Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
θα το ξεκινησεις το βιοστατιστικ τελικα ριγκο?

μέσα στην ειδικότητα αποκλείεται ...σκέφτομαι άλλα πράγματα πιο ανώδυνα και ανέξοδα για την νοητική μου κάψα...

Επισκέπτης
ο νόμος του Picker προβλέπει την εκσπερμάτιση στο μεταξουργείο μέσω 100άρας στύσης ή απλά την εκσπερμάτιση άνευ στύσης , πχ με 50άρα στύση ?

Ο νόμος προβλέπει την εκσπερμάτιση με επαφή ακόμα και με χαλαρή στύση. Πάνω από όλα είναι το να τελειώνεις με επαφή. Αν δεν μπορείς να τελειώσεις γαμώντας το μουνί βάλε τουλάχιστον την γκόμενα να σου κάνει handjob. Το να παίζεις μόνος σου το πουλί σου ενώ έχεις δίπλα σου μια γυναίκα είναι καθαρά μαλακία και βασικά ντροπή. Πολλοί δυστυχώς έχετε επηρεαστεί από τους πορνοστάρ οι οποίοι φυσικά είναι οι μεγαλύτεροι μαλάκες που υπάρχουν.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ο νόμος προβλέπει την εκσπερμάτιση με επαφή ακόμα και με χαλαρή στύση. Πάνω από όλα είναι το να τελειώνεις με επαφή.

δλδ προτιμάς την εκσπερμάτιση άνευ στύσης στα 10'' στο μεταξουργείο άνευ γυναικείας συμμετοχής, απο μια 100άρα στύση προϊόν πολύωρης παράτριψης σε ένα ή πολλαπλά συμμετοχικά αντικείμενα άνευ εκσπερμάτισης ?

Επισκέπτης
δλδ προτιμάς την εκσπερμάτιση άνευ στύσης στα 10'' στο μεταξουργείο άνευ γυναικείας συμμετοχής, απο μια 100άρα στύση προϊόν πολύωρης παράτριψης σε ένα ή πολλαπλά συμμετοχικά αντικείμενα άνευ εκσπερμάτισης ?

Δεν μπορείς να τελειώσεις χωρίς στύση. Πρέπει πάντα να υπάρχει κάποια στύση για να τελειώσεις. Φυσικά και το προτιμώ αυτό που λες. Όμως επειδή εσύ δεν έχεις καταφέρει να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία - όπως εγώ που έχω πάνω από 5 χρόνια να μαλακιστώ - δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία που έχει το να τελειώνεις πάντα με επαφή και ποτέ μόνος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν μπορείς να τελειώσεις χωρίς στύση. Πρέπει πάντα να υπάρχει κάποια στύση για να τελειώσεις. Φυσικά και το προτιμώ αυτό που λες. Όμως επειδή εσύ δεν έχεις καταφέρει να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία - όπως εγώ που έχω πάνω από 5 χρόνια να μαλακιστώ - δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία που έχει το να τελειώνεις πάντα με επαφή και ποτέ μόνος.

φυσικά και μπορείς να τελειώσεις άνευ στύσης πχ 50άρες -70άρες στύσεις (πολύ χαλαρό πέος)

ωραία ,
προτιμάς εκσπερμάτιση με 100άρα στύση μέσω πολύωρων προκαταρκτικών σε συμμετοχικά και καυλωμένα αντικείμενα ή μέσω χαλαρής στύσης στο δευτερόλεπτο άνευ γυναικείας συμμετοχής ?

Επισκέπτης
φυσικά και μπορείς να τελειώσεις άνευ στύσης πχ 50άρες -70άρες στύσεις (πολύ χαλαρό πέος)

ωραία ,
προτιμάς εκσπερμάτιση με 100άρα στύση μέσω πολύωρων προκαταρκτικών σε συμμετοχικά και καυλωμένα αντικείμενα ή μέσω χαλαρής στύσης στο δευτερόλεπτο άνευ γυναικείας συμμετοχής ?

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τελειώνω πάντα με επαφή σε έμψυχο γυναικείο σώμα. Τίποτε άλλο!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τελειώνω πάντα με επαφή σε έμψυχο γυναικείο σώμα. Τίποτε άλλο!

ακόμα και άνευ στύσης έτσι ? εννοώ με πολύ χαλαρό πέος (50άρα-70άρα στύση)

Επισκέπτης
ακόμα και άνευ στύσης έτσι ? εννοώ με πολύ χαλαρό πέος (50άρα-70άρα στύση)

Άνευ στύσης δεν γίνεται να χύσεις. Πρέπει να υπάρχει έστω μια χαλαρή στύση.

Ναι, ακόμα κι έτσι, αν και συνήθως εγώ έχω πολύ καλές στύσεις. Η συμμετοχή της γυναίκας έχει ελάχιστη σημασία για μένα, το μόνο που θέλω είναι να ανοίγει τα πόδια της καλά και να με αφήνει να τη γαμάω μέχρι να χύσω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
έμψυχο σώμα εννοείς απλά να λειτουργεί η καρδιά και οι πνεύμονές του έτσι ?
ακόμα και να κοιτάει το ταβάνι και να σε σιχαίνεται και να σε μισεί  ε ?

και επίσης αυτή η κατάσταση επιμένεις να πιστεύεις ότι είναι ερωμένη σου η γυναίκα και αυτή η παράτριψη θεωρείται σχέση ?

Επισκέπτης
έμψυχο σώμα εννοείς απλά να λειτουργεί η καρδιά και οι πνεύμονές του έτσι ?
ακόμα και να κοιτάει το ταβάνι και να σε σιχαίνεται και να σε μισεί  ε ?

και επίσης αυτή η κατάσταση επιμένεις να πιστεύεις ότι είναι ερωμένη σου η γυναίκα και αυτή η παράτριψη θεωρείται σχέση ?

Ακριβώς. Όσο και να κοιτάει το ταβάνι, ο εγκέφαλός της ξέρει ότι η πούτσα σου είναι μέσα στο μουνί της. Άρα υπάρχει ερωτική σχέση.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Θα παιξεις γερά για mr malakas 2016 τύπε :grin:

Επισκέπτης
Ο κανονικός πρωταθλητής αυτός είναι τύπε. Απλά ο Μπίλης πήρε από 3-4 άτομα καμιά 80+ ψήφους! Να τα λέμε και αυτά!  ;)

Όχι, όλοι οι άλλοι είστε μαλάκες και απλά δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι υπάρχει και κάποιος που δεν μαλακίζεται ποτέ.

Επισκέπτης
Επίσης θέλω να αναφερθώ στο θέμα των ακάποτων γαμησιών. Την πούτσα μας δεν τη βάζουμε ποτέ μέσα χωρίς καπότα γιατί την αγαπάμε πολύ περισσότερο από την κάθε καριόλα που γαμάμε. Τις γυναίκες τις γαμάμε για την υπερηφάνεια μας και όχι για την ηδονή.

Επισκέπτης
Καμία γκόμενα ή πουτάνα δεν γαμάμε χωρίς καπότα εκτός και αν μας παρακαλέσει να της κάνουμε παιδί. Αγαπάμε πάρα πολύ την πούτσα μας για να τη βάλουμε ακάποτη μέσα στο σκοτεινό και βρώμικο μουνί. Επαναλαμβάνω, γαμάμε κυρίως για να μην είμαστε μαλάκες και πολύ λιγότερο για την ηδονή. Όποιος θέλει να νιώσει ηδονή μπορεί να βάλει και ένα παλούκι στον κώλο του για να βρει το αντρικό σημείο G.

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση από το προφυλακτικό. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τους ακάποτους μύστες και για το πόσο μάγκες θεωρούνται. Το μόνο που έχω να τους ρωτήσω είναι: Την πούτσα σας δεν τη λυπάστε; Το ωραίο είναι ότι θεωρούν τους εαυτούς τους μάγκες ενώ είναι φυσικά πυρφόροι. Μαγκιά και απαξίωση της γυναίκας είναι να της γαμάς το μουνί προστατευμένος, είτε πρόκειται για γκόμενα ή πουτάνα. Έτσι απαξιώνεις εγωιστικά τη γυναίκα και όχι με το να γαμάς ακάποτα το βρωμόμουνό της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom