Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Κηρυξη πολεμου απο ΠΙΚΕΡ στους εξτραδακηδες!!!

Ηδη ξεκινησαν βομβαρδισμοι απο Κωνσταντινο Πλευρη για αντιποινα.

Τελικα οι δυο σχεδον πανομοιοτυπες ιδεολογιες δε γινεται να συνυπαρξουν;;;
H κοινοτητα των παρανομων εξτρα ουδεμια σχεση εχει με τον Πικερ και τον νομο του.

Δεν θα ειχα κανενα προβλημα με τον Πικερ εαν παραδεχοταν την αληθεια.
Αλλα οπως προειπα, ο "Νομος" ειναι ουσιαστικα η ΚΑΤΑΝΤΙΑ του περιβαλλομενη ατεχνα υπο το πεπλο μιας "ιδεολογιας,τροπου ζωης, επιλογης" κλπ κλπ :jerking:

Απο ΕΠΙΛΟΓΗ γαμανε στα μπουρδελα μονο οσοι εχουν τη δυνατοτητα να γαμανε εκτος μπουρδελου, τσαμπα, ισαξια η και καλυτερα μουνια απ αυτα που γαμανε στα τσαρδια.
Αμα δεν εχεις τη δυνατοτητα να γαμας εκτος ΤΣΑΜΠΑ ωραια μουνια, τοτε πως στον πουτσο λες οτι απο "επιλογη" πας στα μπουρδελα";
Ειναι σα να λες οτι βγαζεις 400 ευρω το μηνα, εχεις 0 αποταμιευσεις αλλα δεν αγοραζεις την καινουρια φερραρι απο ΕΠΙΛΟΓΗ  :2funny: και ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να κυκλοφορεις το glx με 2 ευρω βενζινη τσονταρισμα απ τη συνταξη της γιαγιας. :2funny:
Εγω εχω γαμησει εκτος και τσαμπα αρκετες πουτανες και απο μπουρδελα και απο στουντιο οπως επισης και αρκετες κανονικες γκομενες.

Το ανθρωπινο δραμα του Πικερ εχει ως εξης:
Δεν βρισκω γκομενα να γαμησω, ψαχνω απελπισμενα λιγη αγαπη, στοργη και αποδοχη απο το γυναικειο φυλο αλλα δεν μου καθεται ουτε κατσικα.
Ειμαι φτωχομπινες και δεν μπορω να παω σε στουντιο η να πληρωσω ακριβο call girl για να ευχαριστηθω ενα αξιοπρεπες γαμησι, οποτε αναγκαστικα παω στο Μεταξουργειο.
Βεβαια ειμαι για τον πουτσο και με σιχαινονται ακομα και οι πουτανες του 10ρικου και μου προσφερουν ξεπετουπηρεσιες σιχαμενου υπεραπλου προγραμματος, αντιστοιχο με αυτο που προσφερουν στους βρωμερους πακιστανους, αραπηδες κλπ.
Το συγκεκριμενο υπεραπλο προγραμμα φυσικα δεν μου προσφερει ηδονη, οποτε αναγκαστικα ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ τη μαλακια μπας και καταφερω με τα χιλια ζορια να χυσω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν βρισκω γκομενα να γαμησω, ψαχνω απελπισμενα λιγη αγαπη, στοργη και αποδοχη απο το γυναικειο φυλο αλλα δεν μου καθεται ουτε κατσικα.
Ειμαι φτωχομπινες και δεν μπορω να παω σε στουντιο η να πληρωσω ακριβο call girl για να ευχαριστηθω ενα αξιοπρεπες γαμησι, οποτε αναγκαστικα παω στο Μεταξουργειο.
Βεβαια ειμαι για τον πουτσο και με σιχαινονται ακομα και οι πουτανες του 10ρικου και μου προσφερουν ξεπετουπηρεσιες σιχαμενου υπεραπλου προγραμματος, αντιστοιχο με αυτο που προσφερουν στους βρωμερους πακιστανους, αραπηδες κλπ.
Το συγκεκριμενο υπεραπλο προγραμμα φυσικα δεν μου προσφερει ηδονη, οποτε αναγκαστικα ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ τη μαλακια μπας και καταφερω με τα χιλια ζορια να χυσω.

Genius. κι όμως έτσι είναι.

σκίζω τα πτυχία μου.

νομίζω μετά από αυτό το ποστάρισμα δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε άλλο με έναν δύστυχο συνάνθρωπο μας που αν είμασταν κράτος με αξιοπρεπείς κοινωνικές υπηρεσίες θα είχε βοηθηθεί να ξεπεράσει τα αδιέξοδα του.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
H κοινοτητα των παρανομων εξτρα ουδεμια σχεση εχει με τον Πικερ και τον νομο του.

Δεν θα ειχα κανενα προβλημα με τον Πικερ εαν παραδεχοταν την αληθεια.
Αλλα οπως προειπα, ο "Νομος" ειναι ουσιαστικα η ΚΑΤΑΝΤΙΑ του περιβαλλομενη ατεχνα υπο το πεπλο μιας "ιδεολογιας,τροπου ζωης, επιλογης" κλπ κλπ :jerking:

Απο ΕΠΙΛΟΓΗ γαμανε στα μπουρδελα μονο οσοι εχουν τη δυνατοτητα να γαμανε εκτος μπουρδελου, τσαμπα, ισαξια η και καλυτερα μουνια απ αυτα που γαμανε στα τσαρδια.
Αμα δεν εχεις τη δυνατοτητα να γαμας εκτος ΤΣΑΜΠΑ ωραια μουνια, τοτε πως στον πουτσο λες οτι απο "επιλογη" πας στα μπουρδελα";
Ειναι σα να λες οτι βγαζεις 400 ευρω το μηνα, εχεις 0 αποταμιευσεις αλλα δεν αγοραζεις την καινουρια φερραρι απο ΕΠΙΛΟΓΗ  :2funny: και ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να κυκλοφορεις το glx με 2 ευρω βενζινη τσονταρισμα απ τη συνταξη της γιαγιας. :2funny:
Εγω εχω γαμησει εκτος και τσαμπα αρκετες πουτανες και απο μπουρδελα και απο στουντιο οπως επισης και αρκετες κανονικες γκομενες.

Το τερμάτισε.  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
νομίζω μετά από αυτό το ποστάρισμα δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε άλλο με έναν δύστυχο συνάνθρωπο μας που αν είμασταν κράτος με αξιοπρεπείς κοινωνικές υπηρεσίες θα είχε βοηθηθεί να ξεπεράσει τα αδιέξοδα του.
Για να ξεφυγει απ τη δυστυχια πρεπει να παψει να ζει με ψευδαισθησεις, να παραδεχτει το προβλημα του και να το αντιμετωπισει.
Εγω για το καλο του τον κατσαδιαζω.
Εαν σταματισει να ειναι εριστικος, να μας επιτιθεται βγαζοντας τα κομπλεξ του και μας εξομολογηθει τα προβληματα του, πιστευω η πορνοκοινοτητα θα σταθει στο πλευρο του και θα τον βοηθησει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Genius. κι όμως έτσι είναι.

σκίζω τα πτυχία μου.

Δεν είναι θέμα "κοινωνικών υπηρεσιών" και "κράτους πρόνοιας".

Οι ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, είναι πολύ δύσκολο να θεραπευθούν, και αυτό διότι οι περισσότεροι "νοσούντες" δεν θεωρούν εαυτόν ως "ψυχικά ασθενή" και αρνούνται να λάβουν την φαρμακευτική τους αγωγή, καθώς και αντιστέκονται σθεναρά σε οιασδήποτε μορφής θεραπεία.  :)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Ακριβώς, εσύ κάτσε σπίτι σου και τράβα μαλακία. Δεν είσαι αρκετά καυλιάρης και μάγκας για να γαμάς σε μπουρδέλο.
Picker μια μαλακια τωρα μετα τις γιορτες μπορουμε να τη βαρεσουμε?
ή δεν κανει καθολου?

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Picker μια μαλακια τωρα μετα τις γιορτες μπορουμε να τη βαρεσουμε?
ή δεν κανει καθολου?
Δε συντρεχει κανενας λογος διακοπης του αυνανισμου, εαν γινεται με μετρο και στα πλαισια μιας υγιους σεξουαλικης ζωης.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ δε θα νιωσεις ποτε την ηδονη του κρεμπιρ ειτε σε γκομενα ειτε σε πουτανα. Αυτο δυστυχως ειναι αληθεια. :-

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
O νόμος του Πλεύρη.
2jwilj.jpg

Επισκέπτης
Ρε βλάκα BMW σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, αφού βλέπεις ότι σε γράφω στα αρχίδια μου. Αν εγώ ζω ένα δράμα, τι να πεις εσύ ρε κακομοίρη που γαμάς ακάποτα το πρεζάκι την Άννα και το ναυάγιο της ζωής Φωτεινή Γκμοχ; Πήγαινε δείξε τους τα ναυάγια που έχεις γαμήσει ακάποτα και μετά έλα να δούμε αν αυτοί που τώρα σε σιγοντάρουν θα είναι μαζί σου ή μαζί μου. Σε έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι κακομοίρη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να χύσεις με απλό πρόγραμμα και γι' αυτό σε έχει πιάσει τόσος κομπλεξισμός μαζί μου!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι σβηνεις τα ποστ σου ρε πιρφορε;

Το οτι εισαι ενα ζωντανο ανθρωπινο δραμα το ομολογεις εσυ ο ιδιος, δε τα βγαζω απ το μυαλο μου.

Η ζωή είναι ένα δράμα. Γεννιέσαι χαμένος εξ αρχής, μια ζωή "σκοτώνεσαι" για να πεθάνεις. Πρέπει τουλάχιστον να ζήσεις περήφανα. Να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ, χωρίς να χρειάζεται να λες κανένα ψέμα. Δεν έχει νόημα να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Ο νόμος του Picker έχει πιάσει το νόημα της αντρικής υπόστασης και τιμής που είναι: το τακτικό σεξ, η ειλικρίνεια και η πάση θυσία αποφυγή της μαλακίας. Γεννιέσαι χαμένος εξ αρχής, εφάρμοσε το νόμο του Picker για να ζήσεις τουλάχιστον ως νικητής!

Οσο για τα ακαποτα γαμησια που λες...
Γιατι αναφερεις συγκεκριμενα μονο αυτα τα 2 μπαζα και δεν αναφερεις και τις μουναρες που εχω κρεμπιεδιασει πολλακις εντος και εκτος τσαρδιου;
Ξερεις πολυ καλα σε ποιες αναφερομαι. :sunglasses:
Αυτες που εσυ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ για ενα πεταχτο φιλακι στο στομα και σε απαξιωνουν.
Μηπως ζηλευουμε;  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Επαναλαμβάνω και την κάνω:

Ο πραγματικός μουρδελιάρης δεν έχει γκόμενα και δεν ψάχνει για γκόμενα. Του αρκεί να γαμάει στο μπουρδέλο!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν ενδιαφέρεται καν να ακούσει το πρόγραμμα της πουτάνας. Μπαίνει μέσα και γαμάει!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης χλευάζει αυτούς που γαμάνε τις πουτάνες εκτός μπουρδέλου, δεν τους ζηλεύει!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι πολύ μισογύνης για να κάνει παρεούλα είτε με γκόμενες ή με πουτάνες!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει με την ψυχή του όταν οι πουτάνες του λένε για τους "γκόμενούς" τους!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει με την ψυχή του όταν οι πουτάνες του λένε πως αυτό που κάνουν είναι δουλειά!

σε στριπ πας ?

Επισκέπτης
Επαναλαμβάνω και την κάνω:

Ο πραγματικός μουρδελιάρης δεν έχει γκόμενα και δεν ψάχνει για γκόμενα. Του αρκεί να γαμάει στο μπουρδέλο!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν ενδιαφέρεται καν να ακούσει το πρόγραμμα της πουτάνας. Μπαίνει μέσα και γαμάει!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης χλευάζει αυτούς που γαμάνε τις πουτάνες εκτός μπουρδέλου, δεν τους ζηλεύει!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι πολύ μισογύνης για να κάνει παρεούλα είτε με γκόμενες ή με πουτάνες!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει με την ψυχή του όταν οι πουτάνες του λένε για τους "γκόμενούς" τους!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει με την ψυχή του όταν οι πουτάνες του λένε πως αυτό που κάνουν είναι δουλειά!
ακομα να σε δεσουν εσενα ?

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Όχι βέβαια. Τα στριπ είναι για μαλάκες.
Εξαρταται με τι σκοπο παει ο καθενας.
Εαν καποιος παει και σκαει τα κερατα του απλα για να μπαλαμουτιασει, τοτε ναι ειναι μαλακια.
Αντιθετα θεωρω οτι ειναι μια καλη επιλογη για εξοδο για ποτο.
Αντι να πας στα κλασικα πιρφορομερη και να βλεπεις πουστρακια, κλαρινους, πιρφορους με τα μπαζα τους και ξινομουρες μπριζολες, πας στο στριπ και τουλαχιστον απολαμβανεις ενα ωραιο θεαμα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Διδασκαλε τιτανομεγιστε, κ. Picker, μη στενοχωρεισθε!
Και η διδασκαλια του Ιησου δεν εγινε κατανοητη αμεσως ...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom