You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ψυχακιας ο Μενιος;;Και κυριως ο αρχιγαμιας πικερ; :oο ενας ψυχακιας συμφωνει με τον αλλο. τι περιεργο.. ; και τελικα την εχουν ακουσει οτι ειναι και βουδιστες φιλοσοφοι. Ε ρε χαλια
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ψυχακιας ο Μενιος;;Και κυριως ο αρχιγαμιας πικερ; :o
ο μενιος ειναι ενα βημα πριν τον ακουσουμε στις ειδησεις για κανα εγκλημα τυπου σεχιδη. ο δε πικερ το χει λαλησει ο τυπος
Οι σεξουαλικες επιθυμιες δεν προκειται να εκπληρωθουν ποτε ολοκληρωτικα.Φίλε Μένιο με έχεις "πιάσει" αρκετά. Η θεωρία μου είναι μία κοσμική, θα έλεγα, εκδοχή της φιλοσοφίας του Βούδα και του Σοπενχάουερ. Η διαφορά είναι ότι εγώ νικώ την επιθυμία μέσα από την άκοπη εκπλήρωση της σεξουαλικής ανάγκης.
Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ 182-183 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
Picker
Picker
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ 182-183 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
Picker
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Picker για πρωθυπουργός!!!!!
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Picker
που ειχες χαθει σεβαστε δασκαλε;
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Picker
μια νέα θρησκεία γεννιέτε και είμαστε μάρτυρες .....
οι 10 πικεροεντολές με το λόγο του πικεροπροφήτη υπάρχουν κάπου επίσημα ώστε να εισέλθω εις τα ενδότερα ?
Επισκέπτης
που ειχες χαθει σεβαστε δασκαλε;
Eίχα κάτι υποχρεώσεις...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ο Βούδας έλεγε ότι για να φτάσει ο άνθρωπος στη νιρβάνα πρέπει να απελευθερωθεί από τα δεσμά της επιθυμίας. Βλέπω ομοιότητες με τη φιλοσοφία του Picker. Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη πηγή δυστυχίας στον πολιτισμένο κόσμο είναι η γυναίκα, ο συναγωνιστής Picker μας δείχνει ένα δρόμο προς την ανθρώπινη ευτυχία.
Μας φαίνεται άραγε δύσβατος επειδή είναι, ή επειδή είμαστε δέσμιοι;
έτσι είναι.
αφού να φανταστείς και ο Βούδας όλα στις πουτάνες τα έτρωγε....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Picker
Ειναι που εισαι κατα της φοροδιαφυγης μωρη λουμπινα και θες να κλεισουν τα μικρομαγαζα
αλλα εσυ τι νομιζεις πως κανεις με τις πουτανες? παρνεις καμια αποδειξη?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
...ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ 182-183 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ!
σίγουρη πρόσληψη.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
σίγουρη πρόσληψη.
Και δεν χρειαζεται ουτε προυπηρεσια , ουτε πτυχια
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Ειναι που εισαι κατα της φοροδιαφυγης μωρη λουμπινα και θες να κλεισουν τα μικρομαγαζα
αλλα εσυ τι νομιζεις πως κανεις με τις πουτανες? παρνεις καμια αποδειξη?
Δύο τινά συμβαίνουν...
Ή ο ΠΙΚΕΡ δεν πηδάει τελικά επειδή περιμένει απόδειξη ( και σιγά μην πάρει ) κι έχει μουρλαθεί στη μαλακία εν τω μεταξύ ( λογικότατον με αυτά που λέει )....
ή
μας πουλάει φίδια κι έχει ξεσκιστεί στον μπούτσο στις πουτάνες περιμένοντας από μας να γίνουμε σωστοί πολίτες και να ζητάμε απόδειξη....
Ούτε μία απόδειξη ΠΙΚΕΡ δεν θα πάρω... Από κανέναν...
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ κλέφτες της εφορίας!
Θα τους κάνω πλούσιους ζητώντας να μη μου δίνουν καμμία απόδειξη και να κλέβουν το ΦΠΑ από το κράτος και να κερδίζουν πολλά λεφτά!!
Επισκέπτης
Κύριοι, η πορνεία γενικά δεν πρέπει να θεωρείται επάγγελμα αλλά λειτούργημα. Φυσικά και το γαμήσι πρέπει να παραμείνει αφορολόγητο. Ένα φιλοδώρημα ζητάνε τα γλυκά μας τα κορίτσια για να γαμηθούν. Αλλοίμονο αν αυτό το θεωρήσουμε επάγγελμα! Αυτές οι ίδιες μπορεί να το θεωρούν επάγγελμα γιατί έτσι νιώθουν λιγότερο υποτιμητικά που υποτάσσονται σε τόσους άντρες. Εγώ όμως όταν γαμάω τις πουτάνες μου νιώθω ότι κάνω έρωτα, απλά τους δίνω κι ένα χαρτζηλίκι για την καλοσύνη τους να μου κάθονται. Αν αυτό φορολογούνταν θα σκότωνε όλη τη μαγεία του έρωτα. Δεν είναι επάγγελμα, είναι έρωτας!
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κύριοι, η πορνεία γενικά δεν πρέπει να θεωρείται επάγγελμα αλλά λειτούργημα. Φυσικά και το γαμήσι πρέπει να παραμείνει αφορολόγητο. Ένα φιλοδώρημα ζητάνε τα γλυκά μας τα κορίτσια για να γαμηθούν. Αλλοίμονο αν αυτό το θεωρήσουμε επάγγελμα! Αυτές οι ίδιες μπορεί να το θεωρούν επάγγελμα γιατί έτσι νιώθουν λιγότερο υποτιμητικά που υποτάσσονται σε τόσους άντρες. Εγώ όμως όταν γαμάω τις πουτάνες μου νιώθω ότι κάνω έρωτα, απλά τους δίνω κι ένα χαρτζηλίκι για την καλοσύνη τους να μου κάθονται. Αν αυτό φορολογούνταν θα σκότωνε όλη τη μαγεία του έρωτα. Δεν είναι επάγγελμα, είναι έρωτας!
+50000000
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν μας ενδιαφερει τι θεωρεις εσυ για τις πουτανες... γιατι το θεμα ειναι οτι με τις κινησεις σου
συμβαλλεις στην φοροδιαφυγη και την διακινηση μαυρου χρηματος και μετα τα βαζεις με τις μικρομεσαιες επιχειρησεις. Οπου σε συμφερει κανεις τον ηθικο για αυτο και εισαι μουφα ηθικος και οχι αυθεντικος. Εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι οι πουτανες χαχαχα χεστηκες για την κοινωνια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις