Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως φίλε αυτές που στην περίπτωση του Picker τις λες "βρώμικα κρέατα" εσύ τις γαμάς ακάποτα από κώλο
Να τα λέμε αυτά παιδιά   :grin:
Φροντιζω με ειδικες τεχνικες να εκμεταλλευομαι τις πορνες για να παιρνω τις καλυτερες δυνατες υπηρεσιες στη χαμηλοτερη δυνατη τιμη.
Αυτο ειναι μαγκια!
Χυνω, ντυνομαι και φευγω απολαμβανοντας την μοναξια και την ελευθερια που σου προσφερει το lifestyle του πορνηδονισμου.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Και εμείς ονειρεύομαστε ότι τις γαμάμε απαξιωτικά και είμαστε όλοι χαρούμενοι :rockon: :orchestra:

Ναι, δεν βγαίνει αλλιώς φίλε.
Εγώ όσες φορές προσπάθησα να το κάνω άσχετα από το τι η γκόμενα γούσταρε, ή είχαμε κλάματα ή τσακωμό ...

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Φροντιζω με ειδικες τεχνικες να εκμεταλλευομαι τις πορνες για να παιρνω τις καλυτερες δυνατες υπηρεσιες στη χαμηλοτερη δυνατη τιμη.
Αυτο ειναι μαγκια!
Χυνω, ντυνομαι και φευγω απολαμβανοντας την μοναξια και την ελευθερια που σου προσφερει το lifestyle του πορνηδονισμου.

Και τα αφροδίσια είναι δωρεάν ή έχεις και εκεί τεχνικές?
Αυτό περιμένουμε να μας πεις από χτες ρε φιλε!  :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι, δεν βγαίνει αλλιώς φίλε.
Εγώ όσες φορές προσπάθησα να το κάνω άσχετα από το τι η γκόμενα γούσταρε, ή είχαμε κλάματα ή τσακωμό ...

Eμένα μία με δάγκασε όταν πήγα να της δώσω ένα ρομαντικό φιλί μετά από κάτι που θεώρησε απαξιωτικο.
Μου μάτωσε το χείλος >:(

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ο νομος του Πικερ ειναι το αποτελεσμα της καταντιας του.
Μια καταντια την οποια ατεχνα περιβαλλει με τον μανδυα του "ιδεολογου μπουρδελιαρη" προσπαθωντας να πεισει τον εαυτο του κυριως, αλλα και τους αναγνωστες, οτι το πληρωμενο "γαμησι" με παθητικα, βρωμικα κρεατα μερα παρα μερα ειναι επιλογη, τροπος ζωης, μαγκια κοκ...
(Τη λεξη γαμησι φυσικα τη βαζω σε εισαγωγικα καθως το 10λεπτο, αποστειρωμενο, σιχαμενο υπεραπλο προγραμμα που εκεινος θεωρει γαμησι εμενα  μου προσφερει πολυ λιγοτερη ηδονη απ τον αυνανισμο με το αριστερο μου χερι)

Ειναι ενα ον που τριγυρναει δυστυχισμενο στους βρωμερους πρεζοδρομους με λουλουδια και σοκολατακια και παρακαλαει πουτανες για λιγη αγαπη και στοργη.
Ενα κανονικο ναυαγιο της ζωης.

γράφεις πολύ ρομαντικά !   :rockon:  :hi: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Και τα αφροδίσια είναι δωρεάν ή έχεις και εκεί τεχνικές?
Αυτό περιμένουμε να μας πεις από χτες ρε φιλε!  :grin:
Μπες διαβασε το θρεντ παρανομα εξτραδακια και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.
Εχουν αναλυθει μεχρι αηδιας τεχνικες και συνταγες για ασφαλη εξτραδακια!

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.449
Πόντοι
2.420
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Μια σύνοψη παρακαλώ; Βαριόμαστε να ψάχνουμε
Τοτε θα μεινεις με την απορια.
Η τεχνη των παρανομων εξτρα δεν απευθυνεται σε φυγοπονους και τεμπεληδες.
Απαιτει μελετη και προσπαθεια.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Eμένα μία με δάγκασε όταν πήγα να της δώσω ένα ρομαντικό φιλί μετά από κάτι που θεώρησε απαξιωτικο.
Μου μάτωσε το χείλος >:(

Μια μου ζήταγε παιχνίδια σε δημόσιο χώρο και όταν την στρίμωξα κάτω από κάτι σκάλες και της τον κάρφωσα άρχισε να κλαίει και σταμάτησε μιση ώρα μετά!  :grin:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.449
Πόντοι
2.420

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Μπες διαβασε το θρεντ παρανομα εξτραδακια και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.
Εχουν αναλυθει μεχρι αηδιας τεχνικες και συνταγες για ασφαλη εξτραδακια!

Φιλε αλήθεια πιστεύεις ότι μπορείς να γαμάς ακάποτα πουτάνες (ή και μη πουτάνες) και να είσαι ασφαλής?
Αν ναι είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Για φαντάσου να έχεις μια σταθερή σχέση και αυτή να μην ξέρει ότι γαμάς ακάποτα στο Μεταξι ....

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.449
Πόντοι
2.420
Φιλε αλήθεια πιστεύεις ότι μπορείς να γαμάς ακάποτα πουτάνες (ή και μη πουτάνες) και να είσαι ασφαλής?
Για φαντάσου να έχεις μια σταθερή σχέση και αυτή να μην ξέρει ότι γαμάς ακάποτα στο Μεταξι ....
Το αστείο είναι πως νομίζουν πως όλοι οι υπόλοιποι τους ζηλεύουμε γιατί αυτοί εκφράζουν την ''ελευθερία''

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
2 Ελλεινιδες που γαμησα προσφατα, τις γαμησα με καποτα.
Γνωριζω πολυ καλα οτι η σκληροτραχηλη και με βεβαρημενο ποινικο μητρωο ψωλη μου ενδεχεται να τους προκαλουσε γαγγραινα.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Γνωριζω πολυ καλα οτι η σκληροτραχηλη και με βεβαρημενο ποινικο μητρωο ψωλη μου ενδεχεται να τους προκαλουσε γαγγραινα.

Ρε φιλε αν πιστεύεις ότι δεν κολλας AIDS επειδή πίνεις καφέ με ένα μανιτάρι μέσα και πίνεις Φαντά και κατουράς, τότε πρέπει να ρίξουμε μια βόμβα στο υπουργείο παιδείας γιατί επέτρεψε μετά από 12 γαμημένα χρονια υποχρεωτικής εκπαίδευσης να βγαίνουν τέτοιοι στόκοι στην κοινωνία.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η μαγκιά επίσης είναι να μπορείς να γαμάς και να χύνεις με όσο πιο απλό πρόγραμμα γίνεται. Όσο λιγότερα εξτραδάκια χρειάζεσαι για να χύσεις, τόσο μεγαλύτερος γαμιάς είσαι.

Αυτά τα γράφω σαν οδηγό για το μοναχικό μπουρδελιάρη, γιατί πολλές μαλακίες γράφονται στο site και μπορεί άνετα κάποιος που είναι άπειρος να αποπροσανατολιστεί.

Ο νόμος του Picker δεν έχει καμία σχέση με τα παράνομα εξτραδάκια. Οι παράνομοι εξτραδάκηδες μισούν το νόμο του Picker.

Κηρυξη πολεμου απο ΠΙΚΕΡ στους εξτραδακηδες!!!

Ηδη ξεκινησαν βομβαρδισμοι απο Κωνσταντινο Πλευρη για αντιποινα.

Τελικα οι δυο σχεδον πανομοιοτυπες ιδεολογιες δε γινεται να συνυπαρξουν;;;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

πέστα  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

και άστους να λένε... είσαι μπροστά και δεν καταλαβαίνουν
οι μεγάλες προσοπηκότητες ποτέ δεν αναγνωρίζονται αμέσως

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.447
Πόντοι
6.955
Ο νόμος του Picker πιστεύει ότι η ανάγκη τεκνοποίησης είναι καθαρά γυναικείο χαρακτηριστικό. Η ανάγκη του άντρα είναι μόνο να γαμάει - πάντα με καπότα για να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Ο νόμος του Picker δέχεται την τεκνοποίηση μόνο σαν αποτέλεσμα ατυχήματος, δηλαδή σπάσιμο καπότας, ή σαν αποτέλεσμα έντονης παράκλησης από μεριάς κάποιου βρωμόμουνου να γίνει μάνα. Ο άντρας δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να επιδιώκει την τεκνοποίηση. Το επιχείρημα ότι πετυχημένος είναι όποιος αναπαράγεται είναι απλά αστείο. Αν ήταν έτσι, τότε οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι θα ήταν οι υπανάπτυκτοι μουσουλμάνοι που κάνουν 10 παιδιά ο καθένας. Γαμάμε πάντα με καπότα λοιπόν, εκτός και αν κάποιο βρωμόμουνο πέσει στα πόδια μας και μας ικετεύσει.

Ωιμε.........διαφωνω σε αυτό το σημείο με τον νόμο. Εγω θελω να κανω παιδί, αγόρι μάλιστα για να αναπαράξω το είδος μου και να συμβάλλω στην συνέχεια της ελληνικής φυλής. Θα πρέπει να βρω να παντρευτώ μια γυναίκα ή μπορώ να τεκνοποιήσω χωρίς να παντρευτώ. Κάπως έτσι πρέπει να είναι το σκεπτικό του νόμου....
Καλώ δημόσια τον φίλο και Dimitrakis29 του οποίου ως γνωστών είμαι θαυμαστής και υποστηρικτής να τοποθετηθεί επι τούτου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom