Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Αυτό να το πεις στον κύριο Saint που επιμένει να λέει ότι δεν είμαι μισογύνης.  :grin:

Μα εσείς δεν θέλετε να πεθάνουν. Θέλετε να γίνουν όλες πουτάνες, που όπως  έχετε δηλώσει εκαντοντάδες φορές, τις λατρεύετε. Ουσιαστικά  λοιπόν θέλετε να γίνουν όλες οι γυναίκες αυτό που λατρεύετε.

Αυτό δεν καλείται μισογυνισμός. Πουτανολατρεία καλείται.  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
απάντα ρε Picker σε κανά ερώτημα τι φοβάσαι ?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.323
Πόντοι
14.615
Ακόμα και 1 χυλόπιτα να φάω με πιάνουν τάσεις δολοφονίας. Βράζω μέσα μου από οργή. Είμαστε μέρα με τη νύχτα τύπε. Άσ' το!
[size=14pt]Μόλις παραδέχθηκες ότι θέλεις να κάνεις σχέση με γυναίκα που να είναι κοινωνικά ισότιμη με εσένα...[/size]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
[size=14pt]Μόλις παραδέχθηκες ότι θέλεις να κάνεις σχέση με γυναίκα που να είναι κοινωνικά ισότιμη με εσένα...[/size]

Καμία σχέση. Η χυλόπιτα είναι ερωτική άρνηση. Φυσικά και θέλω να γαμήσω πολλές γκόμενες που βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.323
Πόντοι
14.615
Φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς, κ. Οξαποκεί μου.
Αυτό είναι το δράμα με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή: Το υποκείμενο προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπους να ικανοποιήσει τον εγκέφαλό του, αλλά οι υποδοχείς της σεροτονίνης δεν ανοίγουν με τίποτα!
Προ καιρού, έχω πει στον κ. Picker ότι άμα δε δουλέψει το Ladoz, τότε θα δουλέψει το Zoloft, κι άμα δε δουλέψει ούτε το Zoloft, θα δουλέψει το τρίτο (δε θυμάμαι πως το λέν)...

Επισκέπτης
Μα εσείς δεν θέλετε να πεθάνουν. Θέλετε να γίνουν όλες πουτάνες, που όπως  έχετε δηλώσει εκαντοντάδες φορές, τις λατρεύετε. Ουσιαστικά  λοιπόν θέλετε να γίνουν όλες οι γυναίκες αυτό που λατρεύετε.

Αυτό δεν καλείται μισογυνισμός. Πουτανολατρεία καλείται.  :)

Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ. Κατάλαβες τώρα;  :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. [size=18pt]ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ[/size] ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ. Κατάλαβες τώρα;  :sunglasses:

Συνεπώς δεν είστε ούτε μισογύνης, ούτε φαλλοκράτης. :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ. Κατάλαβες τώρα;  :sunglasses:

είσαι από τους τύπους που γουστάρουν να κατουράνε τις γυναίκες στο σώμα ?  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Τι να απαντήσω βρε μαλάκα; Αν θέλω να με στραπονάρουνε; Αφού όλο μαλακίες ρωτάς.

γιατί με υβρίζεις ? σου έχουν τεθεί 4 ερωτήματα προς το παρόν και δεν έχω λάβει απάντηση
για να μην αναφέρω τα 104 που χρωστάς απο την προηγούμενη διαγραφή σου...

Επισκέπτης
είσαι από τους τύπους που γουστάρουν να κατουράνε τις γυναίκες στο σώμα ?  ;)

Όχι. Ξεφτίλα είναι να γίνονται πόρνες, να γαμιούνται με όλους. Τότε τις λατρεύω. Το Κορινάκι, ας πούμε, όταν το βλέπω να γαμιέται στο Μεταξουργείο με τους Πακιστανούς Σάββατο βράδυ, την ώρα που οι άλλες 20-χρονες μοιράζουν χυλόπιτες στο Γκάζι, μου έρχεται πραγματικά να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση. Η αξία του εξευτελισμού της είναι ανεκτίμητη.

Επισκέπτης
γιατί με υβρίζεις ? σου έχουν τεθεί 4 ερωτήματα προς το παρόν και δεν έχω λάβει απάντηση
για να μην αναφέρω τα 104 που χρωστάς απο την προηγούμενη διαγραφή σου...

Μπορώ άνετα να απαντήσω σε όλα αλλά βαριέμαι. Τα ίδια και τα ίδια. Άσε που εσύ χάνεσαι από το site κάθε φορά που χάνομαι κι εγώ, λες και ο μοναδικός λόγος παρουσίας σου εδώ είναι να μου τη λες. Πρέπει κατά βάθος να με θαυμάζεις πολύ.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.323
Πόντοι
14.615
Όχι. Ξεφτίλα είναι να γίνονται πόρνες, να γαμιούνται με όλους. Τότε τις λατρεύω. Το Κορινάκι, ας πούμε, όταν το βλέπω να γαμιέται στο Μεταξουργείο με τους Πακιστανούς Σάββατο βράδυ, την ώρα που οι άλλες 20-χρονες μοιράζουν χυλόπιτες στο Γκάζι, μου έρχεται πραγματικά να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση. Η αξία του εξευτελισμού της είναι ανεκτίμητη.
Θεϊκό ποστ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

πως και δεν ψάχνεσαι με πιάτσες ?
ακόμα περισσότερη cultila και εξευτελισμός  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
κύριε Picker εσείς όταν ξεφτυλίζεστε για όποιαδήποτε γυναίκα σας ανοίξει τα πόδια είτε εντός είτε εκτός μπουρδέλων νιώθετε καλά ?

Μπορώ άνετα να απαντήσω σε όλα αλλά βαριέμαι. Τα ίδια και τα ίδια. Άσε που εσύ χάνεσαι από το site κάθε φορά που χάνομαι κι εγώ, λες και ο μοναδικός λόγος παρουσίας σου εδώ είναι να μου τη λες. Πρέπει κατά βάθος να με θαυμάζεις πολύ.

με αποκαλύψατε ...σας θαυμάζω πολύ το παραδέχομαι  :thumbsup:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467

Όντως.

Ξεκλειδώνει πολλά κομβικά ερωτήματά, και κυρίως μας διαφωτίζει το γιατί ο γκουρού Πίκης αρέσκεται στο να αυτοεξεφτελίζεται οδυρόμενος μπρος στα σκαλιά της δίδος Κορίνας. Λατρεύει τον εξευτελισμό, και ούτως επίθυμεί να τον βιώνει και ο ίδιος.  :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Όντως.

Ξεκλειδώνει πολλά κομβικά ερωτήματά, και κυρίως μας διαφωτίζει το γιατί ο γκουρού Πίκης αρέσκεται στο να αυτοεξεφτελίζεται οδυρόμενος μπρος στα σκαλιά της δίδος Κορίνας. Λατρεύει τον εξευτελισμό, και ούτως επίθυμεί να τον βιώνει και ο ίδιος.  :)

εσείς άγιε τι βίτσια έχετε ?  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
εσείς άγιε έχετε τι βίτσια έχετε ?  :grin:

Μού αρέσει να πηδάω τον κ. Βοδιμόρτη (ενώ εγώ είμαι βαμμένος μπλέ και ο κ. Βοδιμόρτης ντυμένος Στρουμφίτα) και αυτός να με ρωτά: "Αργείς πολυ ακόμα για να χύσεις Μπαρμπαστρούμφ;"

Επισκέπτης
Όντως.

Τώρα είσαι μέσα. Γι' αυτό το πλασματάκι το ξεφτιλισμένο γουστάρω να ξεφτιλίζομαι κι εγώ. Τις κυρίες τις φτύνω στη μάπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom