Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κορινάκι για σήμερα στο Ιάσωνος 20 δεξιά, άσπρο-άσπρο και γλυκό σαν μέλι.   :smitten:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ!

Picker  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ!

Picker  :rockon:
ρε πικερ ο νομος σου ειναι περιορισμενης γεωγραφικης εκτασης...καποιος απο ενα κουτσο-χωρι της Ελλαδος δεν μπορει να εχει το Μεταξι στα ποδια του....αυτος αναγκαστικα θα πυρ-φορισει... ;)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
...νομιζω οτι αυτος ο νομος πρεπει να κατατεθει στη βουλη προς ψηφηση...  :2funny:  :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ρε πικερ ο νομος σου ειναι περιορισμενης γεωγραφικης εκτασης...καποιος απο ενα κουτσο-χωρι της Ελλαδος δεν μπορει να εχει το Μεταξι στα ποδια του....αυτος αναγκαστικα θα πυρ-φορισει... ;)
Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα.

Επισκέπτης
DIMMITS ΣΩΣΤΟΣ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΞ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΩ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!

Picker  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
DIMMITS ΣΩΣΤΟΣ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΞ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΩ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!

Picker  :rockon:
πολυ σωστες οι αποψεις σου αλλα γαμαμε και καμμια γκομενα οχι μονο του επαγγελματος

Επισκέπτης
Εγω γαμαω μεταξουργειο μερα παρα μερα αλλα δε μου φτανει τον παιζω και 2-3 φορες τη μερα  :S

Αυτό είναι κυρίως ψυχολογικό ή βλέπεις πολλές τσόντες και ερεθίζεσαι υπερβολικά. Μπορείς να βρεις κάτι άλλο να ασχολείσαι για να μη σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ. Με συχνότητα σεξ μέρα παρά μέρα μπορείς να κόψεις τη μαλακία ακόμα και αν είσαι 18 χρόνων. Εγγυημένο!

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό είναι κυρίως ψυχολογικό ή βλέπεις πολλές τσόντες και ερεθίζεσαι υπερβολικά. Μπορείς να βρεις κάτι άλλο να ασχολείσαι για να μη σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ. Με συχνότητα σεξ μέρα παρά μέρα μπορείς να κόψεις τη μαλακία ακόμα και αν είσαι 18 χρόνων. Εγγυημένο!
και αν κόψουμε τη μαλακία , πως θα κάνουμε την προίκα μας;

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396

Επειδη δουλευει σε σενα? Εγω και καθε μερα γαμαω ανα καιρους και παλι θα τραβαω μαλακια σχεδον καθημερινα. Και γκομενα να εχω και να την γαμαω συνεχεια παλι η μαλακια δεν κοβεται. Αλλα συμφωνα με σενα ολοι εχουμε ψυχολογικα και εσυ εχεις βρει το νοημα της ζωης..."απαξιωνε τις γκομενες και τιμα τις πουτανες"
Ωραιος τυπε

Επισκέπτης
Επειδη δουλευει σε σενα? Εγω και καθε μερα γαμαω ανα καιρους και παλι θα τραβαω μαλακια σχεδον καθημερινα. Και γκομενα να εχω και να την γαμαω συνεχεια παλι η μαλακια δεν κοβεται. Αλλα συμφωνα με σενα ολοι εχουμε ψυχολογικα και εσυ εχεις βρει το νοημα της ζωης..."απαξιωνε τις γκομενες και τιμα τις πουτανες"
Ωραιος τυπε

Mε σεξ μέρα παρά μέρα η μαλακία κόβεται ακόμα και σε 18-άρηδες. Μιλάμε για 182-183 εκσπερματώσεις το χρόνο. Εσένα προφανώς σου έχει γίνει εθισμός, είναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα παρά οργανικό. Αν προσπαθήσεις, μπορείς άνετα να κόψεις τη μαλακία με τη συχνότητα που λέω εγώ. Εκτός βέβαια και αν δεν θες.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
Ωραιος τυπε
...αμα δεν του καθεται γκομενα τι να κανει ο ανθρωπος...?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
Ξαναδιάβασε το Νόμο του Picker.  :woldman:
...να μη δινεις μεγαλη αξια στις γυναικες συμφωνω ,αλλα να εχεις κανει σημαια σου το γαμησι στα μπουρδελα και μαλιστα του 10ρικου και να το καυχιεσαι κι ολας το να πω ? ασε δε θα πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom