bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
οκ αρχηγέ με κάλυψεςΔεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτούς που έχουν γκόμενα. Ο νόμος του Picker αφορά τους μοναχικούς άντρες.
οκ αρχηγέ με κάλυψεςΔεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτούς που έχουν γκόμενα. Ο νόμος του Picker αφορά τους μοναχικούς άντρες.
Ο αντικειμενικός σκοπός είναι βασικά να μη φεύγεις άχυστος.
...αν εκσπερματίζεις χωρίς στύση ? ...ή με ημιστύση ?...ή χωρίς καύλα ?
...αν γαμείς με μεγάλα επίπεδα καύλας με 100άρα στύση χωρίς να εκσπερματίζεις για λόγους "ταντρικής οικονομίας " ?
τι λέει ο νόμος του Picker γι'αυτό ?
έχω καταλήξει στο συμπέρασμα :
ότι η ψυχαναγκαστικη κοκορο-ταχύεκσπερμάτιση στο μετάξι δεν έχει καμμία σχέση με τον ηδονισμό, είναι σαν έναν αυτοδημιουργητο ανόητο διαγωνισμό πχ κωλοτουμπας, με 1 συμμετέχοντα για άμβλυνση μιας αυθαιρετης ιδεοληψιας έλλειψης αντρισμου και κατωτερότητας,φυσικά χωρίς κανένα άλλο αντίκρυσμα...
...είναι σα να αναλώνεις την περιορισμένη και πεπερασμένη ενέργειά σου σε μια αγχωμένη ταχυπαράτριψη πάνω σε παθητικά πληρωμένα γυναικεία κρέατα...μια μαλακία ...μια πιθηκίσια αυτοϊκανοποίηση...και που όπως κάποιοι ερωτεύονται την παλάμη τους κάποιοι άλλοι ερωτεύονται αυτά τα δημόσια νοικιασμένα κρεάτινα χυσοδοχεία...
...αν γαμείς με μεγάλα επίπεδα καύλας με 100άρα στύση χωρίς να εκσπερματίζεις για λόγους "ταντρικής οικονομίας " ?
ότι η ψυχαναγκαστικη κοκορο-ταχύεκσπερμάτιση στο μετάξι δεν έχει καμμία σχέση με τον ηδονισμό, είναι σαν έναν αυτοδημιουργητο ανόητο διαγωνισμό πχ κωλοτουμπας, με 1 συμμετέχοντα για άμβλυνση μιας αυθαιρετης ιδεοληψιας έλλειψης αντρισμου και κατωτερότητας,φυσικά χωρίς κανένα άλλο αντίκρυσμα...
...είναι σα να αναλώνεις την περιορισμένη και πεπερασμένη ενέργειά σου σε μια αγχωμένη ταχυπαράτριψη πάνω σε παθητικά πληρωμένα γυναικεία κρέατα...μια μαλακία ...μια πιθηκίσια αυτοϊκανοποίηση...και που όπως κάποιοι ερωτεύονται την παλάμη τους κάποιοι άλλοι ερωτεύονται αυτά τα δημόσια νοικιασμένα κρεάτινα χυσοδοχεία...
Ο πορνηδονισμός είναι μονόδρομος για έναν υγιή και ακομπλεξάριστο άνδρα!
παθητικά πληρωμένα γυναικεία κρέατα... δημόσια νοικιασμένα κρεάτινα χυσοδοχεία
σκληροι οι χαρακτηρισμοι σου μυστη μου για τις κορασιδες.. στο μονο που θα συμφωνησω με τα παραπανω είναι η αποδοχή τους ότι κανουν σεξ για χρηματα κατι που μια κοινη γυναικα κρυμμενη σε μια σχεση ή σε ένα γαμο δε θα παραδεχτει ποτε.
ο ηδονισμός γενικότερα θα έλεγα ...
Θα συμφωνησω απολυτα με τον μεγιστο πορνηδονιστη Ριγκορμορτη.
Ο Πικερ ειναι ενα θλιβερο ναυαγιο της ζωης, που επειδη δεν του καθεται ουτε κατσικα, αναγκαστικα παει στα μπουρδελα απο καταντια φυσικα και το παιζει και καλα σκληροπυρηνικος μπουρδελιαρης.
Εννοειται πως εαν μια στο δισεκατομυριο βρει καμια νορμαλ γκομενα, δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στα μπουρδελα και θα γινει πιστος και αιωνιος δουλος του μουνιου της.
Το ονειρο του ειναι να γινει πιρφορος αλλα επειδη δεν μπορει μια ζωη θα τριγυρναει δυστυχισμενος στα μπουρδελα και θα παρακαλαει απαξιωμενες πουτανες για λιγη στοργη και αγαπη, οπως κανουν τα περισσοτερα ναυαγια που το παιζουν σκληροπυρηνικοι μπουρδελιαρηδες/στουντιακηδες κλπ...
Σιχαματα
Εννοειται πως εαν μια στο δισεκατομυριο βρει καμια νορμαλ γκομενα, δεν θα ξαναπατησει το ποδι του στα μπουρδελα και θα γινει πιστος και αιωνιος δουλος του μουνιου της.
Τι φουσκα τελικα ο "περηφανος μοναχικος μπουρδελιαρης"!
Χαχαχαχα! Ρε γελοία υποκείμενα, πόσες μαλακίες τραβήξατε σήμερα για να βγάλετε το κόμπλεξ σας στο νόμο του Picker; Σας πονάει πολύ κουφάλες που Ο PICKER ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΕΙ. Σφεντόνα την κάνετε κάθε μέρα και μετά μπαίνετε εδώ και βγάζετε τον κομπλεξισμό σας.
εσυ ρε παπαρα επειδη δεν εχεις γαμησει γυναικα χυνεις στο 2 λεπτοΡε πυρφόρε αυτά τα λες γιατί στις 10 φορές που πας να γαμήσεις στο Μετάξι τις 9 φεύγεις άχυστος. Γι' αυτό έχεις τόσο μίσος για τις πουτάνες και τις χαρακτηρίζεις έτσι. Άντε κάνε καμιά σχέση για να μένει η γκόμενα καμιά ώρα μαζί σου μπας και σου σηκωθεί!
εγω δεν πιστευω καν οτι σου σηκωνεται παντως αφου εχεις θεμα χοντρο
παθητικά πληρωμένα γυναικεία κρέατα... δημόσια νοικιασμένα κρεάτινα χυσοδοχεία
σκληροι οι χαρακτηρισμοι σου μυστη μου για τις κορασιδες..