Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα αυτο δειχνει την ανωτεροτητα του σχεσιακου πορνου!!!
μπορουμε να γαμαμε και τις γκομενες μας και τις πουτανες ΣΑΣ!!!
και για να σπαστεις οι γκομενοι των πουτανων ειναι σχεσακηδες και γαμανε τσαμπα και ακαποτα και χυνουν εκει που ο μπουρδελιαρης γλυφει που και που για να καβλωσει!!!!

και μιας και κηρυξες πολεμο αυριο βραδυ θα γαμησω την κοπελα μου και μετα θα απαξιωσω και την καριολα την κορινα!!!!

Ποια ανωτερότητα ρε μαλάκα; Που μια ζωή έχεις συνηθίσει να ζεις μέσα στο ψέμα; Εγώ έχω την ανωτερότητα της αλήθειας, η ζωή μου είναι ανοιχτό βιβλίο και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν θα νιώσεις ποτέ την ελευθερία που σου δίνει το να είσαι ειλικρινής.

Οι γκόμενοι των πουτάνων είναι κάτι μαλάκες σχεσάκηδες σαν εσένα που έχουν ανάγκη τη γυναικεία συντροφιά. Ο πραγματικός μοναχικός μπουρδελιάρης χλευάζει τους γκόμενους των πουτάνων όπως χλευάζει τους σχεσάκηδες γενικά.

Μια ζωή μέσα στο ψέμα θα ζεις και μέσα στο φόβο μη μαθευτεί πόσο λαμόγιο είσαι. Και κάποτε φυσικά θα την πατήσεις χοντρά.

Επισκέπτης
με πιάνουν οι φιλοσοφικές μου απορίες βραδιάτικο...

τελικά το να είσαι ηλίθιος ενδεχομένως να είναι ατού
παρά τα άπειρα αναπάντητα ερωτήματα και παρά τις αποδείξεις
ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι αντιφάτικό ή αρλούμπα
ο picker συνεχίζει ακάθεκτος να αντλεί αυτοπεποίθηση απο τις
μαλακίες που γράφει , είναι σα να μην τον αγγίζει η κοινή λογική
μου θυμίζει τον μέγιστο πορνόπαπο , όσες αποδείξεις
όσα ερωτήματα που αποδεικνύουν την ηλιθιότητα και την ανεπάρκεια και
αν τεθούν , δεν ιδρώνει το αυτί του ηλίθιου

απορώ , αλλά τελικά υποβάλλω τα σέβη μου στην ηλιθιότητα είναι μια
ανθεκτική κατάσταση σε αντίθεση με την ευφυϊα που πάντα προκαλεί
αμφιβολία και ανασφάλεια σ'αυτόν που την έχει ...

Έχω απαντήσει σε όλα, σε έχω ταπώσει 100 χιλιάδες φορές. Απλά δεν μπορώ συνέχεια να απαντώ στα ίδια και τα ίδια. Βαριέμαι.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
μα αυτο δειχνει την ανωτεροτητα του σχεσιακου πορνου!!!
μπορουμε να γαμαμε και τις γκομενες μας και τις πουτανες ΣΑΣ!!!
και για να σπαστεις οι γκομενοι των πουτανων ειναι σχεσακηδες και γαμανε τσαμπα και ακαποτα και χυνουν εκει που ο μπουρδελιαρης γλυφει που και που για να καβλωσει!!!!

και μιας και κηρυξες πολεμο αυριο βραδυ θα γαμησω την κοπελα μου και μετα θα απαξιωσω και την καριολα την κορινα!!!!

Απαξιωτικός μύστης!  :rockon:

Επισκέπτης
Επειδή το site έχει γεμίσει με γλοιώδεις σχεσάκηδες, πυρφόρους, ψεύτες και λαμόγια που προσπαθούν να το παίξουν μπουρδελιάρηδες ενώ είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγαπούληδες που δεν αντέχουν χωρίς γκόμενα δίπλα τους και παράλληλα θέλουν να γαμάνε τις πουτάνες μας στα κρυφά, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναδώσω καμία πληροφορία για το πού πάω και ποιες πουτάνες γαμάω. Και μόνο το γεγονός ότι τις μικρές μου ενημερώσεις μπορεί να τις διαβάζουν κάτι δεσμευμένα μουνόπανα-λαμόγια part-time μούφα μπουρδελιάρηδες μου προκαλεί αηδία και αποστροφή.

Επισκέπτης
Οι πουτάνες μπορεί να τους δέχονται όλους όμως ο άγραφος ηθικός νόμος του μοναχικού μπουρδελιάρη αναγνωρίζει αυτόματα ως εχθρούς τους δεσμευμένους πυρφόρους που θέλουν να γαμάνε και πουτάνες. Εγώ ως γνήσιος μοναχικός full-time μπουρδελιάρης κηρύσσω διαρκή ανένδοτο αγώνα εναντίον των σχεσάκηδων που θέλουν να γαμάνε και πουτάνες!

Επισκέπτης
Επίσης από σήμερα αυξάνω οριστικά τη συχνότητα του νόμου στις 4 φορές την εβδομάδα, έτσι ώστε ελάχιστοι σχεσάκηδες να μπορούν να γαμάνε περισσότερο από τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες. Έρχεται σε λίγο ο νέος ανανεωμένος νόμος του Picker.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
αληθεια αυτη η απαξιωμενη πορνη του μεταξουργειου κανει κανα εξτρακι?
αν το κανω να πονεσει περισσοτερο!!!!

πλακα πλακα μιλαμε για πολυ απαξιωμενη τοσα χρονια κολλημενη στο μεταξουργειο και στο 10αρικο
[size=11pt]Στην πιάτσα κυκλοφορούν φήμες ότι ένας σκληρός μύστης έχει κρεμπιάσει το Κορινάκι στο παρελθόν.
Όχι ως πελάτης στο μπουρδέλο, αλλά σε εξωτερική συνεύρεση.  :)

Πάντως, όταν πρωτοξεκίνησε η Κορίνα έκανε 69 και ακάποτο μπούκι σε Πάκια στο Καλλέργη 33, αν θυμάμαι καλά.  :pipa2:
Τώρα, βέβαια, κάνει απαξιωμένο απλό πρόγραμμα χωρίς 69, αναγκάζοντας τους σκληρούς μύστες να την αποφεύγουμε.
Για τους αγαπούληδες, φυσικά, είναι μια καλή επιλογή τόσο από πλευράς απλού προγράμματος τριπλής καπότας, όσο κι από πλευράς καθαριότητας.

Υ.Γ. Η Κορίνα είναι από τις λίγες κοπέλες που κάνουν κολπικές πλύσεις με χαμομήλι, μετά το τέλος της βάρδιας. Γι αυτό κατεβάζει γευστικό μουνοζουμάκι  :rockon:[/size]
:hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Το έχεις πει στους γονείς σου και στους λοιπούς συγγενείς σου;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467
Προέλευση της λέξης "αυνανισμός", από τη Βικιπαίδεια:

"Η λέξη προέρχεται από το όνομα του βιβλικού προσώπου Αυνάν, απογόνου του Ιακώβ μέσω του Ιούδα. Ο Αυνάν δεν αυτοϊκανοποιούνταν ακριβώς αλλά —παραβαίνοντας την υποχρέωση που είχε αναλάβει συνάπτοντας ανδραδελφικό γάμο— είχε διακεκομμένη συνουσία (λατινικά: coitus interruptus, δηλαδή "τραβιόταν" πριν εκσπερματώσει και "τελείωνε" μόνος του) με τη γυναίκα του (και χήρα του αδελφού του, ο οποίος ονομαζόταν Ηρ)."

Μόλις καταλάβατε κάποιοι ότι είστε μαλάκες.  :2funny:

Kαι επαναλαμβάνω. Το : "παραβαίνοντας την υποχρέωση που είχε αναλάβει από ανδραδελφικό γάμο", σημαίνει ότι ο Αυνάν  παρέβαινε την υποχρέωση να τεκνοποιήσει με την χήρα του αποθανόντως αδελφού του, όπως αυστηρά ορίζει το λεβιράτο (ανδραδελφικος γάμος). Το να χρησιμοποιεί λοιπόν την διακεκομμένη συνουσία ως μέθοδο αντισύλληψης ήταν η αυτή καθαυτή παράβαση.

Συνεπώς ως τριπλοκαποτάκιας που είστε, μόλις παραδεχθήκατε ότι είστε τριπλομαλάκας.  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έχω απαντήσει σε όλα, σε έχω ταπώσει 100 χιλιάδες φορές. Απλά δεν μπορώ συνέχεια να απαντώ στα ίδια και τα ίδια. Βαριέμαι.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πάρα πολλά κιλά ανθεκτικής μαλακίας  , κοπάνα το κεφάλι σου στον τοίχο μπάς και ξεκολλήσει γιατί δεν παίρνεις απο λόγια , ένα ηλίθιο αυτιστικό
στουρνάρι ήσουν και θα παραμείνεις έτσι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Στη μάνα μου και την αδερφή μου περιγράφω κάθε μέρα με λεπτομέρειες τα γαμήσια που κάνω και τους δείχνω φωτογραφίες από το facebook με τις πουτάνες που γαμάω. Μερικές από αυτές τις εγκρίνουν, για άλλες μου λένε ότι δεν κάνουν για μένα.
Αν λες αλήθεια, αυτό είναι εντυπωσιακό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467
Σκληροί μύστες είναι οι Πακιστανοί και όλοι οι ανώνυμοι μοναχικοί γαμιάδες που γαμάνε αποκλειστικά στα μπουρδέλα και όχι αυτοί που παρουσιάζονται εδώ ως "σκληροί μύστες". Έχετε μια εσφαλμένη εντύπωση μερικοί, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Στο ότι ότι μεγάλο ποσοστό αυτών που παρουσιάζουν στον παρόντα εαυτόν ως "σκληροί μύστες-χύστες-σφυροκοπητές κλπ,  είναι στην πραγματικότητα λουλούκες,  όμολογω πως έχετε κάποιο έρεισμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467
Εντάξει, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που λες είναι μια εξυπναδίστικη μαλακία. Καλημέρα.  :-*

Καθόλου.

Εσείς  τοποθετήσατε βιβλικά το θέμα και αντλήσατε το παράδειγμα σας από την βίβλο. Βιβλικά λοιπόν, όλοι όσοι χρησιμοποιούν οιαδήποτε μεθόδο αντισύλληψης είναι Αυνανιστές. Και αν αυτό είναι "μια εξυπναδίστική μαλακία", άλλο τόσο, και ακόμα περισσότερο, είναι εξυπναδίστική μαλακία το συγκεκριμένο παράδειγμα που επιλέξατε λόγω της ημιμάθειας σας να παραθέσετε.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467

Stories

Νέο!