blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.745
- Πόντοι
- 26.096
τύπε το Κορινάκι έχει φτιάξει αρκετά
σκέφτομαι να πετάξω ένα 10 ευρω
Μη λέτε τέτοια.
Πληγώνετε τον κ. Picker...
τύπε το Κορινάκι έχει φτιάξει αρκετά
σκέφτομαι να πετάξω ένα 10 ευρω
Τώρα θα τρέχει στην Κορίνα για να του εξηγήσει τι σημαίνει αυτό...
Τύπε βγάζει μια μελαγχολία πάντως και μια μοναχικότητα ο νόμος του Πίκαρου δεν ξέρω. Ίσως τον κρίνουμε πολύ σκληρά.
Καλά, άσε με εμένα να γαμάω και ζήσε εσύ τη ζωή σου με πάθος παίζοντας το πουλάκι σου κάθε μέρα στη μπανιέρα.
;)
...φαντάσου να έχεις αφιερώσει όλη σου τη ζωή σε μια ηλίθια ιδεοληψία :-
αν και πιστεύω ότι κάθεται και παρακαλάει πόρνες και ελεηνίδες για να καλύψει τις πιρφορικές ανάγκες του , και όταν τρώει σούτ ή πόρτα κάθεται και γράφει με κεφαλαία μαλακίες στο μπουρδέλα κομ
;)
...φαντάσου να έχεις αφιερώσει όλη σου τη ζωή σε μια ηλίθια ιδεοληψία :-
αν και πιστεύω ότι κάθεται και παρακαλάει πόρνες και ελεηνίδες για να καλύψει τις πιρφορικές ανάγκες του , και όταν τρώει σούτ ή πόρτα κάθεται και γράφει με κεφαλαία μαλακίες στο μπουρδέλα κομ
Δεν ειναι οτι δεν το λυπομαστε! Δεν ειναι ηθικο να τον αφησουμε να παρασυρει και αλλους στο γκρεμο οπως επιθυμει!!!
rigor πιστεύεις ότι έχει γίνει κάτι τραγικό στη ζωή του Pickerκ και έχει καταντήσει
έτσι?
Άστον να κάνει το κομμάτι του μωρέ τον άνθρωπο. Έτσι κ αλλιώς όλοι μας έχουμε κρίση και φυσικά το με ποια συχνότητα θα γαμάμε , θα βαράμε μαλακία ή θα κατουράμε θα το καθορίσουμε εμείς από μόνοι μας. Δεν έχουμε ανάγκη από "ραγιάδες".
διαγωνισμός ψυχαναγκαστικής εκσπερμάτισης σε παθητικά κρέατα για να αντιρροπιστεί το άγχος της ιδεοληψίας κατωτερότητας και ζήλιας ενος συμβατικού πιρφόρου...
Δεν ειναι αθωο αυτο που κανει! Υπαρχουν μοναχικοι ανθρωποι που δεν εχουν ζωη εκτος ιντερνετ και αυτα που γραφει μπορουν να τους επηρεασουν!
Ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου δεν είστε όλοι μαζί. Κατωτερότητα και κόμπλεξ έχετε όσοι την κάνετε κάθε μέρα σφεντόνα. Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker αφιερωμένος εξαιρετικά σε όλους αυτούς που την κάνουν σφεντόνα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. αλλά κλαψουρίζουμε για τελειωμένες πουτάνες και γινόμαστε πιρφοροκοκεράκια και παρακαλάμε οποιαδήποτε καριόλα μας ανοίξει τα πόδια της...
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εκτός και αν έχουμε κανά φράγκο οπότε ποντάρουμε και σε κανά studio , ή μας κάτσει κάποια ελεηνίδα...
ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ή το αλλάζουμε ανάλογα με τις καύλες μας
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ....γι'αυτό ποτέ δε θα γαμήσουμε ποτέ και τπτ άλλο...
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ... εκτός απο την τακτική μαλακία στα πληρωμένα και παθητικά κρέατα του μεταξιού...και εκτός του ότι είμαστε μαλάκες γενικότερα
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.... ειδικά την διαχέουμε στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει που ούτε 10αφυγραντήρες δεν το σωνουν...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ... εκτός του ότι έχουμε αφιερώσει τη μίζερη ζωή μας στη ζήλεια ενός συμβατικού πιρφόρου και για να αντιρροπίσουμε την αποτυχημένη πιρφορία μας , πιρφορίζουμε πουτάνες του 10άρικου και τρώμε και πόρτα και απο πάνω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ... ναι περηφάνεια του κώλου και όχι μόνο με την μεταφορική έννοια ...με τα παρακάλια , και με τα κλαψουρίσματα σε όποιο παλιόμουνο μας κάτσει
Picker ...ούτε αυτό είναι στάνταρ , το αλλάζουμε που και πού όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τον αντίλογο
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ. (σ.rigor. :με τελειωμένη πουτάνα του μεταξουργείου)
Καλά ρε μαλάκα δε ντρέπεσαι να ξαναποστάρεις τα ξεφτυλίκια σου με τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα ?
Έλα πάρτο νόμο σου
νατος ο σκληροπυρηνικός γαμιάς :
Είσαι πολύ μικρός εσύ και κάποιοι άλλοι για να καταλάβετε το μεγαλείο του Picker. Την Κορίνα την έχω ξεσκίσει 100 φορές, γουστάρω να δίνω αξία στις ξεφτιλισμένες. Μιλάς εσύ που παίζεις το πουλί σου κάθε μέρα και το παραδέχεσαι; Έλεος ρε μαλάκα.
ποιό μεγαλείο βρε μαλάκα ?
που ξεφτυλίζεσαι και παρακαλάς όποιο βρωμόμουνο σου ανοίξει τα πόδια ?
Θέλω και εγώ πληροφορίες γι'αυτή την Κορίνα.