Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το τελευταίο μήνυμα που έστειλα στο Κορινάκι:

"Κουκλάκι μου ποτέ δεν θα καταλάβεις πόσο σ' αγαπώ. Εσύ νομίζεις ότι θέλω να σε πιάσω γκόμενα. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Σ' αγαπώ γι' αυτό που είσαι και γι' αυτό που κάνεις και για τα μάτια σου, που είναι τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει. Και αν δεν με θέλεις πια δεν πειράζει, εγώ και πάλι σ' αγαπώ και σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα. Κουκλάκι μου όμορφο."

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Κάνεις τεράστιο λάθος. Ο πραγματικός φαλλοκράτης και μισογύνης λατρεύει τις πουτάνες (ακριβώς επειδή είναι τόσο ξεφτιλισμένες) και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τους δώσει αξία (ακριβώς επειδή είναι τόσο ξεφτιλισμένες)!

Κανένα λάθος δεν κάνω. Ο πραγματικός φαλλοκράτης και μισογύνης εν δίνει αξία ούτε σε θηλυκό σκαθάρι.

Επισκέπτης
Κανένα λάθος δεν κάνω. Ο πραγματικός φαλλοκράτης και μισογύνης εν δίνει αξία ούτε σε θηλυκό σκαθάρι.

Σοβαρά; Τι μας λες; Ψάξε τις διεθνείς επιστημονικές έρευνες να δεις τι τύποι είναι αυτοί που γαμάνε αποκλειστικά πουτάνες. Μισογύνηδες, φαλλοκράτες, μοναχικοί και με στοιχεία βιαστή στην ψυχοσύνθεσή τους.

Επισκέπτης
Με άλλα λόγια, ο κ. Ζεν Κρεμπιέ υποκρίνεται ότι θέλει σχέση, επειδή στην πραγματικότητα θέλει να γαμάει, ενώ ο κ. Picker υποκρίνεται ότι θέλει να γαμάει, επειδή στην πραγματικότητα θέλει να κάνει σχέση...

Κάνεις τεράστιο λάθος τύπε. Ο άλλος είναι σχεσάκιας και κοινωνικός. Εγώ είμαι τέρμα μοναχικός - αντισυμβατικός τύπος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Με άλλα λόγια, ο κ. Ζεν Κρεμπιέ υποκρίνεται ότι θέλει σχέση, επειδή στην πραγματικότητα θέλει να γαμάει, ενώ ο κ. Picker υποκρίνεται ότι θέλει να γαμάει, επειδή στην πραγματικότητα θέλει να κάνει σχέση...

είναι πολύ σοφή διαπίστωση αυτή ...το να υποκρίνεσαι αγάπες και αισθήματα για ηδονιστικούς λόγους είναι μια τελειότητα !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467

Ακριβώς.

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους έγκειται, στό ότι ο ένω κ. Νεαρός Κρεμπιές επιθυμεί να γαμεί χωρίς να τον απασχολεί πραγματικά το τι σκέπτονται για αυτόν οι παρτενέρ του, ο γκουρού πίκης, δεν επιθυμεί να γαμεί, αλλά γαμει καταναγκαστικά μέρα παρά μέρα, επειδή στην πραγματικότητα τον απασχολεί ιδιαίτερα το τι σκέπτονται γι αυτόν οι παρτενερ του.  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
o κύριος Picker εξακολουθεί να μην απαντάει στα ερωτήματα που του τίθενται ...
αντ 'αυτού αρχίζει πάλι την κατρακύλα :
Το τελευταίο μήνυμα που έστειλα στο Κορινάκι:

"Κουκλάκι μου ποτέ δεν θα καταλάβεις πόσο σ' αγαπώ. Εσύ νομίζεις ότι θέλω να σε πιάσω γκόμενα. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Σ' αγαπώ γι' αυτό που είσαι και γι' αυτό που κάνεις και για τα μάτια σου, που είναι τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει. Και αν δεν με θέλεις πια δεν πειράζει, εγώ και πάλι σ' αγαπώ και σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα. Κουκλάκι μου όμορφο."

δείξε λίγο αυτοσεβασμό , λίγη αξιοπρέπεια ρε φίλε ...μην ξεφτυλίζεις έτσι τον εαυτό σου , φιλικά στο λέω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Σοβαρά; Τι μας λες; Ψάξε τις διεθνείς επιστημονικές έρευνες να δεις τι τύποι είναι αυτοί που γαμάνε αποκλειστικά πουτάνες. Μισογύνηδες, φαλλοκράτες, μοναχικοί και με στοιχεία βιαστή στην ψυχοσύνθεσή τους.

Τα έχω διαβάσει.

Ουδείς όμως εξ αυτών έχει δηλώσει ότι λατρεύει τις πουτάνες, όπως έχετε δηλώσει εσείς ευθαρσώς και αυθορμήτως, εκατοντάδες φορές.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ακριβώς.

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους έγκειται, στό ότι ο ένω κ. Νεαρός Κρεμπιές επιθυμεί να γαμεί χωρίς να τον απασχολεί πραγματικά το τι σκέπτονται για αυτόν οι παρτενέρ του, ο γκουρού πίκης, δεν επιθυμεί να γαμεί, αλλά γαμει καταναγκαστικά μέρα παρά μέρα, επειδή στην πραγματικότητα τον απασχολεί ιδιαίτερα το τι σκέπτονται γι αυτόν οι παρτενερ του.  :)

και το κοινωνικό σύνολο προσθέτω , που τόσο πολύ απαξιώνει  :)

Επισκέπτης
Έχω ανάγκη να σε δω πως φέρεσαι πραγματικά έξω.
Θα μάθω πολλά από εσένα. Λοιπόν, σου κλείνω ραντεβού.  :sunglasses:

Θα την πέσω σε 50 μουνιά από το 7 μέχρι το 10, θα με γαμήσουν κυριολεκτικά στις χυλόπιτες
κι όμως τελικά θα κάνω κάτι. Αυτές θα δυσκολευτούν πιο πολύ να με απορρίψουν
κι όχι εγώ. Ότι ώρα θες κι όπου θες.
Και στους πάγους να πάμε, θα βγάλω γκόμενα την πινγκουίνα.

Ακόμα και ΜΙΑ χυλόπιτα να φας από γυναίκα είναι ντροπή. Δεν ντρέπεσαι λίγο να τρως 10 χυλόπιτες τη μέρα; Ντροπή και ξεφτίλα.

Και μη μου πεις πάλι για την Κορίνα. Την Κορίνα την έχω γαμήσει 100 φορές και έτσι γουστάρω να της δίνω αξία, επειδή τη λυπάμαι που οι καριόλες της ηλικίας της τα Σαββατόβραδα τα περνάνε στο Γκάζι παίζοντάς το δύσκολες ενώ εκείνη γαμιέται στο Μετάξι με όλους τους Πακιστανούς. Η ψυχή μου δεν θα ηρεμήσει μέχρι όλες οι παλιοκαριόλες να γίνουν υποχρεωτικά πουτάνες σαν την Κορίνα.

Επισκέπτης
Ακριβώς.

Είστε όλοι τελείως λάθος αλλά σας καταλαβαίνω επειδή είστε σχεσάκηδες και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να καταλάβετε πώς σκέφτομαι εγώ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ακόμα και ΜΙΑ χυλόπιτα να φας από γυναίκα είναι ντροπή. Δεν ντρέπεσαι λίγο να τρως 10 χυλόπιτες τη μέρα; Ντροπή και ξεφτίλα.

Και μη μου πεις πάλι για την Κορίνα. Την Κορίνα την έχω γαμήσει 100 φορές και έτσι γουστάρω να της δίνω αξία, επειδή τη λυπάμαι που οι καριόλες της ηλικίας της τα Σαββατόβραδα τα περνάνε στο Γκάζι παίζοντάς το δύσκολες ενώ εκείνη γαμιέται στο Μετάξι με όλους τους Πακιστανούς. Η ψυχή μου δεν θα ηρεμήσει μέχρι όλες οι παλιοκαριόλες να γίνουν υποχρεωτικά πουτάνες σαν την Κορίνα.

picker αληθεύει ότι έχεις πεί ότι μπορεί να ξεφτυλίζεται κάποιος και να εκλιπαρεί μια γυναικά που τον φτύνει και τον σιχαίνεται αρκεί να του έχει ανοίξει τα πόδια της πριν ?

σε παρακαλώ απάντησέ μου

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.323
Πόντοι
14.615
...
... Η ψυχή μου δεν θα ηρεμήσει μέχρι όλες οι παλιοκαριόλες να γίνουν υποχρεωτικά πουτάνες σαν την Κορίνα.
Μοιάζει με τις εμμονές του Χίτλερ για τους Εβραίους...
"Η ψυχή μου δεν θα ηρεμήσει μέχρι να καταφέρω να βοηθήσω όλους τους Εβραίους να πεθάνουν..."

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1

10 είναι το μίνιμουμ.  :2funny: Στα καλά μου τρώω 20-30 αλλά τα καταφέρνω.
Την Κορίνα...όχι έτσι γουστάρεις να της δίνεις αξία. Αυτά αλλού.

ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑ!

Και σιγά μην πραγματοποιηθεί ποτέ η ευχή σου να γίνουν όλες πουτάνες.
Πιο πιθανό είναι να γίνεις εσύ. Βασικά έχεις ήδη γίνει.  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Είστε όλοι τελείως λάθος αλλά σας καταλαβαίνω επειδή είστε σχεσάκηδες και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να καταλάβετε πώς σκέφτομαι εγώ.

Όλοι οι σχιζοφρενείς το ίδιο υποστηρίζουν. Ότι δεν δύνανται οι άλλοι να καταλάβουν την τελειότητα της σκέψης τους.  :grin:

Επισκέπτης
Μοιάζει με τις εμμονές του Χίτλερ για τους Εβραίους...
"Η ψυχή μου δεν θα ηρεμήσει μέχρι να καταφέρω να βοηθήσω όλους τους Εβραίους να πεθάνουν..."

Αυτό να το πεις στον κύριο Saint που επιμένει να λέει ότι δεν είμαι μισογύνης.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom