Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ο Hugh Hefner είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας που υπάρχει. Έχεις διαβάσει τις αποκαλύψεις που έχουν κάνει τα κουνελάκια του γι' αυτόν; Όλο με μαλακία την έβγαζε ο τύπος. Εγώ την Κορίνα την έχω γαμήσει - δηλαδή την έχω υποτάξει - 100 φορές και άρα έχω την άνεση να την παρακαλάω όσο θέλω - πόσο μάλλον όταν παράλληλα ξέρει ότι συνεχίζω να γαμάω δεκάδες άλλες πουτάνες και ότι δεν έγινα ποτέ μαλάκας για πάρτη της. Είναι θέμα ψυχολογίας τύπε - ο γαμημένος είναι πάντα από κάτω όσο ικέτης και αν γίνεται μετά ο γαμιάς!

Ο τύπος κοντεύει 90, έχει περάσει εγκεφαλικά .....
Τι περίμενες? Ότι θα του είναι κάγκελο όλη την ώρα?
Πάντως εγώ είχα διαβάσει ότι έπαιρνε ένα βιάγκρα και τις έβαζε την μια μετά την άλλη να καβαλήσουν την ψωλή του, όσο δε η μια καβαλούσε οι άλλες έπρεπε να πανηγυρίζουν από κάτω! Και αυτά τα έκανε πριν μερικά χρονια!
E μαλακα δεν τον λες φιλε ....

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Είναι θέμα ψυχολογίας τύπε - ο γαμημένος είναι πάντα από κάτω όσο ικέτης και αν γίνεται μετά ο γαμιάς!

Δηλαδή αν μια γκόμενα που γάμησες, μετά το γαμήσι σε εξαπατήσει , σου φάει όλα τα λεφτά και σε αφήσει άστεγο ενώ αυτή ζει την μεγάλη ζωή με τα λεφτά σου, είναι η γαμημένη και εσύ ο γαμιάς?  :2funny:

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Ο νομος του Πικερ ειναι το αποτελεσμα της καταντιας του.
Μια καταντια την οποια ατεχνα περιβαλλει με τον μανδυα του "ιδεολογου μπουρδελιαρη" προσπαθωντας να πεισει τον εαυτο του κυριως, αλλα και τους αναγνωστες, οτι το πληρωμενο "γαμησι" με παθητικα, βρωμικα κρεατα μερα παρα μερα ειναι επιλογη, τροπος ζωης, μαγκια κοκ...
(Τη λεξη γαμησι φυσικα τη βαζω σε εισαγωγικα καθως το 10λεπτο, αποστειρωμενο, σιχαμενο υπεραπλο προγραμμα που εκεινος θεωρει γαμησι εμενα  μου προσφερει πολυ λιγοτερη ηδονη απ τον αυνανισμο με το αριστερο μου χερι)

Ειναι ενα ον που τριγυρναει δυστυχισμενο στους βρωμερους πρεζοδρομους με λουλουδια και σοκολατακια και παρακαλαει πουτανες για λιγη αγαπη και στοργη.
Ενα κανονικο ναυαγιο της ζωης.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δηλαδή αν μια γκόμενα που γάμησες, μετά το γαμήσι σε εξαπατήσει , σου φάει όλα τα λεφτά και σε αφήσει άστεγο ενώ αυτή ζει την μεγάλη ζωή με τα λεφτά σου, είναι η γαμημένη και εσύ ο γαμιάς?   :2funny:

Εγώ τύπε τρελαίνομαι να γαμάω απαξιωτικά ψηλομύτες  :s&m_1:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Aυτές που πιστεύουν ότι είναι μουνάρες (συχνά γιατί απλά τους το λέει η μάνα τους) και ότι το επίπεδο τους (άνεργες πτυχιούχες οι περισσοτερες) τις κάνει να απαξιώνουν τους γύρω τους.
Wannabe ντίβες.
Σε εσένα είναι κάπως πιο δεκτικές λόγω κυρίως της δουλειάς σου και της σοβαροφάνειας σου.
Μέχρι να ενδώσουν και να φάνε ένα απαξιωτικό  :zfuck:

Επισκέπτης
Μια καταντια την οποια ατεχνα περιβαλλει με τον μανδυα του "ιδεολογου μπουρδελιαρη" προσπαθωντας να πεισει τον εαυτο του κυριως, αλλα και τους αναγνωστες, οτι το πληρωμενο "γαμησι" με παθητικα, βρωμικα κρεατα μερα παρα μερα ειναι επιλογη, τροπος ζωης, μαγκια κοκ...
(Τη λεξη γαμησι φυσικα τη βαζω σε εισαγωγικα καθως το 10λεπτο, αποστειρωμενο, σιχαμενο υπεραπλο προγραμμα που εκεινος θεωρει γαμησι εμενα  μου προσφερει πολυ λιγοτερη ηδονη απ τον αυνανισμο με το αριστερο μου χερι)

Ειναι ενα ον που τριγυρναει δυστυχισμενο στους βρωμερους πρεζοδρομους με λουλουδια και σοκολατακια και παρακαλαει πουτανες για λιγη αγαπη και στοργη.

Ρε μαλακοπίτουρα τράβα να γαμήσεις ακάποτα κανένα πρεζάκι μπας και καταφέρεις να χύσεις και ύστερα μίλα για μένα!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Aυτές που πιστεύουν ότι είναι μουνάρες (συχνά γιατί απλά τους το λέει η μάνα τους) και ότι το επίπεδο τους (άνεργες πτυχιούχες οι περισσοτερες) τις κάνει να απαξιώνουν τους γύρω τους.
Wannabe ντίβες.
Σε εσένα είναι κάπως πιο δεκτικές λόγω κυρίως της δουλειάς σου και της σοβαροφάνειας σου.
Μέχρι να ενδώσουν και να φάνε ένα απαξιωτικό  :zfuck:

Καμία γυναίκα δεν μπορείς να γαμήσεις απαξιωτικά αν δεν το θέλει η ίδια, άρα απαξιωτικά ξεαπαξιωτικά, το κέφι της κάνεις ....

Πως απαξιώνω μια γκόμενα λέγοντας της "πάρτα μωρή πουτάνα" την στιγμή που αυτό θέλει να ακούσει από εμένα?  :think:

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαλακοπίτουρα τράβα να γαμήσεις ακάποτα κανένα πρεζάκι μπας και καταφέρεις να χύσεις και ύστερα μίλα για μένα!
Νευρακια βλεπω... :grin:
Τι εγινε Πικερ, παλι χτυπησα νευρο; ;)

Παντως να ξερεις οτι αυτα που λεω τα λεω για το καλο σου, για να σταματησεις να ζεις με ψευδαισθησεις.
Συνελθε, ομολογησε και αντιμετωπισε την πραγματικοτητα και εμεις ισως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε αν αρχισεις να μας μιλας.
Εδω ειμαστε ολοι φιλοι σου.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

:rockon: :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καμία γυναίκα δεν μπορείς να γαμήσεις απαξιωτικά αν δεν το θέλει η ίδια, άρα απαξιωτικά ξεαπαξιωτικά, το κέφι της κάνεις ....

Πως απαξιώνω μια γκόμενα λέγοντας της "πάρτα μωρή πουτάνα" την στιγμή που αυτό θέλει να ακούσει από εμένα?  :think:

Ναι ρε τύπε, σαν αυτές που ''γκρινιάζουν'' ότι τις κάνεις sex και όχι έρωτα

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Νευρακια βλεπω... :grin:
Τι εγινε Πικερ, παλι χτυπησα νευρο; ;)

Παντως να ξερεις οτι αυτα που λεω τα λεω για το καλο σου, για να σταματησεις να ζεις με ψευδαισθησεις.
Συνελθε, ομολογησε και αντιμετωπισε την πραγματικοτητα και εμεις ισως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε αν αρχισεις να μας μιλας.
Εδω ειμαστε ολοι φιλοι σου.

Πάντως φίλε αυτές που στην περίπτωση του Picker τις λες "βρώμικα κρέατα" εσύ τις γαμάς ακάποτα από κώλο
Να τα λέμε αυτά παιδιά   :grin:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ναι ρε τύπε, σαν αυτές που ''γκρινιάζουν'' ότι τις κάνεις sex και όχι έρωτα

Ναι , μετά το γαμήσι όμως, όταν θυμηθούν τι κάνανε και φοβηθούν μην τις νομίσεις πουτάνες.
Την ώρα που τις πήδαγες μια χαρά ξέσκισμα θέλανε.
Δεν υπάρχει απαξιωτικό γαμήσι, ή μάλλον υπάρχει και το λένε βιασμό.

Όλα τα αλλα είναι ναζάκια από γκόμενες που ονειρεύονται παρτούζες αλλα δεν θέλουν να το ξέρεις.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Πάντως φίλε αυτές που στην περίπτωση του Picker τις λες "βρώμικα κρέατα" εσύ τις γαμάς ακάποτα από κώλο
Να τα λέμε αυτά παιδιά   :grin:
Με καπότα είναι σάπια παθητικά κρέατα. Χωρίς είναι αγνά ρομαντικά κορίτσια :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι , μετά το γαμήσι όμως, όταν θυμηθούν τι κάνανε και φοβηθούν μην τις νομίσεις πουτάνες.
Την ώρα που τις πήδαγες μια χαρά ξέσκισμα θέλανε.
Δεν υπάρχει απαξιωτικό γαμήσι, ή μάλλον υπάρχει και το λένε βιασμό.

Όλα τα αλλα είναι ναζάκια από γκόμενες που ονειρεύονται παρτούζες αλλα δεν θέλουν να το ξέρεις.

Και εμείς ονειρεύομαστε ότι τις γαμάμε απαξιωτικά και είμαστε όλοι χαρούμενοι :rockon: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom