Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

κύριε blizard την καλησπέρα μου  :hi:

συμφωνείτε ότι δεν είναι ηδονιστική η καταναγκαστική εκσπερμάτιση στο μετάξι ως άμβλυνση μιας ιδεοληψίας κατωτερότητας ?

θα ήθελα την γνώμη σας επ'αυτού

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
κύριε blizard την καλησπέρα μου  :hi:

συμφωνείτε ότι δεν είναι ηδονιστική η καταναγκαστική εκσπερμάτιση στο μετάξι ως άμβλυνση μιας ιδεοληψίας κατωτερότητας ?

θα ήθελα την γνώμη σας επ'αυτού

Η ηδονή μπορεί να είναι μόνο αποτέλεσμα επιλογής και όχι καταναγκασμού.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα πιρφόρο ως ο κ. Picker.
Και το κακό δεν είναι ότι είναι πιρφόρος και ερωτευμένος. Το κακό είναι ότι προσπαθεί να περάσει προς τα έξω μία πλαστή εικόνα. Δεν αποδέχεται τον εαυτό του. Ίσως και να τον μισεί... και πάντως σίγουρα χρειάζεται βοήθεια ...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο πικερ ειναι το απολυτο τρολ
εχει για πρωινο κατι παπαζοληδες και κατι μεμοσανηδες
πιστευω οτι τρολαρει ακομα κι οταν κοιμαται

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η ηδονή μπορεί να είναι μόνο αποτέλεσμα επιλογής και όχι καταναγκασμού.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα πιρφόρο ως ο κ. Picker.
Και το κακό δεν είναι ότι είναι πιρφόρος και ερωτευμένος. Το κακό είναι ότι προσπαθεί να περάσει προς τα έξω μία πλαστή εικόνα. Δεν αποδέχεται τον εαυτό του. Ίσως και να τον μισεί... και πάντως σίγουρα χρειάζεται βοήθεια ...

...συμφωνούμε

πάντως ο μπαγάσας είναι ένα πολύ καλό "εργαλείο σκέψης" ...και διασκέδασης επίσης  :grin:

και να πώ και κάτι τελευταίο ...

βλέπουμε ότι στα μπουρδέλα πάνε 2 κατηγορίες : αυτοί που το κάνουν για ηδονιστικούς σκοπούς συνειδητά, απορρίπτοντας άλλο τρόπο σεξουαλικής συμπεροφοράς, και οι απο ανάγκη που δεν τους κάθεται γυναίκα και ως υποκατάστατο πιρφορίζουν πόρνες ...η 2η κατηγορία είναι και η πιο πολυπληθής...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
βλέπουμε ότι στα μπουρδέλα πάνε 2 κατηγορίες : αυτοί που το κάνουν για ηδονιστικούς σκοπούς συνειδητά, απορρίπτοντας άλλο τρόπο σεξουαλικής συμπεροφοράς, και οι απο ανάγκη που δεν τους κάθεται γυναίκα και ως υποκατάστατο πιρφορίζουν πόρνες ...η 2η κατηγορία είναι και η πιο πολυπληθής...
λεω να βαλω για προεδρος

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σου φαίνεται τόσο τυχαίο που η Κορίνα δεν με δέχεται πια; Της έχω πει αλήθειες που δεν μπόρεσε να αντέξει, την έχω σκοτώσει με το γάντι με αυτά που της έχω πει. Την έχω ξεσκίσει με την πούτσα μου και την έχω κάνει χίλια κομμάτια με τα λόγια μου.

Αφου ρε φιλε της εστελνες μηνυματα στο φεισμπουκ και της ελεγες οτι εισαι ο γκομενος της. Πως να μην τρομαξει;

Είναι σαφής και έτσι ο νόμος. Απλά λέει να γαμάς από 3 έως 4 φορές την εβδομάδα μέσο όρο.

Δε μπορω να αποφασισω αναμεσα στις 3 η τις 4. Θελω ενα νομο να μου πει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χαιρομαι που το καταλαβες. :)

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.504
Πόντοι
26.096
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

[move]
Laughing_2.gif~c200
[/move]

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ θα πας πουθενα τα Χριστουγεννα, σε κανα παρτι, σε κανα μαγαζι η θα γυρνας τους δρομους του Μεταξουργειου μονος σου;

Επισκέπτης
Πικερ θα πας πουθενα τα Χριστουγεννα, σε κανα παρτι, σε κανα μαγαζι η θα γυρνας τους δρομους του Μεταξουργειου μονος σου;

Στο Μεταξουργείο θα πηγαίνω μέρα παρά μέρα όπως και τώρα. Τις γιορτές θα τις περάσω με τους γονείς μου, την αδερφή μου και τους λίγους φίλους μου. Μπορεί να πάω και σε κανένα μαγαζί για το καλό, δεν ξέρω ακόμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Σου φαίνεται τόσο τυχαίο που η Κορίνα δεν με δέχεται πια; Της έχω πει αλήθειες που δεν μπόρεσε να αντέξει, την έχω σκοτώσει με το γάντι με αυτά που της έχω πει. Την έχω ξεσκίσει με την πούτσα μου και την έχω κάνει χίλια κομμάτια με τα λόγια μου. ...
...
Καθημαγμένη και λεηλατημένη Κορίνα, by Picker

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Στο Μεταξουργείο θα πηγαίνω μέρα παρά μέρα όπως και τώρα. Τις γιορτές θα τις περάσω με τους γονείς μου, την αδερφή μου και τους λίγους φίλους μου. Μπορεί να πάω και σε κανένα μαγαζί για το καλό, δεν ξέρω ακόμα.

Φίλε Πικερ πόσο χρονών είσαι ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Βασικά είμαι ολιγαρκής. Θα μπορούσα να ζω με 100 ευρώ το μήνα αν δεν είχα τον αντρικό εγωισμό να γαμάω.

Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις με σκοπό να σε γνωρίσω καλύτερα.

Κάνεις τσάρκα πάντα μόνος ?

Έχεις πάει ποτέ σε μπουρδέλο και να φύγεις άχυστος ?

Θεωρείς ότι μπαίνοντας με το δεξί σε ένα μπουρδέλο αλλάζει κάτι η αυτά είναι μαλακίες?

Με την Κορίνα σου είχε κάνει κάτι εκτός προγράμματος ?

Επισκέπτης
o piker ειναι ωραιος τυπακος φιλε εχει βρει ενα ρυθμο γαμησιου που τον στρωνει, στο μελον μπορει να αλαξουν ολα ομως πικερ οποτε εχε ανοιχτο τον νομο να περνας καμια τροπολογια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom