You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.244
- Πόντοι
- 25.467
Αυτή είναι η ψυχολογία που είχαν όλοι οι μεγάλοι rock stars. Ο Robert Plant, ο Alice Cooper, ο Paul Stanley, o David Byron, ο David Lee Roth, o Joe Lynn Turner ήταν όλοι τους ποζεράδες του κερατά και αδερφίζανε. Στην πραγματικότητα όμως ήταν όλοι τους straight και οι πιο μεγάλοι γαμιάδες.
Έχετε βάλει στόχο να γίνετε μεγάλος ροκ σταρ;
Λαμπρά!
Ποτέ δεν είναι αργά!!!
Εκτός όμως από το "ποζάρετε" τουρλοκώλι και να "αδερφίζετε", ξέρετε να παίζετε κάνα μουσικό όργανο ή έστω να τραγουδάτε που είναι και το κύριο προαπαιτούμενο;
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
ξέρετε να παίζετε κάνα μουσικό όργανο ή έστω να τραγουδάτε που είναι και προαπαιτούμενο του πουστιρλικίου;
Τύπε, λέτε να γνωρίζει να παίζει κλαρίνο ο μέγας Picker?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.244
- Πόντοι
- 25.467
Τύπε, λέτε να γνωρίζει να παίζει κλαρίνο ο μέγας Picker?
Πρός τον άσκαυλο, προσανατολίζομαι.
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
Πρός τον άσκαυλο, προσανατολίζομαι.
Καλό θα ήτο να τοποθετηθεί ο ίδιος, δια να μας λυθεί η απορίαν.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
λοιπόν, ο κύριος picker ανήρτησε στο προφίλ μου το εξής σχόλιο της katerina 69 :Αααα Υστερόγραφο...Εύκολα καβλώνουμε στη δουλειά..Και να χύσουμε ακόμα μπορούμε να το κάνουμε να μην πάρετε χαμπάρι..χι χι
Ε...οργανισμός είναι αυτός..δεν είναι από σίδερο...
και ο ίδιος σχολίασε :
Έλα ΠΥΡΦΟΡΕ. Για σένα το έγραψε. Άντε γεια.
κατα την ταπεινή μου άποψη , σε μερικές περιστάσεις οι πόρνες εκτός απο την αγορασμένη συναίνεση ενδέχεται να συμμετέχουν και να το απολαμβάνουν προσφέροντάς στον πελάτη την απόλαυση της συμμετοχής της γυναίκας στο σεξ...αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο με το να είναι καυλωμένη διεγερμένη και ερωτευμένη μια γυναίκα με την πάρτη σου...και στα μάτια ενός στοιχειωδώς έμπειρου άντρα η διαφορά μεταξύ αυθόρμητης συμμετοχής και πάθους συγκριτικά με τις καλές και συμμετοχικές υπηρεσίες είναι εμφανής...πολλές φορές η υπόκριση συμμετοχής και έρωτα είναι τόσο χαμηλού επιπέδου που καταντά αστεία! ...εκτός και αν είσαι πολύ καυλωμένος ή" μαλακοκαύλης" οπότε δεν σε ενδιαφέρει και δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά...ωστόσο πολλές φορές συμβαίνουν πολύ δυνατές φάσεις στον αγοράιο έρωτα με συμμετοχή και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
ωστόσο ο σκοπός και το νόημα στους οίκους ανοχής είναι απλά να εκκενώσεις μια διέγερση αδιαφορόντας για την συμμετοχή της γυναίκας ή απαιτώντας απ'αυτήν να σε διεγείρει...αγοράζεις την ανοχή και τις υπηρεσίες διέγερσης ...
...τώρα αν κάποιος μπορεί να διεγερθεί στα 10'' άνευ συμμετοχής της γυναίκας και αν έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ερωτευμένη μαζί του κοιτώντας το ταβάνι , και αν μ'αυτόν τον τρόπο, παρόλαυτά του δημιουργείται στύση ... τότε ας απολαύσουν την ικανότητα τους και ας δείξουν κατανόηση σ'αυτούς που έχουν στυτικές δυσλειτουργίες υπ'αυτές τις συνθήκες...παρεπιπτόντως σε κάποια φάση πρέπει να αναλύσουμε και τον όρο "μαλακοκαύλης"...
τελοσπάντων συγνώμη για το πλατίασμα , αλλά είμαι κάπως κουρασμένος... , ευελπιστώ ότι βγήκε κάποιο νόημα ...
την καλησπέρα μου σε όλους !
Ε...οργανισμός είναι αυτός..δεν είναι από σίδερο...
και ο ίδιος σχολίασε :
Έλα ΠΥΡΦΟΡΕ. Για σένα το έγραψε. Άντε γεια.
κατα την ταπεινή μου άποψη , σε μερικές περιστάσεις οι πόρνες εκτός απο την αγορασμένη συναίνεση ενδέχεται να συμμετέχουν και να το απολαμβάνουν προσφέροντάς στον πελάτη την απόλαυση της συμμετοχής της γυναίκας στο σεξ...αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο με το να είναι καυλωμένη διεγερμένη και ερωτευμένη μια γυναίκα με την πάρτη σου...και στα μάτια ενός στοιχειωδώς έμπειρου άντρα η διαφορά μεταξύ αυθόρμητης συμμετοχής και πάθους συγκριτικά με τις καλές και συμμετοχικές υπηρεσίες είναι εμφανής...πολλές φορές η υπόκριση συμμετοχής και έρωτα είναι τόσο χαμηλού επιπέδου που καταντά αστεία! ...εκτός και αν είσαι πολύ καυλωμένος ή" μαλακοκαύλης" οπότε δεν σε ενδιαφέρει και δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά...ωστόσο πολλές φορές συμβαίνουν πολύ δυνατές φάσεις στον αγοράιο έρωτα με συμμετοχή και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
ωστόσο ο σκοπός και το νόημα στους οίκους ανοχής είναι απλά να εκκενώσεις μια διέγερση αδιαφορόντας για την συμμετοχή της γυναίκας ή απαιτώντας απ'αυτήν να σε διεγείρει...αγοράζεις την ανοχή και τις υπηρεσίες διέγερσης ...
...τώρα αν κάποιος μπορεί να διεγερθεί στα 10'' άνευ συμμετοχής της γυναίκας και αν έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ερωτευμένη μαζί του κοιτώντας το ταβάνι , και αν μ'αυτόν τον τρόπο, παρόλαυτά του δημιουργείται στύση ... τότε ας απολαύσουν την ικανότητα τους και ας δείξουν κατανόηση σ'αυτούς που έχουν στυτικές δυσλειτουργίες υπ'αυτές τις συνθήκες...παρεπιπτόντως σε κάποια φάση πρέπει να αναλύσουμε και τον όρο "μαλακοκαύλης"...
τελοσπάντων συγνώμη για το πλατίασμα , αλλά είμαι κάπως κουρασμένος... , ευελπιστώ ότι βγήκε κάποιο νόημα ...
την καλησπέρα μου σε όλους !
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.244
- Πόντοι
- 25.467
Σήμερα καθώς και τη Δευτέρα γάμησα την προ-μιλφ Τζωρτζιάνα στο Κεραμεικού 15 (Δευτέρα ήταν στο κάτω, σήμερα στο πάνω). Η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά εγώ επειδή θέλω τη γυναίκα τελείως παθητική και επειδή είμαι καυλιάρης δεν δέχομαι καν στοματικό με καπότα. Είναι ψηλή και έχει ωραία μεγάλα πέλματα Νο 41.
Η ενημέρωση αφιερώνεται σε όλους τους μαλακοκαύληδες που την έχουν κάνει λάστιχο με τη φωτογραφία του κώλου μου. Για εσάς την ανέβασα μωρέ, αφού ξέρω ότι είστε παθολογικά μαλάκες και δεν θα μπορούσατε να κρατηθείτε. :-*
Το: "παθολογικά μαλάκες", πώς το εννοείτε γκουρού Πίκη;
Δηλαδή αν ποστάρει και ο κ. Χιονοστροβιλλομάτης των κώλο του, θα τον παίξουν με την ίδια ζέση, και θα δοκιμάσουν την ίδια ηδονή;
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.589
- Πόντοι
- 606
κανει και για μπασκετ :SΣήμερα καθώς και τη Δευτέρα γάμησα την προ-μιλφ Τζωρτζιάνα στο Κεραμεικού 15 (Δευτέρα ήταν στο κάτω, σήμερα στο πάνω). Η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά εγώ επειδή θέλω τη γυναίκα τελείως παθητική και επειδή είμαι καυλιάρης δεν δέχομαι καν στοματικό με καπότα. Είναι ψηλή και έχει ωραία μεγάλα πέλματα Νο 41.
Η ενημέρωση αφιερώνεται σε όλους τους μαλακοκαύληδες που την έχουν κάνει λάστιχο με τη φωτογραφία του κώλου μου. Για εσάς την ανέβασα μωρέ, αφού ξέρω ότι είστε παθολογικά μαλάκες και δεν θα μπορούσατε να κρατηθείτε. :-*
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
Αφού λοιπόν κατάλαβα ότι είστε παθολογικά μαλάκες, σας έδωσα και τη φωτογραφία με τον κώλο μου για να σας βασανίσω.
[size=30pt]Ρε πουσταρά, δεν έχεις το Θεό σου να πούμε [/size]
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.244
- Πόντοι
- 25.467
Εντάξει, έχω και ωραίο κώλο. Δεν είναι όλοι οι κώλοι το ίδιο.
Αλλά ο παθολογικά μαλάκας είναι αυτός που θα τραβήξει μαλακία με την πρώτη καλή ευκαιρία, αυτός που δεν μπορεί να αντισταθεί. Έτσι ακριβώς είναι οι περισσότεροι που με κοντράρουν εδώ μέσα. Δεν είναι κύριοι του εαυτού τους, είναι μαλάκες. Κύριος είναι αυτός που ξέρει να ελέγχει την καύλα του και να την εκτονώνει πάντα μέσα στο μουνί. Αφού λοιπόν κατάλαβα ότι είστε παθολογικά μαλάκες, σας έδωσα και τη φωτογραφία με τον κώλο μου για να σας βασανίσω.
Άρα δεν ελέγχετε τις καύλες σας (με την ευρύτερη έννοια), διότι "καυλώνετε" (πάλι με την ευρύτερη έννοια) με το να μας βασανίζετε αναρτώντας φωτογραφίες του πάτου σας.
Συνεπώς δεν είστε "Κύριος" σύμφωνα με την έννοια που περιγράφετε μόλις παραπάνω σε αυτόν τον όρο.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα, δάσκαλε!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
[size=30pt]Ρε πουσταρά, δεν έχεις το Θεό σου να πούμε [/size]
Ο δάσκαλος;
Πουσταράς;
Πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Παράθεση από: Picker στις χθες στις 18:56
Εντάξει, έχω και ωραίο κώλο. Δεν είναι όλοι οι κώλοι το ίδιο. Cool
Αλλά ο παθολογικά μαλάκας είναι αυτός που θα τραβήξει μαλακία με την πρώτη καλή ευκαιρία, αυτός που δεν μπορεί να αντισταθεί. Έτσι ακριβώς είναι οι περισσότεροι που με κοντράρουν εδώ μέσα. Δεν είναι κύριοι του εαυτού τους, είναι μαλάκες. Κύριος είναι αυτός που ξέρει να ελέγχει την καύλα του και να την εκτονώνει πάντα μέσα στο μουνί. Αφού λοιπόν κατάλαβα ότι είστε παθολογικά μαλάκες, σας έδωσα και τη φωτογραφία με τον κώλο μου για να σας βασανίσω. Grin
Μεταξύ μας, δάσκαλε, τώρα.
Πόσοι σας τον ακούμπησαν;
Εντάξει, έχω και ωραίο κώλο. Δεν είναι όλοι οι κώλοι το ίδιο. Cool
Αλλά ο παθολογικά μαλάκας είναι αυτός που θα τραβήξει μαλακία με την πρώτη καλή ευκαιρία, αυτός που δεν μπορεί να αντισταθεί. Έτσι ακριβώς είναι οι περισσότεροι που με κοντράρουν εδώ μέσα. Δεν είναι κύριοι του εαυτού τους, είναι μαλάκες. Κύριος είναι αυτός που ξέρει να ελέγχει την καύλα του και να την εκτονώνει πάντα μέσα στο μουνί. Αφού λοιπόν κατάλαβα ότι είστε παθολογικά μαλάκες, σας έδωσα και τη φωτογραφία με τον κώλο μου για να σας βασανίσω. Grin
Μεταξύ μας, δάσκαλε, τώρα.
Πόσοι σας τον ακούμπησαν;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Μαθε ποιοτητα Πικερ!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πικερ πηγα σε μπουρδελο και δε μου αρεσε. Οταν εφυγα ενιωθα βρωμικος...
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Έρχεται ο νόμος του Picker αφιερωμένος στα ΝΑΥΑΓΙΑ της ζωής που τρώνε κάθε μέρα χυλόπιτες και το παίζουνε μάγκες στις πουτάνες.
κρίση αυτογνωσίας πικεράκο ?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Έρχεται ο νόμος του Picker αφιερωμένος στα ΝΑΥΑΓΙΑ της ζωής που τρώνε κάθε μέρα χυλόπιτες και το παίζουνε μάγκες στις πουτάνες.
το comeback
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Ξέρεις εγώ να τρώω χυλόπιτες; Αφού δεν ασχολούμαι καν με γκόμενες ρε μαλάκα.
εσύ χυλόπιτες ? :o :o :o ...όχι βέβαια γαμιά μου ...αφού εσύ δεν ασχολείσαι με γκόμενες ...ήταν μαλακία μου να το αναφέρω κάν :S
με συγχωρείς γαμιά μου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31