psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
φαντάσου σε τι σημείο τσαντίλας έφτασε την ιερόδουλη των πέντε ευρώ, συστήθηκε ομάδα παρακολούθησης στο Μετάξι για τον κύριο..
ντροπή ρε να τρως Χ από πόρνες (κ ειδικά του δεκάευρου), πάει περίπατο η αξιοπρέπεια που λες...
Όσον αφορά το κωλομπαριλίκι, ακόμα το σκέφτεσαι, θα είναι άδοξο φινάλε στην ''Μεταξένια'' πορεία σου να στηθείς στα 4 κ να στον κάνουν σουρωτήρι...
Λίγη τσίπα, χύνεις που χύνεις σαν κόκορας στα ''σλαμς'', κράτα το έτσι τουλάχιστον axaxaxa
μακριά από μένα οι υποδείξεις, φάσκεις κ αντιφάσκεις, στυλ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ Κ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ, σε απορρίπτει το μεταξένιο πορνίδιο που προφανώς έχει μεγαλύτερη αντίληψη τι εστί ''πικεράκος''....
το θεωρείς κατώτερο ον αλλά τρως μια πούτσα μέχρι τον λαιμό, ακόμα κ από πόρνες που δεν ανέχονται το στυλάκι του βιαστή που κουβαλάς...
Σακη τι γνωμη εχεις για τον το νομο του σεντονιου που διατυπωσε αλλος χρηστης προσφατα: "Ποτε σε μπουρδελο χωρις δικο μας σεντονι"?
άρα με τα φατσοβιβλία είσαι κ εσύ ένας ακόμα που αντί να γαμάει κ να φεύγει, κάθεται και κρίνει τι δημοσιοποιεί μια ιερόδουλη για τον γκόμενό της...Δεν ξέρεις τίποτα. Με απορρίπτει γιατί της χαλάω το παραμύθι. Θα ήταν εύκολο κι εγώ όπως οι άλλοι να της κάνω μόνο like στο facebook στις μαλακίες που ανεβάζει για τον "γκόμενό" της αλλά δεν αντέχω να είμαι υποκριτής και της είπα την αλήθεια.
Καλά, αυτός είναι γνωστός μαλάκας. Αφήνει κάθε τόσο στο Αγρίνιο τη γυναίκα του, την οποία κατά δήλωσή του υπεραγαπά, και κατεβαίνει στην Αθήνα για να γαμάει πουτάνες. Είναι το είδος του λαμόγιου παντρεμένου άντρα που αντιπαθώ. Και είναι και σιχασιάρης.
άρα με τα φατσοβιβλία είσαι κ εσύ ένας ακόμα που αντί να γαμάει κ να φεύγει, κάθεται και κρίνει τι δημοσιοποιεί μια ιερόδουλη για τον γκόμενό της...
πολύ ''κοσμοπόλιταν'' κ ''τολμη κ γοητεία'', θες κ ροζουλί σκηνικά στα σλαμς...
Δε με αφορουν τα προσωπικα του. Σου ζητησα να σχολιασεις το νομο του που εχει σοβαρα επιχειρηματα: Τοσοι μηκητες, τοσα χυσια πανω στα σεντονια. Εσυ που γαμας τοσο συχνα στο Μεταξουργειο θα επρεπε να τον ακολουθεις.
ενω εσενα δεν σε δουλευουν ψιλο γαζι ρε σακη?Πας καλά ρε; Τόσα χρόνια στο Μεταξουργείο έχω πάθει ανοσία. Είναι γελοία πράγματα αυτά, σίγουρα οι πουτάνες τον κοροϊδεύουν.
ενω εσενα δεν σε δουλευουν ψιλο γαζι ρε σακη?
το νικ σου παντως σακης λεει εισαι διαταραγμενη προσωπικοτητα εδω μεσα δεν ειμαστε ψυχιατρειο καλυτερα να απευθυνθεις εκει π πρεπειΚαταρχήν δεν με λένε Σάκη. Όχι, δεν με δουλεύουν.
Πας καλά ρε; Τόσα χρόνια στο Μεταξουργείο έχω πάθει ανοσία. Είναι γελοία πράγματα αυτά, σίγουρα οι πουτάνες τον κοροϊδεύουν.
Δεν υπαρχει ανοσια σε αυτα μη λες βλακειες. Ο σεντονακιας ειναι πιο σοβαρος απο σενα.
Οι τάνες είναι ΔΧ, δεν μπορείς να απαγορεύσεις την πρόσβαση στο αρσενικό να πηδάει, κανείς σωστός πόρνος δεν σκέφτεται έτσι, θα συμφωνήσω στα περί ''υποκρισίας σχέσεων'' κτλ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.