Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Βρε αχρηστε δεν είπαμε να αλλάξεις νόμο???

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Εξαρταται με τι σκοπο παει ο καθενας.
Εαν καποιος παει και σκαει τα κερατα του απλα για να μπαλαμουτιασει, τοτε ναι ειναι μαλακια.
Αντιθετα θεωρω οτι ειναι μια καλη επιλογη για εξοδο για ποτο.
Αντι να πας στα κλασικα πιρφορομερη και να βλεπεις πουστρακια, κλαρινους, πιρφορους με τα μπαζα τους και ξινομουρες μπριζολες, πας στο στριπ και τουλαχιστον απολαμβανεις ενα ωραιο θεαμα.

:rockon: :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Δεν είναι θέμα "κοινωνικών υπηρεσιών" και "κράτους πρόνοιας".

Οι ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, είναι πολύ δύσκολο να θεραπευθούν, και αυτό διότι οι περισσότεροι "νοσούντες" δεν θεωρούν εαυτόν ως "ψυχικά ασθενή" και αρνούνται να λάβουν την φαρμακευτική τους αγωγή, καθώς και αντιστέκονται σθεναρά σε οιασδήποτε μορφής θεραπεία.  :)

Ο νόμος του Πικερ είναι παραλήρημα ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής !

Επισκέπτης
Όλοι οι μαλάκες μπαίνετε εδώ μέσα και μου τη λέτε γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κόψετε τη μαλακία. Πίσω από όλες τις επιθέσεις που δέχομαι κρύβεται ακριβώς η ίδια αιτία, ότι είστε κυριολεκτικά μαλάκες!

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker σας λέει κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε, γι' αυτό έχετε φάει τις σάρκες σας μαζί μου. Παίζετε το πουλί σας ψυχαναγκαστικά και μετά μπαίνετε εδώ μέσα και με λέτε άρρωστο. Α ρε μαλάκες!

Επισκέπτης
Όσο τραβάτε το πουλί σας δεν πρόκειται να νιώσετε πραγματικοί άντρες, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker να σας υπενθυμίσει τι σημαίνει να είσαι γαμιάς και όχι μαλάκας!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πωπω κάψιμο.Ο ορισμός του άχρηστου ανδρός.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Ο νόμος του Picker σας λέει κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε, γι' αυτό έχετε φάει τις σάρκες σας μαζί μου. Παίζετε το πουλί σας ψυχαναγκαστικά και μετά μπαίνετε εδώ μέσα και με λέτε άρρωστο. Α ρε μαλάκες!

:2funny: :2funny: :2funny:
Διδάσκαλε, μην τους ακούτε.
Σας φθονούν!
Είσθε 38, κατοικείτε με την μαμά [ δικές σας δημόσιες παραδοχές ], δεν σας πλησιάζει χειραφετημένο θήλυ ούτε στο χιλιόμετρο και σε λίγο θα σας διώξουν όλες οι εργαζόμενες, όπως άλλωστε έπραξε και ο ένας και μοναδικός και αιώνιος έρωτάς σας, η εργαζομένη Κορίνα. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από μία υπέροχη ζωή, ως η δική Σας;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Διδασκαλε τιτανομεγιστε, κ. Picker, μη στενοχωρεισθε!
Και η διδασκαλια του Ιησου δεν εγινε κατανοητη αμεσως ...!

μηπως να αυτοσταυρωθεί ?? μετα από 2000 χρονια θα είναι θεος !!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το παραλήρημα ενός καταπιεσμένου ''girly rock look'' το thread.. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Είσθε 38, κατοικείτε με την μαμά [ δικές σας δημόσιες παραδοχές ], δεν σας πλησιάζει χειραφετημένο θήλυ ούτε στο χιλιόμετρο και σε λίγο θα σας διώξουν όλες οι εργαζόμενες, όπως άλλωστε έπραξε και ο ένας και μοναδικός και αιώνιος έρωτάς σας, η εργαζομένη Κορίνα. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από μία υπέροχη ζωή, ως η δική Σας;

Έχεις φάει κολλήμα με την Κορίνα όπως είχες φάει μεγάλο κόλλημα και με τον κώλο μου μέχρι που κατάλαβες ότι σας τρόλαρα και το σταμάτησες. Έχω 500 άλλες πουτάνες να γαμάω. Όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω στέλνω κανένα μήνυμα στην Κορίνα και της λέω πως όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της. Το κάνω για να περνάει η ώρα μου αντί να παίζω το πουλί μου, όπως κάνεις εσύ!

Επισκέπτης
Επαναλαμβάνω και την κάνω:

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν έχει γκόμενα και δεν ψάχνει για γκόμενα. Του αρκεί να γαμάει στα μπουρδέλα!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν ενδιαφέρεται καν να ακούσει το πρόγραμμα της πουτάνας. Μπαίνει μέσα και γαμάει!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης χλευάζει αυτούς που γαμάνε τις πουτάνες εκτός μπουρδέλου, δεν τους ζηλεύει!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι πολύ μισογύνης για να κάνει παρεούλα είτε με γκόμενες ή με πουτάνες!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει με την ψυχή του όταν οι πουτάνες του λένε για τους "γκόμενούς" τους!

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει με την ψυχή του όταν οι πουτάνες του λένε πως αυτό που κάνουν είναι δουλειά!

Επισκέπτης
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker, αφιερωμένος σε όλους τους μαλάκες που ξέρω ότι τους αρέσει πολύ.

Επισκέπτης

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Έχεις φάει κολλήμα με την Κορίνα όπως είχες φάει μεγάλο κόλλημα και με τον κώλο μου μέχρι που κατάλαβες ότι σας τρόλαρα και το σταμάτησες. Έχω 500 άλλες πουτάνες να γαμάω. Όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω στέλνω κανένα μήνυμα στην Κορίνα και της λέω πως όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της. Το κάνω για να περνάει η ώρα μου αντί να παίζω το πουλί μου, όπως κάνεις εσύ!

Αντί απαντήσεως, παραθέτω τα παρακάτω:

Τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε το Κορινάκι χτες:

"ρε τράβα στο διάλο άντε μέρα που είναι σήμερα άντε παράτα με κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη"

Τη λατρεύω.  :-

Έτσι ακριβώς, είναι καργιόλα αλλά τη λατρεύω. Είναι το πιο γλυκό καργιολάκι.

Κι εγώ πώς θα αντέξω 5 χρόνια Κορινάκι μου να σε γαμάνε όλοι εκτός από μένα;  :'(

Κορινάκι όσο και να με βρίζεις εγώ ποτέ δεν θα σταματήσω να σ' αγαπώ. Έχω κάνει πάρα πολλές φορές έρωτα μαζί σου Κορινάκι.

Απλά μου έχει θίξει τον εγωισμό με τη στάση της. Με έχει κάνει κουρέλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom