Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dr zipper

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλά κάτσε μάζευε ποστ κι εσύ όπως κι άλλοι αλλά από ενημερώσεις και κριτικές μηδέν.
Γύρνα πάλι στο ιατρείο,την Τετάρτη έχω ένα κενό.
Προς το παρόν πάρε αυτό για λίγη ανάταση.

Συνημμένα

• article_images.jpg
    article_images.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 32

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε να έχεις υπόψη ότι έχω πολύ περισσότερα ποστ από αυτά που λες. Είχα διαγραφεί ύστερα από δική μου απαίτηση και ξαναγράφτηκα με το ίδιο nickname. Αν ψάξεις σε παλιά θέματα θα δεις πολύ περισσότερα ποστ του "παλιού" διαγραμμένου Picker.  :sunglasses:

Όσο για το αν και πόσο γαμάω, πέφτεις πολύ έξω.  :-*
πας μεταξι τύπε;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
για να το εχει για σπιτι λιγο δυσκολα γιατι ειναι πολυ βρομερά εκει

Ενα θα σου πω τυπε για τον πικερ:
πουλουσε ενα ζευγαρι μεταχειρισμενα reebook κανα χρονο
για 20 ευρω, να παει 2 φορες παραπάνω μεταξι ....
την λατρευει την περιοχή :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχει εθιστει δηλαδη τύπε;

Επισκέπτης
Καλά κάτσε μάζευε ποστ κι εσύ όπως κι άλλοι αλλά από ενημερώσεις και κριτικές μηδέν.

Και ούτε πρόκειται να κάνω κριτική ή ενημέρωση. Χάνει τη μαγεία του το όλο πράγμα με τον τρόπο αυτό, ξεφτιλίζεται τελείως.  

Να κάνω κριτική για το πώς γαμιέται η πουτάνα? Είναι δυνατόν? Η πορνεία είναι έρωτας και ο έρωτας είναι χημεία, υπάρχουν πουτάνες που άλλοι τις θάβουν και που εγώ κάνω παθιασμένο έρωτα μαζί τους. Και το αντίθετο βέβαια.

Να κάνω ενημέρωση σε ποιους? Σε αυτούς που βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους ενώ εγώ κάθε δύο μέρες είμαι πάνω-κάτω και ψάχνω τα μπουρδέλα ένα-ένα?

Ή να ενημερώσω κάτι λαμόγια που έχουν γκόμενες και ψάχνουν ευκαιρία να τις κερατώσουν "απαξιώνοντας" ευκαιριακά κάποια πόρνη, τη στιγμή που εγώ έχω τις πόρνες για γκόμενες και τα μπουρδέλα τρόπο ζωής και μισώ τους υποκριτικούς τρόπους όσων κάνουνε σχέσεις? Αυτά τα λαμόγια να ενημερώσω?

Όχι ρε φίλε.  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν ηταν μεταχειρισμενα,αφορετα ηταν τυο κουτιου :rockon: :rockon: :rockon:

και τα σκοτωνε 20 ευρω :uzi:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αν θυμαμαι καλά, τα είχε βάλει 1 φορά...  :think:
Ναι αλλα δεν εβαζε καλαθια,νομιζε οτι φοροντως τα θα γινοταν σαν τον Μαικλ Τζορνταν,αλλα τιποτα,για αυτο τα πουλαγε μετα.Τα πηρε κανεις;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ναι αλλα δεν εβαζε καλαθια,νομιζε οτι φοροντως τα θα γινοταν σαν τον Μαικλ Τζορνταν,αλλα τιποτα,για αυτο τα πουλαγε μετα.Τα πηρε κανεις;

Τα χε δωσει τυπε, και εκανε μεγαλη χαρα απ οτι θυμαμαι :grin:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΡΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΡΝΕΣ.

Picker  :rockon:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

:rockon:

Που και που έτσι για αλλαγή τράβα και καμιά μαλακία δεν κάνει κανό  :fuck2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΡΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΡΝΕΣ.

Picker   :rockon:
Ξεχασες να πεις οτι οταν παμε σε συνεντευξη για δουλεια,οταν μας ρωτανε τι στοχους εχουμε λεμε να γαμαμε οσο πιο πολυ γινεται.Και τοτε μας προσλαμβανουν αμεσως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
προσκυνώ Picker... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom