Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ντροπή ρε!!! Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας; Δεν φτάνει που του γαμάτε την γκόμενα μέσα στο μπουρδέλο. θέλετε να την γαμήσετε και σε ξενοδοχείο;

Αίσχος!!!
Λες να είχαν ξενοδοχεία και στα χωριά τους;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Λασακη απο ποιο ζαροπλαστειο επαιρνες τις παστουλες;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.355
Πόντοι
1.686
Λασακη απο ποιο ζαροπλαστειο επαιρνες τις παστουλες;

Σόλωνος , κοντά στην πλατεία Κολωνακίου  !

The Dark Side Of Chocolate, Σόλωνος 49

http://[URL unfurl="true"]www.gourmed.gr/sites/default/files/dark_side_of_chocolate_0.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Tα καλύτερα όλων είναι αυτά.

ferrero-rocher-x24u-estuche-regalo-hoy-en-la-golosineria-13626-MLA142526526_4493-F.jpg

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ψηλά το κεφάλι, δάσκαλε!
Μην τους ακούτε!
Σας ζηλεύουν, όπως πρώτος εσείς το είχατε διαπιστώσει, με την αλάνθαστη διαίσθησή σας!  :kneel:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ανακαλέστε, δάσκαλε, την εκούσια απομόνωσή σας και διδάξτε μας.
Σ΄ αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, ποιμένες ψυχών και πνευμάτων, ως υμείς, οφείλετε να αναλάβετε τις ευθύνες και να ποδηγετήσετε τις άβουλες μάζες.
Εμπρός λοιπόν!
Μην τους δίνετε την χαρά να λένε ότι έσπασε το νικ σας! Οι ιδέες δεν νικώνται ποτέ.

Υ.Γ. Άλλωστε δεν αντέχουμε να σας βλέπουμε να επιστρέφετε μεταμφιεσμένος ως Γκόρυ και να μας διηγείστε ιστορίες για το πως σας έπιασε η ξαδέλφη σας να αυνανίζεσθε κλπ

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.319
Πόντοι
14.615

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.355
Πόντοι
1.686

Ο Πικεράκος είναι στο δρόμο του Μεταξιού !  :rockon:

Ετοιμάζει καντάδα στο  κορινάκι ! :rockon:

526x297-rN8.jpg

:2funny: :2funny:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλό μήνα, δάσκαλε!
Είναι και η γιορτή σας αυτό τον μήνα!

images

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
καλησπέρα bliz  ;)

...θέλω να πώ πάλι την αιρετική μου άποψη

ο κύριος Picker μονίμως επαίρεται για την ικανότητά του να διεγείρεται στα 10''  και να εκτονώνεται στα 5' , αμφότερα άνευ γυναικείας συμμετοχής ...

ανατωτιέμαι αν αυτό είναι όντως ικανότητα ή ικανότητα ανικανότητας

θέλω να πώ ότι ακόμα και αν του κάτσει μετά η salma hayek ή ξέρω γω κάποιο άλλο χυμώδες υπεραιδοίο και έχουν κάψες και του δώσουν απεριοριστο χρόνο κτλ ...εκεί τι θα κάνει ?

αν είναι συνηθισμένος σε συνθήκες μεταξιού ...αφενός θα γίνει ρεζίλι και αφετέρου θα φάει σούτ ...δεν μιλάω για την ικανοποίηση της γυναίκας κατ'αποκλειστικότητα

αλλά για ικανοποίηση του άντρα η οποία προκύπτει απο την διέγερση της γυναίκας

δεν προσβλέπω φυσικά σε απάντηση εκτός απο την γνωστή αυτιστική εκτόνωση απο τον πικερ , απλά είναι πιο πολύ ρητορικά τα ερωτήματα ...

:hi:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καλησπέρα bliz  ;)

δεν προσβλέπω φυσικά σε απάντηση εκτός απο την γνωστή αυτιστική εκτόνωση απο τον πικερ , απλά είναι πιο πολύ ρητορικά τα ερωτήματα ...

:hi:

Καλησπέρα!
Ο δάσκαλος απέχει. Μας τιμωρεί ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
κύριε bliz με την άνωθεν εικόνα σας, υπαινίσεσθε ότι το περίφημο "δεν δίνουμε καμία σημασία στις γκόμενες" είναι μούφα ?  :think: :o :o :o
δεν μπορώ να το πιστέψω  :rolleyes:

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
6
σωστοι οι γεροντες του forum!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
κύριε bliz με την άνωθεν εικόνα σας, υπαινίσεσθε ότι το περίφημο "δεν δίνουμε καμία σημασία στις γκόμενες" είναι μούφα ?   :think: :o :o :o
δεν μπορώ να το πιστέψω  :rolleyes:

Όχι απόλυτα!
Μπορεί στις υπόλοιπες να μην δίνει σημασία αφού όλη μέρα κλαψουρίζει έξω από την Κορίνα. Είναι εμφανές ότι γύρω από αυτή περιστρέφεται η ζωή του και όλα τα υπόλοιπα σαχλαμάρες. Εξού και η ένδεια απαντήσεων στα κρίσιμα ερωτήματα που του θέτετε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Όχι απόλυτα!
Μπορεί στις υπόλοιπες να μην δίνει σημασία αφού όλη μέρα κλαψουρίζει έξω από την Κορίνα. Είναι εμφανές ότι γύρω από αυτή περιστρέφεται η ζωή του και όλα τα υπόλοιπα σαχλαμάρες. Εξού και η ένδεια απαντήσεων στα κρίσιμα ερωτήματα που του θέτετε.
κορινόπληκτος ε ?  :grin:

υπήρχε ένα θεϊκό ποστ του πίκερου ( έχω φάει τον κόσμο να το βρώ αλλά μάλλον το σφουγγάρισε ) που έλεγε ότι δεν πειράζει να ξεφτυλίζομαστε
και να παρακαλάμε το οποιοδήποτε αιδοίο μας ανοίξει τα πόδια αρκεί να μην παρατρίβουμε το πέος μας με την άκρα χείρα μας  :2funny: :2funny:

πάω 1000ευρώ στοίχημα ότι ο κύριος "δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες" έχει ξεφτυλιστεί πάρα πολλές φορές για γυναίκες είτε εντός είτε εκτός οικων ανοχής

όποιος συναγωνιστής βρει το αυτό το ποστ ας το παραθέσει το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη  :2funny: :2funny:

alex_ander

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή ο δάσκαλος έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, ας τον θυμηθούμε όλοι, μέσα από μερικές απˊτις ανεπανάληπτες στιγμές του με την Κορίνα, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα είναι και πάλι κοντά μας.

Σήμερα πήγα για πρώτη φορά με τη Μάγδα, την καλύτερη φίλη της Κορίνας. Της είπα για την ιστορία με τη φίλη της και μου έκανε εντύπωση που ήξερε τόσες λεπτομέρειες. Της έχει πει πολλά η άλλη για μένα. Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα μπροστά της. Με λυπήθηκε και πήρε μόνη της την Κορίνα τηλέφωνο αλλά η μικρή ήταν ανένδοτη. Πολύ πείσμα έχει ρε γαμώτο... Πάντως η Μάγδα μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα.  :'(

Μα δεν ασχολούμαι πλέον. Απλά στην κεντρική μου φωτό στο facebook έχω βάλει αντί για φωτό την επιγραφή: "Te iubesc doar pe tine, Corina" που σημαίνει "Αγαπώ μόνο εσένα, Κορίνα". Μετά από 2 μέρες περίπου απενεργοποίησε και τα 3 της προφίλ. Μπορεί βέβαια να είναι και σύμπτωση, δεν ξέρω.

Θα ξεκολλήσω μόνο όταν με ξαναδεχτεί. Η ζωή μου είναι μισή.

Θέλω να ομολογήσω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά με το Κορινάκι, γι' αυτό έχω ξεφύγει και γράφω όλες αυτές τις μαλακίες και ποστάρω τον κώλο μου κτλ. Είναι κατακαλόκαιρο και νιώθω παγωνιά σαν να 'ναι χειμώνας. Γιατί με πλήγωσες τόσο ρε Κορινάκι?  :'(

Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα 6το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.

Δεν την ερωτεύτηκα φίλε. Δεν έχω τι να κάνω στη ζωή μου και βρήκα ευκαιρία για λίγο δράμα. Το Κορινάκι διαβάζει το νόμο του Picker και μου είπε ότι είμαι ανώμαλος και να πάω να με γαμήσουν από τον κώλο. Δεν είμαι πούστης Κορινάκι, απλά βαριέμαι που ζω.

Ομολογώ λοιπόν ότι πάσχω από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Να με συγχωρέσει και το Κορινάκι, αν διαβάζει. Τρώω φοβερά κολλήματα κατά καιρούς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.355
Πόντοι
1.686

Ο Πικεράκος  είναι τσιγγούνης !  :2funny: :2funny:

hr.jpg