Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
oλες οι τσουρκες ζουν τον ερωτα τους ενω παραλληλα δουλευουν στο μπουρδελο για ενα ταληρο και τις πηδαει ο καθε πικραμενος σαν τον σακη και πιστευουν σε βασιλιαδες ιπποτες και καστρα με φτερωτους αγγελους  :headbang:

Αυτό ξαναπές το. Έτσι ακριβώς είναι. Και είναι σίγουρες ότι δεν απατούν τους "γκόμενούς" τους εφόσον δεν φιλάνε στο στόμα τους "πελάτες". Μιλάμε για ασύλληπτο επίπεδο θεώρησης των πραγμάτων. Λίγες είναι οι συνειδητοποιημένες πόρνες.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Αυτό ξαναπές το. Έτσι ακριβώς είναι. Και είναι σίγουρες ότι δεν απατούν τους "γκόμενούς" τους εφόσον δεν φιλάνε στο στόμα τους "πελάτες". Μιλάμε για ασύλληπτο επίπεδο θεώρησης των πραγμάτων. Λίγες είναι οι συνειδητοποιημένες πόρνες.

το βρισκω ισοδυναμο με το επιπεδο θεωρησης των μπορδελιαρηδων που ενώ γαμανε το μουνι και τον κωλο μια πορνης, τους πειραζει που δεν φιλαει στο στομα  :hi:

Επισκέπτης
το βρισκω ισοδυναμο με το επιπεδο των μπορδελιαρηδων που ενώ γαμανε το μουνι και τον κωλο μια πορνης, τους πειραζει που δεν φιλαει στο στομα  :hi:

Το φιλί στο στόμα μπορεί να σε βοηθήσει να καυλώσεις. Αυτό το νόημα έχει.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Το φιλί στο στόμα μπορεί να σε βοηθήσει να καυλώσεις. Αυτό το νόημα έχει.

σε αντιθεση με άλλες γνωμες,το φιλι μιας πορνης είναι ότι πιο προσωπικο εχει να δωσει στον πελατη ακομα και από το μουνι της,για αυτό το αποζητάμε ολοι.
με τα φιλια ερωτευεσαι όχι με το μουνι

Επισκέπτης
σε αντιθεση με άλλες γνωμες,το φιλι μιας πορνης είναι ότι πιο προσωπικο εχει να δωσει στον πελατη ακομα και από το μουνι της,για αυτό το αποζητάμε ολοι.
με τα φιλια ερωτευεσαι όχι με το μουνι

Δυστυχώς έτσι σκέφτονται πολλές πόρνες αλλά είναι τελείως χαζό. Το φιλί είναι τελείως αθώο μπροστά στο μουνί που δίνουν και τις πίπες που παίρνουν. Σε όλες τις κινηματογραφικές ταινίες οι ηθοποιοί φιλιούνται στο στόμα. Οι πουτάνες έχουν φτιάξει έναν ψεύτικο κόσμο στα μέτρα τους για να μην αισθάνονται άσχημα που τις γαμάνε όλοι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εδώ άλλες τα παίρνουν σε στόμα-πρόσωπο κ μετά αγκαλίτσες-ορισμένες-με αγαπητικούς που τα τρώνε

Επισκέπτης
Μπορώ βέβαια να δικαιολογήσω μια πόρνη που αποφεύγει τα φιλιά στο στόμα, όχι όμως για να μην απατήσει τον "γκόμενο" αλλά γιατί μέσω των φιλιών μπορεί να κολλάει συνέχεια ιώσεις.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
το φιλι ειναι αρκετα καυλοτικο αλλα  ειναι και λιγο επικιδυνο οταν η συγκεκριμενη πορνη κανει ακα τσιμπουκια και cim

Επισκέπτης
το φιλι ειναι αρκετα καυλοτικο αλλα  ειναι και λιγο επικιδυνο οταν η συγκεκριμενη πορνη κανει ακα τσιμπουκια και cim

Ποτέ δεν φιλάω πουτάνες που κάνουν ακάποτα τσιμπούκια. Βασικά συνήθως δεν πάω καν μαζί τους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Καμία σχέση. Έχω 0 φίλους στο facebook, το έχω μόνο για να με βρίσκουν. Εκείνη μόνη της μου είχε δώσει το προφίλ της και μόνο για λίγο την έκανα φίλη. Όταν είδα όλες τις μαλακίες που είχε γράψει για τον "γκόμενό" της αηδίασα και τη διέγραψα. Επειδή όμως ήθελα να της χαλάσω το παραμύθι συνέχισα να της στέλνω ερωτικά μηνύματα μετά από τα γαμήσια που έκανα μαζί της και εκεί στράβωσε. Μου είπε ότι γι' αυτήν είμαι ένα τίποτα και ότι σκέφτεται μόνο τον "γκόμενό" της και εγώ της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: 9 μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί στο facebook, λουλούδια, βρισίδια, απειλές κτλ.

Πάλι πέφτετε σε αντίφαση.

Ένας "ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ",  όπως πολλάκις μας έχετε ζαλίσει το θυμιατό πως είστε, όχι μόνο δεν επιθυμεί να τον βρίσκουν, αλλά και φροντίζει να μην δίνει στοιχεία για να τον βρίσκουν.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Ποτέ δεν φιλάω πουτάνες που κάνουν ακάποτα τσιμπούκια. Βασικά συνήθως δεν πάω καν μαζί τους.
εχω φιλισει πορνη πανω στην καυλα δεν αντεξα και ηταν πολυ καυλοτικο και επισης εχω ωσει και ακα τσιμπουκι.η ολη αισθηση του παρανομου σε φτιαχνει ακαμη περισσοτερο
:erection:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Ακόμα κι έτσι να είναι,και 100% δίκιο να έχεις,γιατί έχεις κηρύξει τον... ανένδοτο,και σώνει και καλά να τις χαλάσεις το παραμύθι που έχουνε φτιάξει στο κεφάλι τους για να αντέχουνε την τεράστια ψυχική πίεση της δουλειάς που κάνουν;Θέλεις να τις εκνευρίσεις,και μετά να κάνουμε ''αμάν'' να τις ξαναστρώσουμε να γαμηθούν σωστά;

Επισκέπτης
Ακόμα κι έτσι να είναι,και 100% δίκιο να έχεις,γιατί έχεις κηρύξει τον... ανένδοτο,και σώνει και καλά να τις χαλάσεις το παραμύθι που έχουνε φτιάξει στο κεφάλι τους για να αντέχουνε την τεράστια ψυχική πίεση της δουλειάς που κάνουν;Θέλεις να τις εκνευρίσεις,και μετά να κάνουμε ''αμάν'' να τις ξαναστρώσουμε να γαμηθούν σωστά;

Έχεις δίκιο. Η συγκεκριμένη όμως μου μίλαγε συνέχεια για τα προσωπικά της, για τον "γκόμενό" της που "αν πάει με άλλη θα τον σκοτώσει" ή φράσεις όπως "σκέψου να σας είχα και τους δύο γκόμενους" τη στιγμή που τη γαμούσα και διάφορες τέτοιες μαλακίες που σιγά-σιγά με έβγαλαν από τα ρούχα μου. Δεν αντέχω την υποκρισία δυστυχώς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
[quote author=Ιουδαίος  link=topic=144885.msg6582771#msg6582771 date=1445778867]
Το φιλί στο στόμα δίνει μια περίσταση ρομαντική μεταξύ των δυο εραστών εκείνης της στιγμής, δίνει έναν πιο προσωπικό τόνο στην όλη διαδικασία που είναι αρκετό για να σε ερεθίσει ... θαρρείς πως γαμάς κάποια γκόμενα
[/quote]

Ορθή παρατήρηση. Βέβαια αν έχεις 2 δράμια εμπειρία παραπάνω καταλαβαίνεις τη ψυχρότητα του επαγγελματισμού στο φιλί και ξενερώνεις χειρότερα μετά. Χρειάζεται να ψιλοθέλει και η άλλη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Έχεις δίκιο. Η συγκεκριμένη όμως μου μίλαγε συνέχεια για τα προσωπικά της, για τον "γκόμενό" της που "αν πάει με άλλη θα τον σκοτώσει" ή φράσεις όπως "σκέψου να σας είχα και τους δύο γκόμενους" τη στιγμή που τη γαμούσα και διάφορες τέτοιες μαλακίες που σιγά-σιγά με έβγαλαν από τα ρούχα μου. Δεν αντέχω την υποκρισία δυστυχώς.

To να υποκρίνεστε όμως τον "μοναχικό"  τον "μισογύνη" τον "φαλλοκράτη" και τον "βιαστή", το αντέχετε.

Έχετε ποτέ αντιληφθεί ότι η αντοχή σας στην υποκρισία είναι επιλεκτική, και εφαρμόζεται πάντα στους άλλους;  :)

Επισκέπτης
To να υποκρίνεστε όμως τον "μοναχικό"  τον "μισογύνη" τον "φαλλοκράτη" και τον "βιαστή", το αντέχετε.

Έχετε ποτέ αντιληφθεί ότι η αντοχή σας στην υποκρισία είναι επιλεκτική, και εφαρμόζεται πάντα στους άλλους;  :)

Είμαι όλα αυτά που έχει πει. Και πολύ συναισθηματικός επίσης.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Φαντασιόπληκτος είστε, που ενώ προσπαθεί να κτίσει έναν "μυθο" γύρω από την διαδικτυακή του περσόνα (του μισογύνη, φαλλοκράτη, μοναχικού, βιαστή κλπ), δεν τό ΄χει, και πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

Μπέσα τώρα , θα ήθελες να είχες γκόμενα την κορίνα ? να γινόσουν ένας τελειωμένος πιρφόρος απλά για ένα φιλάκι της ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Μπέσα τώρα , θα ήθελες να είχες γκόμενα την κορίνα ? να γινόσουν ένας τελειωμένος πιρφόρος απλά για ένα φιλάκι της ?

Επιτρέψατε μου να σας γράψω οτι το ερώτημά σας είναι ελαφρώς αφελές, αγαπητέ μου κ. Ρίνγκο.

Καμία σχέση. Έχω 0 φίλους στο facebook, το έχω μόνο για να με βρίσκουν. Εκείνη μόνη της μου είχε δώσει το προφίλ της και μόνο για λίγο την έκανα φίλη. Όταν είδα όλες τις μαλακίες που είχε γράψει για τον "γκόμενό" της αηδίασα και τη διέγραψα. Επειδή όμως ήθελα να της χαλάσω το παραμύθι συνέχισα να της στέλνω ερωτικά μηνύματα μετά από τα γαμήσια που έκανα μαζί της και εκεί στράβωσε. Μου είπε ότι γι' αυτήν είμαι ένα τίποτα και ότι σκέφτεται μόνο τον "γκόμενό" της και εγώ της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: 9 μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί στο facebook, λουλούδια, βρισίδια, απειλές κτλ.

Αν δεν ήθελε να την έχει γκόμενα, θα ξημεροβραδιαζόταν γονυπετής έξω από τον οίκο ανοχής που εργάζεται η δ. Κορίνα, εκλιπαρόντας την να το δεχθεί; Θα τις έστελνε ερωτικά ραβασάκια (έστω και δι ηλεκτρονικού μέσου) μετά από κάθε συνεύρεση μαζί της; Θα έκαμε 9 λογαριασμούς εις την πρωσοποβίβλο προκειμένου να την προσεγγίσει; Θα τις έστελνε άνθη; Θα αντάλλασε μαζί της ύβρεις και απειλές;

Ο παράφορος έρως είναι σαν τον βήχα ιατρέ μου. Δεν κρύβεται!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom