Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Θα σου πω αλλά θα μου κάνεις μια χάρη. Όταν πας να τη γαμήσεις και αφού τελειώσεις μαζί της θα της πεις: "Ο Picker μου είπε για σένα. Και μου είπε να σου πω ότι σ' αγαπάει πολύ." Ok?
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Θα σου πω αλλά θα μου κάνεις μια χάρη. Όταν πας να τη γαμήσεις και αφού τελειώσεις μαζί της θα της πεις: "Ο Picker μου είπε για σένα. Και μου είπε να σου πω ότι σ' αγαπάει πολύ." Ok?

Εννοείται τύπε μου.  :hi:

Επισκέπτης
Θα συνεχίσω να γράφω το νόμο του Picker για όσους μπορούν να τον καταλάβουν. Είναι αυτοί που σιχαίνονται την υποκρισία στις σχέσεις των δύο φύλων, αυτοί που δεν κάνουν παρέα με γκόμενες για να τις ρίξουν, αυτοί που καταλαβαίνουν ότι το να μαλακίζεται ο άντρας είναι ντροπή, αυτοί που συγκινούνται από την ευκολία που τα πουτανάκια μας ανοίγουν τα πόδια τους και ξεφτιλίζονται για 10 ευρώ, αυτοί που γουστάρουν να φέρονται στις πουτάνες σαν κυρίες και στις κυρίες σαν πουτάνες. Γι' αυτούς θα συνεχίσω να γράφω το νόμο του Picker. Για τους υπόλοιπους απλά λυπάμαι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τύπε ιατρικώς πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο;
Γιατρός δεν είσαι ή κάνω λάθος;

ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

και ντάξει να έχει μια ιδεοληψία πχ "μην καταλαβαίνει τους νόμους της φύσης " και καταναγκαστικά να "λύνει εξισώσεις"
αλλά αυτός έχει αφιερώσει τη ζωή του σε μια πανηλίθια ιδεοληψία : "είμαι κατώτερος απο τους άλλους , με λένε όλοι μαλάκα , θέλω να γίνω πιρφόρος " και αντιρροπιστικά
καταφεύγει σε διαγωνισμό καταναγκαστικής μαλακίας στα πληρωμένα κρέατα , τα οποία πιρφορίζει για να δείξει ότι είναι ισάξιος πιρφόρος όπως όλοι οι άλλοι μαλάκες πιρφόροι...

τι ξεφτυλίκια είναι αυτά ρε μαλάκα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

και ντάξει να έχει μια ιδεοληψία πχ "μην καταλαβαίνει τους νόμους της φύσης " και καταναγκαστικά να "λύνει εξισώσεις"
αλλά αυτός έχει αφιερώσει τη ζωή του σε μια πανηλίθια ιδεοληψία : "είμαι κατώτερος απο τους άλλους , με λένε όλοι μαλάκα , θέλω να γίνω πιρφόρος " και αντιρροπιστικά
καταφεύγει σε διαγωνισμό καταναγκαστικής μαλακίας στα πληρωμένα κρέατα , τα οποία πιρφορίζει για να δείξει ότι είναι ισάξιος πιρφόρος όπως όλοι οι άλλοι μαλάκες πιρφόροι...

τι ξεφτυλίκια είναι αυτά ρε μαλάκα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

φιλαρακο μεγαλο ζορι τραβας με τον πικερ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φιλαρακο μεγαλο ζορι τραβας με τον πικερ

...ναι ίσως να το παράκανα λίγο  :-

...αλλά απο την άλλη με βοηθάει λίγο να καταλαβαίνω κάποια πράγματα κτλ κτλ

τεσπά...

Επισκέπτης

Και μόνο το γεγονός ότι θεωρείς το ΓΑΜΗΣΙ στα μπουρδέλα μαλακία αποδεικνύει ότι δεν έχεις καμία θέση στο site αυτό. Αφήνω τους πραγματικούς ΓΑΜΙΑΔΕΣ μπουρδελιάρηδες να σε κρίνουν. Είσαι μεγάλος πυρφόρος τελικά, προσπαθείς να υποβιβάσεις το ΓΑΜΗΣΙ στα μπουρδέλα ακριβώς επειδή νιώθεις κατωτερότητα που εσύ δεν μπορείς να λειτουργήσεις εκεί και έχεις κάνει το πουλί σου σφεντόνα.

Και είναι ντροπή σου να λες τις πουτάνες "πληρωμένα κρέατα". Εγώ στις πουτάνες δίνω αξία, τις λατρεύω!

Επισκέπτης
Τελικά πιστεύω ότι η καλύτερη διατύπωση του νόμου ήταν αυτή που έλεγε ότι "γαμάμε 3-4 φορές την εβδομάδα". Αυτή η διατύπωση διατηρεί το μέσο όρο στο μέρα παρά μέρα (3,5 φορές την εβδομάδα) αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και όσους επιλέγουν να γαμάνε σταθερά 3 φορές ή σταθερά 4 φορές την εβδομάδα. Θα επαναφέρω λοιπόν το νόμο στη διατύπωση αυτή.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τελικά πιστεύω ότι η καλύτερη διατύπωση του νόμου ήταν αυτή που έλεγε ότι "γαμάμε 3-4 φορές την εβδομάδα". Αυτή η διατύπωση διατηρεί το μέσο όρο στο μέρα παρά μέρα (3,5 φορές την εβδομάδα) αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και όσους επιλέγουν να γαμάνε σταθερά 3 φορές ή σταθερά 4 φορές την εβδομάδα. Θα επαναφέρω λοιπόν το νόμο στη διατύπωση αυτή.
Οι νομοι πρεπει να ειναι σαφεις. Αν λεει 3 ή 4 δεν ειναι νομος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ο νόμος του μπουρδελιάρη είναι ότι
δεν υπάρχουν νόμοι !

Αν είναι να ακολουθούμε νόμους, τότε
θα παντρευόμασταν  από συνοικέσιο !

IpPNo.png

Gentlemen , there is only one rule.Thera are no rules ! :rockon:

Τη Ροντίκα στο Ιάσωνος 19 απόγευμα ,την έχεις πάρει Πικερ ;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Τύπε, καβάντσωσε και το συνοικέσιο, και γάμα τους όλους τα πρέκια στα μπουρδέλα.

Πίκερ είσαι! Μη μασάς.  :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
there_are_no_rules_to_female_logic_640_28.jpg

f_ckin_female_logic_vol_2_by_punky88-d48jsaw.jpg

f_ckin_female_logic_vol_1_by_punky88-d48js2e.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.barnorama.com/wp-content/images/2013/01/girls-logic/18-girls-logic.jpg[/img[/URL]]

Πικεράκο , μάθε μερικά πράγματα
μήπως μπορέσεις και ρίξεις τη Κορίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom