Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφου τους αρεσει το σεξ οσο αρεσει και στους αντρες τοτε γιατι δεν πληρωνουν και αυτες για σεξ ποτε μα ποτε?
Αφου τους αρεσει το σεξ οσο αρεσει και στους αντρες τοτε γιατι ψαχνουν να βρουν ολες τον πλουσιο-επιχειρηματια-γιατρο κλπ?

Τις απαντησεις τις ξερουμε.........

Τους αρεσει τοσο πολυ το σεξ που γαμιουνται με αντρες που δε γουσταρουνε μονο και μονο για το οποιοδηποτε κερδος!

εγώ πιστεύω ότι πανε με οποιονδήποτε πλούσιο, καβατζωμένο, κλπ
επειδή η ανδρική ομορφιά δεν έχει και πολλές αποκλίσεις,
στους άνδρες δεν υπάρχει τόσο χαώδη διαφορά μεταξύ μπάζων και μοντέλων στους καθημερινούς ανθρώπους.
Συν τοις άλλοις, στις μισές στάσεις στο σεξ, η γυναίκα δεν βλέπει τον γαμιά της, αντίθετα με τον άντρα που ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ποια γαμάει.
Έτσι είναι απείρως πιο εύκολο για μια γυναίκα να παντρευτεί ένα πορτοφόλι, παρά για τον άντρα μια χοντρή σπυριάρα τριχωτή πλούσια...

Επισκέπτης
(συνηθως ο ανδρας στις σχεσεις-γαμους προσπαθει να ελεγξει και να περιορισει την ελευθερια της γυναικας που τον απαταει πρωτη οπως γινεται συνηθως)

Φίλε τώρα είπες μεγάλο αστείο. :2funny:

Οι άντρες απατάνε 10 φορές περισσότερο από τις γυναίκες. Που ζεις? Οι περισσότεροι παντρεμένοι είναι λαμόγια και πάνε με πουτάνες. Γενικά τους άντρες τους νοιάζει ΠΟΛΥ περισσότερο το σεξ από ό,τι τις γυναίκες. Όσοι δεν το παραδέχονται αυτό για μένα ζουν σε ένα κόσμο ψεύτικο γιατί απλά έτσι τους βολεύει για να ρίχνουν γκόμενες.

Το μεγαλύτερο κόλπο στο καμάκι είναι να ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ τη γυναίκα στο επίπεδο του άντρα και αυτό τα λαμόγια το ξέρουν καλά.   :-*

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αφου τους αρεσει το σεξ οσο αρεσει και στους αντρες τοτε γιατι δεν πληρωνουν και αυτες για σεξ ποτε μα ποτε?
Αφου τους αρεσει το σεξ οσο αρεσει και στους αντρες τοτε γιατι ψαχνουν να βρουν ολες τον πλουσιο-επιχειρηματια-γιατρο κλπ?

Τις απαντησεις τις ξερουμε.........

Τους αρεσει τοσο πολυ το σεξ που γαμιουνται με αντρες που δε γουσταρουνε μονο και μονο για το οποιοδηποτε κερδος!
Ποιος σου εχει πει οτι δεν πληρωνουν για σεξ;Ξερεις ποσους πιτσιρικαδες χαρτζηλικωνουν μεγαλες κυριες για να τις πηδανε;Οι νεαροτερες,οπως και να ειναι,καποιον θα βρουν να τις γαμησει,δεν υπαρχει περιπτωση.Ακομη και το ποιο μπαζο,λιγο να κουνησει τον κωλο της,θα βρει καλοθελητη.Θες να μου πεις οτι δεν γνωριζεις γυναικες που εχουν παντρευτει υπαλληλακο,η καποιον εργατη,η αποθηκαριο,η καποιον που δεν εχει τοσο καλη δουλεια;Εγω ξερω παρα πολλα τετοια ζευγαρια.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
αεκακι εισαι master21 και αυτη ειναι η μονη σου σχεση - αποτυχημενη κιολας  :2funny:
σιγουρα δεν ξερεις απο γυναικες κτλ
ολη μερα στο bourdela.com και έχεις άποψη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αεκακι εισαι master21 και αυτη ειναι η μονη σου σχεση - αποτυχημενη κιολας  :2funny:
σιγουρα δεν ξερεις απο γυναικες κτλ
ολη μερα στο bourdela.com και έχεις άποψη...
Tυπε μου ετσι ειναι αυτα,εσυ γνωριζεις μονο απο πουτανες,(σαν την ομαδουλα σου)
εγω γνωριζω μονο απο γκομενες. ;)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τύπε η ομάδα μου είναι call-girl και η δικιά σου πρεζονοπούτανο στη Βάθης.
Από τη στιγμή που λες πως ξέρεις μόνο από γκόμενες και "κατηγορείς" εμένα σαν "πουτανιάρη" σε ένα site για πουτάνες.... μάλλον (τι μαλλον) πουστράκος είσαι.  ;)

Tυπε μου ετσι ειναι αυτα,εσυ γνωριζεις μονο απο πουτανες,(σαν την ομαδουλα σου)
εγω γνωριζω μονο απο γκομενες. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τύπε η ομάδα μου είναι call-girl και η δικιά σου πρεζονοπούτανο στη Βάθης.
Από τη στιγμή που λες πως ξέρεις μόνο από γκόμενες και "κατηγορείς" εμένα σαν "πουτανιάρη" σε ένα site για πουτάνες.... μάλλον (τι μαλλον) πουστράκος είσαι.  ;)
Γιατι σε κατηγορω;Θεωρεις μειονεκτημα το να ξερεις απο πουτανες;Εγω οχι.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
πραγματικα πρεπει να φτιαξω μιστερ μαλακα του χρονου αλλα σε εκδοση γιουροπα λιγκ παντα.. :zfuck:

ειναι τοσα μελη που δικαιουνται εναν τιτλο αλλα δεν μπορουν να κοντραριστουν με τα μεγαλα ονοματα του σαιτ  :grin:

Προτείνω προκριματικούς mr malakas-pirforos τον Ιούνιο.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας πραγματικός άντρας στις γυναίκες να διαβάσει το βιβλίο "50 αποχρώσεις του γκρι" με θέμα ένα πετυχημένο επιχειρηματία που του αρέσει να εξουσιάζει και να υποτάσσει τις γυναίκες.

Ακόμα καλύτερα να διαβάσετε το κλασσικό "Η ιστορία της Ο" στο οποίο το προαναφερθέν βιβλίο βασίστηκε. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για το εννιάμιση εβδομάδες (ήταν βιβλίο πριν γίνει ταινία).

Εναλλακτικά μάθετε πως να γράφετε κονφορμιστικές απόψεις στο fb προσπαθώντας απελπισμένα να ζητιανέψετε την αποδοχή κάποιας ελλειινίδας που δε θα γαμήσετε ποτέ. Λέκτορας: Στόκεμορτ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Συν τοις άλλοις, στις μισές στάσεις στο σεξ, η γυναίκα δεν βλέπει τον γαμιά της, αντίθετα με τον άντρα που ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ποια γαμάει.
Έτσι είναι απείρως πιο εύκολο για μια γυναίκα να παντρευτεί ένα πορτοφόλι, παρά για τον άντρα μια χοντρή σπυριάρα τριχωτή πλούσια...

χοντροκομμένα αλλά ομολογώ ενδιαφέροντα και όχι τελείως αβάσιμα επιχειρήματα.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Συν τοις άλλοις, στις μισές στάσεις στο σεξ, η γυναίκα δεν βλέπει τον γαμιά της, αντίθετα με τον άντρα που ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ποια γαμάει.
καλα κρασια μεγαλε

το μουνι το ιδιο ειναι πανω κατω.ο αντρας οτι βρει το γαμαει σα μαλακας,ξεκαυλωνει και δεν ασχολειται και πολυ

τα βρωμομουνα ειναι πολυ πιο επιλεκτικα και εχει σημασια γι αυτες το ποσο καλο ειναι το σεξ με τον αλλον και με λιγους συνηθως το ευχαριστιουνται και ικανοποιουνται

εχεις και τον χαφτομουνη τον πιρφορο απο πανω που συμφωνει :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα κρασια μεγαλε

το μουνι το ιδιο ειναι πανω κατω.ο αντρας οτι βρει το γαμαει σα μαλακας,ξεκαυλωνει και δεν ασχολειται και πολυ

τα βρωμομουνα ειναι πολυ πιο επιλεκτικα και εχει σημασια γι αυτες το ποσο καλο ειναι το σεξ με τον αλλον και με λιγους συνηθως το ευχαριστιουνται και ικανοποιουνται

εχεις και τον χαφτομουνη τον πιρφορο απο πανω που συμφωνει :birdman:
ασε της φιλοσοφιες ρε γαμια του μεταξουργειου  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σε αυτό δε μπορω να βοηθήσω. Αν τους βρεις θα ναι καλή ιδέα.
ε ναι γιατι ειχαμε μεγαλη παρεξηγηση..απο 2-3 μελη ελαβα πμ

απο τον λακη εφαγα κραξιμο αλλα μετα τα βρηκαμε

οποτε με 3-4 αλλαζει το θεμα... φταινε και οι 4 και οχι μονο εγω...

εγω θα ειμαι κατι σαν πλατινι της διοργανωσης  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom