Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
πικερ ειμαι και πεοπαιχτης και μπουρδελιαρης και γαμω κανα εξωμπουρδελικο σπερματοδοχειο αμα λαχει, οχι ομως πυρφορος...μ αρρωσταινει το πυρφοριλικι, θεωρω οτι ειναι το ξεφτιλικι του ανδρισμου και κατ επεκταση της προσωπικοτητας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Ογκώδης ανάλυση αλλά στην επιστήμη είναι καλό να προτιμούμε την απλούστερη εξήγηση.

Τον έπιασε ο μπαμπάς του να αυνανίζεται μικρός και τον επέπληξε, ενδεχομένως και τιμώρησε σωματικά. Με παράλληλες απειλές οτι αν συνεχίσει θα τυφλωθεί, θα γίνει χαντούμης, δεν θα βγάλει μουστάκια.

Από τότε έχει ξορκίσει και απωθήσει την αυτοικανοποίηση.

Στην επιστήμη κ. Τζέτζη, το ξυράφι του Όκαμ δεν είναι πάντα η ενδεδειγμένη προσέγγιση. Τουλάχιστον όχι σε όλες τις επιστήμες. :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Είσαι σχεσάκιας και πυρφόρος. Αυτό ακριβώς που λες είναι η αρχή της πυρφορίας και ο λόγος που εσύ και κάποιοι άλλοι δεν μπορείτε να γαμήσετε σε μπουρδέλο. Τον πραγματικό μπουρδελιάρη δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή ούτε αν η γκόμενα τον γουστάρει ή όχι. Τον ενδιαφέρει μόνο να γαμάει και μάλιστα καυλώνει ακόμα περισσότερο αν καταλάβει ότι η γκόμενα το κάνει με το ζόρι.

καλά άσε αυτά τα ξεφτυλικια που δεν μπορούμε να γαμήσουμε σε μπουρδέλο ενω έχουμε φάει την πιάτσα με το μικρό κουταλάκι...

και στην τελική δείξε λίγη αξιοπρέπεια και μην ξεφτυλίζεσαι άλλο παρουσιάζοντας το προφίλ του σκληροπυρηνικού επιβήτορα ...έχεις γράψει πολλάκις και δημοσίως αλλά και σε πμ ότι έχεις ξεφτυλιστεί για πολλές γυναίκες

δείξε λίγο αυτοσεβασμό και μην με αναγκάσεις να ποστάρω πάλι τα ξεφτυλίκια σου , δεν ισχύει τίποτα απο τις μαλακίες που γράφεις με τα κεφαλαια

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δάσκαλε, μην υποχωρείτε.
Επαναλαμβάνω και σας υπενθυμίζω αυτό που μόνο εσείς, με την οξυδερκέστατη ευφυία σας, είχατε διαγνώσει.
[size=20pt]Σας φθονούν [/size]επειδή σεις, ως έτερος κόκορας, εκσπερματώνετε σε 10΄΄!!!
Συνεχίστε την διδαχή σας και μην τους δίνετε σημασία.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εννοείται ότι με φθονείτε. Επειδή εγώ γαμάω τακτικά, φτηνά και δεν μαλακίζομαι ποτέ.

Και όσο για την επαναλαμβανόμενη μαλακία του σαλεμένου φίλου σου να παρομοιάζει το γαμήσι στα μπουρδέλα με αυνανισμό, του απάντησε χθες η καθ' ύλην αρμόδια:

"Εύκολα καβλώνουμε στη δουλειά..Και να χύσουμε ακόμα μπορούμε να το κάνουμε να μην πάρετε χαμπάρι..χι χι..Ε..οργανισμός είναι αυτός..δεν είναι από σίδερο.."

Απλά ο άνθρωπος είναι τόσο μαλάκας που δεν έχει πάει με την ίδια πουτάνα δεύτερη φορά για να το διαπιστώσει.

Παραθέτω την απάντησή σας, δάσκαλε, για να μην την σβήσετε και χαθεί ακόμη ένα πολύτιμο κείμενό σας.
Όσον αφορά τον φίλο μου, κ. rigormortis, εγώ προσωπικά τον θαυμάζω για πολλά και διάφορα που όσο απλά και αν προσπαθούσα να σας εξηγήσω, σεις δεν θα κατανοούσατε.
Παρόλα αυτά μην πτοείσθε και συνεχίστε!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η Κορίνα, δάσκαλε, τελείωνε μαζί σας;  :think:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πολλές φορές. Έκανε παθιασμένο σεξ μαζί μου. Άσχετα αν δεν το παραδέχεται.

Πιστεύετε, δάσκαλε, ότι αυτό ήταν θέμα χημείας ή η τεχνική σας είναι τόσο ανυπέρβλητη που δεν μπορούσε να αντισταθεί;

alex_ander

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα το πρωί, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, ο ΣΚΑΙ έχει στο ραδιόφωνο μία εκπομπή "κονσέρβα" για την ιστορία του Αγίου Όρους και τον μοναχισμό γενικότερα. Έχει διάφορες μαρτυρίες πως μερικοί καταλήξανε να γίνουν μοναχοί.
Ακούγοντας την εκπομπή, ξάφνου βρήκα τη λύση στο πρόβλημα του δασκάλου. Ο μοναχισμός.
Πολλά τα πλεονεκτήματα. Θα μπορεί να εφαρμόσει το νόμο του σε άλλη διάσταση πλέον.
1) Θα απαξιώνει τις γυναίκες
2) Μέρα παρά μέρα θα κάνει sex (με μια μικρή διαφορά μόνο, αντί να τον δίνει θα τον αρπάζει)
3) Θα κάνει οικονομία, αφού θα κρατάει το 10άρικο (και μπορεί να βγάζει και κανένα tip)
4) Στο Άγιο Όρος έχουν και wi-fi, θα μπορεί άνετα να μπαίνει στο bou και να γίνει ο πρώτος μοναχός με δικό του thread εδώ.
Πατήρ-Πίκερ ο Κορινόπληκτος ο Μεταξουργιώτης

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τώρα το πρωί, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, ο ΣΚΑΙ έχει στο ραδιόφωνο μία εκπομπή "κονσέρβα" για την ιστορία του Αγίου Όρους και τον μοναχισμό γενικότερα. Έχει διάφορες μαρτυρίες πως μερικοί καταλήξανε να γίνουν μοναχοί.
Ακούγοντας την εκπομπή, ξάφνου βρήκα τη λύση στο πρόβλημα του δασκάλου. Ο μοναχισμός.
Πολλά τα πλεονεκτήματα. Θα μπορεί να εφαρμόσει το νόμο του σε άλλη διάσταση πλέον.
1) Θα απαξιώνει τις γυναίκες
2) Μέρα παρά μέρα θα κάνει sex (με μια μικρή διαφορά μόνο, αντί να τον δίνει θα τον αρπάζει)
3) Θα κάνει οικονομία, αφού θα κρατάει το 10άρικο (και μπορεί να βγάζει και κανένα tip)
4) Στο Άγιο Όρος έχουν και wi-fi, θα μπορεί άνετα να μπαίνει στο bou και να γίνει ο πρώτος μοναχός με δικό του thread εδώ.
[size=20pt]Πατήρ-Πίκερ ο Κορινόπληκτος ο Μεταξουργιώτης[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά τον είχα προειδοποιήσει ότι με αυτούς που "πλάκωσαν" εδώ μέσα δεν έχει καμία τύχη.

Τελικά επιβεβαιώθηκα και το K.O δεν άργησε να επέλθει.

:orchestra:

Επισκέπτης
καλημερα συναδελφοι γαμιαδες μπουρδελων

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Σιγα,δεν επαθε και τιποτα.Λεφτα να χει να πηγαινει να ξεδινει.αυτο ειναι το πιο σημαντικο.Γιατι σαφως υπαρχουν και καλυτερα απ τον Πικερ,υπαρχουν και χειροτερα ομως.Χειροτερα θα ηταν να ειναι κανεις ανεργος και να μην ειχε καν αυτη τη δυνατοτητα.Η μηπως  καποιοι απο οσοι τη λενε στον Πικερ δε θα βρισκονται σε αυτη τη κατασταση;Εκτος και θεωρουν επιτυχια να μη γαμανε καθολου,ειναι κι αυτο μια αποψη.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Και μένει και με τους γονείς του ακόμα. Μαγκιά του.

:bounce: :bounce:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Κανένα νοκ-άουτ τύπε. Όλους αυτούς που μου τη λένε τους έχω για πρωινό. Είναι κάτι άτομα 30, 40, 50 ετών που δεν μπορούν να κόψουν τη μαλακία. Απλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω τα ίδια και τα ίδια σε κάθε μαλάκα στο bourdela.com.

Και φυσικά δεν είμαι άνεργος.

:wanker: :kneel: :wanker: :kneel: :wanker: :kneel: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom