Επισκέπτης
Μια ζωή με καπότα θα γαμάς ρε όρνιο.
Φυσικά και θα γαμάω μόνο με καπότα. Και με παρθένα να πήγαινα πάλι με καπότα θα το γαμούσα το βρωμόμουνό της.
Μια ζωή με καπότα θα γαμάς ρε όρνιο.
Όλες οι γκόμενες στα μπουρδέλα υποχρεωτικά για 9 μήνες στα 18 τους για να τους πέφτει η μύτη. Αυτή είναι η αξία τους και πρέπει να τη μαθαίνουν!
Φυσικά και θα γαμάω μόνο με καπότα. Και με παρθένα να πήγαινα πάλι με καπότα θα το γαμούσα το βρωμόμουνό της.
"Λαρισάκια" ;) άσε το ναυάγιο να απαντήσει και μην μπαίνεις στην μέση.
γλειφομουνι δεν κανεις πικερ ? είναι γεματα ιχνοστοιχεία και μεταλλα τα μουνοζουμα, δεν τοξερες ?
"Λαρισάκια" ;) άσε το ναυάγιο να απαντήσει και μην μπαίνεις στην μέση.
Κάνω μερικές φορές, αν δεν μπορώ να καυλώσω επαρκώς με κάτι άλλο. Ο στόχος μου είναι πάντα να χύνω με επαφή με όσο το δυνατόν συνοπτικότερες διαδικασίες. Δηλαδή αν καυλώσω με το γλείψιμο στα πατουσάκια δεν την αφήνω να μου πάρει ούτε πίπα.
Δεν αντέχω να αφήσω το site στα χέρια των πυρφόρων, οι οποίοι μάλιστα από πολλούς λογίζονται ως μύστες. Κάθε φορά που απέχω νιώθω ότι το site με χρειάζεται. Επιστρέφω για άλλη μια φορά καθώς παρατηρούνται έντονα φαινόμενα εκτροπής.
Δεν μπορείς να τελειώσεις χωρίς στύση. Πρέπει πάντα να υπάρχει κάποια στύση για να τελειώσεις.
Καμία γκόμενα ή πουτάνα δεν γαμάμε χωρίς καπότα εκτός και αν μας παρακαλέσει να της κάνουμε παιδί. Αγαπάμε πάρα πολύ την πούτσα μας για να τη βάλουμε ακάποτη μέσα στο σκοτεινό και βρώμικο μουνί. Επαναλαμβάνω, γαμάμε κυρίως για να μην είμαστε μαλάκες και πολύ λιγότερο για την ηδονή. Όποιος θέλει να νιώσει ηδονή μπορεί να βάλει και ένα παλούκι στον κώλο του για να βρει το αντρικό σημείο G.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση από το προφυλακτικό. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τους ακάποτους μύστες και για το πόσο μάγκες θεωρούνται. Το μόνο που έχω να τους ρωτήσω είναι: Την πούτσα σας δεν τη λυπάστε; Το ωραίο είναι ότι θεωρούν τους εαυτούς τους μάγκες ενώ είναι φυσικά πυρφόροι. Μαγκιά και απαξίωση της γυναίκας είναι να της γαμάς το μουνί προστατευμένος, είτε πρόκειται για γκόμενα ή πουτάνα. Έτσι απαξιώνεις εγωιστικά τη γυναίκα και όχι με το να γαμάς ακάποτα το βρωμόμουνό της!
Όχι. Ξεφτίλα είναι να γίνονται πόρνες, να γαμιούνται με όλους. Τότε τις λατρεύω. Το Κορινάκι, ας πούμε, όταν το βλέπω να γαμιέται στο Μεταξουργείο με τους Πακιστανούς Σάββατο βράδυ, την ώρα που οι άλλες 20-χρονες μοιράζουν χυλόπιτες στο Γκάζι, μου έρχεται πραγματικά να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση. Η αξία του εξευτελισμού της είναι ανεκτίμητη.
Πίκερ είναι αλήθεια ότι στήνεις μόνος σου διαλόγους
παριστάνοντας ότι είναι δίπλα σου η Κορινα;
Είναι αλήθεια αυτό;
άτσα !
κι'άλλη αντίφαση
άρα σ'αρέσει η καύλα , η διέγερση , δλδ η στύση ...και όχι μόνο η εκσπερμάτιση όπως φωνασκείς
Πικερ θα παντρευοσουν την κορινα στην μεση του μεταξουργειου με τους μπουρδελιαριδες να σας πετανε κινεζικες καποτες και τις τσατσαδες να φωναζουνε ''πουλυ καλη στο ντοματιο''?
Μα πώς θα χύσω αλλιώς ρε τύπε; Πρέπει κάπως να καυλώσω για να γαμήσω το μουνί και να ξεφορτωθώ το σπέρμα με έναν υπερήφανο και αντρίκιο τρόπο. Η καύλα είναι το μέσο για την εκσπερμάτιση με επαφή, που είναι ο σκοπός.