Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ωραίος και ο "φανατικός" εγκρίνω  :thumbsup:

ένας βραδυφλεγής εγκέφαλος που προσομοιάζει σε εξημερωμένου κατοικίδιου , θα βρίσκει την μονογαμία , ως κάτι που υπερκαλύπτει
κατα πολύ, τις σεξουαλικές του ανάγκες
, και οι γυναίκες φυσικά άλλο που δεν θέλουν , ικανοποιούν έτσι την " αποκατάσταση και την τεκνοποιία" που είναι η βασικότερη επιδίωξή τους (αμφότεροι έχουν συμβατότητα στα επίπεδα οιστρογόνων τους) , οπότε μιλάμε για ένα παίγνιο "win -win", και όλοι είναι χαρούμενοι...
εξάλλου μ'αυτήν την θηλυκοποιημένη συμπεριφορά , συνολικά τα μέλη της κοινωνίας είναι πιο εύκολα χειραγωγίσιμα, σαν πλαστελίνες
και φυσικά το γενετικό υλικό των "εξημερωμένων κατοικίδιων" μεταβιβάζεται και στην επόμενη γενιά, για να επαναληφθεί ο κύκλος στο διηνεκές,
βέβαια οι κανόνες των κοινωνιών αλλάζουν σαν την μόδα (απο κοινωνία σε κοινωνία) , αλλά η ιδιότητα της "πλαστελίνης" είναι διαχρονική ιδιότητα των μελών της, και έτσι πρέπει να είναι εξάλλου! ...γιατί αν η ευφλεκτότητα ήταν ο κανόνας θα είχε διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει το σύστημα...

Πολυ σημαντικη η τοποθετηση σου αγαπητε rigormorti.
Το ανελυσες πολυ ωραια ωστε να αρχισουν να καταλαβαινουν ακομα περισσοτεροι ανδρες!

Η μονογαμια για τον ανδρα ειναι κατι αφυσικο και εγκληματικο ,ο ανδρας ειναι ον πολυγαμικο απο τη φυση του.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
πιές το γάλα σου εσύ και ρίξε και ένα χορό για να έχεις στύλ  :s&m_1:

χαχαχα! Εγώ νομίζω ότι έχει καταλάβει την ήττα του και έχει παραιτηθεί ήδη. Άλλες εποχές θα είχε γράψει ολόκληρα κατεβατά.

Τζάμπα φώναζε ο δάσκαλος του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ να μην τα παρατάει ποτέ!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ! :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Πολυ σημαντικη η τοποθετηση σου αγαπητε rigormorti.
Το ανελυσες πολυ ωραια ωστε να αρχισουν να καταλαβαινουν ακομα περισσοτεροι ανδρες!

Η μονογαμια για τον ανδρα ειναι κατι αφυσικο και εγκληματικο ,ο ανδρας ειναι ον πολυγαμικο απο τη φυση του.
πιστεύω ότι η μονογαμία στον εύφλεκτο πόρνο είναι κάτι σαν σεξουαλικό έγκλημα κάτι σαν βιασμός
ενώ για κάποιον εκ γεννετής βραδυφλεγή , είναι υπέρ-υπέρ-αρκετή, του περισσεύει κιόλας , νομίζω ότι είναι θέμα dna φίλε μου...

χαχαχα! Εγώ νομίζω ότι έχει καταλάβει την ήττα του και έχει παραιτηθεί ήδη. Άλλες εποχές θα είχε γράψει ολόκληρα κατεβατά.

Τζάμπα φώναζε ο δάσκαλος του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ να μην τα παρατάει ποτέ!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ! :grin:

l.jpg

πάντως πρώτη φορά βλέπω , μουτζαχεντίν πιρφόρο , που να περηφανεύεται με θέρμη για την πιρφορία του  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ωραιος ρε μαγκα,ασε που αν ημασταν μαλακες και καναμε σχεσεις οτι δεν θα ικανοποιουσαμε ποτε το φετιχ μας, :2funny: :rockon: :badair:
Εσυ δεν ησουν καψουρης με ρωσσιδα και ηθελες να την παντρευτεις,τωρα τι επαθες εφαγες φολα και απο αυτην; :grin:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

:2funny:

πάντως πρώτη φορά βλέπω , μουτζαχεντίν πιρφόρο , που να περηφανεύεται με θέρμη για την πιρφορία του  :2funny:

Μουτζαχεστήν είναι γιατί κολώνει να σε αντιμετωπίσει με επιχειρήματα, όπως και τους υπόλοιπους λογικά σκεπτόμενους που μαζευόμαστε σε αυτό το σάιτ.

Το αηδιαστικότερο όλων είναι ότι αυτά που λέει τα λέει μόνο και μόνο για να εισπράξει την αποδοχή των γυναικών. Όχι για να πηδήξει! Απλά και μόνο για να τον έχουν στον κύκλο τους.........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ δεν ησουν καψουρης με ρωσσιδα και ηθελες να την παντρευτεις,τωρα τι επαθες εφαγες φολα και απο αυτην; :grin:

Εχεις κανα λινκ να γελασουμε ??? Γιατι ολο μαλακιες τους βλεπω να γραφουν και βαριεμαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Μουτζαχεστήν είναι γιατί κολώνει να σε αντιμετωπίσει με επιχειρήματα, όπως και τους υπόλοιπους λογικά σκεπτόμενους που μαζευόμαστε σε αυτό το σάιτ.

Το αηδιαστικότερο όλων είναι ότι αυτά που λέει τα λέει μόνο και μόνο για να εισπράξει την αποδοχή των γυναικών. Όχι για να πηδήξει! Απλά και μόνο για να τον έχουν στον κύκλο τους.........

:2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Λογικα σκεπτομενοι ο πικερ,ο φφφανατικ,ο ζατοιτσου και ο δημητρακης ο πεπονογαμιας. :2funny: :2funny: :2funny:
Ενταξει για τον ριγκο δεν μπορω να πω εχει πει και πολλα λογικα επιχειρηματα,αν και τα υπολοιπα πιστευω πιο πολυ για πλακιτσα τα λεει.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Οχι,ποτε.

Μην ακουσω παλι το γνωστο πραμυθι οτι οσοι εχουν τις ιδιες αποψεις με εμενα εχουν φαει χιλοποτες απο τις γυναικες και φουλ απορριψη και οτι γι'αυτο λεμε αυτα που λεμε.

Γνωστο το παραμυθι ωστε να δικαιολογηθειτε για τη μαλακια σας και τη μονογαμια σας!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οχι,ποτε.

Μην ακουσω παλι το γνωστο πραμυθι οτι οσοι εχουν τις ιδιες αποψεις με εμενα εχουν φαει χιλοποτες απο τις γυναικες και φουλ απορριψη και οτι γι'αυτο λεμε αυτα που λεμε.

Γνωστο το παραμυθι ωστε να δικαιολογηθειτε για τη μαλακια σας και τη μονογαμια σας!
Τι οχι ρε,δεν τα ελεγες για τις ρωσσιδες οτι ειναι για σχεση και εισαι ευτιχισμενος θα με κανεις να ψαχνω τωρα;

Επισκέπτης
Οχι,ποτε.

για πες μου ρε φιλε για να καταλαβω και εγω...
τι εμποδιζει εναν νορμαλ ανθρωπο με σχεσεις να γαμαει ΚΑΙ πουτανες αλλα να κανει και το κεφι του??? :think:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Εκτός απ' τον master21 που είναι ανώμαλος δεν υπάρχει κανένας άλλος αρσενικού φύλου να σε υποστηρίξει. Ε, ποιό είναι το λογικό συμπέρασμα ρε μόρτη; Γίνεται όόόόόόλοι να έχουν άδικο και εσύ μόνο να έχεις δίκιο; ΕΣΥ είσαι αυτός που κάνει λάθος. ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

...είναι τα συμπτώματα της πιρφορίας !
αν και ιδιάζουσα περίπτωση πιρφόρου , χωρίς αμφιβολία

υγ: η υπογραφή σου μ'αρέσει πολύ , κάτι ανάλογο είχε γράψει στον τάφο του και ο Σαρδανάπαλος,
πολύ μεγάλος πορνιστής και αυτός , οφείλουμε να αποτίσουμε τα σέβη μας

για πες μου ρε φιλε για να καταλαβω και εγω...
τι εμποδιζει εναν νορμαλ ανθρωπο με σχεσεις να γαμαει ΚΑΙ πουτανες αλλα να κανει και το κεφι του??? :think:

εμένα η κανονικότητα μου προκαλεί δυσφορία, νορμάλ είναι οι εγκέφαλοι που είναι τόσο εύφλεκτοι όσο και τα εξημερωμένα κατοικίδια ,και παραδόξως πολλοί ζηλευουν αυτήν την κανονικοποίηση...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

υγ: η υπογραφή σου μ'αρέσει πολύ , κάτι ανάλογο είχε γράψει στον τάφο του και ο Σαρδανάπαλος,

εμένα η κανονικότητα μου προκαλεί δυσφορία, νορμάλ είναι οι εγκέφαλοι που είναι τόσο εύφλεκτοι όσο και τα εξημερωμένα κατοικίδια ,και παραδόξως πολλοί ζηλευουν αυτήν την κανονικοποίηση...

Εσύ είσαι τόσο καραγκιόζης μαλάκας που έχεις παραδεχτεί εμμέσως πλήν σαφώς ότι αρέσκεται στην παιδοφιλία. Οπότε μονο άντρας δεν είσαι. Αλλά το ποντικάκι θα πιαστεί στην φάκα αργά η γρήγορα.

υ.γ ετσι για να μην ξεστρατίζει ο φανατικ και ο πικερ που ειναι αγνοι ιδεολόγοι

Επισκέπτης

οκ απλη ερωτηση... με καλυψες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εσύ είσαι τόσο καραγκιόζης μαλάκας που έχεις παραδεχτεί εμμέσως πλήν σαφώς ότι αρέσκεται στην παιδοφιλία. Οπότε μονο άντρας δεν είσαι. Αλλά το ποντικάκι θα πιαστεί στην φάκα αργά η γρήγορα.

υ.γ ετσι για να μην ξεστρατίζει ο φανατικ και ο πικερ που ειναι αγνοι ιδεολόγοι
δεν αρέσκομαι στην παιδοφιλία προφανώς , απλά παρερμηνεύσατε τότε το ότι ανέφερα κάποια ιστορικά δεδομένα περί αυτής

όμως θα σου προτείνω χείρα φιλίας , καλώντας σε , σε μια ρομαντική ...ουζίτσα  !  :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν αρέσκομαι στην παιδοφιλία προφανώς , απλά παρερμηνεύσατε τότε το ότι ανέφερα κάποια ιστορικά δεδομένα περί αυτής

όμως θα σου προτείνω χείρα φιλίας , καλώντας σε , σε μια ρομαντική ...ουζίτσα  !  :smitten:

Αρχισες τις πιρφοριές ρε αρναουτη? τοση ωρα μας εκανες κυρηγμα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εκτός απ' τον master21 που είναι ανώμαλος δεν υπάρχει κανένας άλλος αρσενικού φύλου να σε υποστηρίξει. Ε, ποιό είναι το λογικό συμπέρασμα ρε μόρτη; Γίνεται όόόόόόλοι να έχουν άδικο και εσύ μόνο να έχεις δίκιο; ΕΣΥ είσαι αυτός που κάνει λάθος. ;)
Τυπε με ατομα που εχουν φρενοβλαβεις αποψεις,ποιος να ασχοληθει;Τον χαβαλε μας κανουμε και εγω και ο μπολντις μαζι σας.Οι αλλοι ουτε καν ασχολουνται. :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ζήτω η απλή ιδεολογία του πικερ και του φανατικ ρε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Αν είσαι ακραίος να σαι με γενναιότητα στο κάτω κάτω και όχι με μπουρδολογία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom