Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τώρα θα τρέχει στην Κορίνα για να του εξηγήσει τι σημαίνει αυτό...  :grin:
:hi:

:grin: ;)

...φαντάσου να έχεις αφιερώσει όλη σου τη ζωή σε μια ηλίθια ιδεοληψία  :-

αν και πιστεύω ότι κάθεται και παρακαλάει πόρνες και ελεηνίδες για να καλύψει τις πιρφορικές ανάγκες του , και όταν τρώει σούτ ή πόρτα κάθεται και γράφει με κεφαλαία μαλακίες στο μπουρδέλα κομ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τύπε βγάζει μια μελαγχολία πάντως και μια μοναχικότητα ο νόμος του Πίκαρου δεν ξέρω. Ίσως τον κρίνουμε πολύ σκληρά.  :think:

Δεν ειναι οτι δεν το λυπομαστε! Δεν ειναι ηθικο να τον αφησουμε να παρασυρει και αλλους στο γκρεμο οπως επιθυμει!!!

Καλά, άσε με εμένα να γαμάω και ζήσε εσύ τη ζωή σου με πάθος παίζοντας το πουλάκι σου κάθε μέρα στη μπανιέρα.

Αν αυτο σε κανει ευτυχισμενο... :)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

αν και πιστεύω ότι κάθεται και παρακαλάει πόρνες και ελεηνίδες για να καλύψει τις πιρφορικές ανάγκες του , και όταν τρώει σούτ ή πόρτα κάθεται και γράφει με κεφαλαία μαλακίες στο μπουρδέλα κομ

rigor πιστεύεις ότι έχει γίνει κάτι τραγικό στη ζωή του Pickerκ και έχει καταντήσει

έτσι?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.226
Πόντοι
506

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σωραιος :hi:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Δεν ειναι οτι δεν το λυπομαστε! Δεν ειναι ηθικο να τον αφησουμε να παρασυρει και αλλους στο γκρεμο οπως επιθυμει!!!

Άστον να κάνει το κομμάτι του μωρέ τον άνθρωπο. Έτσι κ αλλιώς όλοι μας έχουμε κρίση και φυσικά το με ποια συχνότητα θα γαμάμε  , θα βαράμε μαλακία ή θα κατουράμε θα το καθορίσουμε εμείς από μόνοι μας. Δεν έχουμε ανάγκη από "ραγιάδες".

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
rigor πιστεύεις ότι έχει γίνει κάτι τραγικό στη ζωή του Pickerκ και έχει καταντήσει

έτσι?

ε ναι θα τον είχανε του κλώτσου και του μπάτσου , θα έφαγε κανα δυό καλούς χυλούς και σούτ απο γκόμενες...του κάθησαν βαριά όλα αυτά και αντιρροπιστικά
κάθεται και γράφει μαλακίες για να νιώσει καλύτερα ...δήθεν ότι "δεν είμαι μαλάκας" , "είμαι ανώτερος απ'όλους και απ'τις γυναίκες " κτλ κτλ μαστουρώνει έτσι...

αν και μου φαίνεται αστείο ν'αφιερώσει κανείς τη ζωή του σε μια ηλίθια ιδεοληψία

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Άστον να κάνει το κομμάτι του μωρέ τον άνθρωπο. Έτσι κ αλλιώς όλοι μας έχουμε κρίση και φυσικά το με ποια συχνότητα θα γαμάμε  , θα βαράμε μαλακία ή θα κατουράμε θα το καθορίσουμε εμείς από μόνοι μας. Δεν έχουμε ανάγκη από "ραγιάδες".

Δεν ειναι αθωο αυτο που κανει! Υπαρχουν μοναχικοι ανθρωποι που δεν εχουν ζωη εκτος ιντερνετ και αυτα που γραφει μπορουν να τους επηρεασουν!

Επισκέπτης
διαγωνισμός ψυχαναγκαστικής εκσπερμάτισης σε παθητικά κρέατα για να αντιρροπιστεί το άγχος της ιδεοληψίας κατωτερότητας και ζήλιας ενος συμβατικού πιρφόρου...

Ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου δεν είστε όλοι μαζί. Κατωτερότητα και κόμπλεξ έχετε όσοι την κάνετε κάθε μέρα σφεντόνα. Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker αφιερωμένος εξαιρετικά σε όλους αυτούς που την κάνουν σφεντόνα.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Δεν ειναι αθωο αυτο που κανει! Υπαρχουν μοναχικοι ανθρωποι που δεν εχουν ζωη εκτος ιντερνετ και αυτα που γραφει μπορουν να τους επηρεασουν!

Ή να τους παρακινήσει από την άλλη να ξεκινήσουν να πηγαίνουν στα μπουρδέλα στην καλύτερη. Ξεκάθαρα μόνο σε αυτό το κομμάτι αναφέρομαι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου δεν είστε όλοι μαζί. Κατωτερότητα και κόμπλεξ έχετε όσοι την κάνετε κάθε μέρα σφεντόνα. Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker αφιερωμένος εξαιρετικά σε όλους αυτούς που την κάνουν σφεντόνα.

σιγά ρε πυρηνικέ επιστήμονα που είμαστε μια τρίχα απ'τ'αρχιδια σου , τρομάρα σου  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά ρε μαλάκα δε ντρέπεσαι να ξαναποστάρεις τα ξεφτυλίκια σου με τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα ?

Έλα πάρτο νόμο σου
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. αλλά κλαψουρίζουμε για τελειωμένες πουτάνες και γινόμαστε πιρφοροκοκεράκια και παρακαλάμε οποιαδήποτε καριόλα μας ανοίξει τα πόδια της...
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εκτός και αν έχουμε κανά φράγκο οπότε ποντάρουμε και σε κανά studio , ή μας κάτσει κάποια ελεηνίδα...
ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ή το αλλάζουμε ανάλογα με τις καύλες μας
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ....γι'αυτό ποτέ δε θα γαμήσουμε ποτέ και τπτ άλλο...
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ... εκτός απο την τακτική μαλακία στα πληρωμένα και παθητικά κρέατα του μεταξιού...και εκτός του ότι είμαστε μαλάκες γενικότερα
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.... ειδικά την διαχέουμε στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει που ούτε 10αφυγραντήρες δεν το σωνουν...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ... εκτός του ότι έχουμε αφιερώσει τη μίζερη ζωή μας στη ζήλεια ενός συμβατικού πιρφόρου και για να αντιρροπίσουμε την αποτυχημένη πιρφορία μας , πιρφορίζουμε πουτάνες του 10άρικου και τρώμε και πόρτα και απο πάνω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ... ναι περηφάνεια του κώλου και όχι μόνο με την μεταφορική έννοια ...με τα παρακάλια , και με τα κλαψουρίσματα σε όποιο παλιόμουνο μας κάτσει

Picker  ...ούτε αυτό είναι στάνταρ , το αλλάζουμε που και πού όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τον αντίλογο

:rockon:  :jerking:

νατος ο σκληροπυρηνικός γαμιάς :

Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ. (σ.rigor. :με τελειωμένη πουτάνα του μεταξουργείου)

Επισκέπτης
Καλά ρε μαλάκα δε ντρέπεσαι να ξαναποστάρεις τα ξεφτυλίκια σου με τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα ?

Έλα πάρτο νόμο σου

νατος ο σκληροπυρηνικός γαμιάς :

Είσαι πολύ μικρός εσύ και κάποιοι άλλοι για να καταλάβετε το μεγαλείο του Picker. Την Κορίνα την έχω ξεσκίσει 100 φορές, γουστάρω να δίνω αξία στις ξεφτιλισμένες. Μιλάς εσύ που παίζεις το πουλί σου κάθε μέρα και το παραδέχεσαι; Έλεος ρε μαλάκα.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.326
Πόντοι
2.420
Που και σε ποιες βάρδιες εργάζεται η Κορίνα;

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Θέλω και εγώ πληροφορίες γι'αυτή την Κορίνα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Είσαι πολύ μικρός εσύ και κάποιοι άλλοι για να καταλάβετε το μεγαλείο του Picker. Την Κορίνα την έχω ξεσκίσει 100 φορές, γουστάρω να δίνω αξία στις ξεφτιλισμένες. Μιλάς εσύ που παίζεις το πουλί σου κάθε μέρα και το παραδέχεσαι; Έλεος ρε μαλάκα.

ποιό μεγαλείο βρε μαλάκα ?

που ξεφτυλίζεσαι και παρακαλάς όποιο βρωμόμουνο σου ανοίξει τα πόδια ?

:jerking: :jerking:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οικογένεια Ρομπίδου γίναμε.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
ποιό μεγαλείο βρε μαλάκα ?

που ξεφτυλίζεσαι και παρακαλάς όποιο βρωμόμουνο σου ανοίξει τα πόδια ?

:jerking: :jerking:

Τύπε ιατρικώς πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο;
Γιατρός δεν είσαι ή κάνω λάθος;

Επισκέπτης
Θέλω και εγώ πληροφορίες γι'αυτή την Κορίνα.

Θα σου πω αλλά θα μου κάνεις μια χάρη. Όταν πας να τη γαμήσεις και αφού τελειώσεις μαζί της θα της πεις: "Ο Picker μου είπε για σένα. Και μου είπε να σου πω ότι σ' αγαπάει πολύ." Ok?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom