Ρε πικερ μπας και αντι για βιαστης κτλ που μας λες οτι εισαι, τελικα εισαι ενασ τεμπερχανας που θελει παντα το ευκολο ?Ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία. Το πρώτο πράγμα που τους λέω είναι ότι γαμάω μέρα παρά μέρα στο Μεταξουργείο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ρε πικερ μπας και αντι για βιαστης κτλ που μας λες οτι εισαι, τελικα εισαι ενασ τεμπερχανας που θελει παντα το ευκολο ?
Δεν κατάλαβα ρε φίλε. Γιατί να προσπαθήσω εγώ; Θέλω να έρχονται τα βρωμόμουνα να με παρακαλάνε.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Ο βασικότερος στόχος μου είναι αυτό που λέει η υπογραφή μου, δηλαδή να γαμάω τακτικά χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Αν αυτό μπορεί να μου το προσφέρει μια σχέση δεν θα είχα πρόβλημα να το δοκιμάσω. Είτε είσαι μόνος και γαμάς τακτικά πουτάνες ή έχεις σχέση και γαμάς τακτικά τη γκόμενά σου, και τα δύο είναι καλά. Το πρώτο έχει το καλό ότι μπορείς να γαμάς κάθε φορά και άλλη, το δεύτερο έχει το καλό της συντροφιάς. Το θέμα είναι να το χώνεις τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Φυσικά, όπως είπα και πριν, είμαι τελείως αντίθετος στο να γαμάς και πουτάνες πίσω από την πλάτη της γκόμενάς σου. Ή το ένα ή το άλλο, αυτή είναι η γνώμη μου.
ε αυτό ρε picker είναι πιρφορία ...και ο κάθε καημένος πιρφόρος το χώνει στην ίδια τρύπα τακτικά ... πολλοί κολλάνε στο ίδιο βρωμόμουνο ακόμα και στα μπουρδέλα ... τεσπά προσωπικά δεν με εκφράζει καθόλου αυτό το πράμα της μονογαμίας ακόμα και αν το κάνεις μέρα παρά μέρα ή 3φορές την ημέρα ...
καλύτερα μαλακία παρά μονογαμία (δικός μου νόμος)
Picker,εγώ γαμάω 8 φορές την εβδομάδα (4Χ2)...με διαλείμματα ενδιάμεσα...
την ίδια τρύπα ?
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
ναι, νατες, ερχονται... τσακωνονται για το πια θα γλυψει πρωτη το τυροκομειο που εχεις απανω στο πουτσοκεφαλο σου!Θέλω να έρχονται τα βρωμόμουνα να με παρακαλάνε.
τεμπελχανα
υ.γ οι νομοι ειναι για να καταπατουνται
Επισκέπτης
ε αυτό ρε picker είναι πιρφορία ...και ο κάθε καημένος πιρφόρος το χώνει στην ίδια τρύπα τακτικά ... πολλοί κολλάνε στο ίδιο βρωμόμουνο ακόμα και στα μπουρδέλα ... τεσπά προσωπικά δεν με εκφράζει καθόλου αυτό το πράμα της μονογαμίας ακόμα και αν το κάνεις μέρα παρά μέρα ή 3φορές την ημέρα ...
καλύτερα μαλακία παρά μονογαμία (δικός μου νόμος)
Καλά, κι εγώ πολυγαμικός είμαι. Από τις 6 σχέσεις που είχα ως τώρα η μεγαλύτερη ήταν 3 μήνες και ήταν ελεύθερη, δηλαδή πήγαινα στο μεταξύ και με πουτάνες (εν γνώσει της βέβαια). Αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Μπορεί να γούσταρα κάποια τόσο πολύ και να κολλούσα, αν και είναι δύσκολο. Τη μαλακία πάντως την αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Καλά, κι εγώ πολυγαμικός είμαι. Από τις 6 σχέσεις που είχα ως τώρα η μεγαλύτερη ήταν 3 μήνες και ήταν ελεύθερη, δηλαδή πήγαινα στο μεταξύ και με πουτάνες (εν γνώσει της βέβαια). Αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Μπορεί να γούσταρα κάποια τόσο πολύ και να κολλούσα, αν και είναι δύσκολο. Τη μαλακία πάντως την αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας.
αυτό μου ακούγεται όντως ηδονιστικό
...αλλά ρε Picker δε με χεις πείσει ακόμα :- , τέσπα θα επανέλθω άλλη στιγμή γιατί πρέπει να διαβάσω γαμώ την τάνα μου μέσα
Επισκέπτης
αυτό μου ακούγεται όντως ηδονιστικό
...αλλά ρε Picker δε με χεις πείσει ακόμα :- , τέσπα θα επανέλθω άλλη στιγμή γιατί πρέπει να διαβάσω γαμώ την τάνα μου μέσα
Και ούτε θα σε πείσω. Αν μου καθόταν μια γκόμενα που γούσταρα πολύ και ακολουθούσε τη συχνότητα που θέλω στο σεξ θα έμενα μαζί της. Αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει γιατί: 1.Δεν προσπαθώ να βρω γκόμενα, 2.Από Γενάρη σκοπεύω να ανεβάσω τη συχνότητα σεξ στις 4 φορές την εβδομάδα (17-18 φορές το μήνα), την οποία λίγες γκόμενες μπορούν να ακολουθήσουν επί μακρόν (απαιτώ π.χ. να μου κάθεται κάπως και όταν έχει περίοδο κτλ.), 3.Είμαι τρομερά ειλικρινής με τις γυναίκες, δεν μπορώ να απατήσω χωρίς να το ομολογήσω ή να πω το παραμικρό ψέμα. Όπως καταλαβαίνεις, είμαι προορισμένος να γαμάω για πάντα στα μπουρδέλα.
Επισκέπτης
Τελικά θα μείνω στο μέρα παρά μέρα. Είναι η ιδανική συχνότητα ρε γαμώτο, ειδικά για τους μοναχικούς τύπους. 4 φορές την εβδομάδα είναι too much, υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνεις στη ζωή. Το μέρα παρά μέρα είναι πιο σταθερό και πιο εύκαμπτο, μπορείς εύκολα να το αναπληρώσεις αν τύχει και χάσεις μια φορά, βοηθάει τον οργανισμό να νιώθει πάντα φρέσκος και δυνατός, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα αποτυχιών στο σεξ των 10 ή 20 ευρώ.
Μέρα παρά μέρα για πάντα λοιπόν, 15-16 φορές το μήνα, 182-183 φορές το χρόνο. Αυτή είναι η πρότασή μου. Αν κάποιος βάλει το παιδί του να εφαρμόσει αυτή τη συχνότητα από τα 15, στα 75 του θα έχει κάνει σεξ κοντά στις 11.000 φορές ακόμα και αν δεν του κάτσει ποτέ γκόμενα τζάμπα. Όχι και άσχημα πιστεύω. Εσύ τι λες;
Μέρα παρά μέρα για πάντα λοιπόν, 15-16 φορές το μήνα, 182-183 φορές το χρόνο. Αυτή είναι η πρότασή μου. Αν κάποιος βάλει το παιδί του να εφαρμόσει αυτή τη συχνότητα από τα 15, στα 75 του θα έχει κάνει σεξ κοντά στις 11.000 φορές ακόμα και αν δεν του κάτσει ποτέ γκόμενα τζάμπα. Όχι και άσχημα πιστεύω. Εσύ τι λες;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.872
- Πόντοι
- 26.096
Τελικά θα μείνω στο μέρα παρά μέρα. Είναι η ιδανική συχνότητα ρε γαμώτο, ειδικά για τους μοναχικούς τύπους. 4 φορές την εβδομάδα είναι too much, υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνεις στη ζωή. Το μέρα παρά μέρα είναι πιο σταθερό και πιο εύκαμπτο, μπορείς εύκολα να το αναπληρώσεις αν τύχει και χάσεις μια φορά, βοηθάει τον οργανισμό να νιώθει πάντα φρέσκος και δυνατός, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα αποτυχιών στο σεξ των 10 ή 20 ευρώ.
Καλημέρα!
Την ενδιάμεση ημέρα μπορείτε να την αφιερώνετε στους άντρες, που αποτελούν τον κρυφό πόθο σας ...
Άμα ρωτήσεις έναν ηλικιωμένο,που ξέρει ότι έχει μικρό σχετικά ορίζοντα ζωής μπροστά του,να σου κάνει απολογισμό για το αν έμεινε διατροφικά χορτάτος στη ζωή του,το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σου περιγράψει τα φασόλια και τις πατάτες γιαχνί που έτρωγε κάθε μέρα,αλλά κάποια πανδαισία σε μια γιορτή,ή ένα γεύμα σε ακριβό εστιατόριο.Σαφώς και δεν θα ζούσε αν δεν έτρωγε τα πρώτα,αλλά δεν είναι αυτά που του εντυπώθηκαν!Εννοώ δηλαδή ότι ο νόμος σου δεν εξασφαλίζει την ποιότητα,μόνο στη σεξουαλική επιβίωση αποσκοπεί,και τίποτα παραπάνω,τουλάχιστον για τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού!Τελικά θα μείνω στο μέρα παρά μέρα. Είναι η ιδανική συχνότητα ρε γαμώτο, ειδικά για τους μοναχικούς τύπους. 4 φορές την εβδομάδα είναι too much, υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνεις στη ζωή. Το μέρα παρά μέρα είναι πιο σταθερό και πιο εύκαμπτο, μπορείς εύκολα να το αναπληρώσεις αν τύχει και χάσεις μια φορά, βοηθάει τον οργανισμό να νιώθει πάντα φρέσκος και δυνατός, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα αποτυχιών στο σεξ των 10 ή 20 ευρώ.
Επισκέπτης
πολυ πρωινόσ σημερα φιλεΆμα ρωτήσεις έναν ηλικιωμένο,που ξέρει ότι έχει μικρό σχετικά ορίζοντα ζωής μπροστά του,να σου κάνει απολογισμό για το αν έμεινε διατροφικά χορτάτος στη ζωή του,το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σου περιγράψει τα φασόλια και τις πατάτες γιαχνί που έτρωγε κάθε μέρα,αλλά κάποια πανδαισία σε μια γιορτή,ή ένα γεύμα σε ακριβό εστιατόριο.Σαφώς και δεν θα ζούσε αν δεν έτρωγε τα πρώτα,αλλά δεν είναι αυτά που του εντυπώθηκαν!Εννοώ δηλαδή ότι ο νόμος σου δεν εξασφαλίζει την ποιότητα,μόνο στη σεξουαλική επιβίωση αποσκοπεί,και τίποτα παραπάνω,τουλάχιστον για τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού!
Πάντα νωρίς ξυπνάω,αν αυτό εννοείς.πολυ πρωινόσ σημερα φιλε
Επισκέπτης
Πάντα νωρίς ξυπνάω,αν αυτό εννοείς.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Και ούτε θα σε πείσω. Αν μου καθόταν μια γκόμενα που γούσταρα πολύ και ακολουθούσε τη συχνότητα που θέλω στο σεξ θα έμενα μαζί της. Αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει γιατί: 1.Δεν προσπαθώ να βρω γκόμενα, 2.Από Γενάρη σκοπεύω να ανεβάσω τη συχνότητα σεξ στις 4 φορές την εβδομάδα (17-18 φορές το μήνα), την οποία λίγες γκόμενες μπορούν να ακολουθήσουν επί μακρόν (απαιτώ π.χ. να μου κάθεται κάπως και όταν έχει περίοδο κτλ.), 3.Είμαι τρομερά ειλικρινής με τις γυναίκες, δεν μπορώ να απατήσω χωρίς να το ομολογήσω ή να πω το παραμικρό ψέμα. Όπως καταλαβαίνεις, είμαι προορισμένος να γαμάω για πάντα στα μπουρδέλα.
οκ , είσαι ειλικρινής μ'αρέσει αυτό ...και επειδή έχω την τάση να συμπαθώ τις "ιδιομορφίες" ('ισως επειδή ανήκω και γω σ'αυτές)...θα σου πώ keep going με τις ευχές μου
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πικερ σε ειχα πετυχει πριν καμποσο καιρο σε τσαρδι ιασωνος αλλα δε σου μιλησα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.653
- Πόντοι
- 12.756
πικερ σε ειχα πετυχει πριν καμποσο καιρο σε τσαρδι ιασωνος αλλα δε σου μιλησα
επρεπε να τον κερασεις κατι ... σπιτι σου ηρθε ο τυπος..
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.340
- Πόντοι
- 5.006
επρεπε να τον κερασεις κατι ... σπιτι σου ηρθε ο τυπος..
Επισκέπτης
τι μαλακας εισαιεπρεπε να τον κερασεις κατι ... σπιτι σου ηρθε ο τυπος..
Επισκέπτης
Άμα ρωτήσεις έναν ηλικιωμένο,που ξέρει ότι έχει μικρό σχετικά ορίζοντα ζωής μπροστά του,να σου κάνει απολογισμό για το αν έμεινε διατροφικά χορτάτος στη ζωή του,το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σου περιγράψει τα φασόλια και τις πατάτες γιαχνί που έτρωγε κάθε μέρα,αλλά κάποια πανδαισία σε μια γιορτή,ή ένα γεύμα σε ακριβό εστιατόριο.Σαφώς και δεν θα ζούσε αν δεν έτρωγε τα πρώτα,αλλά δεν είναι αυτά που του εντυπώθηκαν!Εννοώ δηλαδή ότι ο νόμος σου δεν εξασφαλίζει την ποιότητα,μόνο στη σεξουαλική επιβίωση αποσκοπεί,και τίποτα παραπάνω,τουλάχιστον για τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού!
Διαφωνώ πλήρως μαζί σου. Με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι έχεις ανάγκη τη σχέση, δηλαδή δεν είσαι πραγματικός μπουρδελιάρης. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν επιδιώκει να κάνει σχέση, είναι αποφασισμένος να ζήσει όλη του τη ζωή στα μπουρδέλα. Δεν λέω ότι αποκλείεται να κάνει σχέση αλλά πραγματικά δεν τον νοιάζει και αν δεν κάνει ποτέ του. Εσύ στην πραγματικότητα είσαι σχεσάκιας, η ποιότητα που αναφέρεις έγκειται στη συντροφικότητα και όχι στο σεξ. Κανένας σχεσάκιας δεν μπορεί να συγκριθεί σε σεξουαλικές εμπειρίες με έναν μπουρδελιάρη που έχει γαμήσει εκατοντάδες ή χιλιάδες γυναίκες, ακόμα και αν γαμάει πάντα με απλό πρόγραμμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις