Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Rigormortis και Ζεν Κρεμπιέ έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις με τις φεμινίστριες. Αυτές οι ξενέρωτες λένε ότι το γαμήσι στα μπουρδέλα είναι αυνανισμός. Είναι τραγικό να αναπαράγονται από δήθεν μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα αυτές οι απόψεις. Έλεος ρεεε!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σου έχω ξαναπεί ότι δεν είσαι γνήσιος μπουρδελιάρης αν πιστεύεις ότι το ΓΑΜΗΣΙ στα μπουρδέλα είναι αυνανισμός. Είναι τραγικό να γράφονται εδώ μέσα τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Σας έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι και έχετε μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα!

...εντάξει ρε Pickerακο είσαι ΓΑΜΙΑΣ και γω είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ , μην μου ταράζεσαι , συνέχισε έτσι αγόρι μου  ;) :thumbsup:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σου έχω ξαναπεί ότι δεν είσαι γνήσιος μπουρδελιάρης αν πιστεύεις ότι το ΓΑΜΗΣΙ στα μπουρδέλα είναι αυνανισμός. Είναι τραγικό να γράφονται εδώ μέσα τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Σας έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι και έχετε μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα!

Εγω εχω γαμησει και μιση ωρα σε μπουρδελο με πολλα προκατακτικα παιχνιδια κλπ. Αυτο ναι, ειναι σεξ. Εσυ εχεις γραψει μονος σου οτι κοκορογαμας. Εκει που αλλοι πανε για να γαμησουν (βαζοντας ενα στοιχημα που μπορει να χασουν) εσυ πας για να αυνανιστεις. Και να σε παρακαλαγε η πουτανα να κανετε σεξ δεν θα δεχοσουν. Το εχεις διαγραψει. Το εχεις αναθεματισει. Αν μπορουσες θα εχυνες μεσα στο βρακι σου με το πρωτο αγγιγμα.

Επισκέπτης
Εγω εχω γαμησει και μιση ωρα σε μπουρδελο με πολλα προκατακτικα παιχνιδια κλπ. Αυτο ναι, ειναι σεξ. Εσυ εχεις γραψει μονος σου οτι κοκορογαμας. Εκει που αλλοι πανε για να γαμησουν (βαζοντας ενα στοιχημα που μπορει να χασουν) εσυ πας για να αυνανιστεις. Και να σε παρακαλαγε η πουτανα να κανετε σεξ δεν θα δεχοσουν. Το εχεις διαγραψει. Το εχεις αναθεματισει. Αν μπορουσες θα εχυνες μεσα στο βρακι σου με το πρωτο αγγιγμα.

Η μαλακία σας και η ανικανότητά σας δεν έχει όρια, είναι πασιφανές. Είστε κομπλεξικοί γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να γαμήσετε στα 5-10 λεπτά και αυτούς που μπορούν, από τη ζήλεια σας, τους βαφτίζετε μαλάκες. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Αυτό που κάνουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ μπουρδελιάρηδες με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο είναι ΓΑΜΗΣΙ με τα όλα του. Άντε τώρα να "φυτιλιάσετε" κανένα 50-ρικο για έξτρα χρόνο μπας και καταφέρετε με τα χίλια ζόρια να σας σηκωθεί!

Επισκέπτης
Ελάτε πυρφόροι να πάρετε μάτι καμιά μέρα και να μου πείτε αν αυτό που κάνω είναι μαλακία ή σεξ. Φάτε τώρα πάλι στη μάπα το νόμο του Picker που ξέρω ότι σας αρέσει πολύ!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
πεστα ρε αρχηγε :hi:

Επισκέπτης
Ζούμε το συναίσθημα, τον έρωτα, το πάθος, την καύλα και την ηδονή στα μπουρδέλα των 10 και 20 ευρώ. Λατρεύουμε τις πουτάνες και τις ευγνωμονούμε γι' αυτά που μας προσφέρουν. Δεν διστάζουμε να τους εκδηλώνουμε την αγάπη μας και να τους λέμε πόσο σημαντικές είναι για τις ζωές μας. Νιώθουμε συναγωνιστές με τα μπακούρια, τους μοναχικούς, τους ασθενείς, τους μετανάστες, τους απόκληρους της ζωής και είμαστε σε πόλεμο με τους παντρεμένους, τους δεσμευμένους και τους σχεσάκηδες που θέλουν να μας γαμάνε τις πουτάνες.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Ελάτε πυρφόροι να πάρετε μάτι καμιά μέρα και να μου πείτε αν αυτό που κάνω είναι μαλακία ή σεξ. Φάτε τώρα πάλι στη μάπα το νόμο του Picker που ξέρω ότι σας αρέσει πολύ!

Δεν συχνάζουμε σε κοτέτσια για να βλέπουμε κόκορες...

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ζούμε το συναίσθημα, τον έρωτα, το πάθος, την καύλα και την ηδονή στα μπουρδέλα των 10 και 20 ευρώ. Λατρεύουμε τις πουτάνες και τις ευγνωμονούμε γι' αυτά που μας προσφέρουν. Δεν διστάζουμε να τους εκδηλώνουμε την αγάπη μας και να τους λέμε πόσο σημαντικές είναι για τις ζωές μας. Νιώθουμε συναγωνιστές με τα μπακούρια, τους μοναχικούς, τους ασθενείς, τους μετανάστες, τους απόκληρους της ζωής και είμαστε σε πόλεμο με τους παντρεμένους, τους δεσμευμένους και τους σχεσάκηδες που θέλουν να μας γαμάνε τις πουτάνες.

Ο νόμος του Picker ξεκίνησε σαν νόμος για μπουρδελίαριδες και έχει αρχίζει να μοιάζει με M.K.Ο. τύπε  :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Για να γαμάς καλά στο μπουρδέλο πρέπει να έχεις από πριν συμφωνημένο σχέδιο βρε κακομοίρη, όχι να παρακαλάς την κάθε πουτάνα στο δωμάτιο να σου κάνει ή να της κάνεις πράγματα που δεν γουστάρει. Εγώ π.χ. που είμαι αρρωστημένα ποδολάγνος τις βάζω και καθαρίζουν - ή τους καθαρίζω εγώ - τα πόδια τους με μαντηλάκια και μετά τις κάνω να σπαρταράνε από την καύλα με το γλείψιμο που τους κάνω. Ύστερα χωρίς να μου πάρουν πίπα τις γαμάω σε μία στάση - συνήθως γονατιστά ιεραποστολικά - με πλήρη στύση και πάθος μέχρι να χύσω. Μάθε επιτέλους να γαμάς στο μπουρδέλο!

ψυχαναγκαστικέ ταχυπαρατριφτή στην παθητική πληρωμένη γυναικεία σάρκα και συνάμα βλακοαυτιστικέ μου φίλε σου απαντάω εδώ για να το δείς το μήνυμα,

έχω πάνω απο 10ετία στα μπουρδέλα οπότε συμβουλές απο σένα τις εκλαμβάνω ως αστείο...

αν αυτή η μαλακία που κάνεις ψυχαναγκαστικά σου αποφέρει απόλαυση είναι επειδή δεν έχεις κάνει τίποτε άλλο στη ζωή σου για να το συγκρίνεις και αφετέρου η αυτιστική ηλιθιότητά σου σου εξασφαλίζει να μην κάνεις ποτέ τπτ άλλο και να παραμείνεις στάσιμος σ'αυτή τη μαλακία...

κάποιοι απο μας λοιπόν που κάνουμε ή επιδιώκουμε να κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω ( σε πολλαπλά επίπεδα : γκόμενες , στριπ , μπάρ , πιατσες κτλ κτλ ) δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε έτσι γιατί πολύ απλά το επίπεδο ικανοποίησης και καύλας είναι πιο πάνω ...

σου ποστάρω πάλι την αποτυχία μου να ταχυκοκορογαμήσω στο μετάξι και αν θέλεις μπορώ να σου ποστάρω το επικείμενο όργιο με αγριεμμένο κοράσιο το επόμενο ΣΚ για να κάνεις την σύγκριση μπας και συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να πάρεις φάρμακα για να λυτρωθείς απο τον ψυχαναγκασμό που σε οδηγεί βασανιστικά σε μια θλιβερή πορεία μέχρι το θάνατό σου :
...η αγχωμένη μαλακία σε πληρωμένο κρέας σκοτώνει την ηδονή

...ήμουν διεγερμένος , ακόμα και στην καφετέρια που συνηθίζω να πηγαίνω πριν ξαμοληθώ για μπουρδελότσαρκα ένιωθα την στύση μου έτοιμη να τρυπήσει το παντελόνι μου...
...όλως τυχαίως , συνάντησα τον φίλο Πάνο απο τα παλιά και αρχίσαμε μαζί την τσάρκα μετά φιλοσοφικής συζήτησης...
...κατέληξα σε ένα νεαρό χαρωπό καμπυλώδες εκμαυλισμένο γύναιο ονόματι Αλεξάνδρα , με την προσδοκία να με αφήσει να γευτώ τις καμπυλότητές της...φευ...
...της ζήτησα απλά να επιδωθώ σε λειχικό ηδονισμό χρησιμοποιώντας τις μαστικές καμπύλες της ...αλλά οι αρνήσεις και οι δυσανασχετήσεις της μου δημιούργησαν άγχος...
...με άφησε 10 δευτερόλεπτα να την γλύψω ενώ παράλληλα χειρομάλαζα το πέος μου...
...μου έκανε μια βιαστική πεολειχία ...και απαίτησε να βάλω την 75άρα στύση μου μέσα της...
..."σε παρακαλώ , δώσε μου λίγο χρόνο να σε γευτώ ...της είπα ...και κείνη δυσανασχετώντας μου έδωσε άλλα 5 δευτερόλεπτα...το άγχος πυροδότησε το συμπαθητικό και το "αντανακλαστικό της φυγής" εκδηλώθηκε σε μια αγχωμένη εκσπερμάτιση με ημιστύση...
...σιχάθηκα τον εαυτό μου ...αυτό είναι μια μαλακία , δεν έχει καμμία σχέση με ηδονισμό, είναι ένας στείρος ψυχαναγκασμός άνευ απόλαυσης...
...η συνέχεια με βρήκε να απολαμβάνω ένα κέμπε με μαγιονέζα ταχίνι συζητώντας με τον πάνο διάφορες ηδονιστικές έννοιες...
...καλύτερα μια μαλακία με τη χρήση xhamster παρά με τη χρήση παθητικού και βιαστικού γυναικείου κρέατος καίγοντας 10ευρώ ...

17/1/16 ( χάλασε η υγεία μας με την κοκορογαμία - έλεος )

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Δεν είναι όμως πάντα έτσι όμως, υπάρχουν και πρόθυμες πόρνες, ακόμα και στο δεκάρικο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν είναι όμως πάντα έτσι όμως, υπάρχουν και πρόθυμες πόρνες, ακόμα και στο δεκάρικο.

φυσικά και υπάρχουν ...απλά υπάρχουν και πολλές που μας χαλάνε την υγεία , εγώ χαλάστηκα πολύ χθές...

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
φυσικά και υπάρχουν ...απλά υπάρχουν και πολλές που μας χαλάνε την υγεία , εγώ χαλάστηκα πολύ χθές...
Τι να κάνουμε; Οταν πάμε για το καινούργο ρισκάρουμε να φάμε τα μούτρα μας!

Επισκέπτης

Οπότε, άμα σου τύχει κάτι καλό είναι σεξ. Άμα σου κάτσει καμιά φόλα το απαξιώνεις βαφτίζοντάς το μαλακία. Διάβασε ξανά αυτά που γράφεις για να καταλάβεις πόσο βλάκας είσαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom