Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τα ίδια και τα ίδια, μας πρήξατε τα αρχίδια.

Δεν αμφισβητω την δηλωσιν σας περι του οτι διαθετετε ορχεις εστω και εν αχρησια.
Ετι περαιτερω η διαστολη των ορχεων σας απο μεγεθος σβωλου εις μεγεθος μεσαιου σβωλου ενδεχομενως να σας βοηθησει ουτως ωστε οταν εξευτελιζεσθε εξωθεν του οικισκου της Κορινας, να τους επιδεικνυετε μηπως και παρατυγχανων Πακιστανος ενδιαφερθει δι υμας.
Αλλως υπαγετε εις τον επι της οδου Αγκυρας οικισκον του  Μπαρμπη δια  να σας τακτοποιησει ως πραττει και με τον κ. Alex71.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
το ξέρω κύριε Άγιε απλά θέλω να τον πικάρω λίγο  :)

την καλησπέρα μου και σε σας και στον κύριο blizard  :hi:

Επισκέπτης
Μπέσα τώρα , θα ήθελες να είχες γκόμενα την κορίνα ? να γινόσουν ένας τελειωμένος πιρφόρος απλά για ένα φιλάκι της ?

Να την έχω γκόμενα όσο κάνει αυτή τη "δουλειά"; Με τίποτα. Αφού την έχουν γκόμενα όλοι όσοι τη γαμάνε. Δεν είμαι τόσο απελπισμένος ώστε να κάνω σχέση με πουτάνα ούτε βέβαια και νταβατζής. Να με αφήνει να τη γαμάω ήθελα, τίποτε άλλο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Να την έχω γκόμενα όσο κάνει αυτή τη "δουλειά"; Με τίποτα. Αφού την έχουν γκόμενα όλοι όσοι τη γαμάνε. Δεν είμαι τόσο απελπισμένος ώστε να κάνω σχέση με πουτάνα ούτε βέβαια και νταβατζής. Να με αφήνει να τη γαμάω ήθελα, τίποτε άλλο.

αν σταμάταγε αυτή τη δουλειά ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Μαλακίες. Απλά γουστάρω πολύ το Κορινάκι και μου λείπει το σεξ μαζί της. Δεν με ενδιαφέρει τι νιώθει για μένα.

Το σίγουρο είναι ότι αν το έκανα θα αγαπούσα τους γαμιάδες μου, δεν θα ήμουν σαν το Κορινάκι που τους απαξιώνει.

Αφού δεν σας ενδιαφέρει τι νιώθει για εσάς το Κορινάκι, γιατί την μέμφεσθε που σας απαξιωνει;  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
το αιώνιο ερώτημα είναι : ο πορνισμός είναι στάση ζωής ή υποκατάστατο πιρφορίας ?
δλδ όσοι συχνάζουν στον ευρύτερο πορνικό χώρο είναι ηδονιστές ή δεν τους κάθεται κάποια καριόλα να πιρφορίσουν και ψάχνουν υποκατάστατα ?

υποψιάζομαι ότι το 99,9 % των μελών του site είναι πιρφόροι και πολλές φορές και "τιμημένοι"

τα σέβη μου  :hi:

Επισκέπτης
αν σταμάταγε αυτή τη δουλειά ?

Αν σταμάταγε ναι, δεν θα είχα πρόβλημα με το παρελθόν της. Αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε άλλο γι' αυτήν, είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον για μένα. Πιο πολύ πάω για το σπάσιμο καμιά φορά και τη βλέπω, επειδή έχει στυλάκι πολύ αυταρχικό και "γαμάω".

Επισκέπτης
το αιώνιο ερώτημα είναι : ο πορνισμός είναι στάση ζωής ή υποκατάστατο πιρφορίας ?
δλδ όσοι συχνάζουν στον ευρύτερο πορνικό χώρο είναι ηδονιστές ή δεν τους κάθεται κάποια καριόλα να πιρφορίσουν και ψάχνουν υποκατάστατα ?

υποψιάζομαι ότι το 99,9 % των μελών του site είναι πιρφόροι και πολλές φορές και "τιμημένοι"

τα σέβη μου  :hi:

Και τα δύο είναι. Εγώ ξεκίνησα επειδή δεν είχα γκόμενα αλλά πλέον πρέπει να μου κάτσει κάτι ιδανικό για να αλλάξω ζωή. Μάλιστα σχεδιάζω από το 2016 να αυξήσω τη συχνότητα επαφών στις 4 την εβδομάδα από τις 3,5 που είμαι τώρα - ξέρω, αυτό είναι είδηση και αλλάζει το νόμο του Picker. Γνωρίζω πολλούς νέους σε ηλικία που έχουν σχέση και κάνουν λιγότερο σεξ και πάντα με μία γυναίκα. Καλά, δεν συζητώ για τα λαμόγια που έχουν σχέση και πάνε παράλληλα με πουτάνες - αυτούς τους αφήνω στο ψυχολογικό τους δράμα.

Επισκέπτης
Να πω επίσης ότι από εδώ και πέρα σκοπεύω να μην απαντώ σε post υβριστών μου. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Στα μπουρδέλα πάμε γιατί θέλουμε να είμαστε περήφανοι και όχι μαλάκες, γιατί είμαστε μοναχικοί και θέλουμε να γαμάμε τουλάχιστον όσο συχνά και οι άλλοι που έχουν σχέση και μάλιστα με ποικιλία, σε αντίθεση με εκείνους που γαμάνε πάντα ή συνήθως ένα μουνί.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
άρα σακη μου λές ότι ο νόμος του Picker είναι υποκατάστατο πιρφορίας ?
δλδ αν μας καθότανε μια (ιδανική ) γυναίκα θα παρατάγαμε τις πουτάνες για πάρτη της και θα τριβόμασταν
μέρα παρά μέρα στο μουνί της ?

Επισκέπτης
Στα μπουρδέλα πάμε γιατί θέλουμε να είμαστε περήφανοι και όχι μαλάκες, γιατί είμαστε μοναχικοί και θέλουμε να γαμάμε τουλάχιστον όσο συχνά και οι άλλοι που έχουν σχέση και μάλιστα με ποικιλία, σε αντίθεση με εκείνους που γαμάνε πάντα ή συνήθως ένα μουνί.
σακη στο κωλοκυνθους 63 πας συχνα?

Επισκέπτης
άρα σακη μου λές ότι ο νόμος του Picker είναι υποκατάστατο πιρφορίας ?
δλδ αν μας καθότανε μια (ιδανική ) γυναίκα θα παρατάγαμε τις πουτάνες για πάρτη της και θα τριβόμασταν
μέρα παρά μέρα στο μουνί της ?

Δεν το αποκλείω αλλά δεν το επιδιώκω κιόλας. Αν όλοι σκέφτονταν και έπρατταν όπως εγώ δεν θα παρακαλούσαν οι άντρες αλλά οι γυναίκες για σχέση. Και οι άντρες θα είχαν την ευχέρεια της επιλογής.

Επισκέπτης
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα συνδύαζα στα κρυφά γκόμενα και πουτάνες. Είναι ό,τι πιο άνανδρο μπορεί να κάνει κανείς.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν το αποκλείω αλλά δεν το επιδιώκω κιόλας. Αν όλοι σκέφτονταν και έπρατταν όπως εγώ δεν θα παρακαλούσαν οι άντρες αλλά οι γυναίκες για σχέση. Και οι άντρες θα είχαν την ευχέρεια της επιλογής.

...χαίρομαι που το παραδέχεσαι , τουλάχιστον είναι πιο αξιοπρεπές να παραδέχεται κάποιος ότι γουστάρει την πιρφορία παρά να υποκρίνεται τον πόρνο  :hi:

...προσωπικά προτιμώ να τραβάω μαλακία παρά να το χώνω επι μακρόν και κατ'αποκλειστικότητα στην ίδια κολπική κοιλότητα , ή εκνευρίζομαι να με καυλώνει μόνο το ίδιο αντικείμενο...

τεσπά , φεύγω προς το παρόν , χαιρετώ  :hi:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
15.290
Πόντοι
4.891
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα συνδύαζα στα κρυφά γκόμενα και πουτάνες. Είναι ό,τι πιο άνανδρο μπορεί να κάνει κανείς.

Η ποικιλία είναι απαραίτητη για να μην γίνεται η "διατροφή" μονότονη και βαρετή. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους έχουν μόνιμη σχέση και φροντίζουν παράλληλα να εξασφαλίζουν ποικιλία στη σεξουαλική τους ζωή, χρησιμοποιώντας ως μέσο τις ιερόδουλες. Οι οίκοι ανοχής δεν υπάρχουν μόνο γι' αυτούς που δεν έχουν γκόμενα, περιμένοντας το "ιδανικό".

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
picker please έχω και άλλη μια απορία:

είπες ότι αν κάποιος εκσπερματίσει 3 φορές σε μια μέρα θέλει 6 μέρες αποχή μετά
να υποθέσω ότι στις 2 είναι 4 μέρες η αποχή ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom