Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
![]()
![]()
![]()
![]()
+50000000
+50000000 μλκες ακομη ψηφιζουν πικερ....
αυτοι ξερουν
![]()
![]()
![]()
![]()
+50000000
Εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι οι πουτανες χαχαχα χεστηκες για την κοινωνια...
νομίζω ότι αυτή η περιγραφή ταιριάζει γάντι και σε μένα![]()
Εμείς ταιριάζουμε σε πολλά αλλά δεν το 'χεις καταλάβει.![]()
;)
ταιριάζω με τον οποιονδήποτε είναι εθισμένος στην απρόσωπη & αδέσμευτη εκτόνωση : "άμεσης πρόσβασης - αμεσότερης εξόδου "
...νομίζω ότι αγαπάω το πέος μου κυρίωςΣωστός... Και νομίζω έχεις αρχίσει τελευταία να τις αγαπάς περισσότερο.![]()
![]()
νομίζω ότι αυτή η περιγραφή ταιριάζει γάντι και σε μένα![]()
Εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι οι πουτανες χαχαχα χεστηκες για την κοινωνια...
Λοιπόν, η Τζοάνα είναι σπασίκλα. Πολλά "μη"! "Μη μου γλύφεις την πατούσα, μόνο φίλα τη"
τυπε πικερ μην αγχωνεσαι
σε λιγο ερχεται το καλοκαιρι και αν σου κανει μαλακιες η πουτανα με την πατουσα της μπορει να γλυφεις αυτο
![]()
ναι ρε τυπε![]()
![]()
ειναι απο την ΕΕ οι πουτανες που πηδαει ο πικερ και κανουν λειτουργημα οχι επαγγελμα![]()
χαχαχαχα παει στο Dream City ο Πικερ και μετα λεει τους αλλους πιρφορους και του πεφτουνε τα σαλια με τις ελληνιδες χορευτριες και μετα παει και πηδαει στο Μεταξουργειο πουτανες που του λενε ψεματα οτι ειναι απο την Ευρωπαικη Ενωση για να νιωθει οτι δεν φοροδιαφευγει αλλα τελικα ειναι απο την Αλβανια !!!!!!!! χαχα ελεος τι θυμα εισαι εσυ ρε πικερ? και κανεις και τον εξυπνο?
ναι ρε τυπε
ολες οι πορτουγκεζες πουτανες στην ελλαδα ηρθαν![]()
Επιστροφή από Μεταξουργείο πριν από λίγο.
Αν και σε σχόλιό μου σε πρόσφατη κριτική για τη συγκεκριμένη είχα δηλώσει ότι για εμένα αυτή η γκόμενα έχει ήδη τελειώσει, έκανα την ταρζανιά και ξαναπήρα τη Τζοάνα (Κολωνού 32 υπόγειο).Ο λόγος που το ρίσκαρα είναι ότι σήμερα είχα πολλές καύλες καθώς χτες βράδυ διασκέδασα στο Dream City με τις χορεύτριες του μαγαζιού να κουνάνε τον κώλο τους πάνω από το κεφάλι μου, και έτσι ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι και με την πιο μούφα πουτάνα θα τελείωνα με την πρώτη.
Λοιπόν, η Τζοάνα είναι σπασίκλα. Πολλά "μη"! "Μη μου γλύφεις την πατούσα, μόνο φίλα τη" (το πατουσάκι πάντως είναι καύλα), "μη μου πιάνεις το πρόσωπο, επειδή μου έπιασες την πατούσα", "μη μου σηκώνεις και τα δύο πόδια στο στήθος σου (στο ιεραποστολικό) γιατί πονάω", τελικά επειδή είχα πολλές καύλες τη βίασα λίγο όσο κι αν μου τραβιότανε και έχυσα στο μουνάκι της πανηγυρικά.
Μετά άλλαξε τελείως ύφος και με ρώταγε: "Εντάξει? Όλα καλά?"Εγώ της λέω: "Tελικά από που είσαι?" "Από Πολωνία", μου λέει. Της λέω: "Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι είσαι από Πορτογαλία?" "Όχι, από Πολωνία είμαι!" "Μήπως είσαι από Αλβανία?", τη ρωτάω. "Όχι, από Πολωνία!"
Τέλος πάντων... Είναι σπασίκλα και ψεύτρα αλλά εφόσον την έχω γαμήσει 4-5 φορές δεν μπορώ παρά να την αγαπώ, όπως άλλωστε όλες τις γυναίκες που έχω γαμήσει.![]()