Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Βλεπω οτι ο νομος  του πικερ αποκτα ολενα και περισσοτερους που τον ασπαζονται και τον εφαρμοζουν
με τον ρυθμο που εξαπλωνεται συντομα θα ειναι ενα ειδος αιρεσης

πικερισμος

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Καλημέρα και Καλή Χρονιά στον υπερμέγιστο δάσκαλο, κ. Picker, και στην χιλιοχρησιμοποιημένη δεξιά παλάμη του!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
αριστεροχειρας ειναι ο picker

:2funny: :2funny: :2funny:

ilhyk0.jpg

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
Απεικόνιση της φθαμρμένης παλάμης του κ. Picker.
Παρακαλώ αγνοήστε το τατ!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο νόμος του Picker σου λέει κάτι πολύ απλό. Δεν χρειάζεται να παρακαλάς κανένα βρωμόμουνο να σου κάτσει προκειμένου να έχεις μία πλήρη σεξουαλική ζωή. Οι γυναίκες είναι σε όλα κατώτερες, δεν πρέπει να τους δίνεις την παραμικρή αξία. Εξάσκησε τον εαυτό σου στο να γαμάς καλά και τακτικά στα μπουρδέλα και θα βγεις νικητής. Αυτό που χρειάζεται είναι να κόψεις τη μαλακία και να ορίσεις μία σταθερή συχνότητα σεξ ώστε να συνηθίσει ο οργανισμός σου σε αυτήν. Στο μπουρδέλο έχεις μόνο 10 λεπτά, αν δεν έχεις στόχο και μεθοδικότητα είσαι χαμένος από χέρι. Ο γνήσιος μπουρδελιάρης ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει από τη στιγμή που μπαίνει η πουτάνα στο δωμάτιο για να μη φύγει άχυστος. Βρες αυτό που σε καυλώνει και ζήτα το εξ αρχής, μπορεί να μην είναι η πίπα αλλά κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να αλλάζεις 10 στάσεις, διάλεξε αυτή που γουστάρεις καλύτερα και χύσε εκεί. Ο βασικός στόχος του μοναχικού μπουρδελιάρη είναι να γαμάει και να χύνει, όχι να το παίζει πορνοστάρ. Η μαγκιά είναι να γαμάς και να χύνεις τακτικά με το μικρότερο δυνατό κόστος και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Η μαγκιά επίσης είναι να μπορείς να γαμάς και να χύνεις με όσο πιο απλό πρόγραμμα γίνεται. Όσο λιγότερα εξτραδάκια χρειάζεσαι για να χύσεις, τόσο μεγαλύτερος γαμιάς είσαι. Ο μεγάλος γαμιάς είναι αυτός που θα καυλώσει και θα γαμήσει ακόμα και πτώμα, αυτός που θα καταφέρει να γαμήσει και να χύσει την πουτάνα με τη μικρότερη δυνατή συμμετοχή. Ο μεγάλος γαμιάς είναι αυτός που θα βάλει την πουτάνα να ξαπλώσει και θα καυλώσει καθώς της βγάζει το βρακί, θα βάλει μόνος του την καπότα, δεν θα την αφήσει να του πάρει πίπα και θα τη γαμήσει σε μία στάση μέχρι να χύσει. Αυτά τα γράφω σαν οδηγό για το μοναχικό μπουρδελιάρη, γιατί πολλές μαλακίες γράφονται στο site και μπορεί άνετα κάποιος που είναι άπειρος να αποπροσανατολιστεί. Είσαι μοναχικός τύπος και θέλεις να ζήσεις περήφανα; Κλείσε τα μάτια σου και τα αυτιά σου, κάνε όλα αυτά που σου λέω και εφάρμοσε το νόμο του Picker!
Αρα ο νομος ειναι για τους προβληματικους σα και σενα που χυνουν σε 5 λεπτα,και τρωνε σουτι ακομα και απο χοντροελλεεινιδες επειδη χυνουν αμεσως

Επισκέπτης
Πικερ ο νομος σου οδηγει στα παρανομα εξτραδακια. Αυτο ειναι το επομενο σταδιο οπιου τον ακολουθησει. Αντικαθιστουν την ελλειψη ηδονης που χαρακτηριζει τη εργοστασιακη συνουσια στα μπουρδελα με τη διεγερση που προσφερει η αγαπουλιστικη σκεψη οτι θα χυσουν ακαποτα σαν να ηταν η πουτανα γκομενα τους.

Μιλαμε για εγκεφαλικη διεγερση δηλαδη αρα για αυνανισμο!

Ο νόμος του Picker δεν έχει καμία σχέση με τα παράνομα εξτραδάκια. Οι παράνομοι εξτραδάκηδες μισούν το νόμο του Picker.

Επισκέπτης
Picker κάπου εχω κολλήσει βρίσκω ενα αδιέξοδο στον νόμο σου και γραφω για να σου ζητησω τα φωτα σου ως προς τον τρόπο  αντιμετώπισης του προβλήματος.
Εστω οτι ο μοναχικός μπουρδελιαρης που εφαρμόζει τον νόμο του Picker ωριμάζει (καλη ωρα φτανει τα 37 που είμαι εγω) και συνειδητοποιεί οτι θέλει να κάνει εναν διαδόχο, να τεκνοποιήσει δηλαδή για να αναπαράξει το ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ. Η ερώτηση είναι τι γίνεται τότε? Παντρευόμεθα? κι αν ναι τι γυναίκα παντρευόμεθα ? Εξακολουθούμε να θεωρούμε την γυναίκα κατώτερο είδος ακόμα κι αν αυτη γεννήσει τα παιδιά μας?

Ο νόμος του Picker πιστεύει ότι η ανάγκη τεκνοποίησης είναι καθαρά γυναικείο χαρακτηριστικό. Η ανάγκη του άντρα είναι μόνο να γαμάει - πάντα με καπότα για να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Ο νόμος του Picker δέχεται την τεκνοποίηση μόνο σαν αποτέλεσμα ατυχήματος, δηλαδή σπάσιμο καπότας, ή σαν αποτέλεσμα έντονης παράκλησης από μεριάς κάποιου βρωμόμουνου να γίνει μάνα. Ο άντρας δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να επιδιώκει την τεκνοποίηση. Το επιχείρημα ότι πετυχημένος είναι όποιος αναπαράγεται είναι απλά αστείο. Αν ήταν έτσι, τότε οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι θα ήταν οι υπανάπτυκτοι μουσουλμάνοι που κάνουν 10 παιδιά ο καθένας. Γαμάμε πάντα με καπότα λοιπόν, εκτός και αν κάποιο βρωμόμουνο πέσει στα πόδια μας και μας ικετεύσει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Ο νόμος του Picker πιστεύει ότι η ανάγκη τεκνοποίησης είναι καθαρά γυναικείο χαρακτηριστικό. Η ανάγκη του άντρα είναι μόνο να γαμάει - πάντα με καπότα για να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Ο νόμος του Picker δέχεται την τεκνοποίηση μόνο σαν αποτέλεσμα ατυχήματος, δηλαδή σπάσιμο καπότας, ή σαν αποτέλεσμα έντονης παράκλησης από μεριάς κάποιου βρωμόμουνου να γίνει μάνα. Ο άντρας δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να επιδιώκει την τεκνοποίηση. Το επιχείρημα ότι πετυχημένος είναι όποιος αναπαράγεται είναι απλά αστείο. Αν ήταν έτσι, τότε οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι θα ήταν οι υπανάπτυκτοι μουσουλμάνοι που κάνουν 10 παιδιά ο καθένας. Γαμάμε πάντα με καπότα λοιπόν, εκτός και αν κάποιο βρωμόμουνο πέσει στα πόδια μας και μας ικετεύσει.
η αν αλλάξουμε θρήσκευμα  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Aμα ειναι να κανω 3 ωρες να τρεχω μεχρι τα βρωμερα μπουρδελα για να πηδηξω μια καποτα και να πληρωσω και απο πανω καθομαι και σπιτι μου και τραβαω μαλακια ακαποτα.
Δικιο εχεις για τη τεκνοποιηση,αν κανεις κανα παιδι και σου βγει πικερ για αυτοκτονια θα σαι μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αρα ο νομος ειναι για τους προβληματικους σα και σενα που χυνουν σε 5 λεπτα,και τρωνε σουτι ακομα και απο χοντροελλεεινιδες επειδη χυνουν αμεσως.

Ακριβώς το αντίθετο. Όποιος είναι καυλιάρης και μάγκας χύνει πάντα σε 5 λεπτά και γαμάει στα μπουρδέλα με 10-20 ευρώ. Οι υπόλοιποι είστε μόνο για να παρακαλάτε ελεεινίδες ή να πληρώνετε 100-200 ευρώ σε call girls.

Επισκέπτης
Aμα ειναι να κανω 3 ωρες να τρεχω μεχρι τα βρωμερα μπουρδελα για να πηδηξω μια καποτα και να πληρωσω και απο πανω καθομαι και σπιτι μου και τραβαω μαλακια ακαποτα.

Ακριβώς, εσύ κάτσε σπίτι σου και τράβα μαλακία. Δεν είσαι αρκετά καυλιάρης και μάγκας για να γαμάς σε μπουρδέλο.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ακριβώς, εσύ κάτσε σπίτι σου και τράβα μαλακία. Δεν είσαι αρκετά καυλιάρης και μάγκας για να γαμάς σε μπουρδέλο.

Αρχηγέ μου σύμφωνα με τον νόμο, ο Χιού Χέφνερ που έχει γαμήσει την Αμερική όλη και ενώ κοντεύει 90 γαμάει εικοσάχρονα, είναι μαλάκας.
Εσύ που παρακαλάς την Κορίνα για ένα φιλί και σε κλάνει, είσαι μάγκας και γαμιάς.
Μήπως ο νόμος τελικά δεν είναι και τόσο αντικειμενικός?  :think:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Η γυναίκα δεν είναι κατώτερο είδος. Η γυναίκα είναι το μέσο για να αναπαραχθεί ο άντρας.

Επισκέπτης
Αρχηγέ μου σύμφωνα με τον νόμο, ο Χιού Χέφνερ που έχει γαμήσει την Αμερική όλη και ενώ κοντεύει 90 γαμάει εικοσάχρονα, είναι μαλάκας.
Εσύ που παρακαλάς την Κορίνα για ένα φιλί και σε κλάνει, είσαι μάγκας και γαμιάς.
Μήπως ο νόμος τελικά δεν είναι και τόσο αντικειμενικός?  :think:

Ο Hugh Hefner είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας που υπάρχει. Έχεις διαβάσει τις αποκαλύψεις που έχουν κάνει τα κουνελάκια του γι' αυτόν; Όλο με μαλακία την έβγαζε ο τύπος. Εγώ την Κορίνα την έχω γαμήσει - δηλαδή την έχω υποτάξει - 100 φορές και άρα έχω την άνεση να την παρακαλάω όσο θέλω - πόσο μάλλον όταν παράλληλα ξέρει ότι συνεχίζω να γαμάω δεκάδες άλλες πουτάνες και ότι δεν έγινα ποτέ μαλάκας για πάρτη της. Είναι θέμα ψυχολογίας τύπε - ο γαμημένος είναι πάντα από κάτω όσο ικέτης και αν γίνεται μετά ο γαμιάς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom