Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βασικά εγώ δεν είμαι κατά της σχέσης όπως ο fffanatic και ο rigormortis. Είμαι κατά του ψέματος. Δεν είμαι μπουρδελιάρης εκ φύσεως. Είμαι μπουρδελιάρης από ανάγκη, επειδή η κατάσταση με τις σχέσεις είναι έτσι όπως την περιγράφει ο Vagos The Pimp.

Συγκεκριμένα, θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση αν μια γκόμενα μου την έπεφτε η ίδια - καθώς θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανώτερο από μια γυναίκα για να με κρίνει εκείνη αν της κάνω ή όχι   :grin:  - και έπειτα αν μου καθόταν όποτε το είχα ανάγκη. Φυσικά αν αναγκαζόμουν να την απατήσω με πόρνη θα της το έλεγα αμέσως. Με άλλα λόγια, είναι κυρίως η ειλικρίνεια και η υπερηφάνειά μου που με οδηγούν στο πληρωμένο σεξ.   :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βασικά εγώ δεν είμαι κατά της σχέσης όπως ο fffanatic και ο rigormortis. Είμαι κατά του ψέματος. Δεν είμαι μπουρδελιάρης εκ φύσεως. Είμαι μπουρδελιάρης από ανάγκη, επειδή η κατάσταση με τις σχέσεις είναι έτσι όπως την περιγράφει ο Vagos The Pimp.

Συγκεκριμένα, θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση αν μια γκόμενα μου την έπεφτε η ίδια - καθώς θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανώτερο από μια γυναίκα για να με κρίνει εκείνη αν της κάνω ή όχι   :grin:  - και έπειτα αν μου καθόταν όποτε το είχα ανάγκη. Φυσικά αν αναγκαζόμουν να την απατήσω με πόρνη θα της το έλεγα αμέσως. Με άλλα λόγια, είναι κυρίως η ειλικρίνεια και η υπερηφάνειά μου που με οδηγούν στο πληρωμένο σεξ.   :-*

Ναι αλλα επισης υπαρχουν και πολλοι ανωτεροι απο σενα εστω οτι παμε με την λογικη του βλαμενου οτι η γυναικα ειναι κατωτερη απο τον αντρα.... οποτε αν καποια εχει καλυτερες επιλογες για ποιο λογο να επιλεξει εσενα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Συγκεκριμένα, θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση αν μια γκόμενα μου την έπεφτε η ίδια - καθώς θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανώτερο από μια γυναίκα για να με κρίνει εκείνη αν της κάνω ή όχι   :grin:  - και έπειτα αν μου καθόταν όποτε το είχα ανάγκη.

εμένα πάρα πολλές φορές μου την έχουν πέσει (χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω ειλικρινά)

αλλά άμα πηδήξεις ένα μπαζοειδές (ή μη) πρέπει να το "παντρευτείς" κιόλας ?

αν ήταν να "παντρευόμασταν" όσες μας έχουν "βοηθήσει στην εκσπερμάτιση" , τότε δεν θα μας έφτανε ο χρόνος

ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το sex πρέπει να συνδυάζεται με δέσμευση , με αποκλειστικοτητα και με κτητικότητα
εδώ στην ελλάδα σε "παντρεύονται" αμέσως  :tickedoff:  :s&m_1: :s&m_1:  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω πως ακριβώς να το πω αλλά όσα άτομα έχουν γκόμενα...

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ. ΤΥΧΑΙΟ?   :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Ρε δικε μου ο αντρας δεν ειναι αντρας,αν δεν ειναι κατακτητης,αν δεν κανει μια γκομενα να τον γουσταρει συνεχεια,να την κανει να πηγαινει αργα το βραδυ σπιτι του για να την γαμησει και μονο,να κοιμαται και να τον ξυπναει με ενα τρελο τσιμπουκι επειδη θα θελει να την γαμησει παλι.Σου ευχομαι να τα ζησεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο λαθος σκεπτικο εχεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε δικε μου ο αντρας δεν ειναι αντρας,αν δεν ειναι κατακτητης,αν δεν κανει μια γκομενα να τον γουσταρει συνεχεια,να την κανει να πηγαινει αργα το βραδυ σπιτι του για να την γαμησει και μονο,να κοιμαται και να τον ξυπναει με ενα τρελο τσιμπουκι επειδη θα θελει να την γαμησει παλι.Σου ευχομαι να τα ζησεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο λαθος σκεπτικο εχεις.

Στα αρχιδια σου ρε πας να τους αλλαξεις και μυαλο απλα να απαντανε και σε καμια ερωτηση που και που  :P

Επισκέπτης

Γνώμη σου. Για μένα άντρας είναι αυτός που είναι ειλικρινής με το ΑΣΘΕΝΕΣ φύλο και που δεν παίζει το πουλί του αλλά γαμάει. Το αν γαμάει τη γκόμενά του ή 100 πουτάνες το χρόνο έχει μικρή σημασία για μένα, αρκεί να έχει τα δύο πρώτα χαρακτηριστικά που ανέφερα.  :sunglasses:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Ξεχνας κατι.
Οτι η γυναικα για να κανει αυτα που λες κατι θα θελει απο τον ανδρα και δε θα ειναι το σεξ αλλα κατι αλλο,γιατι η γυναικα γαμιεται για καποιο σκοπο οπως πχ λεφτα και οχι για ευχαριστηση,δεν ειναι αντρες!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ξεχνας κατι.
Οτι η γυναικα για να κανει αυτα που λες κατι θα θελει απο τον ανδρα και δε θα ειναι το σεξ αλλα κατι αλλο,γιατι η γυναικα γαμιεται για καποιο σκοπο οπως πχ λεφτα και οχι για ευχαριστηση,δεν ειναι αντρες!
ΜΕ αυτο που ειπες εδειξες οτι δεν εχεις ιδεα απο γυναικες.Λυπαμαι,ειμαι σιγουρος οτι δεν ειχες ποτε γυναικα στην ζωη σου.Οι γυναικες ευχαριστιουνται το γαμησι το ιδιο με εμας,

Επισκέπτης
Ξεχνας κατι.

Πολύ σωστός. Φυσικά ο άλλος έχει τελείως διαφορετική άποψη γιατί έτσι τον βολεύει ώστε να ζει στο παραμύθι του και να ρίχνει εύκολα γκόμενες. Ας κοιτάξει μια από τις δεκάδες επιστημονικές έρευνες που μιλάνε για τους λόγους που οι γυναίκες δέχονται να γαμηθούν. Σίγουρα ο πρώτος λόγος δεν είναι η καύλα.  ;)

Άσ' το όμως, μην το ψάχνεις. Μιλάς με άτομα που έχουν γίνει τόσο μουνόδουλοι που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να ακούσουν οι γκόμενες και τους το πετάνε για να τσιμπήσουν. Αυτοί είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια και οι μεγαλύτερες ΚΟΤΕΣ.  :-*

Επισκέπτης
Δεν ξέρω πως ακριβώς να το πω αλλά όσα άτομα έχουν γκόμενα...

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ. ΤΥΧΑΙΟ?   :S

κάτσε να τους δεις πως γίνονται κι όταν κάνουν κανα παιδί

λες και είναι οι άρχοντες του σύμπαντος  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πολύ σωστός. Φυσικά ο άλλος έχει τελείως διαφορετική άποψη γιατί έτσι τον βολεύει ώστε να ζει στο παραμύθι του και να ρίχνει εύκολα γκόμενες. Ας κοιτάξει μια από τις δεκάδες επιστημονικές έρευνες που μιλάνε για τους λόγους που οι γυναίκες δέχονται να γαμηθούν. Σίγουρα ο πρώτος λόγος δεν είναι η καύλα.  ;)

Άσ' το όμως, μην το ψάχνεις. Μιλάς με άτομα που έχουν γίνει τόσο μουνόδουλοι που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να ακούσουν οι γκόμενες και τους το πετάνε για να τσιμπήσουν. Αυτοί είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια και οι μεγαλύτερες ΚΟΤΕΣ.  :-*
Δηλαδη πιστευεις και εσυ οτι η γυναικα δεν ευχαριστιεται το γαμησι.Μιας και εισαι ειλικρινης,ειχες ποτε γυναικα τυπε;Ειλικρινα απαντησε ομως.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ωραίος, μ'αρέσουν τα όσα λές  :thumbsup:

για κάποιους η ελευθερία δεν έχει καμία αξία, και ίσα ίσα επιδιώκουν να την κάψουν σε αντάλλαγμα με το τακτικό sex με μια συγκεκριμένη γυναίκα , οι ανάγκες τους είναι υπέρ-καλυμμένες έτσι , λόγω σεξουαλικής βραδυφλέγειας και μακρόχρονης σεξουαλικής πείνας

ενώ αν κάποιος, έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές γυναίκες , βρίσκει αυτό που όλοι οι άλλοι επιδιώκουν με μανία , ως βιασμό

όχι μόνο δεν έχει κίνητρο , αλλά το νιώθει ώς βιασμό !

ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το sex πρέπει να συνδυάζεται με δέσμευση , με αποκλειστικοτητα και με κτητικότητα

Ωραιος,φανταστικο ποστ.

Επισης οι σχεσεις-γαμοι και δεσμεσεις ειναι εναντιον της φυσης απο τον πυρηνα τους και καταδικασμενες να αποτυχουν διοτι κανενας ανθρωπος δε γινεται να ελεγχει η' να περιοριζει την ελευθερια ενος αλλου ανθρωπου εαν ο αλλος δεν θελει! (συνηθως ο ανδρας στις σχεσεις-γαμους προσπαθει να ελεγξει και να περιορισει την ελευθερια της γυναικας που τον απαταει πρωτη οπως γινεται συνηθως)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδη πιστευεις και εσυ οτι η γυναικα δεν ευχαριστιεται το γαμησι.Μιας και εισαι ειλικρινης,ειχες ποτε γυναικα τυπε;Ειλικρινα απαντησε ομως.

Βεβαιως θα το ευχαριστηθει οταν θα εχει καρφωθει στο μυαλο της οτι αυτο το γαμησι της απεφερε καποιο ειδος κερδους.

Επισκέπτης

Έχω κάνει 4 σχέσεις. Θα σου το πω απλά: Οι άντρες έχουν ανάγκη το σεξ 5 φορές περισσότερο από τις γυναίκες. Όποιος δεν το αποδέχεται αυτό είναι ή βλάκας ή λαμόγιο.  

Επίσης να πούμε ότι το να το παίζεις φεμινιστής είναι το γνωστότερο κόλπο για να ρίχνεις το ΑΣΘΕΝΕΣ (σε όλα) φύλο.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Όλα, μα όλα
ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
στη ζωή, κινούνται γύρω από ένα και μόνο ζήτημα και κανένα άλλο:
Την τεκνοποίηση

Εάν δεν υπήρχε αυτός ο πυρήνας και το κέντρο της ζωής, πχ σ έναν φανταστικό κόσμο που τα παιδιά θα τα έφερνε ο πελαργός και θα τα ανάθρεφαν σε οικοτροφεία, όλα, μα όλα, ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις θα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Έχω κάνει 4 σχέσεις. Θα σου το πω απλά: Οι άντρες έχουν ανάγκη το σεξ 5 φορές περισσότερο από τις γυναίκες. Όποιος δεν το αποδέχεται αυτό είναι ή βλάκας ή λαμόγιο.  

Επίσης να πούμε ότι το να το παίζεις φεμινιστής είναι το γνωστότερο κόλπο για να ρίχνεις το ΑΣΘΕΝΕΣ (σε όλα) φύλο.  :sunglasses:
Σε ολα κανεις λαθος,την ιδια αναγκη για σεξ εχουν και τα δυο φυλα,εκτος ρε τυπε αν επεφτες εσυ σε ολες τις ξενερωτες,και εγω στις καυλιαρες.Να αισθανομαι τυχερος τοτε αν ειναι. :grin:
δεν νομιζω οτι το να το παιξει καποιος φεμινιστης θα εχει επιτυχια στο αλλο φυλο,αυτο η το εχεις η δεν το εχεις.

Επισκέπτης
Ο άντρας θέλει να γαμάει, η γυναίκα θέλει να κάνει παιδιά.  :sunglasses:

και ο άντρας θέλει να κάνει παιδιά τύπε

γι αυτό σπουδάζει, γι αυτό δουλεύει για να κάνει προίκα,

γι αυτό κάνει σχέσεις

αλλιώς θα την άραζε στα χωριά με κανα δυο Βουλγάρες δούλες και θα κανε τη ζωή του

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναικες ευχαριστιουνται το γαμησι το ιδιο με εμας,

Αφου τους αρεσει το σεξ οσο αρεσει και στους αντρες τοτε γιατι δεν πληρωνουν και αυτες για σεξ ποτε μα ποτε?
Αφου τους αρεσει το σεξ οσο αρεσει και στους αντρες τοτε γιατι ψαχνουν να βρουν ολες τον πλουσιο-επιχειρηματια-γιατρο κλπ?

Τις απαντησεις τις ξερουμε.........

Τους αρεσει τοσο πολυ το σεξ που γαμιουνται με αντρες που δε γουσταρουνε μονο και μονο για το οποιοδηποτε κερδος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom