πουτάνες
δεν καταλαβαίνεις πως θα ακριβήνει το μπου. ;

ΟΛΟΙ πρεπει να γαμάνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  πουτάνες ! :rockon:

Και οι ανυπαντροι, και οι παντρεμένοι !  :rockon:

Ώστε να μην είναι ακριβές οι πουτάνες, αλλά και
να κόβεται η μαγικά των γυναικών που δεν είναι επαγγελματίες,
αφού δεν θα τις χρειάζεται κανείς σαν " απαραίτητες "  !  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι σθεναρά υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Μάλιστα προτείνει ο νόμος να αφορά και τους δεσμευμένους εκτός από τους παντρεμένους. Αφήστε τις πουτάνες στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom