Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καταρχήν δεν στέλνω μηνύματα μόνο στην Κορίνα αλλά και σε άλλες πουτάνες. Τις λατρεύω. Τι να κάνω;

Χθες πήγα και το είδα το Κορινάκι και μου λέει: "Εσένα ξέρεις πού σε έχω γραμμένο; Εδώ!" Καταλαβαίνετε.  :grin:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καταρχήν δεν στέλνω μηνύματα μόνο στην Κορίνα αλλά και σε άλλες πουτάνες. Τις λατρεύω. Τι να κάνω;

Χθες πήγα και το είδα το Κορινάκι και μου λέει: "Εσένα ξέρεις πού σε έχω γραμμένο; Εδώ!" Καταλαβαίνετε.  :grin:

έχεις γαμήσει ποτέ την Κορίνα ακά ?  :wanker:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
απάντα ρε μλκ την έχεις παρει ακα ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
έλα πικεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ

12524068_1579776625645687_5443069795539666566_n.jpg

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
από φατσοβιβλίο κορινέλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μας ελειψες τυπε! :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ισχυει. Μπορεις να τελειωσεις και με 0 στυση με τσιμπουκι. Καθε γνησιος ανηδονιστης πρεπει να επιδιωκει το χυσιμο με 0 στυση. Η στυση ειναι ομολογια στη γυναικα οτι σου αρεσει και οτι τη χρειαζεσαι.

Χρειαζεται μια προσθηκη στο νομο: Ο νομος του Πικερ απευθυνεται σε οσους θα σιχαινονταν να γαμησουν γυναικα αν δεν υπηρχε το προφυλακτικο.

Δηλαδη αγαπας την Κορινα γιατι σε πληγωνει η συμπεριφορα των 20χρονων κοριτσιων;

Ρε ναυάγιο, βγαίνεις και λες ότι πηδάς τις αδερφούλες των μελών με το σκουλήκι στο παντελόνι σου
σε τρώμε στην μάπα τόσο καιρό ως άχρηστος που είσαι, και τώρα κάνεις τον σοβαρό;

τι δεν κατάλαβα;

:dunno:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έλα μωρέ μαλάκα. Εσείς έχετε φάει κόλλημα με την Κορίνα και νομίζετε ότι ασχολούμαι συνέχεια μαζί της, ενώ εγώ γαμάω κάθε 2 μέρες διαφορετική πουτάνα. Από το περασμένο Σάββατο π.χ. έχω γαμήσει διαδοχικά Γκαμπριέλα από το Κορινόσπιτο, Αντελίνα από το Κορινόσπιτο, Αννούσκα από Κολωνού 30 και Έλενα από Κολωνού 30. Εσείς συνεχίζετε να ασχολείστε με την Κορίνα, ενώ εγώ γαμάω ένα κάρο άλλες πουτάνες και απλά όταν βαριέμαι στέλνω κανένα μήνυμα στην Κορίνα.

Άλλο σε ρώτησα μωρή κάμπια.  :sunglasses:

Και τι με νοιάζει ποιες γάμησες; στα Κολωνού 30 δεν πιάνονται τα γαμήσια.
Μετρούν σαν καφέδες.  :2funny: Μόνο ο Ζεν γάμησε σαν άνθρωπος εκεί.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Άλλο σε ρώτησα μωρή κάμπια.  :sunglasses:

Και τι με νοιάζει ποιες γάμησες; στα Κολωνού 30 δεν πιάνονται τα γαμήσια.
Μετρούν σαν καφέδες.  :2funny: Μόνο ο Ζεν γάμησε σαν άνθρωπος εκεί.

μόνο ?
:tooth:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πήγες στα Κολωνού 30 με απλό πρόγραμμα; και χαιρετηθήκαμε δια χειραψίας;

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

τύπε όταν πηγαίνω στα Κολωνού 30-32

βγαίνουν καπνοί από τα παράθυρα

και οι επόμενοι που γλείφουν  τις κοπέλες

παίρνουν μια εσάνς από Παράκμα  :grin:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ... ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΙΔΙΑΣ Ή ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.. ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΣΙΑΚΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ!!

ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom