Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αν κρινω απο το υφος αυτου του ποστ, μαλλον το παραχεσα λιγο με τα μπινελικια και το πηρες κατακαρδα. :S
Συγγνωμη αν γινομαι αιχμηρος καποιες φορες να ξερεις οτι τρολαρω. :grin:
Σε ειχα πετυχει περισυ να κατεβαινεις την Κολωνου, στο ειχα πει κιολας, αλλα δεν σου μιλησα.
Κοιταζες στο υπερπεραν και ειχες ενα αποβλακωμενο χαμογελο λες και ειχες καπνισει τη μιση χλωριδα της Τζαμαικα.
Παντως το χαμογελο σου εβγαζε μια καλοσυνη που δυσκολα τη βρισκεις σε ανθρωπο. Σε συμπαθησα αμεσως. :)

δυνατο ποστ και αληθινο
συγκινηθηκα περα απο την πλακα  :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μα δεν ψάχνω για γκόμενα. Δεν μιλάω ποτέ με γυναίκες, και αν μιλήσω το πρώτο που τους λέω είναι ότι γαμάω σε μπουρδέλα. Αν έρθει κάποια και με παρακαλέσει και μου αρέσει, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Δεν φαντάζομαι πάντως τη ζωή μου σε σχέση. Μάλιστα, όταν πάρω σύνταξη σκοπεύω να νοικιάσω καμιά γκαρσονιέρα στη Λεωνίδου για να είμαι χωμένος στα μπουρδέλα και να μπορώ να γαμάω άνετα μέρα παρά μέρα στο Μετάξι για πάντα.

αμα στην πεσει αυτη δηλαδη
?

και δεχτει τα μπουρδελα
κανε μια παραχωρηση και συ δεν ειναι ντροπη

Επισκέπτης
Μα δεν ψάχνω για γκόμενα. Δεν μιλάω ποτέ με γυναίκες, και αν μιλήσω το πρώτο που τους λέω είναι ότι γαμάω σε μπουρδέλα. Αν έρθει κάποια και με παρακαλέσει και μου αρέσει, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Δεν φαντάζομαι πάντως τη ζωή μου σε σχέση. Μάλιστα, όταν πάρω σύνταξη σκοπεύω να νοικιάσω καμιά γκαρσονιέρα στη Λεωνίδου για να είμαι χωμένος στα μπουρδέλα και να μπορώ να γαμάω άνετα μέρα παρά μέρα στο Μετάξι για πάντα.
δεν υπάρχει περίπτωση μην αγχώνεσαι!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Θεωρώ πολύ κατώτερες τις γυναίκες και τους το λέω στα ίσια, ποτέ δεν μασάω τα λόγια μου. Αν είχα σχέση και μου καθόταν η γκόμενα 3-4 φορές τη βδομάδα δεν θα πήγαινα στα μπουρδέλα αλλά ο χαρακτήρας μου δεν είναι για σχέση. Για να κάνεις σχέση πρέπει να βλέπεις τη γυναίκα κάπως ισότιμα και όχι σαν σεξουαλικό αντικείμενο όπως τη βλέπω εγώ.

εγω θα σου λεγα να τη βλεπεις ισοτιμα αμα δεν μπορεις υποκρισου

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
δεν υπάρχει περίπτωση μην αγχώνεσαι!

Άσε μας ρε κούκλα που θα τη πεις στον πίκερ, μόνο εμείς μπορούμε να διαφωνούμε και ενίοτε να κράζουμε αυτον τον περιθωριακό μύστη. Εσείς δε πρόκειται ποτέ να καταλάβετε και να μπείτε στη ψυχολογία ενός μπουρδελιάρη πόσο μαλλον του Πικεράκου που έχει τις ιδιαιτερότητες του αλλά πάνω απ όλα τον σεβασμό μας.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι στο νόμο του Picker δεν γράφουν ποτέ γυναίκες; Καταλαβαίνουν αμέσως σε τι υπόληψη τις έχω και δεν μπαίνουνε καν στον κόπο οι καριόλες.  :grin:

οντως το μυστικο ομως εκανε την αρχη

Επισκέπτης
Άσε μας ρε κούκλα που θα τη πεις στον πίκερ, μόνο εμείς μπορούμε να διαφωνούμε και ενίοτε να κράζουμε αυτον τον περιθωριακό μύστη. Εσείς δε πρόκειται ποτέ να καταλάβετε και να μπείτε στη ψυχολογία ενός μπουρδελιάρη πόσο μαλλον του Πικεράκου που έχει τις ιδιαιτερότητες του αλλά πάνω απ όλα τον σεβασμό μας.
Είπα στο παιδί να μην αγχώνεται..δεν πρόκειται να του την πέσει γκόμενα ποτέ! Δεν του την είπα... 0:)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.323
Πόντοι
14.615
Οι βρισιές επιτρέπονται, αρκεί να δημιουργούν γέλιο και
όχι μιζέρια !  :2funny: :2funny:

Το " απόκληρος της ζωής " ήταν καλό , για να γελασουμε .
Το " σίχαμα" , σαν τέλος κριτικής, δεν ήταν πολύ καλό !

"Σιχαμένο καψουράκι της Κορίνας ", είναι πιο δόκιμο !  :2funny: :2funny: :2funny:
Συμφωνεί ο Βολταίρος;

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Είπα στο παιδί να μην αγχώνεται..δεν πρόκειται να του την πέσει γκόμενα ποτέ! Δεν του την είπα... 0:)

Γιατί να μη του τη πέσει? Εσείς τη πέφτετε ακόμα και σε ναυάγια και κουασιμώδους αν έχουν το ''πακέτο''. Ο πικεράκος αν έκανε παραχωρήσεις και πυρφορισμούς και δε χάλαγε 150 ευρώ το μήνα σε πουτάνες άνετα θα γαμαγε μια απο σας. Α.πλά επιλέγει να σας απαξιώσει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γιατί να μη του τη πέσει? Εσείς τη πέφτετε ακόμα και σε ναυάγια και κουασιμώδους αν έχουν το ''πακέτο''. Ο πικεράκος αν έκανε παραχωρήσεις και πυρφορισμούς και δε χάλαγε 150 ευρώ το μήνα σε πουτάνες άνετα θα γαμαγε μια απο σας. Α.πλά επιλέγει να σας απαξιώσει

σωστο αυτο

Επισκέπτης
Ποιο πακέτο μωρέ??? πες το με το όνομα του. Κουασιμόδος με 15 κιλα πορτοφόλι!
Ο πήκερ δεν το έχει τόσο βαρύ είναι και κουασιμόδος οπότε πακέτο κατευθείανν..

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Αν κρινω απο το υφος αυτου του ποστ, μαλλον το παραχεσα λιγο με τα μπινελικια και το πηρες κατακαρδα. :S
Συγγνωμη αν γινομαι αιχμηρος καποιες φορες να ξερεις οτι τρολαρω. :grin:
Σε ειχα πετυχει περισυ να κατεβαινεις την Κολωνου, στο ειχα πει κιολας, αλλα δεν σου μιλησα.
Κοιταζες στο υπερπεραν και ειχες ενα αποβλακωμενο χαμογελο λες και ειχες καπνισει τη μιση χλωριδα της Τζαμαικα.
Παντως το χαμογελο σου εβγαζε μια καλοσυνη που δυσκολα βρισκεις σε ανθρωπο. Σε συμπαθησα αμεσως. :)
:blowup:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

τον εχεις δει?

μια χαρα ειναι

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Μια χαρά είναι ο Πικερ, τελοσπάντων δεν ειμαι δικηγόρος του αλλα οι τελευταίες που μπορούν να τον κράξουν είναι οι ελλεηνίδες

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
τοσο καιρο το σιτε κρατουσε καλα. δε μπορω να φανταστω να εισχωρησουν ως μελη αυτες οι τρισαθλιες ελλεεινιδες.δεν εχει το cosmopolitan forum για να γραφουνε εκει περα και μας τελειωσαν οι  πυρφοροι για να του τα φανε μαζι του εξω.ειναι μεγαλη ιεροσυλια να μπαινουνε γυναικες στο σιτε (εκτος αν ειναι του επαγγελματος )και ειδικα στο θεμα του Picker   

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.069
Πόντοι
10.686
Άρα εμμέσως πλην σαφώς ομολογείς  ότι θα την έπεφτες σε ''πακέτο'',ακόμα κι αν ήταν κουασιμόδος... :vomit: Μου φαίνεται ότι το thread που σου πάει ''γάντι'' είναι το γνωστό που συμμετέχεις φανατικά...  

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Δεν ειναι παιδι! Ειναι 40 χρονων αντρας και σε εχει χεσμενη! Γιατι ειναι ενας θρυλος του bourdela.com!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom