Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Όλες οι γκόμενες στα μπουρδέλα υποχρεωτικά για 9 μήνες στα 18 τους για να τους πέφτει η μύτη. Αυτή είναι η αξία τους και πρέπει να τη μαθαίνουν!

Πω πω μίσος... :o έχω καυλώσει για τα καλά!  :bigdick:

Φαντάζομαι πόσο σου στοίχισε η "ροχάλα" που σε κατάντησε έτσι. Εγώ τώρα χαίρομαι που σε βλέπω έτσι.
Θέλω να το ξέρεις. Ντόμπρα. Πρέπει να σε σακάτεψε εντελώς έτσι;
μίλησέ μας για το πως έγινε και σε τι ηλικία βρισκόσουν. Άνοιξέ μας την καρδιά σου.
Σε αγαπάμε όλοι, ειδικά εγώ που έγινες πουτανοκαψούρης.  >:(

BGzrusL.gif

Όλοι έχουμε νεύρα και προβλήματα, εγώ να δεις  :2funny:
αλλά δεν καταδικάσαμε κι όλες τις γυναίκες του πλανήτη.  :S

Φυσικά και θα γαμάω μόνο με καπότα. Και με παρθένα να πήγαινα πάλι με καπότα θα το γαμούσα το βρωμόμουνό της.

Τώρα μίλησες άγρια όμως. Στις παρθένες πρέπει να φερόμαστε καλά.

Έτσι δεν είναι;  :dunno:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
Φυσικά και θα γαμάω μόνο με καπότα. Και με παρθένα να πήγαινα πάλι με καπότα θα το γαμούσα το βρωμόμουνό της.

γλειφομουνι δεν κανεις πικερ ?  είναι γεματα ιχνοστοιχεία και μεταλλα τα μουνοζουμα, δεν τοξερες ?

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
"Λαρισάκια"  ;) άσε το ναυάγιο να απαντήσει και μην μπαίνεις στην μέση.  :sunglasses:

Επισκέπτης
γλειφομουνι δεν κανεις πικερ ?  είναι γεματα ιχνοστοιχεία και μεταλλα τα μουνοζουμα, δεν τοξερες ?

Κάνω μερικές φορές, αν δεν μπορώ να καυλώσω επαρκώς με κάτι άλλο. Ο στόχος μου είναι πάντα να χύνω με επαφή με όσο το δυνατόν συνοπτικότερες διαδικασίες. Δηλαδή αν καυλώσω με το γλείψιμο στα πατουσάκια δεν την αφήνω να μου πάρει ούτε πίπα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κάνω μερικές φορές, αν δεν μπορώ να καυλώσω επαρκώς με κάτι άλλο. Ο στόχος μου είναι πάντα να χύνω με επαφή με όσο το δυνατόν συνοπτικότερες διαδικασίες. Δηλαδή αν καυλώσω με το γλείψιμο στα πατουσάκια δεν την αφήνω να μου πάρει ούτε πίπα.

άτσα !

κι'άλλη αντίφαση

άρα σ'αρέσει η καύλα , η διέγερση , δλδ η στύση ...και όχι μόνο η εκσπερμάτιση όπως φωνασκείς  :)

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πίκερ είναι αλήθεια ότι στήνεις μόνος σου διαλόγους

παριστάνοντας ότι είναι δίπλα σου η Κορινα;

Είναι αλήθεια αυτό;

fI3hLAg.gif

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή η σκληρή ερώτηση είναι το κλειδί σε όλα...

dXP4AHH.gif

φιλικά πάντα Πίκερ... ;)

Υ.Γ Την κάνω να βρω τον μέγιστο Ζεν...

:hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν αντέχω να αφήσω το site στα χέρια των πυρφόρων, οι οποίοι μάλιστα από πολλούς λογίζονται ως μύστες. Κάθε φορά που απέχω νιώθω ότι το site με χρειάζεται. Επιστρέφω για άλλη μια φορά καθώς παρατηρούνται έντονα φαινόμενα εκτροπής.

Μας ελειψες τυπε! :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν μπορείς να τελειώσεις χωρίς στύση. Πρέπει πάντα να υπάρχει κάποια στύση για να τελειώσεις.

Δεν ισχυει. Μπορεις να τελειωσεις και με 0 στυση με τσιμπουκι. Καθε γνησιος ανηδονιστης πρεπει να επιδιωκει το χυσιμο με 0 στυση. Η στυση ειναι ομολογια στη γυναικα οτι σου αρεσει και οτι τη χρειαζεσαι.

Καμία γκόμενα ή πουτάνα δεν γαμάμε χωρίς καπότα εκτός και αν μας παρακαλέσει να της κάνουμε παιδί. Αγαπάμε πάρα πολύ την πούτσα μας για να τη βάλουμε ακάποτη μέσα στο σκοτεινό και βρώμικο μουνί. Επαναλαμβάνω, γαμάμε κυρίως για να μην είμαστε μαλάκες και πολύ λιγότερο για την ηδονή. Όποιος θέλει να νιώσει ηδονή μπορεί να βάλει και ένα παλούκι στον κώλο του για να βρει το αντρικό σημείο G.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση από το προφυλακτικό. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τους ακάποτους μύστες και για το πόσο μάγκες θεωρούνται. Το μόνο που έχω να τους ρωτήσω είναι: Την πούτσα σας δεν τη λυπάστε; Το ωραίο είναι ότι θεωρούν τους εαυτούς τους μάγκες ενώ είναι φυσικά πυρφόροι. Μαγκιά και απαξίωση της γυναίκας είναι να της γαμάς το μουνί προστατευμένος, είτε πρόκειται για γκόμενα ή πουτάνα. Έτσι απαξιώνεις εγωιστικά τη γυναίκα και όχι με το να γαμάς ακάποτα το βρωμόμουνό της!

Χρειαζεται μια προσθηκη στο νομο: Ο νομος του Πικερ απευθυνεται σε οσους θα σιχαινονταν να γαμησουν γυναικα αν δεν υπηρχε το προφυλακτικο.

Όχι. Ξεφτίλα είναι να γίνονται πόρνες, να γαμιούνται με όλους. Τότε τις λατρεύω. Το Κορινάκι, ας πούμε, όταν το βλέπω να γαμιέται στο Μεταξουργείο με τους Πακιστανούς Σάββατο βράδυ, την ώρα που οι άλλες 20-χρονες μοιράζουν χυλόπιτες στο Γκάζι, μου έρχεται πραγματικά να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση. Η αξία του εξευτελισμού της είναι ανεκτίμητη.

Δηλαδη αγαπας την Κορινα γιατι σε πληγωνει η συμπεριφορα των 20χρονων κοριτσιων;

Επισκέπτης
Πίκερ είναι αλήθεια ότι στήνεις μόνος σου διαλόγους

παριστάνοντας ότι είναι δίπλα σου η Κορινα;

Είναι αλήθεια αυτό;

Έλα μωρέ μαλάκα. Εσείς έχετε φάει κόλλημα με την Κορίνα και νομίζετε ότι ασχολούμαι συνέχεια μαζί της, ενώ εγώ γαμάω κάθε 2 μέρες διαφορετική πουτάνα. Από το περασμένο Σάββατο π.χ. έχω γαμήσει διαδοχικά Γκαμπριέλα από το Κορινόσπιτο, Αντελίνα από το Κορινόσπιτο, Αννούσκα από Κολωνού 30 και Έλενα από Κολωνού 30. Εσείς συνεχίζετε να ασχολείστε με την Κορίνα, ενώ εγώ γαμάω ένα κάρο άλλες πουτάνες και απλά όταν βαριέμαι στέλνω κανένα μήνυμα στην Κορίνα.

Επισκέπτης
άτσα !

κι'άλλη αντίφαση

άρα σ'αρέσει η καύλα , η διέγερση , δλδ η στύση ...και όχι μόνο η εκσπερμάτιση όπως φωνασκείς  :)

Μα πώς θα χύσω αλλιώς ρε τύπε; Πρέπει κάπως να καυλώσω για να γαμήσω το μουνί και να ξεφορτωθώ το σπέρμα με έναν υπερήφανο και αντρίκιο τρόπο. Η καύλα είναι το μέσο για την εκσπερμάτιση με επαφή, που είναι ο σκοπός.

Επισκέπτης
απ το κακο στο χειροτερο παει ο νομος τυπε

ολο σε στριμωχνουν κι ολο κανεις εκπτωσεις και τροποποιησεις :orchestra: :orchestra: :orchestra:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.201
Πόντοι
3.091

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μα πώς θα χύσω αλλιώς ρε τύπε; Πρέπει κάπως να καυλώσω για να γαμήσω το μουνί και να ξεφορτωθώ το σπέρμα με έναν υπερήφανο και αντρίκιο τρόπο. Η καύλα είναι το μέσο για την εκσπερμάτιση με επαφή, που είναι ο σκοπός.

Αλλιως μας τα ελεγες! Σκοπος ειναι η εκσπερματιση χωρις καβλα. Σε λιγο θα μας πεις να βαλουμε ενα παλουκι στον κωλο μας για να καβλωσουμε πιο καλα. Η να παιρνουμε βιαγκρα σαν τον Ριγκορ. :cheesy:

Απαξιωση ειναι να χυνεις χωρις στυση και ερεθισμο!
Απαξιωση ειναι να αποφευγεις να γαμησεις μουνι για να μη δωσεις ικανοποιηση στη γυναικα.
Απαξιωση ειναι να χυνεις οσο πιο γρηγορα μπορεις για να ελαχιστοποιησεις το χρονο συνυπαρξης με το εμετικο θηλυ!
Απαξιωση ειναι να μην αγγιζεις το θηλυκο με γυμνο δερμα παρα μονο με καποτα ενδιαμεσα!
Απαξιωση ειναι να μην απολαμβανεις το σεξ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ να το απολαυσεις!

Με τη γυναικα παμε για να αποβαλλουμε το σπερμα χωρις μαλακια και να μην ειμαστε μαλακες. Δεν παμε με τη γυναικα για την ευχαριστηση!!!

Αυτος ειναι ο γνησιος νομος του Πικερ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πικεράκο έλα πάρε κάτι για σένα στο αφιερώνω εξαιρετικά :

οργιαστικός διηδονισμός
...επιτρέψτε μου να αρχίσω κάπως ανορθόξα και ανάποδα , ... προσπαθώ να βάλω το μυαλό μου σε τάξη , καθώς πριν απο λίγα λεπτά εκτυλίχθηκε μπροστά μου ο πιο έντονος
και πιο συμμετοχικός διηδονισμός της ζωής μου...μια τέλεια ηδονιστική εμπειρία που με αξίωσε το σύμπαν να ζήσω...
...πήρα 2 χορούς την Βαλέρια μια ψηλή τενίστρια με καυλερό πρόσωπο και πολύ πάθος μέσα της που με έφτασε ένα βήμα πριν την εκσπερμάτιση και 1 χορό την Ναταλία μια χυμώδη εξίσου παθιασμένη μελαγχροινή γυναίκα...σε διαφορετικούς χρόνους την καθεμία...
...και είχα την παλαβή φαντασίωση να τις συνδυάσω...δεν ξέρω τι έγινε , μάλλον συνωμότησε το σύμπαν και οι 2 γυναίκες ήταν μπροστά μου καυλωμένες η μια με την άλλη και με καλούσαν στο ερωτικό τους παίγνιο...λείχαμε τους μαστούς της κάθε μιας , φιλάγαμε το αιδοίο της κάθε μιας , θωπεύαμε τους γλουτούς της κάθε μιας , φιλιομασταν και οι 3 , σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ...τα πολλά λόγια είναι φτώχια αλλά ήταν μια τελειότητα , τα υπόλοιπα τα κρατάω για μένα...!
πήρα και άλλον ένα χορο για ορεκτικό την μοντελοειδή Αναστασία και ύστερα εκτυλίχθηκαν τα όσα σας ανέφερα...
...ο δάσκαλος πήρε την Εβελίνα και μου μετέφερε ότι ήταν μια άκρως ηδονιστική εμπειρία ο χορός μαζί της , πράγμα το οποίο κατάλαβα εξ'αρχής γιατί υπήρχε χημεία μεταξύ τους...
...μαζί μας ήταν και ο Παναγίωτης που πήρε και αυτός ένα χορό με την Νικόλ μια ξανθιά όμορφη παρουσία με σιλικονάτους μαστούς...
το μαγαζί είναι καινούριο , σε έναν όμορφο χώρο . οι κοπέλες ήταν λίγες σε σχέση με την πληθώρα των αντρών θαμώνων αλλά υπήρξε η υπόσχεση ότι θα αυξηθεί ο αριθμός τους...
ο χορός είναι στα 5ευρώ το πριβέ αν δεν κάνω λάθος στα 40 και η είσοδος στα 10 ...και για να μην κουράσω άλλο , συνοπτικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία ...ευχαριστώ και πάλι τα κορίτσια για την τέλεια διηδονιστική εμπειρία που μου χάρισαν...να είστε καλά !

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.460
Πόντοι
26.096
Δασκαλε δυσκολα τα πραγματα...
Σας πηρανε χαμπαρι. Η καψουρα αλλωστε δεν κρυβεται.
Εμπρος, δασκαλε!
Καντε το μεγαλο βημα.
Δημοσια προταση γαμου στην Κορινα. Με τελαληδες στο Μεταξουργειο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom