Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ρε δικε μου μπορει να σου αρεσει εσενα αυτος ο τροπος ζωης,εμενα ομως το να ριχνω εναν πουτσο 2-3 λεπτα,σε μια γκομενα που απο μεσα της με βριζει,και με απεχθανεται,γιατι να ξερεις οτι αυτο συμβαινει,δεν με ικανοποιει.Εγω γουσταρω να παω το γκομενακι ενα ταξιδακι,να το γαμαω ολη νυχτα,να παμε την βολτα μας,τις εξοδους μας.Το να ειμαι μονος μου και να μαζευω τα λεφτα σαν τον καρμιρη για να παω σε μπουρδελο,ε δεν το γουσταρω,σορυ κιολας.

μην γενικεύετε παιδιά , έκαστος πράττει αναλόγως της σεξουαλικής ευφλεκτότητάς του , δεν είναι όλοι ίδιοι
για να συμπεριφέρονται ομοιογενώς

Μην τον αποριπτεις ετσι,ξερεις ποσες σχεσεις ξεκινησαν με τον ιδιο τροπο απο εδω μεσα; :grin:
άντε πάλι με τις "σχέσεις"  :s&m_1:  :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Να σταματησουν να ειναι μαλακες. Για να μην βρισκεις γκομενα καποιος λογος υπαρχει και δεν βρισκεις
αλλοι πως βρισκουν ?

Δεν σημαίνει ότι είναι μαλάκες.. Απλά κάτι κάνουν που θεωρείται λάθος και δεν τους αφήνει να σταυρώσουν γκόμενα και αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα και τη μαζοποίηση κατά κάποιο τρόπο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχουν γνωρίσματα στο χαρακτήρα και συνήθειες που οι εποχές και η κοινωνία έχουν καθιερώσει ως "in".. Υπάρχουν πάρα πολλά στερεότυπα.. Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία αυτών που μπορούν να βρουν γκόμενα, αλλά επιζητούν το παραπάνω από αυτό που αξίζουν και δεν ομιλώ μόνο με κριτήριο εμφάνισης..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
έχεις κάποια ένδειξη και το λες ?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι βλεπω πολλα μελη που δεν θα μαζευαν ουτε ψηφο στην μεγαλη ψηφοφορια.. να διεκδικουν αυτο το κυπελλο  :birdman:

europa-league-trophy.jpg

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ρε δικε μου μπορει να σου αρεσει εσενα αυτος ο τροπος ζωης,εμενα ομως το να ριχνω εναν πουτσο 2-3 λεπτα,σε μια γκομενα που απο μεσα της με βριζει,και με απεχθανεται,γιατι να ξερεις οτι αυτο συμβαινει,δεν με ικανοποιει.Εγω γουσταρω να παω το γκομενακι ενα ταξιδακι,να το γαμαω ολη νυχτα,να παμε την βολτα μας,τις εξοδους μας.Το να ειμαι μονος μου και να μαζευω τα λεφτα σαν τον καρμιρη για να παω σε μπουρδελο,ε δεν το γουσταρω,σορυ κιολας.

Οπως ειπε και ο φιλος rigomortis
έκαστος πράττει αναλόγως της σεξουαλικής ευφλεκτότητάς του

Δηλαδη αναλογα τις δυνατοτητες και τα προσοντα σου στο σεξ αλλα και το πως αντιμετωπιζεις την γυναικα (και οχι μονο) εχεις και το αναλογο σεξουαλικο κερδος!
Εγω παντα καθομαι τον τριπλασιο χρονο κατα μεσο ορο μεσα στο δωματιο!Αλλα το θεμα ειναι πολυ πολυπλοκο ωστε να επεξηγηθει σε συντομο χρονικο διαστημα!
Δεν ειναι το θεμα τοσο απλο οπως το βλεπουν ολοι οι ασχετοι που εχουν περασει μονο εξω σπο τα μπουρδελα-στουντιο......του τυπου.......
'ελα μωρε πληρωνεις ομως' (λες και αυτοι δεν πληρωνουν και μαλιστα τα πολλαπλασια σε σχεσεις με πολυ κατωτερες γυναικες)
'ελα μωρε αυτο ολοι μπορουνε να το κανουνε'  (δηλαδη ολοι ειναι ιδιοι...(γελως) δηλαδη το ιδιο θα παρει ο γυμνασμενος ατυπος πορνοσταρ γαμιας με τα προσοντα και το ιδιο ενας μπουλης η ενας παππους!)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν σημαίνει ότι είναι μαλάκες.. Απλά κάτι κάνουν που θεωρείται λάθος και δεν τους αφήνει να σταυρώσουν γκόμενα και αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα και τη μαζοποίηση κατά κάποιο τρόπο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχουν γνωρίσματα στο χαρακτήρα και συνήθειες που οι εποχές και η κοινωνία έχουν καθιερώσει ως "in".. Υπάρχουν πάρα πολλά στερεότυπα.. Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία αυτών που μπορούν να βρουν γκόμενα, αλλά επιζητούν το παραπάνω από αυτό που αξίζουν και δεν ομιλώ μόνο με κριτήριο εμφάνισης..

δεν είναι πανάκεια η "γκόμενα" και η "σχέση" που τόσο πολύ επαναλαμβάνετε, δεν είναι καθόλου αυτός ο στόχος του πόρνου

πραγματικά μου είναι πολύ δυσκολο να βρώ ένα δρόμο εκτός πορνείας που να καλύπτει την : άμεση πρόσβαση σ'ένα αντικείμενο ηδονής και την αμεσότερη έξοδο απ'αυτό , την συνεχή εναλλαγή αντικειμένων απόλαυσης , και την απρόσωπη & αδέσμευτη ηδονή

έχω έρθει πάμπολες φορές σε διενέξεις με γυναίκες (χωρίς να το θέλω) που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν αυτά που ήθελα
και με το δίκιο τους βέβαια , αλλά τι να κάνουμε ;
η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην είναι πορνική !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εμενα με ρωτησε καποιος πως θα βρει γκομενα ... ή καλυτερα δεν το παιζω δασκαλος (καποιοι ισως κοροιδεψουν τωρα και ποσταρουν αλλα σκασιλα μου μεγαλη ... ) εγω εχω πει την αποψη μου επειδη το εκανα ετσι και δουλεψε και δεν δουλευει μονο σε γκομενες αυτο δουλευει γενικα... δεν θα παω να πω σε πορνους να βρουν γκομενα βλαμενους θα τους πω αν λενε μαλακιες αλλα δεν με νοιαζει να βρουν γκομενα αμα δεν θελουν οι ιδιοι ας κατσουν στα μπουρδελα μονο αρκει να μην ενοχλουν.

Επισκέπτης
για πες μου ρε φιλε για να καταλαβω και εγω...
τι εμποδιζει εναν νορμαλ ανθρωπο με σχεσεις να γαμαει ΚΑΙ πουτανες αλλα να κανει και το κεφι του??? :think:

Mόλις περιέγραψες τον τύπο του "άντρα" που απεχθάνομαι περισσότερο. Τον ΨΕΥΤΗ-ΛΑΜΟΓΙΟ.  :S

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ.

Με άλλα λόγια, αυτό που περιγράφεις δεν είναι νορμάλ άνθρωπος. Είναι ΚΟΤΑ.   :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πεστα ρε πικερ γιατι εχουν γινει ολοι αγαπουληδες

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Mόλις περιέγραψες τον τύπο του "άντρα" που απεχθάνομαι περισσότερο. Τον ΨΕΥΤΗ-ΛΑΜΟΓΙΟ.  :S

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ.

Με άλλα λόγια, αυτό που περιγράφεις δεν είναι νορμάλ άνθρωπος. Είναι ΚΟΤΑ.   :rockon:

πίκερ αν σου έρθει η Μπελούτσι και σου πει ότι τις κόβει για πάρτη σου θα έκοβες τις πουτάνες ?

Επισκέπτης

καλα και εσυ εισαι επαγγελματιας μαλακας αλλα δεν το κανω θεμα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Vagos The Pimp δεν θες in χαρακτηριστικα για να βρεις μια απλη τυπισσα. Αν θες το μοντελακι που ειναι PR ας πουμε στο ταδε μαγαζακι εκει λυπαμαι αλλα πρεπει να μπεις ακομα πιο μεσα στα πραγματα.

Εξαρταται τι γκομενα θες να βγαλεις.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
δεν είναι πανάκεια η "γκόμενα" και η "σχέση" που τόσο πολύ επαναλαμβάνετε, δεν είναι καθόλου αυτός ο στόχος του πόρνου

πραγματικά μου είναι πολύ δυσκολο να βρώ ένα δρόμο εκτός πορνείας που να καλύπτει την : άμεση πρόσβαση σ'ένα αντικείμενο ηδονής και την αμεσότερη έξοδο απ'αυτό , την συνεχή εναλλαγή αντικειμένων απόλαυσης , και την απρόσωπη & αδέσμευτη ηδονή

έχω έρθει πάμπολες φορές σε διενέξεις με γυναίκες (χωρίς να το θέλω) που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν αυτά που ήθελα
και με το δίκιο τους βέβαια , αλλά τι να κάνουμε ;
η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην είναι πορνική !

Μα αυτοι ακομα δεν εχουν κατανοησει τη σημασια της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ποσο μαλλον της σεξουαλικης ελευθεριας, εχουν γινει ρομποτακια απο την κοινωνικη πλυση εγκεφαλου και νομιζουν οτι για να αποκτησουν σεξουαλικες επαφες με γυναικες και να ζουν ωραιες στιγμες πρεπει πρωτα να περασουν απο ανακριση,να δωσουν φορολογικη δηλωση στη γυναικα,να εχουν σπτι και αυτοκινητο που να αρεσει στις γυναικες,να κανουν γαμο και να υπογραψουν συμβολαια.

Δεν εχουν καταλαβει οτι απο αυτες τις ιστοριες μονο χαμενοι θα βγουν ακομα και αν κανουν παιδια η περιουσια καποια μερα θα τους τα παρει ολα η δηθεν γυναικα τους γιατι οι σχεσεις και οι γαμοι ειναι στμενες απατεωνιες για να κερδιζει μονο η γυναικα!

Εις υγειαν των καθυστερημενων θυματων της κοινωνικης πλυσης εγκεφαλου,ειστε οι μαλακες της υποθεσης και ολα ειναι ωραια και καλα.
Αυτο θελετε.

Επισκέπτης

Πολύ σωστή προσέγγιση. Να συμπληρώσω ότι σήμερα αν είσαι ειλικρινής και πραγματικός ΑΝΤΡΑΣ δεν έχεις καμία τύχη στον έρωτα. Φυσικά αυτό δεν θα μας κάνει κότες όπως οι άλλοι ούτε όμως και μαλάκες, αφού ευτυχώς υπάρχουν οι αγαπημένες μας πόρνες. Αγαπάμε τις πόρνες γιατί είμαστε πραγματικοί ΑΝΤΡΕΣ και όχι κότες-λαμόγια.   :rockon:

Επισκέπτης
omg!!!

σχόλιο του fffanatic σε θρεντ του Picker  :rockon:

Απομένει η επ αυτού κριτική από τον koronakis και δέσαμε  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το παρτυ με τα βλαμενα αποψε χαχαχαχαχχαα

οντως ενας κορονακης λειπει .... πιστευω υπαρχουν και αλλα μεγαθηρια και ιερα τερατα της τρολιάς

πχ aidiothir (μεγαλο εργο....)

... ανατολΔΕΝγαμι :grin: ΕΤΣΙ τον ειχε βαφτισει η αλιντισσα

μαυρος θανατος , πιτσιλιστις μυωδις χυθτης κτλπ

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μαλάκας είσαι εσύ και τα άλλα λαμόγια που νομίζετε ότι κάτι κάνετε κοροϊδεύοντας τις ανόητες γυναικούλες σας.   :uglystupid:

δάσκαλε σε πήρε για μαλάκα ο ανεδέστατος... :S
καλά του τα πες !!!  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μα αυτοι ακομα δεν εχουν κατανοησει τη σημασια της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ποσο μαλλον της σεξουαλικης ελευθεριας, εχουν γινει ρομποτακια απο την κοινωνικη πλυση εγκεφαλου και νομιζουν οτι για να αποκτησουν σεξουαλικες επαφες με γυναικες και να ζουν ωραιες στιγμες πρεπει πρωτα να περασουν απο ανακριση,να δωσουν φορολογικη δηλωση στη γυναικα,να εχουν σπτι και αυτοκινητο που να αρεσει στις γυναικες,να κανουν γαμο και να υπογραψουν συμβολαια.

Δεν εχουν καταλαβει οτι απο αυτες τις ιστοριες μονο χαμενοι θα βγουν ακομα και αν κανουν παιδια η περιουσια καποια μερα θα τους τα παρει ολα η δηθεν γυναικα τους γιατι οι σχεσεις και οι γαμοι ειναι στμενες απατεωνιες για να κερδιζει μονο η γυναικα!

Εις υγειαν των καθυστερημενων θυματων της κοινωνικης πλυσης εγκεφαλου,ειστε οι μαλακες της υποθεσης και ολα ειναι ωραια και καλα.
Αυτο θελετε.
ωραίος, μ'αρέσουν τα όσα λές  :thumbsup:

για κάποιους η ελευθερία δεν έχει καμία αξία, και ίσα ίσα επιδιώκουν να την κάψουν σε αντάλλαγμα με το τακτικό sex με μια συγκεκριμένη γυναίκα , οι ανάγκες τους είναι υπέρ-καλυμμένες έτσι , λόγω σεξουαλικής βραδυφλέγειας και μακρόχρονης σεξουαλικής πείνας

ενώ αν κάποιος, έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές γυναίκες , βρίσκει αυτό που όλοι οι άλλοι επιδιώκουν με μανία , ως βιασμό
όχι μόνο δεν έχει κίνητρο , αλλά το νιώθει ώς βιασμό !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom