Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Τώρα είσαι μέσα. Γι' αυτό το πλασματάκι το ξεφτιλισμένο γουστάρω να ξεφτιλίζομαι κι εγώ. Τις κυρίες τις φτύνω στη μάπα.

πως τις φτύνεις ρε picker ?

αφού ο ίδιος έχεις γράψει και σε πμ και δημόσια ότι έχεις ξεφτυλιστεί πολλάκις για γυναίκες είτε εντός είτε εκτός μπουρδέλων

για διαφωτισέ με λίγο

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ακόμα και 1 χυλόπιτα να φάω με πιάνουν τάσεις δολοφονίας. Βράζω μέσα μου από οργή. Είμαστε μέρα με τη νύχτα τύπε. Άσ' το!

Άχρηστο τομάρι ήσουν, είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι.
Προσωπικά είναι άκρως ερεθιστικό να σε "γειώνουν". Ειδικά όταν προσπαθούν να στο φέρουν με τρόπο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι απίστευτη η δυσκολία τους ενώ απλά μπορούν να πουν όχι.

Προσωπικά χαίρομαι, μάλιστα τρώω χυλόπιτες και χωρίς λόγο.  :o
Είσαι ένας απλός κομπλεξικός εγωιστάκος που έχεις φτιάξει ένα παραμύθι το οποίο ταίζεις
για να μην τρως "άκυρα". Λες και παίζει ρόλο ρε μπετόβλακα.

:sunglasses:

Επισκέπτης
Άχρηστο τομάρι ήσουν, είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι.
Προσωπικά είναι άκρως ερεθιστικό να σε "γειώνουν". Ειδικά όταν προσπαθούν να στο φέρουν με τρόπο.

Είναι απίστευτη η δυσκολία τους ενώ απλά μπορούν να πουν όχι.

Προσωπικά χαίρομαι, μάλιστα τρώω χυλόπιτες και χωρίς λόγο.  :o
Είσαι ένας απλός κομπλεξικός εγωιστάκος που έχεις φτιάξει ένα παραμύθι το οποίο ταίζεις
για να μην τρως "άκυρα". Λες και παίζει ρόλο ρε μπετόβλακα.

:sunglasses:

Έλα μωρέ ξεφτίλα τώρα που θα μου την πεις. Άντε φάε τις σημερινές σου χυλόπιτες να χορτάσεις!

Επισκέπτης
πως τις φτύνεις ρε picker ?

αφού ο ίδιος έχεις γράψει και σε πμ και δημόσια ότι έχεις ξεφτυλιστεί πολλάκις για γυναίκες είτε εντός είτε εκτός μπουρδέλων

για διαφωτισέ με λίγο

Παλιά έχω υπάρξει κι εγώ πυρφόρος φυσικά. Μετά κατάλαβα ότι δεν πρέπει να δίνεις στις γκόμενες την παραμικρή αξία.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Παλιά έχω υπάρξει κι εγώ πυρφόρος φυσικά. Μετά κατάλαβα ότι δεν πρέπει να δίνεις στις γκόμενες την παραμικρή αξία.

αλλά δεν έκοψες τα ξεφτυλίκια όμως

ξεφτυλιζόσουν για τις ελεηνίδες και τώρα ξεφτυλίζεσαι για τις πουτάνες

:)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
απλά σου κάτσανε βαριές οι χυλόπιτες απο τις γκόμενες και τώρα καταφεύγεις στις πουτάνες επειδή (κάποιες) δεν μπορούν να αρνηθούν το 10αρικάκι

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ζήσε στην σκιά μου ραμολί.  :2funny:

Και για τσιγάρα να πάω, θα την ρουφήξω την χυλόπιτά μου.  :sunglasses:

Δεν είσαι ετοιμοπόλεμος ρε Πίκερ, δεν έχεις καν στόχο τις γυναίκες
για να ζήσεις ότι καλό ή κακό βγει. Θες την ασφάλειά σου. Είσαι ένα κτητικό ζωντόβολο
που δεν θέλει να του πειράζουν τα παιχνίδια του. Αυτά που λες ότι τάχα δεν σε νοιάζει
είναι ήδη στην χοάνη μαλακίας του κάδου ανακύκλωσης.
Φοβάσαι μην ερωτευτείς και σου παρτουζώσουν το μυαλό.  Είσαι χέστης.

Θες όμως να ΚΩΛΟδείχνεσαι. Δείξε μας πάλι την κωλάρα σου.

Επισκέπτης
απλά σου κάτσανε βαριές οι χυλόπιτες απο τις γκόμενες και τώρα καταφεύγεις στις πουτάνες επειδή (κάποιες) δεν μπορούν να αρνηθούν το 10αρικάκι

Όχι, απλά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα και να τρως χυλόπιτες θίγοντας τον εγωισμό σου για να σου κάτσει τελικά μια γκόμενα την οποία σύντομα θα βαρεθείς. Πολλή προσπάθεια για το τίποτα δηλαδή, δεν αξίζει τον κόπο. Το σεξ πρέπει να είναι κάτι πολύ απλό, να το βρίσκεις τόσο εύκολα όσο το φαγητό. Δεν είμαι διατεθειμένος να προσπαθήσω για να το βρω, ειδικά όταν ξέρω ότι αυτό που θα κοπιάσω για να βρω σύντομα θα το βαρεθώ.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Όχι, απλά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα και να τρως χυλόπιτες θίγοντας τον εγωισμό σου για να σου κάτσει τελικά μία γκόμενα την οποία σύντομα θα βαρεθείς. Πολλή προσπάθεια για το τίποτα δηλαδή, δεν αξίζει τον κόπο. Το σεξ πρέπει να είναι κάτι πολύ απλό, να το βρίσκεις τόσο εύκολα όσο το φαγητό. Δεν είμαι διατεθειμένος να προσπαθήσω για να το βρω, ειδικά όταν ξέρω ότι αυτό που θα κοπιάσω για να το βρω σύντομα θα το βαρεθώ.

αν δεν κοπιάσεις και δεν πονέσεις λίγο δεν θα καταφέρεις τίποτα
δεν είναι το ίδιο στο μετάξι με μια καυλωμένη για πάρτη σου γυναίκα
σίγουρα θα την βαρεθείς μεν αλλά θα έχεις απολαύσει μερικά εξωφρενικά
γαμήσια δε , αλλά αν δεν προσπαθείς, τότε μέρα παρά μέρα στα φασόλια του μεταξιού για πάντα  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
αν δεν κοπιάσεις και δεν πονέσεις λίγο δεν θα καταφέρεις τίποτα
δεν είναι το ίδιο στο μετάξι με μια καυλωμένη για πάρτη σου γυναίκα
σίγουρα θα την βαρεθείς μεν αλλά θα έχεις απολαύσει μερικά εξωφρενικά
γαμήσια δε , αλλά αν δεν προσπαθείς, τότε μέρα παρά μέρα στα φασόλια του μεταξιού για πάντα  :rockon: :rockon:

Από τη στιγμή που ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ για να κάνεις μια σχέση παραδέχεσαι ότι η γκόμενα έχει την τελική επιλογή. Γιατί να μην κοπιάσει η γκόμενα να τα φτιάξει μαζί σου; Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω την επιλογή σε ένα κατώτερο ον από εμένα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Τώρα είσαι μέσα. Γι' αυτό το πλασματάκι το ξεφτιλισμένο γουστάρω να ξεφτιλίζομαι κι εγώ. Τις κυρίες τις φτύνω στη μάπα.

Άρα, κουραφέξαλα ό Νόμος του Πίκερ, μαζί με τα φαλλοκράτης, μισογύνης, βιαστής και μοναχικός.

Ένας απλός σαδομαζόχας είστε, που επειδή φοβάστε την απόρριψη από τις μη εκδιδόμενες καταλήξατε πουτανοκαψούρης, και που για να διασκεδάσετε την απόρριψη του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, καμώνεσθε τον δήθεν μοναχικό και απεργάζεσθε δικαιολογίες έν είδει νόμου.  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Από τη στιγμή που ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ για να κάνεις μια σχέση παραδέχεσαι ότι η γκόμενα έχει την τελική επιλογή. Γιατί να μην κοπιάσει η γκόμενα να τα φτιάξει μαζί σου; Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω την επιλογή σε ένα κατώτερο ον από εμένα!

και φυσικά μπορεί να κοπιάσει η γυναίκα για σένα αν είσαι της αρεσκείας της

αλλά ρε Picker γιατί θεωρείς τις γυναίκες κατώτερες απο σένα ?
δλδ ποια είναι τα προσόντα σου , οι σπουδές σου , το έργο σου ? βοηθησέ με να κατανοήσω το μεγαλείο σου ...
τι έχεις κάνει για να θεωρείσαι ανώτερος απο τον οποιοδήποτε ?

Επισκέπτης
Όσοι φλερτάρετε γκόμενες και προσπαθείτε να κερδίσετε τη συμπάθειά τους δεν μπορείτε να είστε πραγματικοί μπουρδελιάρηδες. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν γουστάρει να τον διαλέγουν οι γυναίκες αλλά να τις διαλέγει εκείνος!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Όσοι φλερτάρετε γκόμενες και προσπαθείτε να κερδίσετε τη συμπάθειά τους δεν μπορείτε να είστε πραγματικοί μπουρδελιάρηδες. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν γουστάρει να τον διαλέγουν οι γυναίκες αλλά να τις διαλέγει εκείνος!

και τα δυο δεν γινεται?

Επισκέπτης
και φυσικά μπορεί να κοπιάσει η γυναίκα για σένα αν είσαι της αρεσκείας της

αλλά ρε Picker γιατί θεωρείς τις γυναίκες κατώτερες απο σένα ?
δλδ ποια είναι τα προσόντα σου , οι σπουδές σου , το έργο σου ? βοηθησέ με να κατανοήσω το μεγαλείο σου ...
τι έχεις κάνει για να θεωρείσαι ανώτερος απο τον οποιοδήποτε ?

Όλοι οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες. Έχουμε μεγαλύτερο εγκέφαλο, πολύ περισσότερη φαιά ουσία. Η μοναδική τους αξία είναι το μουνί τους που σέρνει καράβι - άντε και το να γίνονται μάνες. Από εκεί και πέρα είναι κατώτερες σε όλα.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1

Ποια συμπάθεια ρε κακομοίρη; όταν ένας άνδρας γουστάρει μια γυναίκα θέλει να την γαμήσει.
Οι συμπάθειες κι όλα τα παρελκόμενα έρχονται πολύ μετά...κι αν έρθουν βέβαια.

Μια ζωή με καπότα θα γαμάς ρε όρνιο.

:2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Όλοι οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες. Έχουμε μεγαλύτερο εγκέφαλο, πολύ περισσότερη φαιά ουσία. Η μοναδική τους αξία είναι το μουνί τους που σέρνει καράβι - άντε και το να γίνονται μάνες. Από εκεί και πέρα είναι κατώτερες σε όλα.
α μωρε πικερ , έχεις μυαλό κακομαθημένου μπόμπιρα :( :o  :2funny:

και να ρωτήσω κάτι άλλο : άν ο άντρας διαλέγει αυτές που τον διαλέγουν ?

Επισκέπτης
και τα δυο δεν γινεται?

Όχι τύπε. Καταρχήν αν φλερτάρεις τις γκόμενες προσβάλλεις τις πουτάνες που σου δίνονται τόσο εύκολα. Ποιες είναι οι άλλες οι χαμούρες να σου το παίζουν ντίβες; Δεν κατάλαβα δηλαδή.

Ποια είσαι εσύ μωρή ψώλα που θα μου πεις όχι; Δεν θα σε ρωτήσω κιόλας μωρή χαμούρα για να σε γαμήσω. Όλες οι γκόμενες στα μπουρδέλα υποχρεωτικά για 9 μήνες στα 18 τους για να τους πέφτει η μύτη. Αυτή είναι η αξία τους και πρέπει να τη μαθαίνουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom