Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κανένα νοκ-άουτ τύπε. Όλους αυτούς που μου τη λένε τους έχω για πρωινό. Είναι κάτι άτομα 30, 40, 50 ετών που δεν μπορούν να κόψουν τη μαλακία. Απλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω τα ίδια και τα ίδια σε κάθε μαλάκα στο bourdela.com.

Και φυσικά δεν είμαι άνεργος.

Καλά τα λέτε, δάσκαλε!
Έτσι. Με πυγμή!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μία ερώτηση, δάσκαλε. Φέτος που το έτος είναι δίσεκτο και έχουμε μία μέρα παραπάνω, αποφάσισα να χρησιμοποιώ τον παρακάτω υπολογισμό για να δω με ποία συχνότητα θα συνευρεθώ, σύμφωνα με το νόμο σας.
Φρονείτε ότι είναι ορθός ο υπολογισμός μου;  :think:

img1_169.jpg

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ή μήπως πρέπει να κινηθώ με αυτόν τον τύπο;  :think:

13934344-Blackboard-with-math-lesson-written-on-it-Stock-Photo-mathematics.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.357
Πόντοι
1.686
Μία ερώτηση, δάσκαλε. Φέτος που το έτος είναι δίσεκτο και έχουμε μία μέρα παραπάνω, αποφάσισα να χρησιμοποιώ τον παρακάτω υπολογισμό για να δω με ποία συχνότητα θα συνευρεθώ, σύμφωνα με το νόμο σας.
Φρονείτε ότι είναι ορθός ο υπολογισμός μου;  :think:

img1_169.jpg

Μάλλον δεν ξέρεις  Ανώτερα Μαθηματικά !

Αυτός είναι πίνακας παραγώγων .Δεν είναι "ένας " υπολογισμός .

Ο Πικερ δεν χρησιμοποιεί Μαθηματικά .
Ιδεοψυχαναγκασμούς υπηρετεί !  :2funny: :2funny: :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
[size=20pt]Οι τύποι, τα παράγωγα και οι πίνακες κουράζουν τον υπερτιτάνα Picker και καλό θα ήταν παιδιά να αποφεύγονται καθώς "βραχυκυκλώνουν" και αποσυντονίζουν την προσπάθεια του και το έργο του.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, αν έχει καταφέρει κάποιος επιστήμων να λύσει την "εξίσωση" και τον "γρίφο" της συχνότητας του ανυπέρβλητου νόμου του?  :think: Γιατί κακά τα ψέμματα δεν είναι και εύκολα επιλύσιμο κάτι τέτοιο.[/size] 
:sunglasses:

alex_ander

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή στην ημερήσια ενημέρωση θα χαθεί, θέλω να γράψω και εδώ για την τυχαία συνάντηση που είχα χτες με τη Ρουσλάνα, δυόμισι χρόνια από την τελευταία φορά που την είχα δει στο Ιάσωνος 1. Συγκινήθηκα πολύ ρε παιδιά.  :'(

Ήμουν μέσα στο μετρό σε ένα μισοάδειο βαγόνι. Στεκόμουν ακριβώς απέναντι από την πόρτα εισόδου (στην άλλη πόρτα που δεν ανοίγει), όταν μπήκε μέσα η Ρουσλάνα μαζί με μία 45-άρα κυρία και δύο παιδάκια. Μόλις με είδε γύρισε αμέσως την πλάτη της προς εμένα, κρατώντας τον μεσαίο στύλο και κοιτώντας προς την πόρτα εισόδου. Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είναι αυτή μέχρι που την πρόσεξα καλύτερα από πίσω και άκουσα τη φωνή της. Αυτή δηλαδή με γνώρισε πολύ πιο γρήγορα, κάτι που αποδεικνύει ότι οι πουτάνες δεν ξεχνάνε ποτέ. Με τη 45-άρα μιλούσαν όλη την ώρα στα ρώσικα. Για να σιγουρευτώ ότι είναι όντως η Ρουσλάνα έφυγα από τη θέση που ήμουν και πήγα και στάθηκα στην άλλη πλευρά του βαγονιού δίπλα στην πόρτα εισόδου με την πλάτη στο stand, έτσι ώστε να τη δω καλύτερα στο πρόσωπο. Τότε με κοίταξε στα μάτια για καναδυό δευτερόλεπτα και μου γύρισε πάλι την πλάτη της, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα ότι ήμουν κάποιος που ήξερε και ήθελε να αποφύγει την οπτική επαφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι με το αριστερό της χέρι ακούμπαγε τον μεσαίο στύλο ενώ με το δεξί της χέρι κρατούσε τον στύλο που σηκώνεται πάνω από την πλάτη των καθισμάτων. Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή από νευρικότητα αλλά χτύπαγε διαρκώς τη μεταλλική βέρα που φορούσε στο δεξί της χέρι πάνω στον στύλο κάνοντας έναν χαρακτηριστικό θόρυβο. Ίσως το έκανε επίτηδες για να μου δείξει ότι είναι παντρεμένη. Τελικά κατέβηκαν στο Μεταξουργείο και η Ρουσλάνα βγαίνοντας πέρασε από μπροστά μου με σκυμμένο το κεφάλι (εγώ βγήκα μετά). Ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες έριχνε κλεφτές ματιές προς τα πίσω για να δει αν ακολουθώ. Εγώ κράτησα απόσταση μιας και δεν ήθελα να φανώ ενοχλητικός. Έκαναν να βγουν αρχικά από την αριστερή έξοδο με τις κυλιόμενες σκάλες. Εγώ είχα ήδη φτάσει κοντά στην άλλη έξοδο προς τα μπουρδέλα. Τελικά άλλαξαν όμως γνώμη και ήρθαν από πίσω μου. Η Ρουσλάνα μου έριξε άλλη μια ματιά από μακριά. Έχοντας ανέβει εγώ τις σκάλες έριξα μια τελευταία ματιά πίσω μου. Η Ρουσλάνα με την άλλη κυρία και τα παιδάκια είχαν μόλις αρχίσει να ανεβαίνουν τις σκάλες, κάτι έλεγαν και χαριεντίζονταν μεταξύ τους. Εγώ συνέχισα προς τα μπουρδέλα, σκεπτόμενος πόσο τυχερός είμαι που πρόλαβα και γάμησα τόσες πολλές φορές αυτό το πανέμορφο πλάσμα.

Να είσαι καλά αγάπη μου. Θα σ' αγαπώ για πάντα.  :smitten:

alex_ander

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα λέμε αργότερα μάγκες. Παίρνω τη βαζελίνη μου και πάω καφετέρια να δω μπαλίτσα.

Έχεις λεφτά για καφέ? 1/3 ΓΑΜΗΣΙΟΎ κοστίζει.

ΓΙα αυτο πηρε και την βαζελινη ,θα τον πηδηξει ο καφετζης και θα πιει τσαμπα τον καφε!!! :2funny: :2funny:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εκπληκτικές παραθέσεις, που αποδεικνύουν την μελέτη επί του έργου του δασκάλου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATT2gifmouse.gif

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Εσύ alex_ander πρέπει να είσαι μεγάλος θαυμαστής μου. Είμαι σίγουρος ότι, σαν μαλάκας που σίγουρα είσαι, με το κωλαράκι μου την έχεις κάνει σφεντόνα.

Τύπε ξυρισμένο το βλέπω το κωλί σου! Ανησυχώ..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε μαλάκα Picker τι είναι αυτά που ποστάρε ο alex; :jerking:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εσύ alex_ander πρέπει να είσαι μεγάλος θαυμαστής μου. Είμαι σίγουρος ότι, σαν μαλάκας που σίγουρα είσαι, με το κωλαράκι μου την έχεις κάνει σφεντόνα.

Η αλήθεια, δάσκαλε, είναι μερικές φορές οδυνηρή!  :woldman:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σιγά ρε τύπε. Δεν έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Απλά είπα να βοηθήσω λίγο εδώ τους αμετανόητους τσουτσουνοπαίχτες στο έργο τους.

Σωστά!
Άλλωστε δεν χωράει στις διαστάσεις των αναρτήσεων του μπου έτσι ξεχειλωμένη όπως είναι!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Σιγά ρε τύπε. Δεν έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Απλά είπα να βοηθήσω λίγο εδώ τους αμετανόητους τσουτσουνοπαίχτες στο έργο τους.

Παραδέξου ότι έχεις τραβήξει πολλές μαλακίες για πάρτη μου και μη νιώθεις τύψεις. Για τύπους σαν εσένα πόσταρα τη φωτό.

Γκουρού Πίκη, βρίσκετε κάποια ευχαρίστηση στο να τον παίζουν οι άλλοι για τον κώλο σας; Αισθάνεσθε πιο ελκυστικός; Σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση; Άλλο;  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Ρε τρελέ, σοβαρά τώρα? :S :S

Ο γκουρού Πίκης κατατρύχεται απο την αδήριτη ανάγκη να τον λατρεύουν. Αυτή η ανάγκη του να γίνει αντικείμενο λατρείας από άνδρες (γιατί όπως γράφει: Τα αισθήματα που τρέφουν οι γυναίκες γι αυτόν, δεν τον ενδιαφέρουν), του δημιουργεί ένα υφέρπων πουστηρλίκι. Αισθάνεται ικανοποίηση και πληρότητα όταν γνωρίζει ότι μερικά αρσενικά τον παίζουν ατενίζοντας φωτογραφίες των οπισθίων του. Αυτός ηταν άλλωστε και ο λόγος που έβγαλε την κωλάρα του φόρα παρτίδα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο γκουρού Πίκης κατατρύχεται απο την αδήριτη ανάγκη να τον λατρεύουν. Αυτή η ανάγκη του να γίνει αντικείμενο λατρείας από άνδρες (γιατί όπως γράφει: Τα αισθήματα που τρέφουν οι γυναίκες γι αυτόν, δεν τον ενδιαφέρουν), του δημιουργεί ενα υφέρπων πουστηρλίκι. Αισθάνεται ικανοποίηση και πληρότητα όταν γνωρίζει ότι μερικά αρσενικά τον παίζουν ατενίζοντας φωτογραφίες των οπισθίων του. Αυτός ηταν άλλωστε και ο λόγος που έβγαλε την κωλάρα του φόρα παρτίδα.

Ψάχνει όμως και για ένα extra tip παρεμπιπτόντως, της τάξεως των 5000 €. Φαντάζομαι ότι στην αγορά θα έπιασε πολύ λιγότερα.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Ψάχνει όμως και για ένα extra tip παρεμπιπτόντως, της τάξεως των 5000 €. Φαντάζομαι ότι στην αγορά θα έπιασε πολύ λιγότερα.  :grin:

Φρονώ ότι η ακριβή κοστολόγηση έγινε για να τραβήξει το ενδιαφέρον, ούτως ώστε να έχει φιντ μπάκ (ακόμα και αρνητικό). Γνωστό διαφημιστικό κόλπο. Είμαι βέβαιος ότι στην πράξη η τιμή θα είναι πολύ πιο λογική.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Φρονώ ότι η ακριβή κοστολόγηση έγινε για να τραβήξει το ενδιαφέρον, ούτως ώστε να έχει φιντ μπάκ (ακόμα και αρνητικό). Γνωστό διαφημιστικό κόλπο. Είμαι βέβαιος ότι στην πράξη η τιμή θα είναι ήταν πολύ πιο λογική.

Θα ήταν πολύ ευγενικό από πλευράς εάν μου επιτρέπατε να διορθώσω τον χρόνο που χρησιμοποιήσατε σε < ήταν >.
Φρονώ ότι του τον έχουν ακουμπήσει κιόλας πλειστάκις, ενθυμούμενος την μανία με την οποία αναρτούσε κατ΄ επανάλειψη την φωτο αυτή.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αυτή είναι η ψυχολογία που είχαν όλοι οι μεγάλοι rock stars. Ο Robert Plant, ο Alice Cooper, ο Paul Stanley, o David Byron, ο David Lee Roth, o Joe Lynn Turner ήταν όλοι τους ποζεράδες του κερατά και αδερφίζανε. Στην πραγματικότητα όμως ήταν όλοι τους straight και οι πιο μεγάλοι γαμιάδες.

Ανακριβές αυτό που λέτε τουλάχιστον για τα ονόματα που παραθέτετε. Συγχείτε το glam rock με την σεξουαλική επιλογή.
Ας είναι όμως.
Εφόσον όμως το θέσατε στην διάσταση αυτή, εικοτολογώ ότι η προσωπικότητα του Boy George είναι εγγύτερον της ιδιοσυγκρασίας σας!
Boy-George.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom