Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
H κοινοτητα των παρανομων εξτρα ουδεμια σχεση εχει με τον Πικερ και τον νομο του.Κηρυξη πολεμου απο ΠΙΚΕΡ στους εξτραδακηδες!!!
Ηδη ξεκινησαν βομβαρδισμοι απο Κωνσταντινο Πλευρη για αντιποινα.
Τελικα οι δυο σχεδον πανομοιοτυπες ιδεολογιες δε γινεται να συνυπαρξουν;;;
Δεν θα ειχα κανενα προβλημα με τον Πικερ εαν παραδεχοταν την αληθεια.
Αλλα οπως προειπα, ο "Νομος" ειναι ουσιαστικα η ΚΑΤΑΝΤΙΑ του περιβαλλομενη ατεχνα υπο το πεπλο μιας "ιδεολογιας,τροπου ζωης, επιλογης" κλπ κλπ
Απο ΕΠΙΛΟΓΗ γαμανε στα μπουρδελα μονο οσοι εχουν τη δυνατοτητα να γαμανε εκτος μπουρδελου, τσαμπα, ισαξια η και καλυτερα μουνια απ αυτα που γαμανε στα τσαρδια.
Αμα δεν εχεις τη δυνατοτητα να γαμας εκτος ΤΣΑΜΠΑ ωραια μουνια, τοτε πως στον πουτσο λες οτι απο "επιλογη" πας στα μπουρδελα";
Ειναι σα να λες οτι βγαζεις 400 ευρω το μηνα, εχεις 0 αποταμιευσεις αλλα δεν αγοραζεις την καινουρια φερραρι απο ΕΠΙΛΟΓΗ και ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να κυκλοφορεις το glx με 2 ευρω βενζινη τσονταρισμα απ τη συνταξη της γιαγιας.
Εγω εχω γαμησει εκτος και τσαμπα αρκετες πουτανες και απο μπουρδελα και απο στουντιο οπως επισης και αρκετες κανονικες γκομενες.
Το ανθρωπινο δραμα του Πικερ εχει ως εξης:
Δεν βρισκω γκομενα να γαμησω, ψαχνω απελπισμενα λιγη αγαπη, στοργη και αποδοχη απο το γυναικειο φυλο αλλα δεν μου καθεται ουτε κατσικα.
Ειμαι φτωχομπινες και δεν μπορω να παω σε στουντιο η να πληρωσω ακριβο call girl για να ευχαριστηθω ενα αξιοπρεπες γαμησι, οποτε αναγκαστικα παω στο Μεταξουργειο.
Βεβαια ειμαι για τον πουτσο και με σιχαινονται ακομα και οι πουτανες του 10ρικου και μου προσφερουν ξεπετουπηρεσιες σιχαμενου υπεραπλου προγραμματος, αντιστοιχο με αυτο που προσφερουν στους βρωμερους πακιστανους, αραπηδες κλπ.
Το συγκεκριμενο υπεραπλο προγραμμα φυσικα δεν μου προσφερει ηδονη, οποτε αναγκαστικα ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ τη μαλακια μπας και καταφερω με τα χιλια ζορια να χυσω.