Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν αρέσκομαι στην παιδοφιλία προφανώς , απλά παρερμηνεύσατε τότε το ότι ανέφερα κάποια ιστορικά δεδομένα περί αυτής

όμως θα σου προτείνω χείρα φιλίας , καλώντας σε , σε μια ρομαντική ...ουζίτσα  !  :smitten:
Τυπε το οτι καποτε στην ιστορια αυτο το αισχος θεωρουνταν φυσιολογικο,δεν σημαινει οτι πρεπει να το θεωρουμε και στην εποχη μας.Τοτε ηταν της μοδας και η ομοφυλοφιλια,πρεπει να την ασπαστουμε και αυτη; :S

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
για πες μου ρε φιλε για να καταλαβω και εγω...
τι εμποδιζει εναν νορμαλ ανθρωπο με σχεσεις να γαμαει ΚΑΙ πουτανες αλλα να κανει και το κεφι του??? :think:

Ενας πραγματικος αντρας δε χρειαζεται τις σχεσεις.
Ενας αντρας πεφτοντας στην κοινωνικη παγιδα των σχεσεων εχει ηδη σκαψει τον ταφο του ανδρισμου του χωρις κανενα λογο.
Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι στην ουσια δεν υπαρχει λογος για εναν αντρα να κανει σχεσεις,οταν με λιγα λεφτα υπερηφανος και χωρις ιστοριες (δηλαδη χωρις να ζητιανευεις η' να ξοδευεις τεραστια ποσα ωστε να εντυπωσιασεις γυναικες για σχεση) μπορεις να κανεις σεξ με πολυ πιο ομορφες γυναικες απο αυτες που κανεις σχεσεις και με οσες πανεμορφες γυναικες θελεις την ημερα χωρις περιορισμους και οταν μπορεις να γαμας την ημερα οτι τραβαει η ψυχη σου ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε με ατομα που εχουν φρενοβλαβεις αποψεις,ποιος να ασχοληθει;Τον χαβαλε μας κανουμε και εγω και ο μπολντις μαζι σας.Οι αλλοι ουτε καν ασχολουνται. :2funny: :2funny:

χαχαχα πλακα πλακα αμα δεις τους πραγματικους μπορδελιαριδες στο φορουμ ουτε καν ασχολουνται
ειναι μαζεμενοι συνηθως σε ΕΝΑ θρεντ και γραφουν και κριτικες αυτο τιποτα αλλο.... τα βλαμενα εδω μας πρηζουν χρονια τωρα... νταξ δεν λεω και εγω με μαυρο θανατο ειχα πορωθει για να γελαω .... να το βαζεις το βιντεακι και να ψαρωνεις κοσμο επειδη στο καναλι του στο γιουτιουμπ ειχε εκνευρισει αρκετες και τον εβρισαν τοσο που στο τελος σβηστηκαν ολα τα μηνυματα και τα σχολια απο τα βιντεακια του.

ψχαχαχαχα παλικαρι ο μαυρος θανατος αλλα ξαφανιστηκε τους εγραψε ολους στα αρχιδια του οπως συνηθως γινεται με κατι τετοιους ηρωες και καλα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ζήτω η απλή ιδεολογία του πικερ και του φανατικ ρε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Αν είσαι ακραίος να σαι με γενναιότητα στο κάτω κάτω και όχι με μπουρδολογία.
μπορώ να σου αποδείξω έμπρακτα την γενναιότητά μου και την αντίθεσή μου στην μπουρδολογία
αν αποδεχτείς την πρότασή μου για υλοποίηση της ρομαντικής ουζίτσας που τόσο
αναπάντεχα σχηματίστηκε στον εύφλεκτο εγκέφαλό μου :smitten: :smitten:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πραγματικα πρεπει να φτιαξω μιστερ μαλακα του χρονου αλλα σε εκδοση γιουροπα λιγκ παντα.. :zfuck:

ειναι τοσα μελη που δικαιουνται εναν τιτλο αλλα δεν μπορουν να κοντραριστουν με τα μεγαλα ονοματα του σαιτ  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα ναι φτιαξε και θα ερθω εγω να στεψω τον επομενο

να γινει ετσι τελετη κανονικη εμενα ο πορνοπαπος δεν με εστεψε φετος ξαφανιστηκε ο βρωμιαρης.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ενας αντρας πεφτοντας στην κοινωνικη παγιδα των σχεσεων εχει ηδη σκαψει τον ταφο του ανδρισμου του χωρις κανενα λογο.
Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι στην ουσια δεν υπαρχει λογος για εναν αντρα να κανει σχεσεις,οταν με λιγα λεφτα υπερηφανος και χωρις ιστοριες (δηλαδη χωρις να ζητιανευεις η' να ξοδευεις τεραστια ποσα ωστε να εντυπωσιασεις γυναικες για σχεση) μπορεις να κανεις σεξ με πολυ πιο ομορφες γυναικες απο αυτες που κανεις σχεσεις και με οσες πανεμορφες γυναικες θελεις την ημερα χωρις περιορισμους και οταν μπορεις να γαμας την ημερα οτι τραβαει η ψυχη σου ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ?

Μην σου πω ότι δεν χρειάζεται και γυναίκες. Υπερεκτιμημένες. Γαμεί και πεπονια και ησυχάζει :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μπορώ να σου αποδείξω έμπρακτα την γενναιότητά μου και την αντίθεσή μου στην μπουρδολογία
αν αποδεχτείς την πρότασή μου για υλοποίηση της ρομαντικής ουζίτσας που τόσο
αναπάντεχα σχηματίστηκε στον εύφλεκτο εγκέφαλό μου :smitten: :smitten:

κρυφοΠαιδόφιλος, φανεροηλίθιος και κρυφαδελφή. Πόσο πιο χαμηλά ρε πουστικ 

Επισκέπτης
για μενα θα σου πω και χωρις καθολου διαθεση να στην πω...
Λοιπον το σεξ για μενα ειναι λιγοτερο απο το 30% τησ σχεσης, οπως λες και εσυ με λιγοτερα  :knockinb: καλυτερα...
οκ ομως ουτε παρεα κανεις, ουτε χαβαλε, ουτε τονωνεις τον εγωισμο σου (πραγμα συμαντικο για αντρα), ουτε επικοινωνεις, ουτε ενθουσιαζεσαι, ουτε ξεκαυλωνεις. Κατι σαν μαλακια με δερματινη κουκλα δλδ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πραγματικα πρεπει να φτιαξω μιστερ μαλακα του χρονου αλλα σε εκδοση γιουροπα λιγκ παντα.. :zfuck:

ειναι τοσα μελη που δικαιουνται εναν τιτλο αλλα δεν μπορουν να κοντραριστουν με τα μεγαλα ονοματα του σαιτ  :grin:
Μαλακας τσαμπιονς λιγκ και μαλακας γιουροπα λιγκ,αλλα να βαλεις υποψηφιο τον λακη και στα δυο,να σε αρχισει παλι στα μπινελικια  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε δικε μου μπορει να σου αρεσει εσενα αυτος ο τροπος ζωης,εμενα ομως το να ριχνω εναν πουτσο 2-3 λεπτα,σε μια γκομενα που απο μεσα της με βριζει,και με απεχθανεται,γιατι να ξερεις οτι αυτο συμβαινει,δεν με ικανοποιει.Εγω γουσταρω να παω το γκομενακι ενα ταξιδακι,να το γαμαω ολη νυχτα,να παμε την βολτα μας,τις εξοδους μας.Το να ειμαι μονος μου και να μαζευω τα λεφτα σαν τον καρμιρη για να παω σε μπουρδελο,ε δεν το γουσταρω,σορυ κιολας.

Επισκέπτης
Ρε δικε μου μπορει να σου αρεσει εσενα αυτος ο τροπος ζωης,εμενα ομως το να ριχνω εναν πουτσο 2-3 λεπτα,σε μια γκομενα που απο μεσα της με βριζει,και με απεχθανεται,γιατι να ξερεις οτι αυτο συμβαινει,δεν με ικανοποιει.Εγω γουσταρω να παω το γκομενακι ενα ταξιδακι,να το γαμαω ολη νυχτα,να παμε την βολτα μας,τις εξοδους μας.Το να ειμαι μονος μου και να μαζευω τα λεφτα σαν τον καρμιρη για να παω σε μπουρδελο,ε δεν το γουσταρω,σορυ κιολας.
+1

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και αν καποιος δεν εχει λεφτα για πουτανες τοτε τι γινεται? το θεμα ειναι να μπορει ο οποιωσδηποτε να μπορει να γαμησει οποια του κανει κεφι οταν του κανει κεφι με η χωρις λεφτα.Πρεπει να βρεθει η λυση και για αυτους που δεν εχουν λεφτα να πηγαινουν μερα παρα μερα σε πουτανες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και αν καποιος δεν εχει λεφτα για πουτανες τοτε τι γινεται? το θεμα ειναι να μπορει ο οποιωσδηποτε να μπορει να γαμησει οποια του κανει κεφι οταν του κανει κεφι με η χωρις λεφτα.Πρεπει να βρεθει η λυση και για αυτους που δεν εχουν λεφτα να πηγαινουν μερα παρα μερα σε πουτανες.

Να σταματησουν να ειναι μαλακες. Για να μην βρισκεις γκομενα καποιος λογος υπαρχει και δεν βρισκεις
αλλοι πως βρισκουν ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Φιλε μου,αν καποιος δεν εχει λεφτα για να παει με πουτανες,τοτε δεν θα εχει ουτε να φαει..Οι πουτανες σε αυτη την περιπτωση,θα ειναι το τελευταιο που θα τον απασχολει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαλακας τσαμπιονς λιγκ και μαλακας γιουροπα λιγκ,αλλα να βαλεις υποψηφιο τον λακη και στα δυο,να σε αρχισει παλι στα μπινελικια  :2funny: :2funny: :2funny:
οχι τυπε.. ο λακης αν και ψυχακιας γενικα ειναι κουλ ατομο.. στο γιουροπα λιγκ εχει πολλα μελη που αξιζουν εναν τιτλο..  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom