Για να γαμάς καλά στο μπουρδέλο πρέπει να έχεις από πριν συμφωνημένο σχέδιο βρε κακομοίρη, όχι να παρακαλάς την κάθε πουτάνα στο δωμάτιο να σου κάνει ή να της κάνεις πράγματα που δεν γουστάρει. Εγώ π.χ. που είμαι αρρωστημένα ποδολάγνος τις βάζω και καθαρίζουν - ή τους καθαρίζω εγώ - τα πόδια τους με μαντηλάκια και μετά τις κάνω να σπαρταράνε από την καύλα με το γλείψιμο που τους κάνω. Ύστερα χωρίς να μου πάρουν πίπα τις γαμάω σε μία στάση - συνήθως γονατιστά ιεραποστολικά - με πλήρη στύση και πάθος μέχρι να χύσω. Μάθε επιτέλους να γαμάς στο μπουρδέλο!
ψυχαναγκαστικέ ταχυπαρατριφτή στην παθητική πληρωμένη γυναικεία σάρκα και συνάμα βλακοαυτιστικέ μου φίλε σου απαντάω εδώ για να το δείς το μήνυμα,
έχω πάνω απο 10ετία στα μπουρδέλα οπότε συμβουλές απο σένα τις εκλαμβάνω ως αστείο...
αν αυτή η μαλακία που κάνεις ψυχαναγκαστικά σου αποφέρει απόλαυση είναι επειδή δεν έχεις κάνει τίποτε άλλο στη ζωή σου για να το συγκρίνεις και αφετέρου η αυτιστική ηλιθιότητά σου σου εξασφαλίζει να μην κάνεις ποτέ τπτ άλλο και να παραμείνεις στάσιμος σ'αυτή τη μαλακία...
κάποιοι απο μας λοιπόν που κάνουμε ή επιδιώκουμε να κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω ( σε πολλαπλά επίπεδα : γκόμενες , στριπ , μπάρ , πιατσες κτλ κτλ ) δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε έτσι γιατί πολύ απλά το επίπεδο ικανοποίησης και καύλας είναι πιο πάνω ...
σου ποστάρω πάλι την αποτυχία μου να ταχυκοκορογαμήσω στο μετάξι και αν θέλεις μπορώ να σου ποστάρω το επικείμενο όργιο με αγριεμμένο κοράσιο το επόμενο ΣΚ για να κάνεις την σύγκριση μπας και συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να πάρεις φάρμακα για να λυτρωθείς απο τον ψυχαναγκασμό που σε οδηγεί βασανιστικά σε μια θλιβερή πορεία μέχρι το θάνατό σου :
...η αγχωμένη μαλακία σε πληρωμένο κρέας σκοτώνει την ηδονή
...ήμουν διεγερμένος , ακόμα και στην καφετέρια που συνηθίζω να πηγαίνω πριν ξαμοληθώ για μπουρδελότσαρκα ένιωθα την στύση μου έτοιμη να τρυπήσει το παντελόνι μου...
...όλως τυχαίως , συνάντησα τον φίλο Πάνο απο τα παλιά και αρχίσαμε μαζί την τσάρκα μετά φιλοσοφικής συζήτησης...
...κατέληξα σε ένα νεαρό χαρωπό καμπυλώδες εκμαυλισμένο γύναιο ονόματι Αλεξάνδρα , με την προσδοκία να με αφήσει να γευτώ τις καμπυλότητές της...φευ...
...της ζήτησα απλά να επιδωθώ σε λειχικό ηδονισμό χρησιμοποιώντας τις μαστικές καμπύλες της ...αλλά οι αρνήσεις και οι δυσανασχετήσεις της μου δημιούργησαν άγχος...
...με άφησε 10 δευτερόλεπτα να την γλύψω ενώ παράλληλα χειρομάλαζα το πέος μου...
...μου έκανε μια βιαστική πεολειχία ...και απαίτησε να βάλω την 75άρα στύση μου μέσα της...
..."σε παρακαλώ , δώσε μου λίγο χρόνο να σε γευτώ ...της είπα ...και κείνη δυσανασχετώντας μου έδωσε άλλα 5 δευτερόλεπτα...το άγχος πυροδότησε το συμπαθητικό και το "αντανακλαστικό της φυγής" εκδηλώθηκε σε μια αγχωμένη εκσπερμάτιση με ημιστύση...
...σιχάθηκα τον εαυτό μου ...αυτό είναι μια μαλακία , δεν έχει καμμία σχέση με ηδονισμό, είναι ένας στείρος ψυχαναγκασμός άνευ απόλαυσης...
...η συνέχεια με βρήκε να απολαμβάνω ένα κέμπε με μαγιονέζα ταχίνι συζητώντας με τον πάνο διάφορες ηδονιστικές έννοιες...
...καλύτερα μια μαλακία με τη χρήση xhamster παρά με τη χρήση παθητικού και βιαστικού γυναικείου κρέατος καίγοντας 10ευρώ ...
17/1/16 ( χάλασε η υγεία μας με την κοκορογαμία - έλεος )