Επισκέπτης
Θα σε τραμπουκισει ο kostakis27 με αυτά που λες πικερ...
Καλό παιδί είναι ο Κωστάκης και ο Ζεν Κρεμπιέ και όλοι, απλά έχουμε διαφορετική φιλοσοφία πάνω στο σεξ.
Θα σε τραμπουκισει ο kostakis27 με αυτά που λες πικερ...
Καλό παιδί είναι ο Κωστάκης και ο Ζεν Κρεμπιέ και όλοι, απλά έχουμε διαφορετική φιλοσοφία πάνω στο σεξ.
Ριχνουν όμως ακα Κρεμπιέδες στα μουνιά που τύπε.
Πικερ, επειδή στη μπαίνει πολύ ο Στεκούλης
Αυτό είναι πρόβλημά τους. Εγώ την πούτσα μου την αγαπώ πιο πολύ από τα μουνιά που γαμάω.
Βρε λαλακι πάλι τα ίδια?
Αν το αποφασίσουμε θα πάμε, τι σε νοιάζει εσένα?
Κατηγορείς τον Πικεράκο, που δεν έχει αυστραλέζικο διαβατήριο
Ρε ναυάγιο, βγαίνεις και λες ότι πηδάς τις αδερφούλες των μελών με το σκουλήκι στο παντελόνι σου
σε τρώμε στην μάπα τόσο καιρό ως άχρηστος που είσαι, και τώρα κάνεις τον σοβαρό;
τι δεν κατάλαβα;
Απομονώστε τους σχεσάκηδες που θέλουν να μας γαμάνε τις πουτάνες. Τα άτομα αυτά δεν είναι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σχέση. Η ηθική τους δεν ταιριάζει με τη δική μας ηθική. Οι σχεσάκηδες που γαμάνε και πουτάνες είναι εχθροί των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Για εμάς οι πουτάνες είναι η ζωή μας, αυτοί τις γαμάνε πού και πού για αλλαγή. [size=14pt]Μη δίνετε καμία πληροφορία σε σχεσάκηδες για πουτάνες, εκτός και αν σας δώσουν τις γυναίκες τους να τις γαμήσετε κι εσείς.[/size] Αφού αυτοί γαμάνε τις γυναίκες μας, θα τους τις γαμήσουμε κι εμείς. Κανένα έλεος στους σχεσάκηδες που θέλουν να μας γαμάνε τις πουτάνες!
με πιάνουν οι φιλοσοφικές μου απορίες βραδιάτικο...
τελικά το να είσαι ηλίθιος ενδεχομένως να είναι ατού
παρά τα άπειρα αναπάντητα ερωτήματα και παρά τις αποδείξεις
ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι αντιφάτικό ή αρλούμπα
ο picker συνεχίζει ακάθεκτος να αντλεί αυτοπεποίθηση απο τις
μαλακίες που γράφει , είναι σα να μην τον αγγίζει η κοινή λογική
μου θυμίζει τον μέγιστο πορνόπαπο , όσες αποδείξεις
όσα ερωτήματα που αποδεικνύουν την ηλιθιότητα και την ανεπάρκεια και
αν τεθούν , δεν ιδρώνει το αυτί του ηλίθιου
απορώ , αλλά τελικά υποβάλλω τα σέβη μου στην ηλιθιότητα είναι μια
ανθεκτική κατάσταση σε αντίθεση με την ευφυϊα που πάντα προκαλεί
αμφιβολία και ανασφάλεια σ'αυτόν που την έχει ...
μα αυτο δειχνει την ανωτεροτητα του σχεσιακου πορνου!!!Απομονώστε τους σχεσάκηδες που θέλουν να μας γαμάνε τις πουτάνες. Τα άτομα αυτά δεν είναι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σχέση. Η ηθική τους δεν ταιριάζει με τη δική μας ηθική. Οι σχεσάκηδες που γαμάνε και πουτάνες είναι εχθροί των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Για εμάς οι πουτάνες είναι η ζωή μας, αυτοί τις γαμάνε πού και πού για αλλαγή. Μη δίνετε καμία πληροφορία σε σχεσάκηδες για πουτάνες, εκτός και αν σας δώσουν τις γυναίκες τους να τις γαμήσετε κι εσείς. Αφού αυτοί γαμάνε τις γυναίκες μας, θα τους τις γαμήσουμε κι εμείς. Κανένα έλεος στους σχεσάκηδες που θέλουν να μας γαμάνε τις πουτάνες!
μα αυτο δειχνει την ανωτεροτητα του σχεσιακου πορνου!!!
μπορουμε να γαμαμε και τις γκομενες μας και τις πουτανες ΣΑΣ!!!
και για να σπαστεις οι γκομενοι των πουτανων ειναι σχεσακηδες και γαμανε τσαμπα και ακαποτα και χυνουν εκει που ο μπουρδελιαρης γλυφει που και που για να καβλωσει!!!!
και μιας και κηρυξες πολεμο αυριο βραδυ θα γαμησω την κοπελα μου και μετα θα απαξιωσω και την καριολα την κορινα!!!!
αληθεια αυτη η απαξιωμενη πορνη του μεταξουργειου κανει κανα εξτρακι?άουτς αυτό πόνεσε
αληθεια αυτη η απαξιωμενη πορνη του μεταξουργειου κανει κανα εξτρακι?
αν το κανω να πονεσει περισσοτερο!!!!
πλακα πλακα μιλαμε για πολυ απαξιωμενη τοσα χρονια κολλημενη στο μεταξουργειο και στο 10αρικο
με πιάνουν οι φιλοσοφικές μου απορίες βραδιάτικο...
τελικά το να είσαι ηλίθιος ενδεχομένως να είναι ατού
παρά τα άπειρα αναπάντητα ερωτήματα και παρά τις αποδείξεις
ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι αντιφάτικό ή αρλούμπα
ο picker συνεχίζει ακάθεκτος να αντλεί αυτοπεποίθηση απο τις
μαλακίες που γράφει , είναι σα να μην τον αγγίζει η κοινή λογική
μου θυμίζει τον μέγιστο πορνόπαπο , όσες αποδείξεις
όσα ερωτήματα που αποδεικνύουν την ηλιθιότητα και την ανεπάρκεια και
αν τεθούν , δεν ιδρώνει το αυτί του ηλίθιου
απορώ , αλλά τελικά υποβάλλω τα σέβη μου στην ηλιθιότητα είναι μια
ανθεκτική κατάσταση σε αντίθεση με την ευφυϊα που πάντα προκαλεί
αμφιβολία και ανασφάλεια σ'αυτόν που την έχει ...
τον δίνουμε στη γυναίκα του με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία.
ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???
Πικερ, επειδή στη μπαίνει πολύ ο Στεκούλης
πρέπει να διοργανώσουμε Μρ Μαμάκιας 2016
όπου θα κατακτήσει την πρώτη θέση ο Στεκούλης !
Ενώ έχει αυστραλέζικο διαβατήριο, δεν πάει στο Σίδνεϋ και
κλαίει μόνο στου μπου.κομ !
Οι Αυστραλέζες είναι εξαιρετικές γκόμενες !
Και επικίνδυνη κατάσταση, θα έλεγα: για τον ίδιο και για άλλους. Ο καταδότης ενδέχεται αργά ή γρήγορα να καταλήξει στο νοσοκομείο, θύμα άγριου ξυλοδαρμού.