rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Και μόνο το γεγονός ότι θεωρείς το ΓΑΜΗΣΙ στα μπουρδέλα μαλακία αποδεικνύει ότι δεν έχεις καμία θέση στο site αυτό. Αφήνω τους πραγματικούς ΓΑΜΙΑΔΕΣ μπουρδελιάρηδες να σε κρίνουν. Είσαι μεγάλος πυρφόρος τελικά, προσπαθείς να υποβιβάσεις το ΓΑΜΗΣΙ στα μπουρδέλα ακριβώς επειδή νιώθεις κατωτερότητα που εσύ δεν μπορείς να λειτουργήσεις εκεί και έχεις κάνει το πουλί σου σφεντόνα.
Και είναι ντροπή σου να λες τις πουτάνες "πληρωμένα κρέατα". Εγώ στις πουτάνες δίνω αξία, τις λατρεύω!
όχι μη λές μαλακίες , δεν είναι αυτή η ένστασή μου...
πηγαίνω στις πουτάνες και στα στρίπ και θα το κάνω μέχρι τέλους
... το πρόβλημά μου με σένα είναι ότι είσαι αποτυχημένος πιρφόρος και ως υποκατάστατο πιρφορίζεις πουτάνες
τώρα αν είσαι ΓΑΜΙΑΣ άστο να το κρίνουν άλλοι... με τα παρακάλια τα κλαψουρίσματα και τα ξεφτυλίκια σου...
το έχεις πεί ο ίδιος ότι ξεφτυλίζεσαι σε όποιο μουνί σου ανοίξει τα πόδια του είτε εντός είτε εκτός μπουρδέλων...
και επίσης
η καταναγκαστική κοκορογαμία στο μετάξι δεν βγάζει ηδονισμό , ( δεν βγάζει "καύλα" για να το πω απλά και είναι όντως τις περισσότερες φορές μαλακία...) βγάζει ζήλια και εγωισμό για να την πείς και καλά "στον συμβατικό πιρφόρο" που τον ζηλεύεις και θέλεις να του μοιάσεις"
δεν πάς στα μπουρδέλα απο καύλα πάς καταναγκαστικά για να κατευνάσεις την ιδεοληψία σου ότι είσαι κατώτερος απ'τον πιρφόρο και ότι σε λένε όλοι μαλάκα
και στην τελική πας λες 100 φορές με την κορίνα ή κάποια άλλη πουτάνα
γιατί ?
γιατί είσαι πιρφόρος και δένεσαι με τις τελειωμένες του μεταξιού ...ερωτεύεσαι κρέατα ενώ αυτές μασάνε τσίχλα , κοιτάνε το ταβάνι και σου ανοίγουν τα πόδια
για να νιώσεις λίγο άντρισμο ...
αν σε τσούζουν όλα αυτά , τοτε ας σ'αφήσω στο παραμυθάκι σου και όλα καλά ...αλλά όσο γράφεις με στόμφο μαλακίες με κεφαλαία και με με ερεθίζεις
να σου την λέω ...κοινώς τα θέλει ο κώλος σου να τ'ακούς