Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ρε ντουκ?τραμπουκα στο κωστακη?γτ?αφου ξερεις οτι το εχει απλα πελωρια αναγκη!

Δεν ειναι τραμπουκα φιλε! Το καλο του θελω! Ερμηνευω κοινωνιολογικα και ιστορικα το φαινομενο ωστε να μπορεσουμε ολα τα μελη του μπου να καθοδηγησουμε τους παραστρατημενους νεους! Αρκει βεβαια να θελουν και οι ιδιοι να βοηθησουν ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπαμε γιατι ειστε το μελλον της Ελλαδας και οι αυριανοι πολεμιστες που θα δοσουν τη ζωη τους για μην πατησει το ιερο της χωμα ο εχθρος! Σας αγαπαμε και σας τιμαμε για αυτο.

ΑΛΛΑ!!!

Δεν σημαινει οτι δικαιολογουμε τις πραξεις σας οταν ειναι λαθος! Χρειαζεστε συνετισμο και οχι χαιδολογημα. Ωστε στο μελλον να μας ευγνωμονειτε. :)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Δεν ειναι τραμπουκα φιλε! Το καλο του θελω! Ερμηνευω κοινωνιολογικα και ιστορικα το φαινομενο ωστε να μπορεσουμε ολα τα μελη του μπου να καθοδηγησουμε τους παραστρατημενους νεους! Αρκει βεβαια να θελουν και οι ιδιοι να βοηθησουν ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπαμε γιατι ειστε το μελλον της Ελλαδας και οι αυριανοι πολεμιστες που θα δοσουν τη ζωη τους για μην πατησει το ιερο της χωμα ο εχθρος! Σας αγαπαμε και σας τιμαμε για αυτο.

ΑΛΛΑ!!!

Δεν σημαινει οτι δικαιολογουμε τις πραξεις σας οταν ειναι λαθος! Χρειαζεστε συνετισμο και οχι χαιδολογημα. Ωστε στο μελλον να μας ευγνωμονειτε. :)

Εμείς οι νεολαίοι γαμάμε τόσο πολύ που αν ποτέ πατήσει εχθρός σε τούτα εδώ τα ιερά χώματα θα τον ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ και αυτόν!
Τα σέβη μου σε εσάς τους παλαιότερους πολεμιστάς και τιμητές του Έθνους.

:hi: :hi: :hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο νόμος του Picker απευθύνεται...σε αυτούς που θα βίαζαν ή θα σκότωναν αν δεν ήταν οι πουτάνες.

Παλιό χιλιοειπωμένο κλισέ, δεν θα γίνονταν περισσότεροι βιασμοί αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες, περισσότερα τροχαία ίσως.

Ο βιαστής θέλει επιβεβαίωση εξουσίας, όχι σεξουαλική ικανοποίηση.

Δωρεάν βασικά μαθήματα Εγκληματολογίας στο μπου.κομ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εμείς οι νεολαίοι γαμάμε τόσο πολύ που αν ποτέ πατήσει εχθρός σε τούτα εδώ τα ιερά χώματα θα τον ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ και αυτόν!
Τα σέβη μου σε εσάς τους παλαιότερους πολεμιστάς και τιμητές του Έθνους.

:hi: :hi: :hi:

Ευγε στρατιωτα μου!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Να δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω και να γαμησεις Φυλής αντλώντας 20 μονάδες απόλαυσης.

Την γκομενα έτσι κι αλλιώς μετά από μερικά γαμησια θα τη βαρεθείς.

Τωρα άμα σου πετύχει η μαλακια, τύφλα να 'χει το γαμησι που λενε.  :dancing:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ αν δεις Συριους να βιαζουν Ελληνιδες στο δρομο θα τους σταματησεις η θα πεις στ αρχιδια μου αφου δε μου καθονται!;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Διδάσκαλε, χαθήκατε!
Επαναλάβατε το νόμο Σας επειδή μας διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αφού όλα αναγάγονται σε "ηδονιστικές μονάδες"
γιατί κάποιος να μην αντλήσει 15 μονάδες τραβώντας μια πετυχημένη μαλακία ή 55 ξεσκίζοντας κάθε 2ο ΣΚ την γκόμενα
στο εξοχικό , απ΄το να αντλεί 1 μονάδα τη φορά πηγαίνοντας μέρα παρα μέρα μετάξι ?

Διδάσκαλε, χαθήκατε!
Επαναλάβατε το νόμο Σας επειδή μας διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες ...
θα πιρφορίζει με καμιά γκόμενα ή θα κλαψουρίζει έξω απο κανά μπουρδέλο  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.059
Πόντοι
10.686
αφού όλα αναγάγονται σε "ηδονιστικές μονάδες"
γιατί κάποιος να μην αντλήσει 15 μονάδες τραβώντας μια πετυχημένη μαλακία ή 55 ξεσκίζοντας κάθε 2ο ΣΚ την γκόμενα
στο εξοχικό , απ΄το να αντλεί 1 μονάδα τη φορά πηγαίνοντας μέρα παρα μέρα μετάξι ?
Κι αν ο Picker έχει τέτοια ψυχοσύνθεση που αντλεί 55 μονάδες πηγαίνοντας να παρακαλάει την Κορίνα,και 1 μονάδα συνουσιαζόμενος με ''κανονική'' γυναίκα;  :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Κι αν ο Picker έχει τέτοια ψυχοσύνθεση που αντλεί 55 μονάδες πηγαίνοντας να παρακαλάει την Κορίνα,και 1 μονάδα συνουσιαζόμενος με ''κανονική'' γυναίκα;  :think:

τότε τον συμφέρει να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει

είναι όμως έτσι ?  :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
α και κάτι άλλο για να μην το ξεχάσω...

συχνά ο picker επαίρεται για το ότι μπορεί και καταφέρνει να χύσει στα 30δευτερόλεπτα στο μετάξι υπο αντίξοες συνθήκες

σύμφωνοι ως ένα σημείο είναι κατόρθωμα

τι γίνεται όμως αν ένα αντικείμενο (γκόμενα ή πουτάνα) του δίνεται για ένα ΣΚ και του προσφέρει την συμμετοχή απλόχερα ?
θα είναι το ίδιο περήφανος αν χύσει στα 30δευτερόλεπτα να κάνει ένα διάλειμμα 10λεπτών ξαναχύσει με ημιστύση στα 45δευτερόλεπτα
και μετά λήξει η συνεδρία ?

θα εξακολουθεί να είναι κατόρθωμα το μεταξένιο "κατόρθωμα" ?

picker σου έχουν τεθεί 2 ερωτήματα , θα προτιμούσα να απαντήσεις κάτι ξεχωριστό εκτός απο την αυτιστική επανάληψη της παραγράφου  με τα κεφαλαία η οποία
ούτως ή άλλως δεν ισχύει και προκαλεί γέλωτα...

την καλησπέρα μου  :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εθελοτυφλη στην επιστημονικη κριτικη που του κανεις και μετα αναρωτιεται γιατι οι σκληροπυρηνικοι μυστες τον παρατανε για τους παρανομους εξτραδακηδες!

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
α και κάτι άλλο για να μην το ξεχάσω...

συχνά ο picker επαίρεται για το ότι μπορεί και καταφέρνει να χύσει στα 30δευτερόλεπτα στο μετάξι υπο αντίξοες συνθήκες

σύμφωνοι ως ένα σημείο είναι κατόρθωμα

τι γίνεται όμως αν ένα αντικείμενο (γκόμενα ή πουτάνα) του δίνεται για ένα ΣΚ και του προσφέρει την συμμετοχή απλόχερα ?
θα είναι το ίδιο περήφανος αν χύσει στα 30δευτερόλεπτα να κάνει ένα διάλειμμα 10λεπτών ξαναχύσει με ημιστύση στα 45δευτερόλεπτα
και μετά λήξει η συνεδρία ?

θα εξακολουθεί να είναι κατόρθωμα το μεταξένιο "κατόρθωμα" ?

picker σου έχουν τεθεί 2 ερωτήματα , θα προτιμούσα να απαντήσεις κάτι ξεχωριστό εκτός απο την αυτιστική επανάληψη της παραγράφου  με τα κεφαλαία η οποία
ούτως ή άλλως δεν ισχύει και προκαλεί γέλωτα...

την καλησπέρα μου  :hi:
Μυστη εχουν δοθει καποιες απαντησεις οι οποιες εχουν ξεκαθαρισει το τοπιο σχετικα με τον Πικερ και τον Νομο του

Το ανθρωπινο δραμα του Πικερ εχει ως εξης:
Δεν βρισκω γκομενα να γαμησω, ψαχνω απελπισμενα λιγη αγαπη, στοργη και αποδοχη απο το γυναικειο φυλο αλλα δεν μου καθεται ουτε κατσικα.
Ειμαι φτωχομπινες και δεν μπορω να παω σε στουντιο η να πληρωσω ακριβο call girl για να ευχαριστηθω ενα αξιοπρεπες γαμησι, οποτε αναγκαστικα παω στο Μεταξουργειο.
Βεβαια ειμαι για τον πουτσο και με σιχαινονται ακομα και οι πουτανες του 10ρικου και μου προσφερουν ξεπετουπηρεσιες σιχαμενου υπεραπλου προγραμματος, αντιστοιχο με αυτο που προσφερουν στους βρωμερους πακιστανους, αραπηδες κλπ.
Το συγκεκριμενο υπεραπλο προγραμμα φυσικα δεν μου προσφερει ηδονη, οποτε αναγκαστικα ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ τη μαλακια μπας και καταφερω με τα χιλια ζορια να χυσω.

Η ζωή είναι ένα δράμα.

Ο νόμος του Picker απευθύνεται στα φυτά, τους σπασίκλες, τους άσχημους, τους ψυχάκηδες, σε αυτούς που είναι πάντα στην απέξω, σε αυτούς που δεν τους θέλουν οι γκόμενες, σε αυτούς που θα βίαζαν ή θα σκότωναν αν δεν ήταν οι πουτάνες.

Ο Νομος του Πικερ ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι απευθυνεται σε ελλατωματικα ατομα τα οποια ειναι ανικανα να βιωσουν τις εμπειριες που περιγραφεις.
Αντι να τους απαξιωνουμε νομιζω πρεπει να σταθουμε στο πλευρο τους και να συμπαρασταθουμε στο δραμα τους. :hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ζεν Κρεμπιέ,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που τα κατεβάζετε ρε πούστη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Ζεν Κρεμπιέ,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που τα κατεβάζετε ρε πούστη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και μενα μαρεσε :grin:
Αρχικα προοριζοταν για ονομα στο fb αλλα επειδη φοβομουνα μην καταλαβει κανενας/καμια τι σημαινει και με παρουν με τις πετρες, τελικα το εκανα κλωναρι για να μην παει χαμενο.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Μυστη εχουν δοθει καποιες απαντησεις οι οποιες εχουν ξεκαθαρισει το τοπιο σχετικα με τον Πικερ και τον Νομο του

Ο Νομος του Πικερ ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι απευθυνεται σε ελλατωματικα ατομα τα οποια ειναι ανικανα να βιωσουν τις εμπειριες που περιγραφεις.
Αντι να τους απαξιωνουμε νομιζω πρεπει να σταθουμε στο πλευρο τους και να συμπαρασταθουμε στο δραμα τους. :hi:
και τι σε κανει εσενα καλυτερο του πικερ ,που τουλάχιστον αυτος παραδεχεται την διαστροφή του

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ντροπη να μην εχει λεφτα ο Ελληνας να παει να γαμησει σε στουντιο σαν ανθρωπος! Γεμισαμε φτωχομπινεδες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom