Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
φαντάσου σε τι σημείο τσαντίλας έφτασε την ιερόδουλη των πέντε ευρώ, συστήθηκε ομάδα παρακολούθησης στο Μετάξι για τον κύριο.. :2funny:

surveillance-van.jpg

Επισκέπτης
ντροπή ρε να τρως Χ από πόρνες (κ ειδικά του δεκάευρου), πάει περίπατο η αξιοπρέπεια που λες...

Όσον αφορά το κωλομπαριλίκι, ακόμα το σκέφτεσαι, θα είναι άδοξο φινάλε στην ''Μεταξένια'' πορεία σου να στηθείς στα 4 κ να στον κάνουν σουρωτήρι...

Λίγη τσίπα, χύνεις που χύνεις σαν κόκορας στα ''σλαμς'', κράτα το έτσι τουλάχιστον axaxaxa

Την αξιοπρέπεια την εστιάζω βασικά στη σχέση μου με το ασθενές φύλο. Δεν ανέχομαι να με απορρίπτει γιατί το θεωρώ κατώτερο από μένα. Το Κορινάκι είναι διαφορετική περίπτωση καθώς το έχω γαμήσει 100 φορές και τώρα μου το παίζει ντίβα.

Όσο για το κωλομπαριλίκι, εγώ είμαι πόρνος από τη φύση μου. Είμαι αρχαίος Έλληνας και όχι χριστιανός. Μακριά από μένα οι καθωσπρεπισμοί. Αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα και μου τη λένε είναι έτη φωτός μακριά από το ελεύθερο πνεύμα του μπουρδελιάρη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μακριά από μένα οι υποδείξεις, φάσκεις κ αντιφάσκεις, στυλ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ Κ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ, σε απορρίπτει το μεταξένιο πορνίδιο που προφανώς έχει μεγαλύτερη αντίληψη τι εστί ''πικεράκος''....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το θεωρείς κατώτερο ον αλλά τρως μια πούτσα μέχρι τον λαιμό, ακόμα κ από πόρνες που δεν ανέχονται το στυλάκι του βιαστή που κουβαλάς...

Επισκέπτης
μακριά από μένα οι υποδείξεις, φάσκεις κ αντιφάσκεις, στυλ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ Κ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ, σε απορρίπτει το μεταξένιο πορνίδιο που προφανώς έχει μεγαλύτερη αντίληψη τι εστί ''πικεράκος''....
το θεωρείς κατώτερο ον αλλά τρως μια πούτσα μέχρι τον λαιμό, ακόμα κ από πόρνες που δεν ανέχονται το στυλάκι του βιαστή που κουβαλάς...

Δεν ξέρεις τίποτα. Με απορρίπτει γιατί της χαλάω το παραμύθι. Θα ήταν εύκολο κι εγώ όπως οι άλλοι να της κάνω μόνο like στο facebook στις μαλακίες που ανεβάζει για τον "γκόμενό" της αλλά δεν αντέχω να είμαι υποκριτής και της είπα την αλήθεια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σακη τι γνωμη εχεις για τον το νομο του σεντονιου που διατυπωσε αλλος χρηστης προσφατα: "Ποτε σε μπουρδελο χωρις δικο μας σεντονι"?

Επισκέπτης
Σακη τι γνωμη εχεις για τον το νομο του σεντονιου που διατυπωσε αλλος χρηστης προσφατα: "Ποτε σε μπουρδελο χωρις δικο μας σεντονι"?

Καλά, αυτός είναι γνωστός μαλάκας. Αφήνει κάθε τόσο στο Αγρίνιο τη γυναίκα του, την οποία κατά δήλωσή του υπεραγαπά, και κατεβαίνει στην Αθήνα για να γαμάει πουτάνες. Είναι το είδος του λαμόγιου παντρεμένου άντρα που αντιπαθώ. Και είναι και σιχασιάρης.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν ξέρεις τίποτα. Με απορρίπτει γιατί της χαλάω το παραμύθι. Θα ήταν εύκολο κι εγώ όπως οι άλλοι να της κάνω μόνο like στο facebook στις μαλακίες που ανεβάζει για τον "γκόμενό" της αλλά δεν αντέχω να είμαι υποκριτής και της είπα την αλήθεια.
άρα με τα φατσοβιβλία είσαι κ εσύ ένας ακόμα που αντί να γαμάει κ να φεύγει, κάθεται και κρίνει τι δημοσιοποιεί μια ιερόδουλη για τον γκόμενό της...

πολύ ''κοσμοπόλιταν'' κ ''τολμη κ γοητεία'', θες κ ροζουλί σκηνικά στα σλαμς...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλά, αυτός είναι γνωστός μαλάκας. Αφήνει κάθε τόσο στο Αγρίνιο τη γυναίκα του, την οποία κατά δήλωσή του υπεραγαπά, και κατεβαίνει στην Αθήνα για να γαμάει πουτάνες. Είναι το είδος του λαμόγιου παντρεμένου άντρα που αντιπαθώ. Και είναι και σιχασιάρης.

Δε με αφορουν τα προσωπικα του. Σου ζητησα να σχολιασεις το νομο του που εχει σοβαρα επιχειρηματα: Τοσοι μηκητες, τοσα χυσια πανω στα σεντονια. Εσυ που γαμας τοσο συχνα στο Μεταξουργειο θα επρεπε να τον ακολουθεις.

Επισκέπτης
άρα με τα φατσοβιβλία είσαι κ εσύ ένας ακόμα που αντί να γαμάει κ να φεύγει, κάθεται και κρίνει τι δημοσιοποιεί μια ιερόδουλη για τον γκόμενό της...

πολύ ''κοσμοπόλιταν'' κ ''τολμη κ γοητεία'', θες κ ροζουλί σκηνικά στα σλαμς...

Καμία σχέση. Έχω 0 φίλους στο facebook, το έχω μόνο για να με βρίσκουν. Εκείνη μόνη της μου είχε δώσει το προφίλ της και μόνο για λίγο την έκανα φίλη. Όταν είδα όλες τις μαλακίες που είχε γράψει για τον "γκόμενό" της αηδίασα και τη διέγραψα. Επειδή όμως ήθελα να της χαλάσω το παραμύθι συνέχισα να της στέλνω ερωτικά μηνύματα μετά από τα γαμήσια που έκανα μαζί της και εκεί στράβωσε. Μου είπε ότι γι' αυτήν είμαι ένα τίποτα και ότι σκέφτεται μόνο τον "γκόμενό" της και εγώ της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: 9 μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί στο facebook, λουλούδια, βρισίδια, απειλές κτλ.

Επισκέπτης
Δε με αφορουν τα προσωπικα του. Σου ζητησα να σχολιασεις το νομο του που εχει σοβαρα επιχειρηματα: Τοσοι μηκητες, τοσα χυσια πανω στα σεντονια. Εσυ που γαμας τοσο συχνα στο Μεταξουργειο θα επρεπε να τον ακολουθεις.

Πας καλά ρε; Τόσα χρόνια στο Μεταξουργείο έχω πάθει ανοσία. Είναι γελοία πράγματα αυτά, σίγουρα οι πουτάνες τον κοροϊδεύουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Οι τάνες είναι ΔΧ, δεν μπορείς να απαγορεύσεις την πρόσβαση στο αρσενικό να πηδάει, κανείς σωστός πόρνος δεν σκέφτεται έτσι, θα συμφωνήσω στα περί ''υποκρισίας σχέσεων'' κτλ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Επισκέπτης
oλες οι τσουρκες ζουν τον ερωτα τους ενω παραλληλα δουλευουν στο μπουρδελο για ενα ταληρο και τις πηδαει ο καθε πικραμενος σαν τον σακη και πιστευουν σε βασιλιαδες ιπποτες και καστρα με φτερωτους αγγελους  :headbang:

Επισκέπτης
Οι τάνες είναι ΔΧ, δεν μπορείς να απαγορεύσεις την πρόσβαση στο αρσενικό να πηδάει, κανείς σωστός πόρνος δεν σκέφτεται έτσι, θα συμφωνήσω στα περί ''υποκρισίας σχέσεων'' κτλ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δεν τους απαγορεύω, απλά δεν τους γουστάρω. Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι ο μοναχικός full-time μπουρδελιάρης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom