Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ο Ζεν Κρεμπιέ τελευταία μπαίνει μόνο για να γράφει στο νόμο του Picker γιατί απλά θίγεται από αυτά που γράφω. Ο τύπος είναι κλασική περίπτωση ΠΥΡΦΟΡΟΥ-ΑΓΑΠΟΥΛΗ που το παίζει μύστης. Δεν μπορεί να γαμήσει αν δεν νιώθει πως έχει τη γυναικεία αποδοχή και γι' αυτό κάνει τα πάντα για να γαμήσει ακάποτα ή να βγάλει γκόμενες τις πουτάνες των 10 ευρώ που γλείφουν τα αρχίδια των Πακιστανών.

με 5 χιλιάρικα θα έδινες κώλο σε πακιστανό ?  :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ο Ζεν Κρεμπιέ τελευταία μπαίνει μόνο για να γράφει στο νόμο του Picker γιατί απλά θίγεται από αυτά που γράφω. Ο τύπος είναι κλασική περίπτωση ΠΥΡΦΟΡΟΥ-ΑΓΑΠΟΥΛΗ που το παίζει μύστης. Δεν μπορεί να γαμήσει αν δεν νιώθει πως έχει τη γυναικεία αποδοχή και γι' αυτό κάνει τα πάντα για να γαμήσει ακάποτα ή να βγάλει γκόμενες τις πουτάνες των 10 ευρώ που γλείφουν τα αρχίδια των Πακιστανών.

:jerking: :jerking: :jerking:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να εκθειάσω την Σαββατιάτικη εξόρμηση στο Κεραμεικό, στην πλατεία του Κεραμεικού, εκεί δηλαδή που ανδρώνεται το αίσθημα του Μέσου πυρφόρου, βλέποντας τα μαγαζιά γύρω γύρω και τα ναυάγια ζευγάρια να κυκλοφορούν άσκοπα χωρίς ταμείο στο τέλος της βραδιάς τους.

Το πάλαι ποτέ nickname dismorfian, αλλά και το ενεργό μέλος (εντός κι εκτός) Ζεν Κρεμπιέ εξήγησαν εν ολίγοις τι διαδραματίστηκε το βράδυ εκείνο ... εύκολα κάποιος από εδώ, μπορεί να ανατρέξει σε προηγούμενες σελίδες και να διαβάσει από μόνος του.
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι το εξής: εκείνο το Σάββατο χτυπήθηκε η καρδιά του κτήνους, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ο ισόβιος πρωταθλητής έδειξε την αξία του σε ένα γήπεδο εκ των πραγμάτων εχθρικό για τον μπουρδελιάρη που σέβεται τα παντελόνια που φοράει.

Νεαρές κοπέλες, ανταποκρίθηκαν θετικά στα ερωτήματα μας και χωρίς κανένα ίχνος κόμπλεξ οι περισσότερες συνεργάστηκαν στο ιδιόμορφο αυτό φλερτ. Όταν άλλοι, που είναι πραγματικά ναυάγια της ζωής, θα ξημέρωναν στο site για να γράφουν ή στην καλύτερη για εκείνους περίπτωση, θα σέρνονταν σαν τις άδικες κατάρες από σαλόνι σε σαλόνι περιμένοντας μήπως και βγει η ιερόδουλη στο σαλόνι να τους αντικρίσει. Πιθανότητα επιτυχίας για εκείνους 0,01 τοις εκατό. Άνθρωποι που ούτε κατσίκα δεν γαμούν πέραν αυτού, τουλάχιστον ο Πορνομετανάστης γαμάει ... κι έχει τ' αρχίδια και το λέει δημοσίως. Άνθρωποι για λύπηση, στα βρώμικα στενά του Μεταξουργείο προσπαθούν να φτάσουν στην πηγή των υγρών του αιδοίου κάποιας φτηνής τσούρκας, χωρίς αποτέλεσμα γι'αυτούς. Όταν λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα υπάρχουν clubs με διαθέσιμες κοπέλες που σπαρταράν για πέος καυλιάρικο να σφυρηλατήσει την σπηλιά τους. Αλλά που μυαλό; Ναυάγια γεννήθηκαν και ναυάγια θα πεθάνουν μια μέρα.

Επειδή το πράγμα κούρασε όμως, και μυαλό δεν βάζει η πλειονότητα του site. Θα τις κόψω τις πουτάνες και θα βρω την υγεία μου αλλιώς, παροτρύνω, αν και είμαι βέβαιως πως το ίδιο θα κάνουν και τα άλλα δυο μέλη, dismorfian και Ζεν. Βαρέθηκα να γαμάω με το ταξίμετρο και την υπηρεσία να κάθεται σκοπιά στην πόρτα. Όλα αυτά σε ένα site που τρέφει άσφαιρους κυφήνες. Πολλά μέλη γκεμπελίζουν πίσω από τις οθόνες τους. Παππούδες ανίκανοι βιαγκράκιδες, άτολμα ευνουχισμένα νιάτα υποταγμένα σε μνημόνια και πυρφοριά, άξεστοι κληρονόμοι των 600 ευρώ, πληκτρολόγοι του κώλου από το πρωί έως το βράδυ να γράφουν αρλούμπες ... όλοι αυτοί σ' ένα πλαίσιο κομπλεξισμού και ανυπαρξίας του εαυτού τους. Να πάνε στο διάολο λοιπόν, γράφω μόνο για εμένα και για να περάσει η ώρα όταν βαριέμαι. Βαρέθηκα να διαβάζω ηλιθιότητες εδώ μέσα και γενικότερα ... τραβάω μια κόκκινη γραμμή σε όλους αυτούς.

Ξεροχύνω με τα posts του μύστη dismorfian, ελπίζω σύντομα να γεμίσει τις μίζερες καρδιές πολλών από εδώ μέσα. :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θα τις κόψω τις πουτάνες και θα βρω την υγεία μου αλλιώς, παροτρύνω, αν και είμαι βέβαιως πως το ίδιο θα κάνουν και τα άλλα δυο μέλη, dismorfian και Ζεν. Βαρέθηκα να γαμάω με το ταξίμετρο και την υπηρεσία να κάθεται σκοπιά στην πόρτα.

Καλη τυχη φιλε! Τους εχω κανει κι εγω αυτους τους κυκλους. Ολοι εχουν την υποχρεωση να τους κανουν. :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δεν υπάρχει λόγος να κόψει κάποιος τις πουτάνες, επειδή σε μερικά μπουρδέλα πιέζουν οι τσατσάδες ή επειδή γνώρισε πολλά ναυάγια σς ένα μπουρδελοφόρουμ. Υπάρχουν κάμποσα σπιτάκια που μπορείς να περάσεις καλά χωρίς ταξίμετρο και πρήξιμο. Ούτε φυσικά τσαρκάρει για κανέναν άλλον, αλλά το κάνει για τη δική του κάβλα. Έτσι κι αλλιώς, spougena, θα τις ξαναπιάσεις κάποια στιγμή.  :thumbsup: Τέτοιες μεγάλες κουβέντες ότι θα τις κόψω μαχαίρι για να επικεντρωθώ σε σηκαντικότερες πλευρές της ζωής μου τις έχω πει κι εγώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ έχω πονέσει με τα γραφόμενά μου τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ-ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ εδώ μέσα. Ο ένας (dismorfian) την έκανε, ο άλλος (Ζεν Κρεμπιέ) δεν έχει το κουράγιο να ξαναγράψει, ο τρίτος (spougenas) έπαθε τέτοια κατάθλιψη που θα κόψει τις πουτάνες. Για rigormortis δεν μιλάω, τον τάπωσε η ίδια η Κατερίνα.

Αγαπητοί πυρφόροι πότε θα καταλάβετε ότι ο πραγματικός γαμιάς φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια; Εγώ μπορεί να σας τρολάρω ανελέητα με την Κορίνα αλλά δεν είμαι τόσο ναυάγιο να ζητάω από τις πουτάνες να πάμε για καφέ ούτε τρώω 10-20 χυλόπιτες τη μέρα. Αφού είστε ΠΥΡΦΟΡΟΙ-ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ρε παλικάρια, γιατί παριστάνετε τους μύστες;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.869
Πόντοι
41.129
Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να εκθειάσω την Σαββατιάτικη εξόρμηση στο Κεραμεικό, στην πλατεία του Κεραμεικού, εκεί δηλαδή που ανδρώνεται το αίσθημα του Μέσου πυρφόρου,    

οι πουτανες δεν κόβονται...
μην ξεχνας οι ελλεηνιδες κοιτανε πορτοφολι και εμφανιση...
εγω ενας χοντρος καραφλας είμαι με μια μεγαλη κοιλια σα μπετονιερα, δε φταιω εγω που η φυση μου φερθηκε ασχημα και είμαι εμφανησιακα ναυαγιο,
οι πουτανες είναι η μονη μου επιλογή, ευτυχως που εχω λεφτα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για όσους προσπαθούν και κάποιες φορές ίσως βγάζουν γκόμενες τις πουτάνες, έχω απλά να πω ότι περηφανεύονται για κάτι που εγώ θα ντρεπόμουν. Τις γκόμενες τις βγάζουμε για καφέ με σκοπό να τις γαμήσουμε, δεν τις γαμάμε με σκοπό να τις βγάλουμε για καφέ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem η Κατερίνα69 τις προάλλες έγραψε ότι πολλές φορές οι πουτάνες καυλώνουν όταν γαμιούνται με τους πελάτες αλλά ποτέ δεν θα το παραδεχτούν. Αυτό καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία του rigormortis και γι' αυτό από τότε ο φίλος μας έχει σχεδόν σωπάσει.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.869
Πόντοι
41.129
Duke Nukem η Κατερίνα69 τις προάλλες έγραψε ότι πολλές φορές οι πουτάνες καυλώνουν όταν γαμιούνται με τους πελάτες αλλά ποτέ δεν θα το παραδεχτούν. Αυτό καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία του rigormortis και γι' αυτό από τότε ο φίλος μας έχει σχεδόν σωπάσει.

αμα κανει πλατσ πλουτς το μουνι και τρεμει η κορασιδα εχει χυσει ?

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Για όσους προσπαθούν και κάποιες φορές ίσως βγάζουν γκόμενες τις πουτάνες, έχω απλά να πω ότι περηφανεύονται για κάτι που εγώ θα ντρεπόμουν. Τις γκόμενες τις βγάζουμε για καφέ με σκοπό να τις γαμήσουμε, δεν τις γαμάμε με σκοπό να τις βγάλουμε για καφέ.
    :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Λοιπόν επειδή είναι τόση η μαλακία του Picker που με αναγκάζει να διακόψω κάτι πιο ενδιαφέρον ώστε να απαντήσω :

α) ο λόγος που δεν γράφω εδώ είναι ότι είμαι πεπεισμένος ότι το iq του Picker είναι τόσο χαμηλό που δεν μπορεί να
γίνει διάλογος αφενός , και αφετέρου κινδυνεύω να θεωρηθώ και γώ βλάκας ασχολούμενος μαζί του ...η αλληλουχία είναι η εξής: δεν απαντάει στα ερωτήματα/επιχειρήματα-->
αυτιστικό ποστάρισμα της αντιφατικής παραγράφου-->διαγραφή λογαριασμού για αποφυγή "κινδύνου"--> επανεγγραφή όταν ο "κινδυνος" εξαφανίζεται-->επανάληψη της διαδικασίας

β) τα γραφόμενα της Κατερίνας τα μελετάω απο 10ετίας απο τότε που έκανα δειλά δειλά τα πρώτα
μου βήματα στον αγοραίο έρωτα και μπορώ να πώ ότι με βοήθησαν αρκετά στην κατανόηση κάποιων πραγμάτων ...μιλάει για το επαγγελμα της πόρνης,την τυποποιημένη συμπεριφορά που όντως κάποιες φορές είναι συμμετοχική,
, για τον έρωτα μεταξύ πελάτη -πόρνης , για τη σύγχυση που έχουν οι πελάτες ότι έχουν ερωμένες τις πόρνες και διάφορα άλλα θέματα που ένας πόρνος οφείλει να γνωρίζει...αξίζει λοιπόν κάποιος να ανατρέξει στο μακρυνό παρελθόν και να τα διαβάσει/μελετήσει

καλό βράδυ σε όλους και δεν επιθυμώ να κάνω διάλογο στην παρούσα φάση  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μου έχουν πει πουτάνες ότι αισθάνονται μόνες και έχω αλλάξει κουβέντα, μου έχουν πει να βγούμε για καφέ και έχω αρνηθεί. Η Έλενα η Μολδαβή από Φυλής 200, Περγάμου 1 κτλ. (η αποκαλούμενη "τρελοκαμπέρω") με γούσταρε. Κάποτε με είχε δει από μακριά στο Γκάζι και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάω να τη βρω στο Strasse για να της κάνω παρέα. Πήγα και της είπα ένα "γεια" αλλά έφυγα, δεν γουστάρω να με βλέπουν έξω με πουτάνες. Βλέπω τις πουτάνες με τους "γκόμενούς" τους στο facebook και ειλικρινά ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ, ακόμα και αν αυτοί τις εκμεταλλεύονται. Πόσο πιο χαμηλά; Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι κυνικός και μοναχικός. Αγαπάει τις πουτάνες γι' αυτό που κάνουν αλλά γαμάει και φεύγει. Είναι περήφανος και καταλαβαίνει ότι αυτές οι γυναίκες είναι ΚΟΙΝΕΣ, δεν θέλει πολλά-πολλά μαζί τους. Ούτε να είναι γκόμενος ούτε νταβατζής τους!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ θα εβγαινες με τον Ντοπα στο Γκαζι;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.