Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στον πουτσο μας ΟΛΑ.. η γκομενα μας δεν θα καταλαβει ΠΟΤΕ ποσο σημαντικη ειναι η καβλα για εμας! δεν χωραει στο μυαλο της οτι ο γνησιος γαμιας μπορει να αγαπαει αλλη και να γαμαει αλλη ετσι για την αλλαγη και την καβλα..

ΓΑΜΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..

οσο για κατι φεμινιστριουλες που αν  μαθουν οτι εχουμε σχεση και γαμαμε απο δω και απο κει, θα μας καρφωσουν και θα την πεσουνε στην γκομενα μας τους γραφουμε στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ γιατι και δεν εχουν ελπιδα να ριξουνε την γκομενα ενως γαμια γιατι ειναι μπαζα και δεν ξερουν να την πεφτουν αλλα και γιατι ειναι αδυνατον να ξερουν εμας ή τις γυναικες μας γιατι... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΝΑΥΑΓΙΑ!!!

Καταλαβαίνω το άγχος που περνάτε εσείς τα λαμόγια να μη μαθευτεί στη γυναίκα σας η διπλή σας ζωή. Εμείς οι γνήσιοι περήφανοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες είμαστε άνετοι καθώς έχουμε μάθει να τιμάμε τα παντελόνια μας και να ζούμε με την αλήθεια. Ούτε κι εμείς βέβαια κάνουμε παρέα με λαμόγια και άτομα που δεν φοράνε παντελόνια. Αν όμως τύχει και ξέρουμε κάποιο μουνόπανο που μας γαμάει τις πουτάνες ενώ έχει γκόμενα ή είναι παντρεμένος, τον δίνουμε στη γυναίκα του με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μα δεν λέω τίποτα καινούργιο rigormortis. Μέτρηση ημερών είναι.
Τα περί χαπιών είναι στην κρίση της γυναίκας, δυστυχώς εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι
για να μην ακούω την γκρίνια της.  :2funny: Μπορώ όμως να διαπραγματευτώ πονηρά
έτσι ώστε να την οδηγήσω να τα χρησιμοποιήσει.
Έτσι αν κάτι πάει στραβά, θα δούμε τι θα γίνει...με κυριότερη την απόφασή της.

Το περί προστατικών υγρών και εκ των βαρθολίνειων αδένων κτλ
είναι όντως αγχώδη έστω κι ως συζήτηση.

Δεν είμαι γιατρός, οπότε μην μου στείλετε π.μ ορισμένοι για παθήσεις.
Απλές εμπειρίες έχω...όπως πολλοί πιστεύω. :sunglasses:

Γεγονός αποτελεί μια μυστήρια ανθεκτικότητα που παρουσιάζω στα προβλήματα υγείας.
Δηλαδή έχω γρήγορο come-back.
Σε συζητήσεις με σοβαρούς γιατρούς, έχουν καταλήξει ότι καθείς όπως γεννιέται.  :thumbsup:

Ναι...αυτά που λες ακολούθως ονομάζονται κοινώς πουτσομέλια
η προχυσαμόλη (για να ευθυμήσουμε) και όντως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Προσωπικά το δέλεαρ του ακάποτου είναι από τις μεγάάάάάλες γλύκες της ζωής.
Αν τυχόν το έκοβα, θα αυτοκτονούσα.

Γενικώς λοιπόν...απλά το περιοριζω. Ο μύστης Ζεν το έχει παραγαμήσει και μάλιστα
σε πολύ ρισκαδόρικες περιπτώσεις. Ελπίζω να μην του σκάσει κάνα "τεφαρίκι".

:sunglasses:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Γενικώς λοιπόν...απλά το περιοριζω. Ο μύστης Ζεν το έχει παραγαμήσει και μάλιστα
σε πολύ ρισκαδόρικες περιπτώσεις. Ελπίζω να μην του σκάσει κάνα "τεφαρίκι".
:sunglasses:

Τύπε μην είσαι γρουσούζης !

Τις προάλλες μας είπε ότι είχε φάει 10 μανταρίνια
:idiot:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Θα ανακρίνω ΑΠΟΨΕ τον Ζεν!!!

Υ.Γ Τα του Μπίλυ στο νήμα του. Καραδοκούν τυχόν αναφορές. Πρέπει να είμαστε "βελούδινοι".

:orchestra:

Επισκέπτης
επίσης είναι αγχώδης η κατάσταση που παρά του ότι αποσύρεσαι έγκαιρα υπάρχει ημι-εκσπερμάτιση και δεν μπορείς να καταλάβεις
αν έγινε μετά την απόσυρση ή κατά την απόσυρση ενώ το πέος βρισκόταν στον κόλπο ...

όλα αυτά εμένα με αγχώνουν πάρα πολύ , αλλά απο την άλλη το δέλεαρ του ακάποτου είναι μεγάλο

Έτσι ακριβώς είναι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση από το προφυλακτικό. Το προφυλακτικό υπάρχει ακριβώς για να μπορείς να γαμάς ασταμάτητα μέχρι να χύσεις χωρίς να φοβάσαι μη γκαστρώσεις τη γκόμενα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να έχεις το νου σου να τον βγάλεις έξω όταν πρέπει για να μη χύσεις μέσα. Επίσης, αν το κάνεις έτσι, για το νόμο του Picker αυτό φυσικά δεν πιάνεται για σεξ αλλά για μαλακία καθώς τελειώνεις με τη χούφτα σου και όχι με επαφή.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έτσι ακριβώς είναι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση από το προφυλακτικό. Το προφυλακτικό υπάρχει ακριβώς για να μπορείς να γαμάς ασταμάτητα μέχρι να χύσεις χωρίς να φοβάσαι μη γκαστρώσεις τη γκόμενα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να έχεις το νου να τον βγάλεις έξω όταν πρέπει για να μη χύσεις μέσα. Επίσης, αν το κάνεις έτσι, για το νόμο του Picker αυτό φυσικά δεν πιάνεται για σεξ αλλά για μαλακία καθώς τελειώνεις με τη χούφτα σου και όχι με επαφή.

ρε picker προσπαθώ να είμαι ευγενικός αλλά δεν μου αφήνεις περιθώρια με τις μαλακίες που πετάς ασυστόλως

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δείξε λίγο αυτοσεβασμό και μην αμολάς μαλακίες συνεχώς

Επισκέπτης
ρε picker προσπαθώ να είμαι ευγενικός αλλά δεν μου αφήνεις περιθώρια με τις μαλακίες που πετάς ασυστόλως

δείξε λίγο αυτοσεβασμό και μην αμολάς μαλακίες συνεχώς

Πες μας και ποια είναι η μαλακία για να ξέρουμε. Προφανώς θίχτηκες γιατί συνήθως έτσι τελειώνεις κι εσύ, με μαλακία. Αυτό λοιπόν δεν πιάνεται για σεξ αλλά για μαλακία. Σεξ είναι να τελειώνεις με επαφή!

Επισκέπτης
Μήπως έχετε ακούσει από πού προέρχεται η λέξη "αυνανισμός"; Αυτό ακριβώς που κάνετε έκανε και ο Αυνάν, τραβιόταν πριν χύσει και τελείωνε με τη χούφτα του. Από αυτή τη μέθοδο προέρχεται η λέξη "αυνανισμός". Μαλάκες!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πες μας και ποια είναι η μαλακία για να ξέρουμε. Προφανώς θίχτηκες γιατί συνήθως έτσι τελειώνεις κι εσύ, με μαλακία. Αυτό λοιπόν δεν πιάνεται για σεξ αλλά για μαλακία. Σεξ είναι να τελειώνεις με επαφή!

ψυχωτικός είσαι ?
έχεις ψευδαισθήσεις ?
απο που εφορμάται η ψύχωσή σου ότι τελειώνω με μαλακία ?
τώρα το πως η ακάποτη παράτριψη του πέους στον κόλπο και η έγκαιρη απόσυρση θεωρείται μαλακία ...πραγματικά είναι θέμα ψυχιάτρου

πάρε χάπια ρε να γίνεις καλά

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Μήπως έχετε ακούσει από πού προέρχεται η λέξη "αυνανισμός"; Αυτό ακριβώς που κάνετε έκανε και ο Αυνάν, τραβιόταν πριν χύσει και τελείωνε με τη χούφτα του. Από αυτή τη μέθοδο προέρχεται η λέξη "αυνανισμός". Μαλάκες!

Ο Αυνάν "εξέχυνεν επί της γής", για να αποφεύγεται η σύλληψη. Βιβλικά λοιπόν θεωρείται αυνανισμός η κάθε προσπάθεια αποφυγής της σύλληψης, κι όχι αυτή καθαυτή η πράξη. Συνεπώς κι εσείς που ειστε καποτάκιας, είστε και αυνανιστής κατ΄επέκτασιν του παραδείγματος που αφελώς σας έσπρωξε η ημιμάθεια σας να χρησιμοποιήσετε.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
picker αυτό :

οργιαστικός διηδονισμός

...επιτρέψτε μου να αρχίσω κάπως ανορθόξα και ανάποδα , ... προσπαθώ να βάλω το μυαλό μου σε τάξη , καθώς πριν απο λίγα λεπτά εκτυλίχθηκε μπροστά μου ο πιο έντονος
και πιο συμμετοχικός διηδονισμός της ζωής μου...μια τέλεια ηδονιστική εμπειρία που με αξίωσε το σύμπαν να ζήσω...
...πήρα 2 χορούς την Βαλέρια μια ψηλή τενίστρια με καυλερό πρόσωπο και πολύ πάθος μέσα της που με έφτασε ένα βήμα πριν την εκσπερμάτιση και 1 χορό την Ναταλία μια χυμώδη εξίσου παθιασμένη μελαγχροινή γυναίκα...σε διαφορετικούς χρόνους την καθεμία...
...και είχα την παλαβή φαντασίωση να τις συνδυάσω...δεν ξέρω τι έγινε , μάλλον συνωμότησε το σύμπαν και οι 2 γυναίκες ήταν μπροστά μου καυλωμένες η μια με την άλλη και με καλούσαν στο ερωτικό τους παίγνιο...λείχαμε τους μαστούς της κάθε μιας , φιλάγαμε το αιδοίο της κάθε μιας , θωπεύαμε τους γλουτούς της κάθε μιας , φιλιομασταν και οι 3 , σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ...τα πολλά λόγια είναι φτώχια αλλά ήταν μια τελειότητα , τα υπόλοιπα τα κρατάω για μένα...!
πήρα και άλλον ένα χορο για ορεκτικό την μοντελοειδή Αναστασία και ύστερα εκτυλίχθηκαν τα όσα σας ανέφερα...
...ο δάσκαλος πήρε την Εβελίνα και μου μετέφερε ότι ήταν μια άκρως ηδονιστική εμπειρία ο χορός μαζί της , πράγμα το οποίο κατάλαβα εξ'αρχής γιατί υπήρχε χημεία μεταξύ τους...
...μαζί μας ήταν και ο Παναγίωτης που πήρε και αυτός ένα χορό με την Νικόλ μια ξανθιά όμορφη παρουσία με σιλικονάτους μαστούς...
το μαγαζί είναι καινούριο , σε έναν όμορφο χώρο . οι κοπέλες ήταν λίγες σε σχέση με την πληθώρα των αντρών θαμώνων αλλά υπήρξε η υπόσχεση ότι θα αυξηθεί ο αριθμός τους...
ο χορός είναι στα 5ευρώ το πριβέ αν δεν κάνω λάθος στα 40 και η είσοδος στα 10 ...και για να μην κουράσω άλλο , συνοπτικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία ...ευχαριστώ και πάλι τα κορίτσια για την τέλεια διηδονιστική εμπειρία που μου χάρισαν...να είστε καλά !

θεωρείται μαλακία αν η εκσπερμάτιση έγινε εκτος κόλπου ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο Αυνάν "εξέχυνεν επί της γής", για να αποφεύγεται η σύλληψη. Βιβλικά λοιπόν θεωρείται αυνανισμός η κάθε προσπάθεια αποφυγής της σύλληψης, κι όχι αυτή καθαυτή η πράξη. Συνεπώς κι εσείς που ειστε καποτάκιας, είστε και αυνανιστής κατ΄επέκτασιν του παραδείγματος που αφελώς σας έσπρωξε η ημιμάθεια σας να χρησιμοποιήσετε.  :grin:

Μην παίζεις με τις έννοιες τύπε. Αυνανισμός είναι όταν φτάνεις μόνος σου στην εκσπερμάτιση. Δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν προηγουμένως γαμάς επί 3 συνεχόμενες ώρες. Αν στο τέλος τον βγάλεις έξω και τις τελευταίες 2-3 παλινδρομήσεις τις κάνεις με τη χούφτα σου, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ και όχι για σεξ!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αν στο τέλος τον βγάλεις έξω και τις τελευταίες 2-3 παλινδρομήσεις τις κάνεις με τη χούφτα σου, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ και όχι για σεξ!

Ισοδύναμη απάντηση... :sunglasses:

Αν στην τσάρκα περπατάς όπου να'ναι και τις τελευταίες 2-3 γύρες τις κάνεις σκεφτόμενος την Κορίνα
ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑ και όχι για σεξ!

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Μην παίζεις με τις έννοιες τύπε. Αυνανισμός είναι όταν φτάνεις μόνος σου στην εκσπερμάτιση. Δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν προηγουμένως γαμάς επί 3 συνεχόμενες ώρες. Αν στο τέλος τον βγάλεις έξω και τις τελευταίες 2-3 παλινδρομήσεις τις κάνεις με τη χούφτα σου, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ και όχι για σεξ!

Τουντίον λοιπόν, και σύμφωνα με όσα γράψατε,  δεν πρέπει να θεωρείται αυνανισμός να τον παίζεις μαλακία πρώτα για να καυλώσεις και στο τέλος  να χύσεις με ένα δυο σπρωξιές μέσα στο μουνί, γιατί έτσι δεν φτάνεις μόνος σου  στην εκσπερμάτιση.

Αν είναι όμως έτσι, γιατί κατηγορείτε τον κ. Νεαρό Κρεμπιέ για μαλάκα;  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

URL]]

Επισκέπτης
Τουντίον λοιπόν, και σύμφωνα με όσα γράψατε,  δεν πρέπει να θεωρείται αυνανισμός να τον παίζεις μαλακία πρώτα για να καυλώσεις και και στο τέλος  να χύσεις με ένα δυο σπρωξιές μέσα στο μουνί, γιατί έτσι δεν φτάνεις μόνος σου  στην εκσπερμάτιση.

Αν είναι όμως έτσι, γιατί κατηγορείτε τον κ. Νεαρό Κρεμπιέ για μαλάκα;  :)

Πολύ σωστά. Αν τον παίζεις όλη μέρα αλλά ΔΕΝ ΧΥΝΕΙΣ και τελικά βρεις τη διέξοδο στο μουνί και ΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΦΗ, αυτό πιάνεται για σεξ. Μα ο Ζεν Κρεμπιέ δεν κάνει αυτό. Αν εξαιρέσεις τις λίγες φορές που γαμάει ακάποτα και χύνει μέσα στο μουνί - το οποίο κατακρίνω για άλλους λόγους αλλά ΕΙΝΑΙ σεξ - τις υπόλοιπες φορές χύνει με μαλακία επειδή δεν μπορεί να τελειώσει γαμώντας με προφυλακτικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom