Επειδή ο δάσκαλος έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, ας τον θυμηθούμε όλοι, μέσα από μερικές απˊτις ανεπανάληπτες στιγμές του με την Κορίνα, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα είναι και πάλι κοντά μας.
Παράθεση από: Ρicker στις 17/06/14, 22:10
Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα έχει ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα. Cry
Παράθεση από: Ρicker στις 26/07/14, 02:02
Μα δεν ασχολούμαι πλέον. Απλά στην κεντρική μου φωτό στο facebook έχω βάλει αντί για φωτό την επιγραφή: "Te iubesc doar pe tine, Corina" που σημαίνει "Αγαπώ μόνο εσένα, Κορίνα". Μετά από 2 μέρες περίπου απενεργοποίησε και τα 3 της προφίλ. Μπορεί βέβαια να είναι και σύμπτωση, δεν ξέρω.
Παράθεση από: Ρicker στις 30/07/14, 09:09
Θα ξεκολλήσω μόνο όταν με ξαναδεχτεί. Η ζωή μου είναι μισή.
Παράθεση από: Ρicker στις 31/07/14, 00:12
Θέλω να ομολογήσω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά με το Κορινάκι, γι' αυτό έχω ξεφύγει και γράφω όλες αυτές τις μαλακίες και ποστάρω τον κώλο μου κτλ. Είναι κατακαλόκαιρο και νιώθω παγωνιά σαν να 'ναι χειμώνας. Γιατί με πλήγωσες τόσο ρε Κορινάκι? Cry
Παράθεση από: Ρicker στις 05/08/14, 06:06
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα 6το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.
Παράθεση από: Promiscuous στις 07/11/14, 01:01
Δεν την ερωτεύτηκα φίλε. Δεν έχω τι να κάνω στη ζωή μου και βρήκα ευκαιρία για λίγο δράμα. Το Κορινάκι διαβάζει το νόμο του Picker και μου είπε ότι είμαι ανώμαλος και να πάω να με γαμήσουν από τον κώλο. Δεν είμαι πούστης Κορινάκι, απλά βαριέμαι που ζω.
Παράθεση από: Promiscuous στις 08/11/14, 17:05
Ομολογώ λοιπόν ότι πάσχω από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Να με συγχωρέσει και το Κορινάκι, αν διαβάζει. Τρώω φοβερά κολλήματα κατά καιρούς.