Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εμείς ταιριάζουμε σε πολλά αλλά δεν το 'χεις καταλάβει.  :grin:
:smitten:  ;)

ταιριάζω με τον οποιονδήποτε είναι εθισμένος στην απρόσωπη & αδέσμευτη εκτόνωση : "άμεσης πρόσβασης - αμεσότερης εξόδου "

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι οι πουτανες χαχαχα χεστηκες για την κοινωνια...

που το είδες το ελλάτωμα όλο σε αυτό  ? αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση και τεράστια αρετή..
δεν τα εχω καταφέρει ακόμα να  τελειοποιήσω την ιδέα απόλυτα στην πράξη αλλά προσπαθώ.

Επισκέπτης
Επιστροφή από Μεταξουργείο πριν από λίγο.   :rockon:

Αν και σε σχόλιό μου σε πρόσφατη κριτική για τη συγκεκριμένη είχα δηλώσει ότι για εμένα αυτή η γκόμενα έχει ήδη τελειώσει, έκανα την ταρζανιά και ξαναπήρα τη Τζοάνα (Κολωνού 32 υπόγειο).  :grin:  Ο λόγος που το ρίσκαρα είναι ότι σήμερα είχα πολλές καύλες καθώς χτες βράδυ διασκέδασα στο Dream City με τις χορεύτριες του μαγαζιού να κουνάνε τον κώλο τους πάνω από το κεφάλι μου, και έτσι ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι και με την πιο μούφα πουτάνα θα τελείωνα με την πρώτη.  :sunglasses:

Λοιπόν, η Τζοάνα είναι σπασίκλα. Πολλά "μη"! "Μη μου γλύφεις την πατούσα, μόνο φίλα τη" (το πατουσάκι πάντως είναι καύλα  :grin:), "μη μου πιάνεις το πρόσωπο, επειδή μου έπιασες την πατούσα", "μη μου σηκώνεις και τα δύο πόδια στο στήθος σου (στο ιεραποστολικό) γιατί πονάω", τελικά επειδή είχα πολλές καύλες τη βίασα λίγο όσο κι αν μου τραβιότανε και έχυσα στο μουνάκι της πανηγυρικά.  :sunglasses:

Μετά άλλαξε τελείως ύφος και με ρώταγε: "Εντάξει? Όλα καλά?"  :2funny: Εγώ της λέω: "Tελικά από που είσαι?" "Από Πολωνία", μου λέει. Της λέω: "Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι είσαι από Πορτογαλία?" "Όχι, από Πολωνία είμαι!" "Μήπως είσαι από Αλβανία?", τη ρωτάω. "Όχι, από Πολωνία!"   :headbang:

Τέλος πάντων... Είναι σπασίκλα και ψεύτρα αλλά εφόσον την έχω γαμήσει 4-5 φορές δεν μπορώ παρά να την αγαπώ, όπως άλλωστε όλες τις γυναίκες που έχω γαμήσει.   :smitten:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εισαι αρχοντας πικερ :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα παει στο Dream City ο Πικερ και μετα λεει τους αλλους πιρφορους και του πεφτουνε τα σαλια με τις ελληνιδες χορευτριες και μετα παει και πηδαει στο Μεταξουργειο πουτανες που του λενε ψεματα οτι ειναι απο την Ευρωπαικη Ενωση για να νιωθει οτι δεν φοροδιαφευγει αλλα τελικα ειναι απο την Αλβανια !!!!!!!! χαχα ελεος τι θυμα εισαι εσυ ρε πικερ? και κανεις και τον εξυπνο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πικερ μην αγχωνεσαι
σε λιγο ερχεται το καλοκαιρι και αν σου κανει μαλακιες η πουτανα με την πατουσα της μπορει να γλυφεις αυτο
1000430.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε πικερ μην αγχωνεσαι
σε λιγο ερχεται το καλοκαιρι και αν σου κανει μαλακιες η πουτανα με την πατουσα της μπορει να γλυφεις αυτο
1000430.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

ειναι απο την ΕΕ οι πουτανες που πηδαει ο πικερ και κανουν λειτουργημα οχι επαγγελμα  :P

Επισκέπτης
χαχαχαχα παει στο Dream City ο Πικερ και μετα λεει τους αλλους πιρφορους και του πεφτουνε τα σαλια με τις ελληνιδες χορευτριες και μετα παει και πηδαει στο Μεταξουργειο πουτανες που του λενε ψεματα οτι ειναι απο την Ευρωπαικη Ενωση για να νιωθει οτι δεν φοροδιαφευγει αλλα τελικα ειναι απο την Αλβανια !!!!!!!! χαχα ελεος τι θυμα εισαι εσυ ρε πικερ? και κανεις και τον εξυπνο?

Στο Dream City πάω γιατί είναι cool. Δεν την πέφτω ποτέ σε γκόμενες, αφού ξέρω ότι την επόμενη μέρα θα γαμήσω σίγουρα μια αγαπημένη μου πόρνη. Διάβασε ξανά το Νόμο του Picker, καραγκιόζη.   :birdman:  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Επιστροφή από Μεταξουργείο πριν από λίγο.   :rockon:

Αν και σε σχόλιό μου σε πρόσφατη κριτική για τη συγκεκριμένη είχα δηλώσει ότι για εμένα αυτή η γκόμενα έχει ήδη τελειώσει, έκανα την ταρζανιά και ξαναπήρα τη Τζοάνα (Κολωνού 32 υπόγειο).  :grin:  Ο λόγος που το ρίσκαρα είναι ότι σήμερα είχα πολλές καύλες καθώς χτες βράδυ διασκέδασα στο Dream City με τις χορεύτριες του μαγαζιού να κουνάνε τον κώλο τους πάνω από το κεφάλι μου, και έτσι ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι και με την πιο μούφα πουτάνα θα τελείωνα με την πρώτη.  :sunglasses:

Λοιπόν, η Τζοάνα είναι σπασίκλα. Πολλά "μη"! "Μη μου γλύφεις την πατούσα, μόνο φίλα τη" (το πατουσάκι πάντως είναι καύλα  :grin:), "μη μου πιάνεις το πρόσωπο, επειδή μου έπιασες την πατούσα", "μη μου σηκώνεις και τα δύο πόδια στο στήθος σου (στο ιεραποστολικό) γιατί πονάω", τελικά επειδή είχα πολλές καύλες τη βίασα λίγο όσο κι αν μου τραβιότανε και έχυσα στο μουνάκι της πανηγυρικά.  :sunglasses:

Μετά άλλαξε τελείως ύφος και με ρώταγε: "Εντάξει? Όλα καλά?"  :2funny: Εγώ της λέω: "Tελικά από που είσαι?" "Από Πολωνία", μου λέει. Της λέω: "Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι είσαι από Πορτογαλία?" "Όχι, από Πολωνία είμαι!" "Μήπως είσαι από Αλβανία?", τη ρωτάω. "Όχι, από Πολωνία!"   :headbang:

Τέλος πάντων... Είναι σπασίκλα και ψεύτρα αλλά εφόσον την έχω γαμήσει 4-5 φορές δεν μπορώ παρά να την αγαπώ, όπως άλλωστε όλες τις γυναίκες που έχω γαμήσει.   :smitten:

καλά ρε τύπε.. αυτή μπορεί να βάραγε ποδομαλακία σε κανένα πριν από σένα και να την έχισε στις πατούσες και εσύ τη γλύφεις ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η μπορεί να είχε κάνα πόδι στον κόλο κανενός... τύπε το νου σου.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom