Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αγαπητε rigor πριν 2 χρονια εβριζα τον πικερακο και εσυ ειχες παρει το μερος του...Χαιρομαι που πηδηξες παραπανω ελεηνιδες γιατι αλλαξαν πολυ τον τροπο σκεψης και γραφη σου..Και χαιρομαι που καταλαβες γιατι τον ειχα ακτη τον καθυστερημενο εστω και τωρα...Εισαι ατρανταχτο παραδειγμα πως οι εμεπιριες αλλαζουνε τον ανθρωπο..ΣΥγχαρητηρια συνεχισε ετσι..Σε καμαρωνω  ;) Τα σεβη μου.

...να σαι καλά μύστη μου , είναι αλήθεια όλα αυτά !

...νομίζω ότι η καλή ποιότητα και υψηλής έντασης  ηδονή αξίζει περισσότερο απο μια μεγάλη ποσότητα κακής ποιότητας και χαμηλής έντασης εκτονώσεις , προς άμβλυνση του αισθήματος κοινωνικής κατωτερότητας ...

την καλησπέρα μου στους μύστες της απολαυσης  :hi:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
[size=20pt]Picker που είσαι?
Σε ψάχνουμε!![/size]

:orchestra:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Επειδή ο δάσκαλος έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, ας τον θυμηθούμε όλοι, μέσα από μερικές απˊτις ανεπανάληπτες στιγμές του με την Κορίνα, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα είναι και πάλι κοντά μας.

Εξαιρετικές παραθέσεις, που αποδεικνύουν την κρυφή διδασκαλία του δασκάλου μας!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Επειδή ο δάσκαλος έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, ας τον θυμηθούμε όλοι, μέσα από μερικές απˊτις ανεπανάληπτες στιγμές του με την Κορίνα, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα είναι και πάλι κοντά μας.

Παράθεση από: Ρicker στις 17/06/14, 22:10
Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα έχει ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα.  Cry

Παράθεση από: Ρicker στις 26/07/14, 02:02
Μα δεν ασχολούμαι πλέον. Απλά στην κεντρική μου φωτό στο facebook έχω βάλει αντί για φωτό την επιγραφή: "Te iubesc doar pe tine, Corina" που σημαίνει "Αγαπώ μόνο εσένα, Κορίνα". Μετά από 2 μέρες περίπου απενεργοποίησε και τα 3 της προφίλ. Μπορεί βέβαια να είναι και σύμπτωση, δεν ξέρω.

Παράθεση από: Ρicker στις 30/07/14, 09:09
Θα ξεκολλήσω μόνο όταν με ξαναδεχτεί. Η ζωή μου είναι μισή.

Παράθεση από: Ρicker στις 31/07/14, 00:12
Θέλω να ομολογήσω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά με το Κορινάκι, γι' αυτό έχω ξεφύγει και γράφω όλες αυτές τις μαλακίες και ποστάρω τον κώλο μου κτλ. Είναι κατακαλόκαιρο και νιώθω παγωνιά σαν να 'ναι χειμώνας. Γιατί με πλήγωσες τόσο ρε Κορινάκι?  Cry

Παράθεση από: Ρicker στις 05/08/14, 06:06
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα 6το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.

Παράθεση από: Promiscuous στις 07/11/14, 01:01
Δεν την ερωτεύτηκα φίλε. Δεν έχω τι να κάνω στη ζωή μου και βρήκα ευκαιρία για λίγο δράμα. Το Κορινάκι διαβάζει το νόμο του Picker και μου είπε ότι είμαι ανώμαλος και να πάω να με γαμήσουν από τον κώλο. Δεν είμαι πούστης Κορινάκι, απλά βαριέμαι που ζω.

Παράθεση από: Promiscuous στις 08/11/14, 17:05
Ομολογώ λοιπόν ότι πάσχω από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Να με συγχωρέσει και το Κορινάκι, αν διαβάζει. Τρώω φοβερά κολλήματα κατά καιρούς.

"δεν δίνω καμία σημασία στις γκόμενες " ...εκτός του ότι ξεφτυλίζομαι για οποιοδήποτε αιδοίο μου ανοίξει τα πόδια ...γιατί το "έχω υποτάξει πηδώντας το "
πιο ευφάνταστη συγκάλυψη ακραίας πιρφορίας δεν έχω ξανασυνατήσει  :2funny: :2funny: :2funny:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εικόνα για τον δάσκαλο και την ψυχική κατάστασή του...

apogohteysh.jpe

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
...να σαι καλά μύστη μου , είναι αλήθεια όλα αυτά !

...νομίζω ότι η καλή ποιότητα και υψηλής έντασης  ηδονή αξίζει περισσότερο απο μια μεγάλη ποσότητα κακής ποιότητας και χαμηλής έντασης εκτονώσεις , προς άμβλυνση του αισθήματος κοινωνικής κατωτερότητας ...

την καλησπέρα μου στους μύστες της απολαυσης  :hi:

Καλησπέρα.
Εξαιρετικά εύστοχη η παρέμβαση του κ. Οξαποδώ!
Περί ενορμήσεως.

Ενόρμηση

Η ενόρμηση ή ορμή (Trieb) σύμφωνα με το Λακάν θα πρέπει να διακριθεί από το ένστικτο (Instinkt). Το ένστικτο σχετίζεται με μια μυθική προγλωσσική ανάγκη που έχει βιολογική βάση ενώ η ενόρμηση δεν έχει καμιά σχέση με την ικανοποίηση βιολογικών αναγκών. Οι ενορμήσεις δεν μπορούν ποτέ να ικανοποιηθούν και δεν στοχεύουν σε ένα αντικείμενο αλλά περιστρέφονται διαρκώς γύρω από αυτό (Dylan,2005:207).  Η ενόρμηση δεν είναι εξ αρχής ενοποιημένη αλλά είναι αρχικά τεμαχισμένη σε μερικές ενορμήσεις.
Η ενόρμηση «ικανοποιείται» όταν αποτυγχάνει να πετύχει το στόχο της, όταν επαναλαμβάνει αυτή την αποτυχία. Η ατελείωτη κυκλοφορία γύρω από το αντικείμενο παράγει την ικανοποίησή της, παράγει απόλαυση, jouissance. Έτσι ο πραγματικός σκοπός της ενόρμησης δεν είναι να επιτύχει τον στόχο της αλλά να κυκλοφορεί ατελείωτα γύρω από αυτόν (Zizek,2006b:63) σχηματίζοντας ένα κλειστό κύκλωμα. Η ενόρμηση σύμφωνα με το Λακάν είναι άμετρη, επαναληπτική και τελικά καταστροφική και για αυτό το λόγο ο Λακάν υποστηρίζει ότι κάθε ενόρμηση, είναι ενόρμηση θανάτου (Dylan,2005:210) .
Η ενόρμηση θα πρέπει να διακριθεί από την επιθυμία. Η επιθυμία ωθεί στην εύρεση μιας αδύνατης πληρότητας μέσα από την προσκόλλησή της σε ένα αντικείμενο που λειτουργεί ως υπενθύμιση αυτής της πληρότητας. Επίσης πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ του αντικειμένου της επιθυμίας και του αντικειμένου ως αίτιου της επιθυμίας. Το αντικείμενο της επιθυμίας είναι χαμένο και αναδύεται ως επανευρεθέν. Το αντικείμενο της ενόρμησης είναι η ίδια η απώλεια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Οι νεαρες ελληνιδες ειναι κοριτσια σαν τα κρυα τα νερα! Περνανε απο διπλα σου και σου φτιαχνουν τη διαθεση! Ειμαι πεπεισμενος οτι τα προβληματα του Πικερ οφειλονται στην απολυτη στερηση που γνωρισε στη ζωη του απο ομορφες κοπελες.  Οποιος δεν τις πηδαει τρελαινεται! Απλα πραγματα. Εγω αν ξαναγινομουν 25-30 χρονων θα τις ταραζα στον πουτσο! Αλλα εγω τις χορτασα στα νιατα μου!  :tits:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οι νεαρες ελληνιδες ειναι κοριτσια σαν τα κρυα τα νερα! Περνανε απο διπλα σου και σου φτιαχνουν τη διαθεση! Ειμαι πεπεισμενος οτι τα προβληματα του Πικερ οφειλονται στην απολυτη στερηση που γνωρισε στη ζωη του απο ομορφες κοπελες.  Οποιος δεν τις πηδαει τρελαινεται! Απλα πραγματα. Εγω αν ξαναγινομουν 25-30 χρονων θα τις ταραζα στον πουτσο! Αλλα εγω τις χορτασα στα νιατα μου!  :tits:

Σας περιμένουμε στο νήμα των παππούληδων!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Καλησπέρα.
Εξαιρετικά εύστοχη η παρέμβαση του κ. Οξαποδώ!
Περί ενορμήσεως.

Ενόρμηση

Η ενόρμηση ή ορμή (Trieb) σύμφωνα με το Λακάν θα πρέπει να διακριθεί από το ένστικτο (Instinkt). Το ένστικτο σχετίζεται με μια μυθική προγλωσσική ανάγκη που έχει βιολογική βάση ενώ η ενόρμηση δεν έχει καμιά σχέση με την ικανοποίηση βιολογικών αναγκών. Οι ενορμήσεις δεν μπορούν ποτέ να ικανοποιηθούν και δεν στοχεύουν σε ένα αντικείμενο αλλά περιστρέφονται διαρκώς γύρω από αυτό (Dylan,2005:207).  Η ενόρμηση δεν είναι εξ αρχής ενοποιημένη αλλά είναι αρχικά τεμαχισμένη σε μερικές ενορμήσεις.
Η ενόρμηση «ικανοποιείται» όταν αποτυγχάνει να πετύχει το στόχο της, όταν επαναλαμβάνει αυτή την αποτυχία. Η ατελείωτη κυκλοφορία γύρω από το αντικείμενο παράγει την ικανοποίησή της, παράγει απόλαυση, jouissance. Έτσι ο πραγματικός σκοπός της ενόρμησης δεν είναι να επιτύχει τον στόχο της αλλά να κυκλοφορεί ατελείωτα γύρω από αυτόν (Zizek,2006b:63) σχηματίζοντας ένα κλειστό κύκλωμα. Η ενόρμηση σύμφωνα με το Λακάν είναι άμετρη, επαναληπτική και τελικά καταστροφική και για αυτό το λόγο ο Λακάν υποστηρίζει ότι κάθε ενόρμηση, είναι ενόρμηση θανάτου (Dylan,2005:210) .
Η ενόρμηση θα πρέπει να διακριθεί από την επιθυμία. Η επιθυμία ωθεί στην εύρεση μιας αδύνατης πληρότητας μέσα από την προσκόλλησή της σε ένα αντικείμενο που λειτουργεί ως υπενθύμιση αυτής της πληρότητας. Επίσης πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ του αντικειμένου της επιθυμίας και του αντικειμένου ως αίτιου της επιθυμίας. Το αντικείμενο της επιθυμίας είναι χαμένο και αναδύεται ως επανευρεθέν. Το αντικείμενο της ενόρμησης είναι η ίδια η απώλεια.

ενδιαφέρουσες έννοιες ,υλικό για σκέψη  :)

την καλησπέρα μου κύριε bliz  :hi:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μήπως έχεις καταλάβει πόσο τεράστιος ΠΥΡΦΟΡΟΣ είσαι, όταν μέσα σε μερικούς μήνες έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών επειδή έτυχε και σου έκατσε 1 γκόμενα; Εμένα μου έχουν κάτσει 7 γκόμενες αλλά ποτέ δεν θα απαξίωνα τα μπουρδέλα γιατί, ΝΑΙ, εκεί γουστάρω να γαμάω πιο πολύ. Απλά εσύ είσαι ανίκανος, δεν σου κάνει κούκου δυστυχώς. Κοίτα μη χάσεις τη γκόμενα γιατί δεν σε βλέπω να ξαναγαμάς.

Δάσκαλε, σας έχω ξαναρωτήσει και δεν μου απαντήσατε. Αυτές οι 7 γκόμενες ήταν αόματες και σας έκατσαν;  :think:
Υ.Γ. Ούτε σε 100 ζωές θα μπορέσετε να γίνετε έστω το μικρό δαχτυλάκι του κ. rigormortis!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μήπως έχεις καταλάβει πόσο τεράστιος ΠΥΡΦΟΡΟΣ είσαι, όταν μέσα σε μερικούς μήνες έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών επειδή έτυχε και σου έκατσε 1 γκόμενα; Εμένα μου έχουν κάτσει 7 γκόμενες αλλά ποτέ δεν θα απαξίωνα τα μπουρδέλα γιατί, ΝΑΙ, εκεί γουστάρω να γαμάω πιο πολύ. Απλά εσύ είσαι ανίκανος, δεν σου κάνει κούκου δυστυχώς. Κοίτα μη χάσεις τη γκόμενα γιατί δεν σε βλέπω να ξαναγαμάς.

Ρε φιλε ο Ριγκορ ειναι γιατρος! Λογικο να του καθονται διαφορα γκομενακια για παρτουζα.

Εσυ τι προσοντα εχεις για να πιστεψουμε οτι σου εχουν κατσει 7 γκομενες;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ρε φιλε ο Ριγκορ ειναι γιατρος! Λογικο να του καθονται διαφορα γκομενακια για παρτουζα.

Εσυ τι προσοντα εχεις για να πιστεψουμε οτι σου εχουν κατσει 7 γκομενες;

Γι΄ αυτό αναρωτώμαι εάν ήταν τυφλές ... που μάλλον ήταν!  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

όχι αγοράκι μου , δεν κατάλαβες καλά...

δεν απαξίωσα τα μπουρδέλα ,απαξίωσα την ψυχαναγκαστική κοκορογαμία στα 10'' άνευ συμμετοχής της γυναίκας, και την ψύχωση σου να πιστεύεις ότι τα γύναια που σε σιχαίνονται και σε ανέχονται , ότι είναι ερωμένες σου

επίσης σύγκρινα ότι αυτή τη μαλακία που κάνεις δεν πιάνει μια στην ηδονιστική κλίμακα μπροστά σε μια καυλωμένη γυναίκα που σε γουστάρει ...

...σου έχουν τεθεί πολλά ερωτήματα πιο πρίν μην τα ξεχνάς και τις μόνες απαντήσεις που έχω λάβει είναι να σβήνεις τα ποστ σου και να εξαφανίζεσαι ή να εκτονώνεσαι αυτιστικά με τον γνωστό τρόπο ...

οπότε θα σου πρότεινα να αφήσεις τι κάνω εγώ και να αρχίσεις να απαντάς στα ερωτημάτα που σου έχουν τεθεί με επιχειρήματα

λοιπόν ; επι του θέματος κάτι ;

:hi:    

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Είσαι σχεσάκιας και πυρφόρος. Αυτό ακριβώς που λες είναι η αρχή της πυρφορίας και ο λόγος που εσύ και κάποιοι άλλοι δεν μπορείτε να γαμήσετε σε μπουρδέλο. Τον πραγματικό μπουρδελιάρη δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή ούτε αν η γκόμενα τον γουστάρει ή όχι. Τον ενδιαφέρει μόνο να γαμάει και μάλιστα καυλώνει ακόμα περισσότερο αν καταλάβει ότι η γκόμενα το κάνει με το ζόρι.

Δηλαδη νιωθει μεγαλυτερη ηδονη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η ηδονή είναι μόνο για να γίνεις ντούρος. Από εκεί και πέρα σε νοιάζει μόνο να γαμήσεις και να επιβληθείς στο ασθενές φύλο.

Τοτε δεν πρεπει να σε ενδιαφερει αν το κανει με το ζορι. Κακως το ανεφερες. Και να σε ρωτησω, γιατι να γινεις ντουρος; Μπορεις να χυσεις και με μελατο. Κανονικα πρεπει να επιδιωκεις να χυνεις με μελατο καβλιτσεκι για να ελαχιστοποιεις την ηδονη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom