Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να εκθειάσω την Σαββατιάτικη εξόρμηση στο Κεραμεικό, στην πλατεία του Κεραμεικού, εκεί δηλαδή που ανδρώνεται το αίσθημα του Μέσου πυρφόρου, βλέποντας τα μαγαζιά γύρω γύρω και τα ναυάγια ζευγάρια να κυκλοφορούν άσκοπα χωρίς ταμείο στο τέλος της βραδιάς τους.
Το πάλαι ποτέ nickname dismorfian, αλλά και το ενεργό μέλος (εντός κι εκτός) Ζεν Κρεμπιέ εξήγησαν εν ολίγοις τι διαδραματίστηκε το βράδυ εκείνο ... εύκολα κάποιος από εδώ, μπορεί να ανατρέξει σε προηγούμενες σελίδες και να διαβάσει από μόνος του.
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι το εξής: εκείνο το Σάββατο χτυπήθηκε η καρδιά του κτήνους, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ο ισόβιος πρωταθλητής έδειξε την αξία του σε ένα γήπεδο εκ των πραγμάτων εχθρικό για τον μπουρδελιάρη που σέβεται τα παντελόνια που φοράει.
Νεαρές κοπέλες, ανταποκρίθηκαν θετικά στα ερωτήματα μας και χωρίς κανένα ίχνος κόμπλεξ οι περισσότερες συνεργάστηκαν στο ιδιόμορφο αυτό φλερτ. Όταν άλλοι, που είναι πραγματικά ναυάγια της ζωής, θα ξημέρωναν στο site για να γράφουν ή στην καλύτερη για εκείνους περίπτωση, θα σέρνονταν σαν τις άδικες κατάρες από σαλόνι σε σαλόνι περιμένοντας μήπως και βγει η ιερόδουλη στο σαλόνι να τους αντικρίσει. Πιθανότητα επιτυχίας για εκείνους 0,01 τοις εκατό. Άνθρωποι που ούτε κατσίκα δεν γαμούν πέραν αυτού, τουλάχιστον ο Πορνομετανάστης γαμάει ... κι έχει τ' αρχίδια και το λέει δημοσίως. Άνθρωποι για λύπηση, στα βρώμικα στενά του
Μεταξουργείο προσπαθούν να φτάσουν στην πηγή των υγρών του αιδοίου κάποιας φτηνής τσούρκας, χωρίς αποτέλεσμα γι'αυτούς. Όταν λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα υπάρχουν clubs με διαθέσιμες κοπέλες που σπαρταράν για πέος καυλιάρικο να σφυρηλατήσει την σπηλιά τους. Αλλά που μυαλό; Ναυάγια γεννήθηκαν και ναυάγια θα πεθάνουν μια μέρα.
Επειδή το πράγμα κούρασε όμως, και μυαλό δεν βάζει η πλειονότητα του site. Θα τις κόψω τις πουτάνες και θα βρω την υγεία μου αλλιώς, παροτρύνω, αν και είμαι βέβαιως πως το ίδιο θα κάνουν και τα άλλα δυο μέλη, dismorfian και Ζεν. Βαρέθηκα να γαμάω με το ταξίμετρο και την υπηρεσία να κάθεται σκοπιά στην πόρτα. Όλα αυτά σε ένα site που τρέφει άσφαιρους κυφήνες. Πολλά μέλη γκεμπελίζουν πίσω από τις οθόνες τους. Παππούδες ανίκανοι βιαγκράκιδες, άτολμα ευνουχισμένα νιάτα υποταγμένα σε μνημόνια και πυρφοριά, άξεστοι κληρονόμοι των 600 ευρώ, πληκτρολόγοι του κώλου από το πρωί έως το βράδυ να γράφουν αρλούμπες ... όλοι αυτοί σ' ένα πλαίσιο κομπλεξισμού και ανυπαρξίας του εαυτού τους. Να πάνε στο διάολο λοιπόν, γράφω μόνο για εμένα και για να περάσει η ώρα όταν βαριέμαι. Βαρέθηκα να διαβάζω ηλιθιότητες εδώ μέσα και γενικότερα ... τραβάω μια κόκκινη γραμμή σε όλους αυτούς.
Ξεροχύνω με τα posts του μύστη dismorfian, ελπίζω σύντομα να γεμίσει τις μίζερες καρδιές πολλών από εδώ μέσα.