Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
το αιώνιο ερώτημα είναι : ο πορνισμός είναι στάση ζωής ή υποκατάστατο πιρφορίας ?
δλδ όσοι συχνάζουν στον ευρύτερο πορνικό χώρο είναι ηδονιστές ή δεν τους κάθεται κάποια καριόλα να πιρφορίσουν και ψάχνουν υποκατάστατα ?

υποψιάζομαι ότι το 99,9 % των μελών του site είναι πιρφόροι και πολλές φορές και "τιμημένοι"

τα σέβη μου  :hi:

Ειναι κατι πρωτοτυπο ως σταση ζωης αυτο που εχει βγαλει. Οφειλουμε να το παραδεχτουμε!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ειναι κατι πρωτοτυπο ως σταση ζωης αυτο που εχει βγαλει. Οφειλουμε να το παραδεχτουμε!

αφού λέει ότι αν του καθότανε κάποια καριόλα θα έτριβε τον φαλό του κατ'αποκλειστικότητα και επι μακρόν στην σάπια τρύπα της
αυτό δεν το λέω στάση ζωής , ...αλλά υποκατάστατο πιρφορίας  :S ...οπότε πάνε περίπατο και οι νόμοι και οι γραφές  :S

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
το αιώνιο ερώτημα είναι : ο πορνισμός είναι στάση ζωής ή υποκατάστατο πιρφορίας ?
δλδ όσοι συχνάζουν στον ευρύτερο πορνικό χώρο είναι ηδονιστές ή δεν τους κάθεται κάποια καριόλα να πιρφορίσουν και ψάχνουν υποκατάστατα ?

υποψιάζομαι ότι το 99,9 % των μελών του site είναι πιρφόροι και πολλές φορές και "τιμημένοι"

τα σέβη μου  :hi:

Το φιλοσοφείς πολύ και το χάνεις τύπε μου...

Τα χοντρά να φεύγουν.  Τα χοντρά...

Επισκέπτης
picker please έχω και άλλη μια απορία:

είπες ότι αν κάποιος εκσπερματίσει 3 φορές σε μια μέρα θέλει 6 μέρες αποχή μετά
να υποθέσω ότι στις 2 είναι 4 μέρες η αποχή ?

Ναι, εννοείται. Απλά μαθηματικά είναι. Εξαρτάται βέβαια από τη συχνότητα που ο καθένας έχει ορίσει ως στόχο. Αν π.χ. αποφασίσω να αυξήσω τη συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα (από τις 3,5 που είμαι τώρα) αλλάζει αυτόματα και αυτό που με ρωτάς. Δηλαδή με στόχο 4 φορές την εβδομάδα μπορείς αντί γι' αυτό να κάνεις 2 διπλές επαφές σε 7 μέρες, ενώ αν ο στόχος σου είναι μέρα παρά μέρα μπορείς αντί γι' αυτό να κάνεις 2 διπλές επαφές σε 8 μέρες.

Επισκέπτης
αφού λέει ότι αν του καθότανε κάποια καριόλα θα έτριβε τον φαλό του κατ'αποκλειστικότητα και επι μακρόν στην σάπια τρύπα της
αυτό δεν το λέω στάση ζωής , ...αλλά υποκατάστατο πιρφορίας  :S ...οπότε πάνε περίπατο και οι νόμοι και οι γραφές  :S

Ο βασικότερος στόχος μου είναι αυτό που λέει η υπογραφή μου, δηλαδή να γαμάω τακτικά χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Αν αυτό μπορεί να μου το προσφέρει μια σχέση δεν θα είχα πρόβλημα να το δοκιμάσω. Είτε είσαι μόνος και γαμάς τακτικά πουτάνες ή έχεις σχέση και γαμάς τακτικά τη γκόμενά σου, και τα δύο είναι καλά. Το πρώτο έχει το καλό ότι μπορείς να γαμάς κάθε φορά και άλλη, το δεύτερο έχει το καλό της συντροφιάς. Το θέμα είναι να το χώνεις τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Φυσικά, όπως είπα και πριν, είμαι τελείως αντίθετος στο να γαμάς και πουτάνες πίσω από την πλάτη της γκόμενάς σου. Ή το ένα ή το άλλο, αυτή είναι η γνώμη μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Picker,εγώ γαμάω 8 φορές την εβδομάδα (4Χ2)...με διαλείμματα ενδιάμεσα... :rockon: :rockon: :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο βασικότερος στόχος μου είναι αυτό που λέει η υπογραφή μου, δηλαδή να γαμάω τακτικά χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Αν αυτό μπορεί να μου το προσφέρει μια σχέση δεν θα είχα πρόβλημα να το δοκιμάσω. Είτε είσαι μόνος και γαμάς τακτικά πουτάνες ή έχεις σχέση και γαμάς τακτικά τη γκόμενά σου, και τα δύο είναι καλά. Το πρώτο έχει το καλό ότι μπορείς να γαμάς κάθε φορά και άλλη, το δεύτερο έχει το καλό της συντροφιάς. Το θέμα είναι να το χώνεις τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Φυσικά, όπως είπα και πριν, είμαι τελείως αντίθετος στο να γαμάς και πουτάνες πίσω από την πλάτη της γκόμενάς σου. Ή το ένα ή το άλλο, αυτή είναι η γνώμη μου.

Έλα ρε τύπε, ακόμα να μας πεις πώς την βγάζεις στο νησί...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ρε Σακι αν τον παιξεις και μια φορα τι θα παθεις? Θα σου μαραθει το πουλι? :orchestra:  απλα μια σκεψη κανω. :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Ρε Σακι αν τον παιξεις και μια φορα τι θα παθεις? Θα σου μαραθει το πουλι? :orchestra:  απλα μια σκεψη κανω. :wanker: :wanker:

Αν τον παίξεις μια φορά θα τον παίξεις και δεύτερη. Είναι η εύκολη λύση. Η μαλακία στον άντρα πρέπει να είναι κομμένη έτσι ώστε να αναζητά το δύσκολο που είναι το σεξ.

Επισκέπτης
Picker,εγώ γαμάω 8 φορές την εβδομάδα (4Χ2)...με διαλείμματα ενδιάμεσα... :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτό θα το κάνεις μια φορά. Για να το κάνεις επί μακρόν πρέπει να είσαι ήρωας. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στόχος μου είναι να το πάω 4 φορές την εβδομάδα, δηλαδή 208-210 φορές το χρόνο από τις 182-183 που είμαι σήμερα.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Αν τον παίξεις μια φορά θα τον παίξεις και δεύτερη. Είναι η εύκολη λύση. Η μαλακία στον άντρα πρέπει να είναι κομμένη έτσι ώστε να αναζητά το δύσκολο που είναι το σεξ.

Ποοιο δυσκολο ρε Σακη ? Αφου το σεξ που κανεις εσυ το βρισκεις πανευκολα,

Επισκέπτης
Ποοιο δυσκολο ρε Σακη ? Αφου το σεξ που κανεις εσυ το βρισκεις πανευκολα,

Και πιστεύεις ότι είναι εύκολο π.χ. να βρέχει έξω και να σηκωθείς από τα ζεστά σου, να πας στο Μετάξι και να μπορέσεις να γαμήσεις και να τελειώσεις σε 10 λεπτά, όταν θα έχεις την εναλλακτική επιλογή να βάλεις μια τσόντα και να τον παίξεις στο σπίτι;

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Και πιστεύεις ότι είναι εύκολο π.χ. να βρέχει έξω και να σηκωθείς από τα ζεστά σου, να πας στο Μετάξι και να μπορέσεις να γαμήσεις και να τελειώσεις σε 10 λεπτά, όταν θα έχεις την εναλλακτική επιλογή να βάλεις μια τσόντα και να τον παίξεις στο σπίτι;

Οσο ευκολο ειναι π.χ να βρεχει εξω και να σηκωθεις απο τα ζεστα σου, να πας εξω να πιεις ενα ποτο με παρεα παρα να ανοιξεις μια μπυρα απο το ψυγειο σου να την πιεις μονος σου

Επισκέπτης
Οσο ευκολο ειναι π.χ να βρεχει εξω και να σηκωθεις απο τα ζεστα σου, να πας εξω να πιεις ενα ποτο με παρεα παρα να ανοιξεις μια μπυρα απο το ψυγειο σου να την πιεις μονος σου

Νομίζεις. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό που λες. Για πήγαινε να γαμάς μέρα παρά μέρα ανάμεσα στα πρεζάκια της Ιάσωνος και μετά τα λέμε. Γενικά πάντως αν έχεις κομμένη τη μαλακία είναι σίγουρο ότι έχεις μεγαλύτερο κίνητρο για σεξ. Η ευκολία της μαλακίας κατά κανόνα ακυρώνει ή αναβάλλει το σεξ.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
βεβαιος το πιο δυσκολο πραγμα στις μερες μας ειναι να βρεις σεξ :rolleyes:

Λοιπον πες οτι εισαι σε ενα παραλληλο συμπαν, δεν εχεις δουλεια εισαι αφραγκος και σε περνει να πηγαινεις μπουρδελο μονο μια φορα το 2μηνο :o  Αναποφευχτα θα αναγκαστεις να τον παιξεις παραπανω απο μια φορα.... θα νοιωθεις οτι εχεις αποτυχει ως αντρας??
φιλικη συμβουλη ξεκολα λιγο απ τον ψυχαναγκασμο σου, παιξτον και λιγο εκει που εισαι στα ζεστα σου :wanker: :wanker: δεν θα σε κακοχαρακτηρισει κανενας!
Μπορεις βεβαια να αγνοησεις τα παρακατω και να συνεχισεις να μας διασκεδαζεις οπως φασκεις και αντιφασκεις :hi:

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Νομίζεις. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό που λες. Για πήγαινε να γαμάς μέρα παρά μέρα ανάμεσα στα πρεζάκια της Ιάσωνος και μετά τα λέμε. Γενικά πάντως αν έχεις κομμένη τη μαλακία είναι σίγουρο ότι έχεις μεγαλύτερο κίνητρο για σεξ. Η ευκολία της μαλακίας κατά κανόνα ακυρώνει ή αναβάλλει το σεξ.

Τωρα καταλαβα πικ. Αν το θεωρεις αυτο δυσκολο ποσο μαλλον να κανεις κοπο για να ριξεις κανονικη γκομενα.

Επισκέπτης
Τωρα καταλαβα πικ. Αν το θεωρεις αυτο δυσκολο ποσο μαλλον να κανεις κοπο για να ριξεις κανονικη γκομενα.

Ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία. Το πρώτο πράγμα που τους λέω είναι ότι γαμάω μέρα παρά μέρα στο Μεταξουργείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom