Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις με σκοπό να σε γνωρίσω καλύτερα.

Κάνεις τσάρκα πάντα μόνος ?

Έχεις πάει ποτέ σε μπουρδέλο και να φύγεις άχυστος ?

Θεωρείς ότι μπαίνοντας με το δεξί σε ένα μπουρδέλο αλλάζει κάτι η αυτά είναι μαλακίες?

Με την Κορίνα σου είχε κάνει κάτι εκτός προγράμματος ?

Σχεδόν πάντα τσαρκάρω μόνος. Δεν μου αρέσει καθόλου να τσαρκάρω με παρέα.

Δεν φεύγω ποτέ άχυστος από το Μετάξι. Αν δεν χύσω θα δώσω δεύτερο 10-ρικο στο ίδιο ή σε άλλο μπουρδέλο.

Δεν είμαι προληπτικός.

Δεν θέλω να μιλάω για την Κορίνα. Είναι μία από τις εκατοντάδες γυναίκες που έχω γαμήσει.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σχεδόν πάντα τσαρκάρω μόνος. Δεν μου αρέσει καθόλου να τσαρκάρω με παρέα.

Δεν φεύγω ποτέ άχυστος από το Μετάξι. Αν δεν χύσω θα δώσω δεύτερο 10-ρικο στο ίδιο ή σε άλλο μπουρδέλο.

Δεν είμαι προληπτικός.

Δεν θέλω να μιλάω για την Κορίνα. Είναι μία από τις εκατοντάδες γυναίκες που έχω γαμήσει.

Ανέφερες το Μετάξι. Φυλής δεν γαμάς ποτέ?
Γαμάς λόγο οικονομικής αδυναμίας στο Μετάξι ή λόγο του ότι έχεις αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις
περισσότερα χρήματα για να γαμήσεις ?
Μίλησε μας λίγο για την Κορίνα. Πιστεύω ότι το έχεις ανάγκη την οποία ανάγκη πνίγεις

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γαμάς λόγο οικονομικής αδυναμίας στο Μετάξι ή λόγο του ότι έχεις αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις
Μίλησε μας λίγο για την Κορίνα. Πιστεύω ότι το έχεις ανάγκη την οποία ανάγκη πνίγεις

Heg9J5L.jpg

Επισκέπτης
θα συμφωνησω με τον rigormorti για την εμονη του για μια πουτανα  εκει οντως πιρφοριζει ο πικερ θα μπορουσε να τη γραψει σταρχιδια του σαν γνησιος μπουρδελιαρης και να γαμαει αλλες αφου του σπαει ταρχιδια η κορινα ,του εχει γινει εμονη ιδεα, ξεπερασε τηνα ρε μαλακα βρες αλη σαν να μην υπηρξε ειπαμε γαμαμε και ερωτεβοματσε για 15 λεπτα :)

Επισκέπτης

Φυλής δεν γαμάω πλέον γιατί θα ήθελα 300 ευρώ το μήνα για να γαμάω μέρα παρά μέρα εκεί. Και δεν τα έχω ούτε θέλω να μειώσω τη συχνότητα στο σεξ. Αν έβγαζα περισσότερα λεφτά μπορεί να πήγαινα Φυλής αντί Μεταξουργείο. Δεν θα συνδύαζα ποτέ και τα δύο μαζί γιατί έτσι θα ένιωθα ότι αδικώ τις κοπέλες του Μεταξουργείου και επίσης θα μου φαινόταν περίεργο αν τη μία μέρα γαμούσα στα σαλόνια της Φυλής και την άλλη μέρα στα αλώνια του Μεταξουργείου. Ή το ένα ή το άλλο.

Για την Κορίνα έχω πει πάρα πολλά, δεν χρειάζεται να πω άλλα. Έχω ερωτευτεί πολλές πουτάνες στο παρελθόν, δεν ήταν η πρώτη:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Πίκερ οι στενοί σου συγγενείς γνωρίζουν τις απόψεις σου;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στο Μεταξουργείο θα πηγαίνω μέρα παρά μέρα όπως και τώρα. Τις γιορτές θα τις περάσω με τους γονείς μου, την αδερφή μου και τους λίγους φίλους μου. Μπορεί να πάω και σε κανένα μαγαζί για το καλό, δεν ξέρω ακόμα.

Αμα εχεις φιλους με τι δικαιωμα θες να εκπροσωπησεις τους μοναχικους τυπους; :S
Ενας απλος μπακουρος εισαι. :S :S
Εξαπατας παιδια σαν τον ντοπα που δεν εχουν γνωριμιες εκτος ιντερνετ.

Επισκέπτης
Αμα εχεις φιλους με τι δικαιωμα θες να εκπροσωπησεις τους μοναχικους τυπους; :S
Ενας απλος μπακουρος εισαι. :S :S
Εξαπατας παιδια σαν τον ντοπα που δεν εχουν γνωριμιες εκτος ιντερνετ.

συμφωνω ο κολοπουστας το πεζει μοναχικος και δουλευει εχει λεει και συνεργατες αντε γαμησου καργιολη πικερ

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Βάζω στοίχημα ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος

Επισκέπτης
πικερ νομιζα οτι ισε μοναχικος μπουρδελιαρης

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ και οι φιλοι σου μπακουροι ειναι;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Ερώτηση: αφού όπως λες ο σκοπός και ο εγωισμός του αντρα είναι να γαμάει, γιατί πχ ο δικός μου ο νόμος ή τόσων άλλων που γαμάμε κάθε μέρα την γκομενά  μας και γουστάρουμε και γουστάρει και δεν ξεπαραδιαζόμαστε κιόλας δεν είναι νόμος ανώτερος;

Επισκέπτης
Ερώτηση: αφού όπως λες ο σκοπός και ο εγωισμός του αντρα είναι να γαμάει, γιατί πχ ο δικός μου ο νόμος ή τόσων άλλων που γαμάμε κάθε μέρα την γκομενά  μας και γουστάρουμε και γουστάρει και δεν ξεπαραδιαζόμαστε κιόλας δεν είναι νόμος ανώτερος;

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτούς που έχουν γκόμενα. Ο νόμος του Picker αφορά τους μοναχικούς άντρες.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ραντεβου στα τσιμπουκαδικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom